i'm on my way

2010-10-06 @ 00:23:17 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
jobbat och varit arbetssam en kortis idag. sju till elva bara. det är chill. men nog är man trött på mornarna ibland. nu är jag mest rädd att jag ska försova mig. jobbar sju till fyra onsdag och torsdag också. det är fint. när man jobbar uppskattar man dom lediga dagarna mycket bättre :)

for sen tillbaka till stallet och fyllde påsarna till djuren och mocka + spåna. skulle försöka bräcka nått slags fartrekord och mocka en box på en femma. men nej det gick inte. fast inom tio min var jag färdig. den andra tog desto längre då tappade jag farten helt och hållet.
borstade bjessen och hade sen hoppträning. mitt ena läder kändes längre redan från början. och typiskt mig kan jag sitta och störa mig på det hela lektionen och om det går dåligt är det därför ;) såklart det gick dåligt. det gick ganska pissigt. jag vet inte vad jag gjorde egentligen, men bra var jag då inte. helt borttappad. trist.
ska försöka rida bra imorgon på markarbetet i alla fall. nåja, det har ju gått bra dom senaste gångerna så måste väl ha lite motgångar nu så jag kan ha mer medgångar sen.

for sen till familjen hedqvist och spenderade kvällen. sara, jh och jag skrev ihop vad vi vill använda stipendiet till om vi vinner. vet inte hur det blev riktigt. kanske luddigt eller suddigt. mitt i allt fastnade vi i hästhoppningen på tv ;) sen tror jag lillebror hed hade saknat oss litegrann för han hade mycket att snacka om med mig och sara där ute innan vi for hem, haha.

känner att mina ögon snart trillar ihop. bäst att inta sängen. godnatt.

give and take, you mistake

2010-10-04 @ 23:36:39 Allmänt Kommentarer (0)

här får ni lite musik om ni vill provsmaka den skiten jag lyssnar på :)
orkade inte ladda in fler. och tar tacksamt emot låttips. jag lyssnar typ allt.


                                                               
                   
   

                                                                                                      
                   


written in the stars

2010-10-04 @ 23:06:31 Allmänt Kommentarer (0)

hej, hej, hemskt mycket hej
glömde uppdatera mer förra veckan. men den var ganska oflytig.
när jag lekte ridlärare i onsdags hade jag först en nybbisgrupp och jag kände mig helt lost och väldigt felplacerad. sen på min hästlektion snubblade jesse och gick omkull. stackars dom båda som slog sig lite och vart chockade. jesseboi haltade sig in på tre ben sen. blev ganska okoncentrerad efter det. på min sista ponnylektion gick det ganska bra. hade några lättare avfallningar när dom red utan stigbyglar. men bara mer avglidningar kanske.


                                   josefin och jag dödar tid på stallpass ;)

sen hände kanske inte så mycket mer värt att skriva kanske. inget som hör hemma här i alla fall. men på söndag hade jag stallpass. fick superhjälp av några fina tjejor ♥ betyder jättemycket att ni ides ställa upp och hjälpa mig :)

idag fortsatte mitt fina flyt, heh. när jag skulle hem från stallet körde jag en annan väg. bad choice. jag kvadda bilen lite fint. krockade med en snubbe. körde inte ens snabbt, som annars brukar hända, utan svängde höger i en korsning och då kör man inte så fort. kaboom, fet smäll och min bil är inte så fin. kanske inte så stort område det är krasch. men ett stort hål och på ett utspritt område. är lika med att i princip hela vänster framsida på bilen måste bytas. är lika med att det kostar ett par fina lappar. närmare en tjugotusing. hehe, känns inte så bra.
desto värre för snubben, som var lite olydig gånger minst tre, så ja. skriver nog inte mer här i fall att. men ja, då är första krocken bortgjord. inte för att jag hade klagat om jag aldrig behövt använda någon krock i mitt liv. så onödigt. hajp


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide