flying shoes

2009-01-31 @ 17:11:39 Allmänt Kommentarer (0)
somnade riktigt tidigt igår. eller det kändes tidigt. kollade bones, men tror jag slocknade mitt i allt. nåja, fick sms kring tolv. minns att jag var så arg och förvirrad eftersom jag sovit så gott.

klev upp efter elva. drog till stallet och tog in hästarna till tio i tolv. hade båda idag, för deras matte skulle ta en extra dags semester. soffan kom och hjälpte. hon är verkligen blixten. så hon mockade till en och sen medans hon skipprade iväg en sväng tänkte jag vara snabb och mocka till valle. höhö, snabb, jotjena. men ganska iaf ;)
hon fick välja häst. hon tog valle, så det blev det olle till mig. vi red ut, började med galoppsträckan. duktiga hästar. olle var lite bus och svingade skallen och pep till och med en gång, hahaha. sen kom vi till skidspåret och just när vi gick där kom ett gäng skidisar i full kareta. olle kastade sig runt och hamnade i djupsnön och samtidigt som han kastade sig därifrån flög en skojävel. han brukar ju inte vara så jätterädd för skidisar, så han tog väl bara chansen och busade lite. nåja, jag hade verkligen inte kommit upp om jag klivit ner, så stackars sofia fick göra det. men hon är ju lite smidigare och hade den lite shysstare kusen. skon hamnade i fickan och så red vi vidare. valle hade hunnit bli tossig och försökt språnga av soffan. olle var inte halt och han halkade inte nått heller. fick trava ganska mycket så valle skulle tänka på annat. olle tyckte det gick så fort så han ville hellre galoppera efter. han lugnar ju alltid ner sig så snabbt, men valle brukar ju hålla sig hysterisk. dock lugnade han ner sig lite så vi kom ända hem utan mer bravader.
haha, det händer verkligen alltid något galet när jag och sofia är ute och rider med varann. eller iaf när jag har olle och hon valle. haha. nästa gång får vi byta häst och se om vi klarar oss då.
fick ringa vanja och be henne slå på skon. dock så kunde hon först komma kring tre. och jag ringde liksom vid två och var klar då. pheh, nåja, bara att vänta. och sen när hon väl kom så fanns inte en mojäng så då blev det inge skopåslagning iaf. suck. äh, han klarar sig i hagen utan en dojja och så får han på den imorrn istället. får väl se om han vilar då eller om jag kanske rider honom senare. var ju lite sugen att revanscha sen i torsdags. well, blir att släppa ut dom åtta imorrn. hoja, ser inte fram emot det. haha, jag vill vara morgonmänniska.

har laddat upp med iskallt vatten och lite gott tills ikväll. morsan blev bjuden på middag, så då rök min goda middag idag, hehe. orkar fan inte laga nånting till mig själv sen. ska kolla lite mera bones. och kanske lite gg. tror jag har laddat ner lite avsnitt nu. om inte annat är det ju två filmer med sandra bullock later. har sett dom, men vafan. äh, nu ska jag tjappa. tjingtjongtjines

my fire

2009-01-30 @ 21:41:53 Allmänt Kommentarer (0)
riktigt kort skoldag. började åtta, kollade igenom artiklar och hade lite data. gjorde klart mina artiklar i front page. eller mina, och mina. min ena och den jag delade. ibland är jag way to nice, men yähyä. slutade 10.20 typ.

 stallet på dirren. mockade till alla tre djur. hade hästkunskap, läste massa och gjorde en exteriör beskrivning på en häst. höhö, jag tog valle och alla gissade rätt direkt.
fixade loppan och for ut barris. blev bara galoppsträckan fram och tillbaka. hon skrittar så jävla söligt att det inte är sant, hehe. på hemvägen drog hon järnet och det var ganska mysigt måste jag säga.
fixade kungen. fick skritta honom om jag ville. klart man ville det. nåja, han verkade lite pömsig efter igår. så jag tänkte prova rida barbacka på honom för första gången nånsin. han stod blixtstilla när jag klättrade upp, väntade hur snällt som helst medans jag apade mig till rätt ställe. sen gick han så försiktigt. efter ett tag började han knata på i sin vanliga fart. lugn och fin hela vägen. vände en bit efter vattengraven. han brukar ju liksom bli vild när man vänder, men han skötte sig! han småtravade lite då och då, men inga språng och bus. så stolt över honom. han är verkligen bäst i världen :) lycklig och inte öm i ryggen efteråt.
tagit hand om allt som fanns kvar att göra med kusarna. hjälpte sen till att fodra så jag skulle få lifta. haha, stackars vanja. men antar att jag får ge igen sen när jag fått mitt kort ;)

 

ska kolla lite bones eftersom det inte är något bra på tv. kanske tar itu med ett eller annat skolarbete. ska försöka få sova ett bra tag imorrn, men ändå vakna i lagom tid så jag hinner plugga. well, måste ta itu med den här bloggen någon dag också. jävlars vad jag har mkt att göra egentligen, och alldeles för lite tid. som vanligt .. tjingtjongtjines

not man enough

2009-01-29 @ 22:40:56 Allmänt Kommentarer (0)
det är nått fel i min hjärna :<


gammal bild, tvångspuss ;)

blev att rida super olle på lektion. kan inte påstå att det gick så jävla bra. en långsida i trav och en halv volt i trav gick bra. resten var bara pannkaka. kan ju skylla på typ ont i kroppen, inte ridit han så mycket and so on. fast om sanningen ska fram så var det nog bara det att jag red jävligt dåligt idag. det är nog bäst att sofia får rida honom när inte lo gör det. det är nog bäst för både han och hans matte. nog för att det hade vart skittråkigt för min del, men ja. urk.
yähyä, jag är ofta negativ och säger att det gått dåligt. men vissa har inte det bästa självförtroendet och vissa har jävligt höga krav på sig själv. och går det inte minsta lilla som man tänkt sig så blir det dåligt. även om det kanske bara är en del av lektionen. jag är en sån som alltid letar efter felen, det är sällan jag letar det positiva. men jag är medveten om när det verkligen går bra. eller när det känns bra iaf. jag säger inte varenda gång att det gått piss om det verkligen inte gjort det. jag är inte som vissa andra .. ville bara få det sagt då jag själv stör mig på andra som verkligen, verkligen aldrig kan säga att det gått bra av nån konstig anledning.


gammal bild. i början, när lo var skadad och jag hade hästarna varenda dag :>

ska duscha innan jag kollar lite bones och hoppar i säng.
imorrn måste jag till skolan en sväng. har egentligen många att prata med.
tjingtjongtjines

she is your human

2009-01-28 @ 23:47:45 Allmänt Kommentarer (0)

fick skjuts till komvux. hade web och man lärde sig jävligt mycket denna gång också.
åkte sen till stallet och lyckades ta fel buss. sist var min proppad och gick nästan samtidigt som 3:an. så då tänkte jag att jag tjänar på att åka den med malin. men då var den vanliga bussen mycket tidigare än 3:an och så var den inte ens proppfull. suck, typiskt min osis.



lilla råttan. mobilbild + att hon aldrig står still ;)


var barnvakt åt meredith så fort jag kom till stallet. hon var fortfarande inte så förtjust i mig. sen när hennes matte ridit klart gick vi ner i ridhuset. satte hunden i jackan och tog olle i handen. ledde runt honom ett tag. råttan bara gnällde hela tiden, det lät nästan som att jag slog henne eller nått. olle tittade snett på henne och tyckte hon var väldigt underlig, hehe.
fyllde mat och kvällsmockade till djuren. var sen barnvakt igen en timme. lekte lite med henne, tog en runda i stallet och sen fick hon vara i min jacka. då var hon mysig och passade på att vila. sen när jag skulle ge tillbaka henne till hennes matte så ville hon inte ut ur jackan och kurvade ihop sig mot mig. så jäkla söt är hon alltså ;) så jag tror jag fick henne att tycka om mig litegrann iaf, haha.
gjorde klart det allra sista, väntade på lo och åkte sen hem.

haha, nu känns det som att jag blivit överkörd av ett tåg. det blir bara värre. känner mig som en jävla pensionär alltså. ser helt handikappat ut när jag typ böjer mig eller gör något mer akrobatiskt än att ta ett kort steg, höhö. nu en dusch, sen sängen.
sleep tight


you can't fool me

2009-01-28 @ 11:46:48 Allmänt Kommentarer (0)
igår var jag så trött att jag typ somnade under bones. eller tror jag just hann se klart den och slocknade som ett ljus sen på stuberten. alltså ställde jag ingen klocka och det resulterade till att jag vaknade för inte så länge sen. vilken miss.

ska ta 12.07 bussen till malmberget och gå på min sista lektion iaf. känns inte som att det är bra att missa webben.
kan lova att jag är jävligt öm nu på vissa ställen. bland annat båda mina sidor, kring höfterna mot röven. känns som att jag har blivit överkörd av en buss, hihi ;) men det var väl dags att flyga lite från kungen nu, länge sen sist faktiskt.

apropå ingenting, jag vill se filmen i taket lyser stjärnorna. känner igen handlingen, men kan inte komma ihåg att jag läst den. men någon måste ju ha läst den för mig då eller någonting, hehe.

nåja, dags att göra sig klar. bussen går snart, tjing

the girl with the curl

2009-01-27 @ 23:12:52 Allmänt Kommentarer (2)

HAHAHA, idag har jag världens historia att berätta!
ska ta allt från början, med alla detaljer, hehe.

for då till stallet efter skolan. skulle rida ut valle och det sades att det skulle vara riktigt bra efter stigen. mockade och spånade först till valle och olle. sen borstade jag en stund innan vi begav oss ut. han var riktigt duktig och lydig i början, allt kändes så bra. sen när vi kom till trollskogen så tog vi en galopp, något pigg häst men fortfarande duktig. bröt av innan lilla nedförsbacken och skulle just fatta ny galopp (tror inte vi hann fatta ny iaf). sen mitt i allt försvann hela framdelen och näsan damp ner i backen. han började luta mot höger och var en sekund från att verkligen gå omkull. det var den plogade snöns fel. jag flög ut i plogkanten med världens fart, fick snö innanför kläderna och hjälmen på sniskan. sen slänger jag mig upp och ser hur hästen drar järnet. jag höll fan på börja gråta när jag såg hans rumpa. trodde benet skulle gå paj igen och att allt var kört. jag gick efter ett tag och ropade hans namn flera gånger, sen visslade jag lite. tänkte att han far nog hem i världens fart, stannade och tänkte vända .. och då hör jag hur det dunsar i marken och där kommer valle!!! satte ut armarna och proade honom. han tvärnita en meter framför mig och stod still tills jag höll i tyglarna. inse lyckan när han kom tillbaka alltså! vet inte om han kom för att jag ropa eller om han blev rädd för nått där framme.

nåja, han var uppspeedad som fan och gick verkligen inte att leda. så jag fick klättra på plogkanten och försöka ta mig upp på en tossig kuse. hann knappt få ena foten i stigbygeln när han började med sina jävla språng. sen galopperade han på stället och så fortsatte han med sprången, om igen, igen och igen. dom är verkligen jobbiga. man flyger upp i luften, tappar nästan stigfötterna och tyglarna glider ur händerna eller så tappar man dom. hade jag låtit honom trava eller galoppera hade han ju inte gjort så, men inte fan vågade jag det efter hans skentur. nåmen, en stigbygel for iväg och sen for jag också iväg. det enda jag brydde mig om var att hålla kvar tygeln. och mot alla odds så lyckades jag, men hamnade under honom och så råkade han sparka mig i ett steg. på smalbenet, av alla ställen! fick bli riktigt jävla arg på honom sen så det skulle gå att leda han. det var en bit att promenera hem, tror min ena arm kommer ha träningsvärk om nått, hehe. kände att vi inte kunde avsluta sådär, så jag gick till banan och hoppade upp där. skrittade runt, kände på traven lite. han var jävligt spänd, men annars tyckte jag han kändes fräsch. sen skrittade vi över stallplan och fixade sen av honom allt. benen kändes lika som innan och han verkade nöjd.
donade med allt och väntade sen på lotta och åkte hem med henne. då var väl klockan efter tio nångång. väl hemma hittade jag ett 10 cm blåmärke på benet och en del ömma kroppsdelar, hihi. men jag har då alltid sån tur. ta i trä!



världens bästa busgubbe, knasen

hehe, men det var ju ett tag sen jag trillade av sist. 14 december, och innan det var de också länge sen. nåja, jag håller ju sakta, men säkert på att fylla dom där 100 avramlingarna. och snart är jag där ;) äh, jag tycker det hör till ridningen att trilla av. töntigt om man aldrig gör det alltså. det gör mig till en bättre ryttare helt enkelt, höhö

kom just på att jag inte ätit middag eller nått. men tycker inte det passar sig att äta middag elva på kvällen. då får det lika gärna vara, så kan jag äta lite frulle imorrn i stället. kände verkligen för att dela med mig av min berättelse, haha. men nu ska jag kolla bones och sen sova. hell no, kom just på att jag måste göra uppgifterna till webben imorrn. nåja, jag är ju proffs så det borde gå fort. nåmen, godnatt


freaky tuesday

2009-01-27 @ 13:00:38 Allmänt Kommentarer (2)
vad tycker ni om mitt hästkollage till lasta fetah? ;)
har ju nästan bara hästbilder, så då tänkte jag att jag kan lika ta lite flummiga hästbilder så blir det kanske lite roligare att kolla på för ointresserade folk. tycker det blev ganska bra, med tanke på att jag bara gjort kanske tre kollage i hela mitt liv :)


i got you

2009-01-27 @ 12:48:56 Allmänt Kommentarer (0)
tror jag ska göra om min blogg här någon dag. har tjuvat lite, hehe. men när man inte har nått ps hemma så är det svårt att göra en header.

igår var jag bara en snabbis till stallet och mockade, fyllde maten och pussade på valle. hade skallebank precis hela dagen, men det hör ju till att börja bli sjuk. for sen hem och tjuvlyssnade på ett samtal som innehöll sommarplaner. håller en tumme att det blir av. skönt att vara på landet ett stenkast från storstan och bila alla 120 mil dit, nice. kollade ett avsnitt bones och började kolla csi, men somnade i första pausen. riktigt skönt måste jag säga.
vaknade nångång på morgonen och var riktigt pigg men klockan hade inte ringt så jag ides inte ens kolla vad det var för tid. sovde vidare lite och vaknade igen. trodde jag försovit mig fett när jag var så pass pigg, men den var bara halv nio. hoppade upp, men fick stressa lite till bussen.

haft idrott, killerboll, doppboll och innebandy i a-hallen. sjukans kul :) matten flöt på ganska bra med lite hjälp, hehe. och om en timme eller så börjar geon. ska skriva lite engelska nu. höres och synes

save the world

2009-01-26 @ 01:45:09 Allmänt Kommentarer (0)
HAHA, menar ju det. vad man än gör så blir det fel.
misslyckad tjej. kanske dags att börja vänja sig :q

next episode

2009-01-26 @ 00:15:52 Allmänt Kommentarer (0)
ställde min klocka på halv sex, men snoozade nästan en timme. klev motvilligt upp och skyndade iväg för att möta sara. vi promenerade i kylan till stallet och var först på plats. fixade tre manar, borstade, mockade, släppte ut pärlorna och sånt. hunnit mucka med en kärring också, hatar henne. suck, men jag orkade inte ens förklara mig. känns bara lite surt att jag kommer få skit för nått jag verkligen inte förtjänar, well, that's life antar jag.


alla vi som skulle rida lcn trodde att klassen skulle starta 11. och när vi går in i ridhuset halv så säger david att det börjar kvart i. jävla galning. skrittade fram fem minuter och han sen bara rida fram typ tio min. det räckte verkligen inte. hästen gick inte riktigt fram ordentligt för skänkeln och allt hofs. på volten satt jag fint och red ordentligt, men på banan kändes det som att vi arbetade mot varann. ponnyn drog också lite bus, typ stack och bockade. jävligt snyggt, inte. blev lite okoncenterarad efter det och var inte alls speciellt nöjd över ritten. alla andra red och ploffs, så vann jag. höhö, jävligt oväntat. jag tyckte jag ridit dåligt, men då kan jag inte vart ensam om att ha gjort det. nämen all cred till Q, han har ju vanan inne. tack vare han och en hel del tur fick vi den blå, gula rosetten.
satt som skrivare i klass 4, typ lb och la. jävla avancerat alltså. nästan så att jag inte hann med först och värsta tjorvigt, men jag fick till det i slutet. huhu, tror att jag stannar föralltid på lc, hade aldrig kunnat lära mig någon annan.


söt q-ling efter klassen

blev sen så att rida ut med valle. först tog vi höger, kom ganska långt. nyplogad stig och vi var allra först att gå på den. funderade på vad man skulle göra om det kom en traktor och sånt. sen plötsligt kommer det en. fanns ingenstans att gå förutom tillbaka vars vi kom från. valle blev tokig och gjorde sina språng och taktade. var tvungen att trava och galoppera så han inte skulle hiva av mig. fick han lugn när vi gick åt vänster. red bara till banken och sen vände vi. han blir alltid hyper när man vänder, därför rider jag oftast hela, hehe. han drog sina språng, taktade, kicka bakut, hoppade och var allmänt sär. insåg att det var ganska kallt ute, bara kring -20.

gjort allt till hästarna, men det tog lång tid. för jag var jävligt trött och frusen. knatade hem innan åtta, kallt som fan.
hunnit göra halva stallflocken arg på mig. men vafan, nog måste man väl få säga vad man tycker utan att folk ska bli sura. äh, gamla bitterfittor. dom är ju helt bak och fram.

skins nu, sen bones, sen sova. tjingtjongtjines

the lionking

2009-01-24 @ 20:51:03 Allmänt Kommentarer (0)
inte alls så jobbigt att kliva upp idag faktiskt. var i stallet strax efter tio.
carre satte sig och hade lite loppis med massa olika hästgrejer.

mockade till pärlorna. kollat lite tävling och försökt fota. fick inte bra bilder, men ridhus suger verkligen. det är nått fel på min kamera och mig. provade med blixt på framhoppningen, haha, och då ser alla helt galna ut.
ryckte sen clussens man. shit vad han hade sparat långt och tjockt alltså. det tog mig nästan en och en halv timme, men det var det värt. nu har jag tjänat ihop till morgondagens startavgift ;) lite öm i fingrarna bara, hehe.
johanna den gnällspiken fick mig att snabbfläta korven. haha, extremt fula flätor, men vafan, det är inte jag som ska rida med det.


slänger väl också in några på min bdb som vanligt.

sen kom lo. hon var som en raket och hann göra iordning båda hästarna på stuberten. vi skrittade iaf ut en liten bit, jag på olle, hon på valle. var lite på hoppbanan och plumsa, lite mysigt :) sen in i ridhuset. fick rida ordentligt på stålis. alla gångarter. kändes så annorlunda när man ridit valle så mkt på senaste, hehe. sen bytte vi häst. kändes riktigt hemma på valles rygg kan jag lova, där kände jag mig trygg :)
tänkte fixa håret på två ponnysar och sånt, men blev övertalad om att göra det imorrn istället. hon trodde jag skulle hinna, så då får jag baske mig göra det också. brummade hem med lotta i lagom skön tid. insåg att jag egentligen inte har letat schabrak. vet vart det finns ett par som jag får låna, men är osäker på färgerna, hehe. blir att stiga upp grymt tidigt imorgon. ska försöka flörta med mamma så hon kan skjutsa mig, annars blir det apostlahästarna. fan också att jag har en vit häst, eller jag tror han är brun just nu, gah.

börjar bli lite sugen inför imorrn. men har en känsla av att Q kommer vara busig och bocka av mig, antingen på framridningen eller på banan. hehe, håller isf en tumme för det första alternativet ;) jaja, ska kanske försöka dra en pluggrunda och sen glotta bones. har sett klart hela säsong ett. irriterad på limewire så gg avsnitten är lagda på hyllan lite smått, hehu. håller också en tumme för att jag hittar en villig fotograf till lcn. tack för mig, hej

be my mirror

2009-01-23 @ 22:34:50 Allmänt Kommentarer (0)
typ sjuk idag med. eller egentligen råkade jag slå av alarmet imorse. men sen när jag klev upp hade jag feber iaf.

stallet är ju ett måste liksom, sjuk som frisk. dagens gladaste stund var när jag läste på lappen vem jag skulle rida. lector! hahahaha, jag som trodde vi var klara med varann nu ett tag. fick stressa som fan och sen fanns det ingen jävla sadelgjord till dressyrsadeln. fick springa runt som en galning och leta och fixa sporrar. hittade bara ett par rundade ponnysporrar och fick tillslut byta till lectors äckliga vanliga sadel. det kändes inte lovande. hästen var lite småseg i början som vanligt, men sen var han verkligen på g. han var jättefin och duktig. blev jävligt förvånad. nåja, bästa gången någonsin med honom. det kändes hur bra som helst :) fick en hel del beröm av ålle, och det sitter ju alltid fint, hehe. men sånt behöver jag verkligen just nu. amen väldigt nöjd, minus stolsitsen thanks to skitsadeln, höhö.


två gamla bilder på kungen :)

sen fixade jag klar kungen. vi red en runda runt stigen i nästan bara skritt, lite trav i trollskogen och på sträckan. han var vild och försökte få galoppera hela tiden. sen tog vi en till runda och han såg gode förvånad ut när vi gick förbi stallet. travade och galopperade mer denna runda. pigg som fan och på sträckan var han vild och galen. han började med att göra sånadär skjut sen sparkade han bakut. och så drog han värsta brallen. blev så chockad att jag bara kunde skratta, vilken tok :) skrittade småstallen hem, men kände att jag var tvungen att sitta av. mina knän var som gele och hästen på g. kan lova att det var en svettig kuse som klev in genom stalldörrarna. stackarn, men han måste ju få bättre kondis. tjalalala, det går inte med ord att beskriva hur bra han är. shit, mitt lyckopiller.

tog ett tag för mig att göra klart det sista, men hade inte brådis. fick sällskap av elin och johanna när jag skulle promenera hem. gud vad lätt att vara så liten. haha, dom är så störda. tog lite längre väg än vanligt, men det var bara skönt. och dessutom var ju någon tvungen att vakta barnen så dom kom sig hem, haha ;)

har hunnit baka och göra middag till mig själv.
nu tänkte jag ta och kolla bones och ta en dusch.
upp tidigt imorrn och stalla, huja, jag vill sova ;) tdlz

take a step

2009-01-22 @ 22:03:20 Allmänt Kommentarer (0)
hade världens skallebank imorse. så skolan uteslöts. tog lite knark och sov vidare ganska länge. sen kände jag mig nästan pigg och fräsch när jag klev upp.
 
bild från träning till luciashowen.

åkte till stallet iaf, det var ju markarbete och det kan man inte missa. kände mig dock lite febrig när jag bytte om och så. men det går att leva med. gett valle uppmärksamhet, borstat honom och fyllt maten. fick timpis på lektion. vi hoppade två hinder efter långsidan. vi skulle träna på att korta, länga galoppen. tiamo var såklart fin som alltid, men han var jättesur i början. hehe, men han gillar inte alls att gå med nybörjarna. fick två helt perfekta hoppomgångar, hade flyt och känsla, kom helt rätt och fick perfekta språng på båda hindrerna :) några grodhopp hann vi med, men igenomsnitt gick det bra. måste träna bort en fuling jag gör, visste inte ens om det själv, hehe. skitkul som alltid, tiamo är en pärla som gör sitt bästa varje dag.

for sen förbi hästgruvan, skulle kirra nya vantar. men dom hade inga XS. haha, löjliga händer man har. nåja, carina skulle fixa och beställa nångång. hittade ett par sköna i kvallan.

nu är det criminal minds. sen bones.
justja. måste leta fram ett gäng lustiga hästbilder till lf. tänkte att vissa gör ju alltid hundkollage, så då kan ju jag göra ett hästkollage. skitsamma att inte lika många gillar kusar, jag har inget annat förslag. suck. tdlz

are you leaving me

2009-01-21 @ 23:02:08 Allmänt Kommentarer (0)
känner mig duktig som kom till skolan 08.00, i tid. och stannade där hela dagen. känner att jag måste kolla upp vilket ämne i naturkunskapen jag ska resta om, sen mejla och få frågeställning. började webbdesignkursen idag. skitakul, verkligen nått som intresserar mig. hoppas jag känner så längre fram, men just nu är jag pepp iaf :)

hade min dag planerad. kort dag i skolan, snabbis i stallet då båda djuren skulle vila. vart på fyllan och fixat tänderna. sen tänkte jag fara hem och plugga järnet. men maria låssades vara lite sjuk så hon skulle få stanna hemma från skolan och slippa åka till stallet. så jag tog hand om guriann och red henne på marros lektion. det gick faktiskt över förväntan. drog värsta sucken när carola berättade att det skulle bli galoppövningar, pheh. men det gick väl ändå. vet inte hur ritten såg ut, hon gick typ inte på tygeln hela tiden, men hon hängde inte i handen och bar sig själv, nice. hon har ganska tacksamma gångarter, lite lättare att kunna fokusera på sin egen sits. nämen jag är då nöjd. fick bara massa beröm av carola :) jag gillar att rida för henne ibland, för jag får alltid beröm av henne, hehe. jag vet inte varför, men vi gillart ;) vi var bara två stycken så det blev extra mycket hjälp, kalas.
fixade allt det sista, sen fick jag vänta på mamma länge. tjao, klockan var iaf efter nio när hon kom. här kan vi verkligen snacka snabb dag i stallet, haha.


guret i sommras

hunnit med att bli nedtryckt långt ner i skorna två hela gånger idag. shit, och en av dom såg jag verkligen inte komma. tog det ashårt och har funderat på det hela dagen. det förstörde allt, suck.

har fortfarande träningsvärk, och det byggs bara på, hehe.
ska kolla nått avsnitt bones innan jag avrundar dagen. tjingtjongtjines

she reminds me of you

2009-01-20 @ 23:41:34 Allmänt Kommentarer (0)
känner mig så duktig när jag vart i skolan ända sen åtminstone förra onsdagen. haha, jaa, det är en bedrift när man heter jessica köhler. idag hade vi idrott på schemat. bollsporter. vi började med doppboll, basket, fotboll, innebandy och sen frisbee. hur jävla kul som helst :) jag var bäst i innebandy helt klart. gjorde ett par finfina mål. haha, i fotbollen lyckades jag alltid få bollen att flyga mot någons huvud, som dom fick kasta sig ner för att inte bli träffade, hehe. älskar jympa när vi gör såhär kula saker.
matte suger jag rumpnisse på. och magnus är väl inte en stjärna i mina ögon. jag som redan räknat matte b en gång borde väl ändå fatta lite. tjao, är nog ett hopplöst fall. det är jävligt illa, men ska försöka få fortsätta med det in på nästa termin.
helt ärligt så missade jag bussen när jag skulle tillbaka på geografin. det sög lite då jag har värsta flytet just nu. men, men inte så mycket att göra åt.

eftersom jag vilat upp mig igår fick jag mocka och spåna till djuren. men först fick jag ett erbjudande att rida ut stålis. själv. han har inte fått gå själv på länge för hans mamma. det var nog mer än en själ som var lite oroliga över oss, hehu. bestämde mig för att rida vänster och meddelade alla det. hehe, men vi for åt höger i slutändan iaf. han knatade på mot vänster först tills han bestämde sig för att han inte alls hade lust att gå dit. fick backa, vända, kämpa. men hade jag fortsatt hade väl hans ständiga hjärnspöken blommat upp värre än annars. men vi vände till andra hållet och kom väl till småstallen. då vände han igen. hans stegringar har börjat bli ganska fula. han som häver sig fram samtidigt, så man har typ ingen chans. pheh, han blir jättestor och stark. men bananers vad jag hatar att ge mig, hehe. så jag vann. hann med att nästan tippa i diket och träffa skidåkare. olle var riktigt cool och kollade glatt och nyfiket på den, konstiga häst. travade lite på galoppsträckan och var asrädd att han skulle kasta sig om då, hehe, då hade det vart tack och hej för mig. men han var duktig, lite tung och hängig i handen. efter ett tag blev han dock aslydig och lätt, kalas. kunde minska och öka hur bra som helst. bestämde mig för att ta hela stigen då han skötte sig så jävla bra. galopperade också och han var sjukans lydig och fin. hade värsta känslan i galopperna :) jävligt stolt och nöjd över lilla lillebror det puckot.
ehe, sen mockade jag och fixade maten. fick lifta hem med lotta och hon fick mig att inse att jag är totalt jävla störd i huvudet och misslyckad. varför i helvete går jag i skolan om jag ändå inte går dit. slöseri. så när jag kom hem hade jag pluggplaner och kände mig redo att göra bort ett eller två arbeten. men nä, då jävlar laggar internet fast och det går inte att använda. puss på det, fyfena vad typiskt. men jag ska ta tag i skolan, jag vet att jag kan bättre än vad jag fått för mig. jag ska klara det här. haha, vänta bara. om några dagar har jag gett upp igen ;)

jag var tydligen riktigt skrivsugen idag .. måste snabbt avsluta, sitter i jossis rum och om hon kommer hem när jag är här blir det liv i lådan. skynda, skynda. förresten så har jag ont i mina läppar. när folk börjar kolla och fråga, då är det illa. haha, när jag såg det i spegeln dog jag. usch vad fult och äckligt. måste slänga på en dos idomin.
peppar skolan imorrn, inget ska stoppa mig nu. har min första weblektion, blir spännande. tjingtjongtjines

nameless drifter

2009-01-19 @ 23:37:04 Allmänt Kommentarer (0)
HAHA, det verkar har blivit en vana att sätta på mig kläder ut och in.
märkte just att mina långkallingar inte satt helt rätt, haha, lättroad ;>

wote

2009-01-19 @ 21:37:05 Allmänt Kommentarer (0)


ni kollar väl idrottsgalan på svt?
om inte, slå på tvn och börja rösta på roffe. eller tjao, ni kan ju rösta på han iaf. tycker  han förtjänar det mer än någon av dom andra nominerade! så ring och rösta 099-234 03. jerringpriset till rolf-göran bengtsson, hell yeah.

har haft stalledigt idag. kom hem, lagade mat, kollade bones och somnade. hehe, typiskt mig att somna när jag bara ska vara hemma. nåja, det var skönt. vaknade upp när jossi kom med en hund, hehe, det funkar alltid om man vill ha upp mig. kom med ett gulligt djur :) ska kolla galan till åtminstone 22.00. sen är det prison break. men jaa, kanske måste hålla koll på roffe hela kvällen, får la se.

så, RÖSTA nu gott folk. det är inte dyrt, ni kan offra er.

we fall

2009-01-19 @ 13:47:08 Allmänt Kommentarer (0)
har noll inspiration till lf. jag har ingen aning vad jag ska skriva om. har en artikel med malin. men det räcker fan inte. jag är så jäkla skolless och har just nu bara lust att fara hem och sova. men först är det engelska och sen stallet. suck och stön. jag hade behövt en fjärrkontroll för att snabbspola framåt. 

the man in the bear

2009-01-19 @ 00:34:27 Allmänt Kommentarer (0)
jag bryr mig inte. inte idag. för jag vet att ni har fel :(

fan vad taskigt läge när man har två lektioner samtidigt. jävla fitt välkomma. jag behöver gå på samhälls, för jag har skolkat så jävla mycket därifrån. men jag antar att synden straffar sig självt.

jag vill verkligen inte sova. så jag tror jag ska kolla bones tills jag stupar. får ändå skjuts av mamma imorrn = omöjligt att missa skolan.    vad fan är det för fel på mig? när slutar man irra runt och hittar hem?

empty as always

2009-01-18 @ 21:54:53 Allmänt Kommentarer (1)

det höll på sluta illa. skulle egentligen kliva upp vid tio var planen. men än en gång ringde inte mobilen. tror jag vaknade till någon gång där i kring, men somnade glatt om. vaknade tjugo i 12. panik! hann klä på mig, göra macka, slänga allt jag skulle ha med mig under armen, sätta mig i bilen och åka till stallet. klockan tio i tolv stod valle i sin box utan täcke. fysatan vad snabb jag var alltså.


mockade, fixade maten till valle och mitcha. sen blev det så att rida tiamo. borstade honom och sen for vi ut barris runt stigen med linnea och elvisp. han var lite löjlig måste jag säga, haha, men snäll.
red inomhus med valle. kändes som att jag börjar hitta lite mer knappar i traven. galoppen är åt helvete, den kan jag absolut inte rida i. han vart stark och pigg till råga på allt. fick lite bilder sen, och det såg hemskt ut. ursäkta, jag vet att jag blir jävligt irriterad på folk som håller på att säga att dom inte kan rida och är så dåliga på det när det inte är sant. usch, det är det värsta som finns. men jaa, nu säger jag att jag är kass. det hjälps inte om någon skulle säga emot, för nu har jag bildbevis som berättar mig sanningen (klart man lägger in dom "bättre"). fy, jag blev skitaledsen när jag såg bilderna. ärligt talat så trodde jag inte att det var så jävla illa. jag har för fan inte utvecklats någonting sen 1900-talet. tungt alltså. tack vare mitt självförtroende blir allt lite värre, puss på det. nä, hoja. men well, hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen, i guess. tur att valle är världens bästa och ställer upp i alla lägen, han är kungen i djungeln.




varken hann eller ides göra någonting med loppan. hon hade ju blivit riden tre dagar på raken redan, så ridning för mig fanns inte på schemat. suck, känns ju lite tråkigt när man väl tar sig tid med en till häst. hade jag vetat att det bara ingick skitgöra denna dag så hade jag nog stått över och använt tiden till lite plugg. nåja, det är inte lätt när det är svårt ..

jag är så jävla less på mig själv, och jag är så jävla less på att jag inte ändrar på det.
jag vill ha en ny kamera och ett nytt självförtroende på stuberten. skins idag :) tjingtjongtjines


let it rock

2009-01-17 @ 22:17:04 Allmänt Kommentarer (2)
skönt att få träffa pappa igen. senast var trots allt i sommras. efter usa.
han körde ju som sagt mig till stallet fram och tillbaka. sen tog jag över ratten från hedmans och hem. fyfena vad läbbigt med automat när man vant sig vid växel och koppling. men yeah, lätt att jag ska ha en sån brum. åt skogen med vanliga växlar!


charmklimpen. min kung, han är bäst

insett att det spökar på min dator. den visar att den är ganska full, men när vi kollade igenom allt så hittade vi inte någon anledning till det. visst jag har mycket bilder och filer, men inte alls så pass att det täcker hela minnet. måste ta ett snack med en datanörd snarast. tacka vet jag externa hårddiskar, min är stor och har långt kvar till att bli på fyllan. ska slänga över dom nyare bilderna på stuberten. ifall att datan skulle få för sig att krascha inatt bara sådär.

ska nog faktiskt ta och kolla lite gossip g. och käka min ben&jerrys som jag raggat upp på stan. bara det att jag typiskt nog börjat ladda bilder till bdb på skoj. och ides inte minska dom, höhö. alltså kommer det ta hela natten.
jamen, åhlen skulle släppa ut kungen imorrn så jag får sovmorron. tror jag måste slänga iväg ett sms till gurra alldeles nu. hörs och syns, tudels

psst .. eftersom jag inte ids minska bilderna, så pallar jag inte slänga in alla här. kolla på -jk.bilddagboken.se later. och jepp, det är dom bästa bilderna jag fotat sen mannaminne. skoja, bara tidsfördriv och för att stilla mitt sug ofc :)

hide me

2009-01-17 @ 17:54:43 Allmänt Kommentarer (0)

det är alltid jobbigt att kliva upp på morgonen. fick ta apostlahästarna till stallet och landade väl där ungefär tjugo över åtta. tror det var typ en privathäst som var ute. och jag som kände mig sen, hehe. nåja, satte ut valle i o's hage med lite hö. höll ett vakande öga på honom hela tiden.
mockade boxen, fyllde påsar och gick sen ut och fotade lite bilder bara på skoj. jag är fortfarande fotosugen, pheh, jävla homofober som inte vill hjälpa mig. hunnit rycka manen på blåbert också. han hade sparat långt och tjockt och ville inte att jag skulle frisera. tji fick han och jag fick ont i fingrarna ;)
borstat kungen. sen red vi ut runt stigen. inte så farligt kallt, ganska uppfriskande. valle var pigg och glad. duktig som alltid och jävligt speedad på galoppsträckan, men nu fick han iaf galoppera lite mer där. han drog en bakutspark när vi skulle byta och tyckte allt var lattjo. han är verkligen bäst, bäst, bäst. fixade klart honom och slängde på hans BoT på haserna.

handlat på dollar med mamma. skulle bara köpa ramarna, men hon hade desto mer på handlingslistan. jag fick pröjsa med min femhunka. nåja, får väl förhoppningsvis tillbaka pengarna någongång. träffade anneli där. sen gick jag in på coop och höll på krocka med anneli igen. haha, kände mig som värsta stalkern eller nått, hehe. hittade inte bempan jag sökte, så fick fara till statoil och sen gojan. tog en smak jag inte testat, half baked. verkar god. btw, körde hela vägen från stallet och överallt. det gick bra, men carre var jävligt hispig. hon tycker att jag missbrukar gasen och inte hittat bromsen, höhö. sen trodde hon att jag skulle krascha backspegeln mot en annan bil. vojvoj. haha, fast jag har en känsla av att det kan komma att hända inom en snar framtid. men vafan, än har jag inte kökort och jag har ju inte kört så mycket heller. säger vi .. ;)

fixad ramar och bilderna till pappa. han ska komma över strax och hjälpa med massa saker som tjorvat. tekniska saker som bara en pappa kan ordna till, haha. men först ska han köra mig till stallet igen så jag kan ta av valle BoT och ge han lite mustang. ids inte köra hans bil vettja, det är ju automat, helt värdelöst att träna med sån. fast jag ska ha det på min framtida bil.

slänger nog inte lite bilder sen, om det blev några bra.
har inte ens satt dom på datan än. tack för mig, hej


gangmembers

2009-01-15 @ 22:39:13 Allmänt Kommentarer (0)
idag drog jag en feting försovning. vaknade när mobilenklockan ringde, men lyckades slå av den istället för att snooza. och vanliga klockan rang inte alls. nåja, sen vid tolv vaknade jag iaf och insåg att jag sovit bort hela dagen nästan. jag som skulle luncha med mina naturare idag, sicken miss. klev liksom aldrig upp förrän efter tre typ.


charmiga spektaklet

stallet just strax innan jag skulle rida. haha, jag fick lector, surprice surprice. typ fjärde gången på raken, men nu lovade anneli att jag skulle få någon annan nästa gång. äh, tror det var bra att jag fick rida han än en gång. eftersom det har gått så dåligt alla andra gånger så kunde man ju inte sluta så. för jag visste att jag kunde bättre. och det bevisade jag idag. det gick ganska så bra denna gång, men jag hade gett mig fan på att rida. hästen var riktigt duktig. inklusive vid borstningen, höhö. jaja, jag är då nöjd, även om det säkert hade kunnat sett bättre ut. phu.
bara pussat på mina pärlor. sen vart hemma och städat, rensat i mitt rum med carre. kändes skönt att slänga skräp och få ordning på allt.

ska väl kolla lite mera gossip girl. har hunnit ladda ner några avsnitt från säsong två.
imorrn kommer min pappa. och ihelg ska jag ha kungen för mig själv :) tudels

small hole

2009-01-14 @ 21:52:42 Allmänt Kommentarer (0)
goddagens,
hunnit vara en vända förbi expo och dollar idag också. kollade efter ramar till mina bilder som pappa ska få. hittar inga som jag tänkt mig så jag får väl ändra mig och köpa några andra. hittade några fina, så det måste väl bli dom.

var lite långsam att komma igång i stallet. sen hade ju david så mycket att snacka om, som vanligt, haha, så där fastnade man ju. men var ganska snabb med mockningen. fixade klart valle till hans matte. haha, jag som var blixten. tyckte jag, men det hölls inte med, hehe ;) tvingat lilla myggan att vara i mitt sällskap en stund. ingen hit tyckte hon, stackarn. tog in valle.


borstade olle och tog ut honom. vi var med på lottas lektion. dom hade lite markarbete. han var jättefin och duktig när vi red fram och gick bommar. sen jävlar kom hindrerna, hehe. har bara hoppat han en gång tidigare och då på serpentinbågar. nu fick jag verkligen smaka på hans språngkurva. den är inte riktigt som dom flesta andras, hans är professionell. haha, fick en chock över första hindret. kunde verkligen inte rida med i dom sprången, så blev lite efter i handen. kom typ lite fel på ett hinder och på sista oxern hoppade han mig ur sadeln så det sjöng om det. tappade såklart balansen, men bara såpass att överdelen blev platt. men lilla olle tog den chansen och satte full fart. vi avslutade med ett litet kryss, haha, och det var det bästa språnget på hela lektionen. då hängde jag med bättre. tyckte så synd om honom, med en apa på ryggen. det såg nog ut som värsta nybörjarhoppningen. och olle som alltid hoppat med proffs, han var då glad över en amatör som bara flög omkring och som han kunde utnyttja till lite bus ;) det var nog det värsta jag vart med om på länge. men det var hur roligt som helst. inse hur mycket jag vill gå i en hoppgrupp :)

snackat massa skit om nstret. men det är ju bara sanning, och hon förtjänar det. tur att det finns en hel del fler som delar mina åsikter. haha, den kvinnan är ju verkligen lite tappad. men nåja, alla kan ju inte vara lika perfekta som oss andra.  
nu bones, tudels

ready to go

2009-01-14 @ 11:00:02 Allmänt Kommentarer (0)
haha, btw.
inatt drömde jag så sjuk dröm.
maggi skulle ut och rida med valle. och hon red barbacka.
fyfena vad arg jag var på henne. haha, jag drömmer för sällan.

och jag kan inte förstå att jag inte tyckte om nate i gg i början. haha, tyckte att han var överskattad, inte alls så snygg. men herrejävlar när man kollar en hel del episodes. då förstår man alla som dregglade innan. dom var inte så puckade som jag trodde ;)


yäyä, jag har lite att göra. men tompisen kommer aldrig ju.

it's still january

2009-01-14 @ 10:35:28 Allmänt Kommentarer (0)

media nu. sen slutar jag, feting nice. jag älskar onsdagar. visserligen kommer dom bli lite längre från och med nästa vecka. men det är inte hela världen. förhoppningsvis blir det ändå mycket hemarbeten så det är det ju lugna puckar.


har tagit tag i naturkunskapen. eller börjat. och den som börjat har gjort hälften, hehe. pratat med gubben och vi kom överens om lite saker. gruvar mig över den ensamma muntliga redovisningen, it sucks. men nu vill jag bara ta tag i alla rester och överblivna arbeten.


drar nog till stallet snabbt efter skolan. fixar och gör bort allt tidigt. så ska jag försöka plugga lite om jag kommer hem i vettig tid. borde också försöka hinna fixa håret snart på det djur jag lovat, har 3 på kö. ojoj, hurry hurry.


you have that crazy look

2009-01-13 @ 21:39:23 Allmänt Kommentarer (0)

än en dag har passerat och jag upptäckte just
att jag har min sovtröja ut och in. hahaha.

kom till skolan i tid. hade idrott första timmen. vi spelade badminton hela tiden och det var ganska roligt. fast jag gillar inte "bollen" och racketarna, dom är så småa. man missar ju massa, hehe. och regler kunde jag inte heller. hunnit ha matte också. var tvungen att fly därifrån för jag fick spunk och så höll jag på svimma. man måste liksom käka och dricka på morgonen innan gympa och matte. hjärnan blir överansträngd ju. konstigt, jag brukar ju inte vara så känslig. köpte mig lunch i fiket och satt med malin och förtärde det. sen var jag tvungen att offra mig för toavattnet. hehe, som tur var hittade jag en kran i korridoren och slapp ta innifrån toan. det hade kännts äckligt, haha. sen geografi innan jag slutade.



kände mig lat och trött och ville egentligen inte till stallet idag. men lever man för att tjäna andra så blir det inte alltid som man tänkt sig ;) slutade med att jag fick rida kungen idag igen. härligt! har ridit han en hel del på senaste, men jag klagar absolut inte. love it. vi red iaf ut efter stigen. ganska kallt och litade inte på underlaget. det kändes lite konstigt, men ändå inte så hårt, sen såg man ju inget i mörkret. travade lite och tog en galopp där det kändes bättre. glad och jävligt pigg hestapålle :) var hemma redan strax efter sju.

ska slänga på bones nu och sen sova.
en ny dag imorgon, ses i skolan. för dit ska jag. tdlz


before she died

2009-01-12 @ 21:40:51 Allmänt Kommentarer (0)
skolan känns för mig som .. jag vet inte .. men ju mer folk tjatar om den desto mindre vill jag gå dit. som en liten barnunge. jag har så mycket jag måste ta tag i med skolan och det gör så att jag helst vill hålla mig borta. men seriöst, jag tror att jag inte kommer klara tvåan. det känns tungt att erkänna det, men jag tror så. ska verkligen försöka ta tag i mig själv och dra mig till skolan och klara upp allt. imorgon ska jag gå till skolan

och ska jag erkänna en till sak. hade jag vart mer borta från stallet och hästarna kanske jag hade fixat allt. men det är inte lätt när det är svårt. man får väl helt enkelt lära sig att leva med båda sakerna.


valle och olle är just nu det enda som får mig att fara till stallet vareviga dag. att rida dom är det enda roliga just nu. mockning, borstning, matning och allt annat som hör till känns så avlägset. jag vill att allt bara ska gå fort, men hur jag än försöker så lyckas jag aldrig. bara att börja inse, jag är misslyckad. suck.

kom just på att jag råkat se skiva två av bones. såg inte texten i mörkret. nåväl, ska se dom fyra allra första avsnitten nu då. haha, tyckte väl att serien hade en skum början ;) sen så har alla mina gossip girl säsong ett laddat klar. så dom ska jag kolla inatt. det är även prison break ikväll, det hör till vanan att även se den. och idag har jag kollat twilight igen, hihi. film är nice. önskar att jag hittade tillbaka till böckerna igen.  aja, tudels

rewind please

2009-01-11 @ 23:37:04 Allmänt Kommentarer (0)
idag den 11 januari 2009 gick jag ut ur ungdomssektionen efter trogen tjänst i ungefär 4 år. hur länge är inte det alltså. jag är då iaf glad över att jag en gång gick med. för allt man upplevt, bra som dåligt är något jag inte vill ha ogjort. vi har haft så många roliga stunder med aktiviteter, uskvällar och allt möjligt, samtidigt som vi kunnat vara så oense att vi helst av allt bara ville kasta en tegelsten i huvudet på varann. men när man är 17,7 år gammal, vart med i fyra år och har massa annat att tänka på så är det dags att slänga in handduken. nej, det känns verkligen lite vemodigt, men samtidigt har man bara lust att skrika frihet! måste nog känna efter ett tag, hehe. nya us verkar ju taggade och glada, så det blir nog bra. hoppas dom börjar köpa in det vi redan bestämt snarast. haha, men än så länge har ju emelie pengarna, ifall att .. skoja bara.


annars har jag tränat nettan med marro, och hunnit prata om det ena och det tredje. jag hade mycket att säga, men fick inte ens sagt hälften för när man snackar med maria björkvall är det inte ofta man får en syl i vädret, hahahaha ;)
sen kände jag mig slö som fan. fick mig en funderare och plöstligt kände jag mig som världens deppigaste människa. seriöst, hade jag gått hem hade jag nog troligtvis sprungit framför en bil på vägen hem, så down var jag alltså.

om man inte ens kan acceptera sig själv, hur fan ska andra människor kunna acceptera en? det tåls att fundera lite på.

jag fick min iphone att bli levande igen, det känns fint. ska försöka få över en liten film också. vet att det går, men kanske måste byta format. i väntan på det roar jag mig med skins. hellyeah, den snurrar på femman just nu. nice, säsong två. då ska man bara lyckas få ner säsong ett. men även det verkar motarbeta mig. rumpgubbe alltså. sen sängen, jag peppar inte skolan, usch. tdlz

twilight

2009-01-11 @ 21:14:37 Allmänt Kommentarer (0)

igår kväll kollade jag twilight. den är lika jävla bra som det sägs. lite klyschig nångång kanske, men de ska det vara. men tjao, vet inte vad jag ska säga. se den snarast! jag hade kunnat titta den idag igen. vampyrena var heta, paradox ju, haha, but they were. inte bara robert pattinson som har nått att säga till om här inte. jackson rathbone fanns ju också. hahaha, jag kollar såklart efter snygga killar hela tiden. men vafan, vem gör inte det? annars vore det ju konstigt. men som sagt, se den om ni inte redan gjort det. jag ska lätt kirra filmen när den kommer ut. funderar också på om man skulle ta och läsa böckerna också. jag älskar att läsa, men har sällan tid eller ro nowadays.


on your knees

2009-01-11 @ 20:16:00 Allmänt Kommentarer (0)

om jag ska vara ärlig så drog jag mig lite imorse. så jag kom till stallet ungefär tjugo över åtta. släppte ut mina pärlor innan jag greppade grepen och började mocka i klubbstallet. hann bara med två hästar. fyllde sen påsarna, mockade åt mina djur och gjorde klart allt. försökte fota lite bilder i hagarna, men dom flesta hästarna fattar ju inte att dom ska stå stilla och posa så dom följer glatt med en runt i hagen. så inga fotomässigt bra bilder idag inte, det är inte det lättaste i skrothagarna. fotade bara på skoj idag alltså. men jag är väldigt förvånad över kvaliten på många bilder. i stort format, så är dom helt okey. önskar bara att det fanns någon som var sugen på att hjälpa mig så jag kunde få fota lite porträtt och exteriör bilder på bland annat dom nyare hästarna. är väldigt fotosugen :)

hunnit vara förbi staden och kolla jacka, men det fanns bara massa skit. ingen dög. och alla var för dyra. woho, extra pris 2000 kronor, eh. min förra jacka trivdes jag kalas med. helt vanlig och tråkig, helsvart och billig. 200 kronor på rusta. skämmigt, men sant. jag är inte så brydd. jag hatar kläder, vilket kanske märks. coolaste stilen i stan.

tillbaks till stallet och borsta, rida valle. fick med oss sällis idag. det blåste storm utomhus, usch. poan var lite tittig och spänd, men knatade för det mesta snällt på framåt. aningens överhurtig var han, men så brukar han ju vara med sällskap. travade inte alls mkt, men det var mysigt ändå. han blev svettig efter ridturen, lite dålig kondis kanske. och kanske lite för mkt kläder också, nåväl.
när han var klar och allt jag kunde fixa till olle också så stack jag hemåt.

tjalala, har kollat två til gossip avsnitt. kalas. nu har jag bara fyra avsnitt kvar av säsong ett, helnice. vissa andra filmer är färdiga och redo att kollas. så det ska göras inatt. funderade om man skulle kolla world trade center som går på tv också. aja, får la se hur jag gör. men det blir iaf film, film och film ;) take care


go to hell

2009-01-10 @ 19:57:41 Allmänt Kommentarer (0)
gasch, vad less jag är på kärringen som bor ovanför alltså. hon är fan 40+ och helt bakom flötet. tro mig. just nu verkar hon försöka spränga högtalarna. jag hör musiken som om den kom från våran lägenhet. jag kan sjunga med och då är det illa! haha, och hon spelar inte heller bra låtar. typ min kärlek, tusen och en natt and so on. och dom spelar hon om och om igen, shit alltså.

håller en tumme för att hon snart ger sig ..   jag stör mig som fan på det.

and then you die

2009-01-09 @ 23:34:12 Allmänt Kommentarer (0)
dag 2 i skolan. jaa, vad kan man säga. så långt kom jag inte ens. hahaha, vilket skämt. satte klockan så fint på 06.45 och mobilen strax senare. när mobilen ringer snoozar jag, tappar den i golvet och somnar om. sen vaknar jag låångt efter utsatt tid. hade glömt att dra fram knappen så klockan verkligen ringer, fail.

brassade på ända till ett. då kände jag stressen och fick slänga på mig kläderna och ta ett äpple i handen. knatade så fort mina ben kunde gå. fem över halv 2 kom jag in genom stalldörren. skulle rida kvart i 2, haha. men jag bytte om, fick en häst, borstade och gjorde iordning och jag hann. fast tror att vi började senare än tänk, men ändå. fick gamle Q. det gick jättebra, i jämförelse med igår iaf. bättre kan jag, det vet jag. kändes skönt att rida honom igen, han gör det man ber honom om :)


ursäkta hela mig. så slipper folk klaga .. behövde en ridbild på Q, han är ju som söt

fixade med valle. tänkte hinna borsta och rida på en timme. men det slutade med att bara borstningen tog typ en timme, hehe. vi for ut efter stigen. min plan var inte att ta hela, men det gjorde vi iaf. kändes skönt att än en dag sitta på kungen. han var snäll och fin, lite tittig ibland. han såg väl nån spök-ren. på galoppsträckan laddade han. men tvingade han att skritta upp för backen. sen när vi travade fick jag kämpa som en galning för att hålla in honom. fyjäklars vad han legade på. så fort jag fick kramp i armen och var tvungen att lätta en miniliten sekund tog han chansen och fattade galopp. gamle tokstålle. han började galoppa ett par gånger, men han kom inte så långt. det var en skön känsla att få bryta av till skritt kan jag lova, haha, min armar var nästan helt döda ;)

fixat klart hos djuren. hunnit träffa lilla myggan, eller meredith heter hon. skitjävla söt, man ville bara smaka på henne. helt galet gullig. sa till ålle att ester har fått konkurens, men jag tror inte hon ville lyssna, hahaha ;)


     random söt valp                                        världens sötaste ester

ska bädda ner mig i sängen nu eftersom jag fryser ihjäl halvt. borde egentligen sova, men är så sugen på att kolla film. så det blir bones. upp imorrn redan klockan sju. suck och stön. jävla stallpass, nästa gång skiter jag i det. nåja, hästarna vill ju ut och så ska jag slänga med kameran också och förhoppningsvis få lite bilder och kanske en medhjälpare så det blir annat än hagbilder. tjingtjongtjines

no fear

2009-01-08 @ 21:28:01 Allmänt Kommentarer (0)

jag är så glad att jag slaktade min kudde för att få fodralet åtminstone. gud vad gott jag har sovit i natt :)

skolan är hopplös. jag höll på somna säkert tio gånger under median. inte så konstigt kanske då det var film och nersläckt i hela salen. jag tror det var ett hemligt test för att se vilka som kunde hålla sig vakna, haha. och ingen samhälls idag? känns ju kul att man vet om sånt så man inte springer till lektionen i onödan och så alltså. när jag väl tar mig i kragen och går på samhällsen så är det aldrig någon lektion. konstigt. måste ta ett snack med syon snarast känner jag. men hoja, hon är så underlig. hon blev nog tappad på huvudet när hon var liten.

vågade inte chansa på att man fick åka med tomt busskort. så mamma körde ner mig till gällivare samtidigt som vi fyllde på kortet. så nu kan jag åka buss igen, tjoho. uh, bara fem månader och tretton dagar tills jag fyller arton, yay. fan vad jag blir vuxen alltså, i åldersväg förstås. jag kommer nog aldrig mogna, jag kommer alltid fastna med barnasinne, öhö.

lyx med mockat till pållen. borstade ett tag, sen begav vi oss till ridhuset. det snöade och var hiskeligt kallt ute. skrittade fram ordentligt. som jag numera alltid gör. förutom på lektion då. sen red vi runt, runt, runt och runt i ridhuset. lite nickande i vänster varv, men det fick vi bort efter ett tag. längde btw mina läder med tre hål till att börja med. shit alltså, dressyrläder med råge, haha. det funkade inte så bra, så jag kortade upp ett hål iaf. lite läskigt när man är van att ha sina bekväma jockeyläder. men, men det är bara att träna.

fick lector på lektion. jag förstår inte. anneli verkar gilla att se pannkakssmet. jag kan inte rida den hästen alls och det är ingen nyhet. tror jag ridit han typ tre lektioner på raken, eller iaf väldigt tätt och jag tror inte det har gått bra en endaste gång. hahaha. vi övade på lite byten iaf. han tyckte att vi skulle galoppera i vänster galopp i höger varv, så han bytte ibland. men då var det bara att byta till rätt galopp igen, inge avbrott här inte. jag kände mig inte alls speciellt sugen heller, så tjao, det gick som det gick. fast på ett sätt vill jag rida honom mera, så att vi får en gång att gå bra åtminstone. gah, blir så ledsen på mitt slita, slita, dra, sparka. jag vill vara en lugn och mjuk ryttare som kan rida alla sorters kusar. well, dream on eller vad säger man? jag vill liksom byta ridlärare. anneli är ju duktig och så, men det känns som att hon är för snäll. man ser ibland hennes ogillande blick, men så säger hon inget. hellre en som säger åt en att typ sluta sparka, trycka in sporrarna, dra i tyglarna eller nått sånt. spela roll om dom är elaka (till en viss gräns ofc), men då går det ju in och man blir så jävla rädd att det bara är att ändra på det ;) höhö, ålle hon säger bara bra hela tiden även om det inte är bra, haha. ungefär ..



efter att jag fixat klart hos kungen begav jag mig till coop med carina. där bygger dom om för fullt och det är inte mkt man hittar, haha, jag gick nästan vilse. träffade lilla elvin, som hade vuxit en hel del. och himla glad var han. hehe, sött barn.

imorrn har vi hk, ridning. då ska jag bättra mig. det är min plan iaf.
nu har jag fått kramp i fingrarna av all skrivning. criminal minds väntar, sen kanske en rulle. har firrat säsong 1 och 2 av bones, ännu mer kul att kolla. på återskrivande, om ni törs återvända. tdlz


we don't miss you

2009-01-08 @ 08:51:09 Allmänt Kommentarer (0)
bläh, jag är trött som en fisk. usch. hade det inte vart för att jag fick åka med mamma till skolan hade jag inte tagit mig upp ur sängen kan jag lova. fy helvete vilken pärs alltså. tänker nog inte gå på matten och geografin som är efter hålet. haha, första dagen i skolan efter lovet och jag skolar, det är nice. inte. men man måste ju mjukstarta. torsdag är den längsta dagen med mest lektioner.

har kungen idag. ska bli mysigt, han är så bra.
sen ridlektion, kanske kul?

nu kom thomas, tjinghejs

poison ivy

2009-01-07 @ 22:17:16 Allmänt Kommentarer (0)
just nyss har jag gjort nått helbra. jag tog med min trasiga kudde på balkongen. observera att mamma bannlyst den från min säng för en vecka sen typ. jag drog hålet större och tömde allt dun i en stooooor påse. hihi, så nu har jag kvar skinnet från kudden, det glansiga och mysiga. det luktar så gott och är mysigt att håla med ;) det var askallt ute kan jag lova, men jag härdade. hahahahaha, tänkte ge sara lite rolig läsning såhär på kvällskvisten, höh

trodde mamma skulle väcka mig idag så vi kunde fara och kolla på en jacka, men inte gjorde hon det. så jag får springa runt med den blåa och fula ett tag till. jag ska ha svart! där med bastu.
promenerade till stallet i -20 grader celsius. fixade loppan, skrittade ut typ runt småstallen sen in i ridhuset och trava typ 5-10 minuter. jag var inte alls pepp. inte pepp att fara till stallet över huvudtaget. det har kommit en less våg och jag har drunknat i den. men jag kan simma, så snart ska jag ta mig upp ur den. fick sen rida kungen på lottas lektion. vi red med i en halvtimme typ. prommade resten av timmen. hehe, pållen var lite överallt och ett gäng spänd. men så är det. han var iaf fin, som alltid. han har nog svårt för att inte vara det, haha. i mina ögon. jag är sned och imorrn ska jag länga mina läder typ 3 hål. hjälp alltså.
nåja, ridturen med valle gjorde mig på bättre humör. så då kunde jag genomlida en mockning till honom. puss på att han är en sån härlig hestapålle.

imorrn börjar skolan. det känns tungt som fan. har inte pluggat ett piss på lovet. men ärligt talat så är jag inte förvånad över mig själv. har visserligen räknat några tal matte och skrivit en mening på ett arbete. och juste, har läst lite av boken också. allt jag hade att plugga var rester som skulle in låångt innan jullovet. i'm screwed kan jag lova. skolan är ingenting för mig och jag kommer gå ut tvåan med ig i alla ämnen. känns ju värt. nä, tack och hej. nu ska jag kolla några mer avsnitt av gossip och försöka ladda ner skins. tudels

like forever

2009-01-05 @ 23:04:19 Allmänt Kommentarer (0)
en sak bara. är det inte en själ som någonsin sett serien skins som brukar gå på femman? jag såg den för länge sen. tyckte den var helt funtad, men lyckades se ett till avsnitt efter det och den är ändå ganska frän och flummig. sen försvann den och igår kväll eller nått sånt så såg jag den igen. läste nånstans nu att de har börjat på säsong 2. tror jag ska försöka ladda ner första säsongen sen när jag kollat klart gossip g. hahahaha, deja vu skrivning ffs


jag är kungen på teknik. jag kan det mesta alltså. fixade så att mina filmer fick text, tjoho. fast det är inte helt korrekt på vissa ställen. konstigt översatt .. nåja, det är bra hjälp ifall man inte hör vad dom säger eller inte fattar nått ord. men annars är man ju kungen på engelska också, så det är ju liksom inte så stort problem. höhö, typ självförtroende boost, ehe.

broken strings

2009-01-05 @ 16:54:30 Allmänt Kommentarer (0)
min största dåliga vana just nu är att jag drar bort skinnet från läpparna, när dom är torra. det slutar med att det börjar blöda och svida, men inte slutar jag för det. här snackar vi efterbliven. därför måste jag ha snyggaste läpparna i stan, det ser ut som att dom varit i slagga varenda dag, hehe. ajabaja. tmi* kanske? (*to much information, för dom som är sena i utvecklingen)

såklart blev det ingen middag idag. är jag förvånad? näpp. det brukar ju sluta så. får hoppas att bordbokaren kollat upp att det är öppet imorrn, då det egentligen är söndag. annars blir det trist.

har legat i sängen och småsovit ända till fyra ungefär. då kändes det som att det kanske var dax att kliva upp. hade ingen lust att fara till stallet, så jag tog mig ledigt. det kanske ger mig lite sug tillbaka. det verkar vara en sånhär period då man börjar känna sig less på det mesta. kanske?
håller på ladda ner lite undertexter till mina filmer. vet inte riktigt hur man gör sen, men får väl ringa min kunniga pappa. som förövrigt planerar att komma nästa helg. härligt. kan inte ens minnas sist han var hit upp.
men nu ska jag börja plugga lite också, och om jag blir klar så blir det skräckis med carre efter det. helnice. tdlz

it's a secret

2009-01-05 @ 00:47:11 Allmänt Kommentarer (0)
för länge sen när gossip girl skulle börja visas så tänkte jag att den serien ska jag följa. men det blev aldrig, missade alltid det. så efter ett tag tyckte jag att jag ändå inte missat nått, den verkade inte så bra ändå.

men vips, så en dag för inte så länge sen såg jag ett anvsnitt och fastnade. shitman, den var bättre än jag trodde.
så nu håller jag på ladda ner massa gossip girl avsnitt. har hunnit se 3 delar igår natt. nu väntar jag på fyran och femman, sjuan, åttan, nian. haha, det går lite jävla sakta, kommer nog inte hinna se nått idag. men man blir som besatt, hehe.

kan inte riktigt bestämma mig vem som är snyggast (fan vad ytligt, men that's life).
tror rösten faller på dan. han vinner poäng på sin töntiga personlighet också ;) hahahahaha, nä, nu ska jag göra nått annat. tack och hej

you should grow up

2009-01-05 @ 00:02:42 Allmänt Kommentarer (0)
idag tänkte jag som vanligt vakna lite tidigare, men failade nått så enormt. fan vad arg jag blir på mig själv :( vi hade iaf us-möte två, så till det var jag iaf i tid. tyckte det var ett vettigt möte, ska bli kul att få sätta sprätt på massa pengar, hahaha.

bara fyllt påsarna och kvällsmockat till pärlorna. hade ingen lust och ingen ro till att stanna längre i stallet. jag och sara tänkte promenera hem i kylan. det var fan nästan tjugo grader, shises. men då kom sussi i rättan tid och räddade oss från vårt hemska öde. haha, snart har jag åkt hem med nästan varenda kotte från stallet, känns lite snyltit. hehe, men får väl återgälda alla när jag skaffat mitt brumbrumkort ;)

min plan var att kolla lite film, får la se om det blir som jag vill.
imorrn blir det middag på kina med galningarna och sen en sväng hem till maria.
om allt går som vi tänkt oss vill säga. det brukar ju sluta i katastrof eller liknande ;)
sleep well bitches

the mist

2009-01-03 @ 21:04:44 Allmänt Kommentarer (0)
haha, kom just på en rolig sak. här en kväll när jag badade så var jag jättetrött. råkade bli så att jag höll på somna i badkaret. och sen när jag nästan somnat så fick jag såndär känsla typ hjälpjagtrillarursängen och så rycker man till utav helvete. höhö, men iaf, trodde jag stod på diskbänken i köket och trillade baklänges. rädd blev jag och hoppade till så jävligt att det flög vatten runt hela toan, haha.

sovit på ända till typ tre. förstås vaknat däremellan, men somnat om lika fort. tänkte försöka få stalledigt, men innan jag hann tänka klart den tanken kom det arbete, höhö. så det var bara att dra på sig mössan och promenera till stallet. försökte gå lite fortare och inte bara strosa. men det är inte så lätt, jag tar sjukt korta steg. klockan hade säkert hunnit bli fyra innan jag klev innanför stalldörrarna.


munsboro sirocco. hade ingen egen bild ;) men hon är söt

gick bort till valle och olle. klappade lite på dom. sen snackade jag med johanna lite, det slutade med att jag fick rida lite :) borstade cocco. kvällsmockade sen till pärlorna. red dressyr i ridhuset medans johanna hoppade silvernäsan. sicken ponny alltså, hehe. hon bara kämpade emot min hand och försökte komma undan. men jag gav mig inte. tillslut gav hon med sig och sprang riktigt fint. känslan mot slutet, ojoj. den varade bara typ ett varv runt fyrkanten, men då gick hon verkligen fint. lätt i handen och lyhörd. fast hon vart lite arg på mig när jag kom åt henne, hihi. det var verkligen jättekul att rida henne. speciellt när man märker skillnaden efter arbete. men det är inte en lätt ponny iaf, hon bjussar inte på något. huhu, det är något speciellt med att rida ponny, sjukt kul är det :) fast dom är så småa, hehe.
kom mig hem typ två timmar senare än planerat, men det var fett värt det, hahaha. fick lifta hem med israelsson. stackrarna körde omväg. haha, till en början, tills mia kom på att hon visst skulle till gällivare och hämta vicky. hahaha, hon höll på glömma sin unge. jaa, då börjar man bli gammal ;)

ska väl slå på tvn och kanske kolla nån komedi. och samtidigt cykla. det är väl fan lika när man ändå bara sitter och glor. dax att börja göra något alltså. haha, jag dör fan. nä, usch, jag har ingen självdisiplin alltså, det är helt åt skogen. har inte gjort ett endaste skolarbete heller på lovet. men jag skaaaa, imorrn. jag måste. tudels

her name is envy

2009-01-02 @ 21:28:26 Allmänt Kommentarer (0)
just nu samarbetar min dator, eller mitt internet rättare sagt. men min mobil gör allt för att få mig på dåligt humör. antingen är väl skärmen trasig, vilket den inte borde vara, så mkt har jag ju inte hunnit toucha den. eller så jävlas den bara helt enkelt.

började dagen med att fara och handla mat med mamma. alltid när jag är med så blir det mer än vad som står på handlingslistan, hehe. men mamma sa att hon bara är glad att jag följer med och hjälper så lite extra handling gör ingenting :)


lilla grisen :-*

drog till stallet. blev att vara snabb att borsta och så. jag kan om jag vill, hehe. for sen ut i kylan med kungen. vi red runt hela stigen, skritt och trav. tyckte det kändes lite kallt, speciellt om benen med bara ridbralls. tänkte inte mer på det liksom. innan glpsträckan vart han pigg och började småtakta lite och på glpsträckan legade han på i handen som ett psyk. jävligt stark vart han. hade jag lättat så hade han tagit chansen att dra ett rejs, i'm sure. när vi kommit in i boxen igen fick vi veta att det var typ -18 jävla grader. wosch, jag trodde det var omkring -12. inte konstigt om det kändes lite kallt.
fixat allt åt hästarna. skulle få åka hem med lotta så jag kollade medans hon red stålmannen. fast det var så in i helvete kallt att bara sitta där så jag gick ner och mockade i ridhuset. sen krattade jag halva ridhuset himla noggrant. varm blev jag kan jag lova, skönt, hihi. vi var väl klar kring halv sju och då drog vi hem.

ibland börjar man ju fundera? stackars flicka.

hunnit baka lite till mamma, hoppas det smakar bra. ska kanske kolla en film eftersom jag känner på mig att jag ändå inte tänker ta tag i pluggandet. måste bara finurla på vilken. har en hel del nya, men ingen lockar så där alldeles extra. tack och adjö

you wanna be famous

2009-01-01 @ 21:07:56 Allmänt Kommentarer (0)
jag hatar när internet segar. har laddat ner en film, men kvallan sög. skulle ha den i mobilstorklek, men inte funka det. väntar på ytterligare två och om dom failar så måste jag be pappa skicka om inbjudan till tti.

stallet och fixat till hästarna. tagit långt tid på mig, höhö.
fick köra hem, hatar att ha någon bakom, speciellt nån som man känner.

kollat lite victorias secret fashion show. grymt snygga tjejer, nog är det hemskt. adriana lima är helt klart den snyggaste. hehe, i ytlighetens tecken .. nu ska jag nog kolla the day after tomorrow. har sett den en gång tidigare, men nått ska man väl roa sig med. tdlz

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide