sleepless

2010-02-15 @ 16:39:03 Allmänt Kommentarer (3)
hej, hej, hemskt mycket hej
fan vad jag suger på att uppdatera. men alltid när jag börjar skriva så ångrar jag mig ett par gånger och tillslut så klickar jag bort allt. har ständigt så mycket att skriva om, men finner inte ord och kan inte få ut dom på rätt sätt ur hjärnan.

strax efter att jag uppdatera sist så var vi tvugna att dra ut och uppleva lite teenagedrama. nog får man sig ett gott skratt ibland, haha. men vad skulle dom gjort utan oss alltså ;)
red ut med jessica och chippen på lördag. vi red två varv runt stigen med mycket galopp. geez, vad madde blev svettig. chippen var bara varm. bra träning i alla fall, så det var välbehövligt.
hockeyn började tio på söndagen. var i stallet innan och gjorde madde. tog med emelie, hämtade danne och sen jesper. skulle fotat, men glömde gluggen hemma i all stress. efter matchen kom amanda och så väntade vi på jh innan vi drog och käka. gick och kollade lite i sporthallen medans. det var handboll. det såg sjukt tråkigt ut måste jag säga. men det är ju alltid roligare när man själv gör det. drog tillbaka till ishallen och kollade en till match.
trimmade sen med maddis, hon var ok, jag sög. that's about it.

ska bara vänta på morsan så drar jag väl till stallet. tänket göra bort det tidigare, men blev purkis och ides inte. det är ändå bra väder så hästen kan gott stå ute länge idag.
haha, och nått som feting stämmer är att jag gnäller som fan. alltså jag hittar alltid något hos någon att gnälla över. hahahahaha, nä, nu ska kungen börja dra sig mot stallet och fixa lite. ciao

smile bitch

2010-02-12 @ 23:04:22 Allmänt Kommentarer (0)
åh, hittade världens grymmaste rad med ord. fan vad jag älskar det!

i may look happy but honestly dear, the only
way i'll really smile is if you cut me ear to ear.

life is a bitch, then you die

2010-02-12 @ 01:04:30 Allmänt Kommentarer (0)

hej, hej, hemskt mycket hej
börjar bli dålig på att uppdatera dagligen. nåväl. kan ju berätta att jag inte flög av på hoppträningen i tisdags. det går framåt, sakta men säkert. jag är perfektionist och kontrollfreak vilket försvårar en del. men vi kör väl på tills jag dör. red sockan på första lektionen i onsdags. han var duktig, fick massa beröm. red madde på andra lektionen och det gick åt helvete. hon var sjukt stark och jobbig, inte rolig.


kände att jag var tvungen att trimma med henne idag igen. så vi tog ett kortare pass i bara skritt och trav. bytte bett till ett annat tvådelat, lite tjockare, eggbett. tänkte bara prova. sen slängde jag på gramanen, men hade den i princip hängande. skrittjobbade ganska länge. någon hade satt fram koner som "blomman", så red den och det var en super övning för damen. tror aldrig hon har varit så fin, lätt och eftergiven i handen innan. men jag vet inte om hon gillade bettet. ska prova rida på det lite fler gånger och se. tog av gramanen i slutet och travade lite utan. inte riktigt samma känsla då jag inte orkar hålla ihop henne ordentligt helt själv, men det funka. så idag får hon jävligt många pluspoäng, synd bara att ingen såg när det gick så bra ..
red ludde på lektion. han lyssnade inte alls på mina skänklar och gick inte fram för fem öre. och jag var inte alls ens laddad att rida honom innan gav i princip upp redan efter en kvart. tillslut fick jag ett spö och kunde piska igång pållen. nämen, respekt för spöt, så fort jag fick det knallade han på fortare. så i slutet gick det bra. när jag fick igång honom hade vi inga problem.

fast så kom det jag väntat på. eller inte väntat, men anat skulle komma. allt skiter sig och jag hatar det. jag ger nog snart upp, helt och hållet. tänk vad fint det hade varit om jag hade sluppit allt i åtminstone en vecka. inte behövt bry mig om något alls, absolut ingenting. varför kommer alla bakslag på en och samma gång?
skitsamma, måste sova nu ska jobba imorgon. dö, bara dö, puss

 


breakeout

2010-02-08 @ 22:15:05 Allmänt Kommentarer (2)

hej, hej, hemskt mycket hej
glömde skriva att jag red älskade olle igår. det var saknat. myste på ordentligt när vi borstade. blev en riktigt härlig ridtur, dock hann jag med ett snöbad förstås. det var så in i helvete djup snö att jag nästan inte kom därifrån. haha, fyfan vad jag skratta. stackars olle fattade ingenting, det var ju inte meningen att jag skulle trilla av, nog trodde han piloten skulle hänga med i hans övningar. han var så supersnäll och duktig när jag skulle klättra upp på honom igen. sen var han så fin, så jävla helvetes fin :) och innan det var jag ju och kolla hockey, fick faktiskt till en del bra bilder, bättre än vanligt. det tar sig alltså (haha, trodde jag tills jag kollade igenom bilderna igen nyss ;)).




är redigt sur och irriterad ständigt. ganska nere och deppig för ovanlighetensskull. men det är väl vårdepressionen som kommer. men hur sjukt låter inte det, vem blir deppig när våren närmar sig? nåmen det är väl bara så att mycket runt omkring mig skiter sig helt enkelt. jag hatar denna känsla. men som tur är kan jag i alla fall hantera den bättre än vad jag kunde för nått år sen typ. det är tur att ärr på utsidan läker, dom jävlarna på insidan etsar sig kvar. så om jag är ovanligt otrevlig så skyller vi det på att jag är i en svacka. minsta lilla grej kan få grubblarn i mig att sätta igång på högvarv. men det löser sig, det gör det nästan alltid. men just idag hade jag mer än gärna bara raderat hela min vänlista och börjat om på nytt med en massa nya namn och ansikten. bara glömma och göra om. jag är dum i huvudet .. resten tar vi sen .. puss.


my mind goes on a trip

2010-02-07 @ 22:22:34 Allmänt Kommentarer (0)

hej, hej, hemskt mycket hej
fredagen blev en lång dag. började med att jag skulle lifta med jh till stallet. men då var vi först tvugna att köra runt jesper som pajat skotern som vanligt och skulle och köpa någon rem. sen hamnade av någon jävla anledning uppe på kilen hos jonas. hade inte så mycket att säga till om på den punkten. men jh gjorde bort sin del i deras avtal och sen efter en lång tid drog vi till djuren. trimmade madde med graman och hon var skitfin.

började kvällen hemma hos hedqvist med ett par brudar, jag, jh, emelie, amanda och cassie mer precist. sprätta några cider och jag tog även ett glas piggelin. sen åkte vi till mellanområdet på partaj. chillade där och träffade folk. drack upp allt vi hade och då vart det tråkigt, en sjua, en kvarting och cider, hmh. haha, jag pimplade glas efter glas. föreslog till och med att vi skulle dra på krogen när vår dricka tagit slut. tror dom andra tippade av stolen nästan, haha. kände mig inte alls full eller nå tills jag skulle gå upp för trapporna. då kändes det lite ostadigt ;) nåja, jag hade då trevligt, drack lagomt och så med rätt sällskap funkar allt.

sen kom lördag. fattar inte hur jag lyckades vakna kring sex på morgonen efter att ha gått och lagt sig efter två på natten. konstig kombo. var i stallet till elva och målade. började med den turkosa färgen, riktigt snyggt. käkade sen middag med gänget.

                 

hängde med jh på kvällen. var en sväng till malmberget och hämta morsans margarin som hon glömt på jobbet. jessi fick träffa snygg t, dock bara på högt avstånd, synd. snackade lite och så hivade han ner det vi var ute efter. chillade hos hed. snurrade bil. hämtade cassie, chilla lite till. satt och snacka med grabbarna i köket medans jh fick agera sunshinecleaner. småkillar som har det lite för kul ibland kanske, stackars barn. snurrade lite till innan vi äntligen kunde fara hem och sova järnet. the end


just like a circus

2010-02-03 @ 13:12:26 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
hoppträningen igår gick bra. vi kom över alla hinder alla gånger. tre av dom som såg sist och nu sa att det var femhundra gånger bättre än förra gången :) och jamenar, flög ju inte av så, haha. men vi fick fan inga stilpoäng kan jag lova. fast det tar vi eftersom, nu satsar vi på att kommer över hindrena, sen finslipar vi stilen ;)

for ut med jh sen en sväng, ganska dött. haha, vi har fan ett mysterie att lösa. kommer bli spännande när sanningen kommer fram. var det professor plommon som dödade doktor swart med en ljusstake i danssalongen? fortsättning följer med all sannolikhet inte hära, men den som inte löser gåtan kommer bli straffknullad! *

ah, känns som att jag börjar bli sjuk. damn. jag som ständigt säger att jag har så bra immunförsvar, men förkyldningen verkar ha fått grepp om mig också. ska i alla fall rida två lektioner idag. en med klubbis och den andra med madde. det är markarbete med den ena, kanske även med den andra. a lot to do. ska nog ta mig till stallet snart, bara josefin hämtar sin hund. pusshej

bump in the road

2010-02-01 @ 23:29:10 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
har som vanligt inte orkat uppdatera så mycket som jag tänkt. men var seriöst sjukt trött när jag senast skulle skriva. hade till och med öppnat upp sidan klart och allt, men jag somnade ;)

lördag: var i stallet tidigt på morgonen. eller när jag vaknade så var det över minus tjugo hemma och då är det alltid ett par grader kallare i stallet. så jag vilade en stund till och for till stallet först kring nio kanske. började mocka och sen vid halv tio släppte jag ut kusen med dubbla stalltäcken. egentligen är hennes köldgräns minus tjugo, men det är så trist för pållan att stå inne hela dagen. så med extra kläder funkar allt. gjorde klart allt i stallet. mockade även till vallsi och fyllde pärlornas påsar. åkte tillbaka lite senare och gjorde resten. longerade maddis och hon var väldigt duktig och lydig.
efter många om och men körde vi lite bil. snurrade med morsans bil, vilket hon inte gillar, hehe. körde runt med en massa snygga grabbar hela kvällen. okey, hehe, smågrabbarna som tjatat till sig en raggartur. dom var då nöjda och glada, trots avsaknaden av snygga brudar. sen bytte vi till bmwn och tröck in ytterligare ett par grabbar i baksätet. droppade av två småkisar och så forsatte kvällen med jeppson, lucke och kennä. såklart hann jh bli stoppat av bengen, men dom är ju flum. fast börjar tro att det är jeppe som är polismagnet eller nått. han är fan alltid med. eller så är det jag, hahaha, är ju fan också alltid med ;) säger bara en sak efter den kvällen, grr. hahahahaha ..

söndag: jenny skulle släppa ut damen, men det var för kallt på morgonen. så jag fick pallra mig dit lite senare och dubbeltäcka henne igen och så fick hon gå ut ett par timmar åtminstone. mockade och gjorde klart. for på stan med carre sen. letade gardintyg och hjälpte att handla mat. red dressyr/markarbete på kvällen. la bara två småhinder längst långsidan med ett par meter emellan. lite mer lydnadshoppning så höjden legade bara på max femtio om ens det. hästen var super! lyssnade sjukt bra och kändes riktigt fin. red på ett hinder till en början och vände runt igen. tog båda åt varsitt håll några gånger. sen linjen åt båda hållen och kusern var klockers. råka komma lite nära sista hoppet så bommen åkte ner i backen. så när jag ändå var tvungen att hoppa av och stoppa upp den höjde jag ena hindret till sjuttiofem-åttio på ett ungefär. tog det tre gånger och det gick bra. skönt att få lite mer språng i kroppen, för oss båda. lallar man bara runt på knappt femtionivå är det big difference. så nu taggar vi tisdag och håller tummarna för att vi slipper avfallningar. i alla fall tre stycken, haha ;)

måndag: var och handlade med jh. drog och fixade färg först av allt. blev dösnyggt. limegrönt, turkost och silvergrå. det kommer bli riktigt nice. for på dollar och handlade mer saker. åt lunch i stallet och drog sen hem. var tvungen att hämta josefin från skolan vid två, och sen även köpa hundmat åt doggelito. for i samma veva på granngården och köpte mat åt maddis och även grimma. fanns ingen med massa mjukt ludd, men får lösa det med vanligt ludd. och ingen bh fanns det heller. hon hade behövt en då hon får skav på bogarna. nåjo. satt igång målandet i stallet också. fick hjälp med mockning och påsar, vilken lyx. sen målade vi litegrann i nya teorisalen. måste måla ett varv till på det som blev gjort idag, och sen vänta på att väggen blir helt färdig. spännande. kände att madde skulle få måsta komma ut då hon inte vart ut sen förra måndagen. dock visade termometern -26 när jag var redo. men klädde på kusen och drog en barris. skrittade runt småstallen och lite på banan. vi överlevde, men kusen var verkligen på hugget och kastade sig och hoppade till för ingenting.

(orkar inte lägga in bilder nu, ögonen håller på trilla igen. orkar inte heller avreagera mig här i bloggen på dagens fuckade människor som förstörde min måndag. kommer väl imorrn om jag fortsätter surar)  godnatt för helvete

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide