broken strings

min största dåliga vana just nu är att jag drar bort skinnet från läpparna, när dom är torra. det slutar med att det börjar blöda och svida, men inte slutar jag för det. här snackar vi efterbliven. därför måste jag ha snyggaste läpparna i stan, det ser ut som att dom varit i slagga varenda dag, hehe. ajabaja. tmi* kanske? (*to much information, för dom som är sena i utvecklingen)

såklart blev det ingen middag idag. är jag förvånad? näpp. det brukar ju sluta så. får hoppas att bordbokaren kollat upp att det är öppet imorrn, då det egentligen är söndag. annars blir det trist.

har legat i sängen och småsovit ända till fyra ungefär. då kändes det som att det kanske var dax att kliva upp. hade ingen lust att fara till stallet, så jag tog mig ledigt. det kanske ger mig lite sug tillbaka. det verkar vara en sånhär period då man börjar känna sig less på det mesta. kanske?
håller på ladda ner lite undertexter till mina filmer. vet inte riktigt hur man gör sen, men får väl ringa min kunniga pappa. som förövrigt planerar att komma nästa helg. härligt. kan inte ens minnas sist han var hit upp.
men nu ska jag börja plugga lite också, och om jag blir klar så blir det skräckis med carre efter det. helnice. tdlz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide