The waves are crashing by

Tänkte det var dags att damma av här lite igen. Har ju inte riktigt pallat att sitta framför datorn förra veckan, fick bara ont i skallen då, hehe.
Så ja, första veckan efter hjärnskakningen var jag nästan bara hemma och tog det lugnt. Kunde som sagt inte 
vara desto mer på datorn osv, det var för jobbigt att koncentrera sig ;) Sovde en väldans massa också. Sen drog jag faktiskt till stallet några dagar, men bara för att göra något annat och pussa på djuren.
Helgen var jag faktiskt länge i stallet och kollade dressyrtävling, knoppade och sånt. Det var lite sådär halvtungt, men gick ändå rätt bra.
Och sen veckan efter började jag jobba igen. Tog det lite lugnare dom första dagarna. Hade inte skallebank, men ett konstigt tryck bakom ögonen, haha. Och sen för varje dag som gått har jag orkat mer och mer. Pallade till och med att raka färdigt Klas en dag och tog även hela PS när jag ändå var i farten. Skönt, för Klas päls har varit ett stressmoment, haha, stört jobbigt att se den sådär halvers.
 
Idag har jag hävt ridförbudet! Fy vad härligt det var att sitta i sadeln igen ;) Blev lite mer än jag tänkt med första kusen. Red en liten stund i ridhuset med Klasse. Trodde bara vi skulle skritta, men blev ett lättare joggpass i alla gångarter med Lottas hjälp. Kändes awesome och han var fin. Och han var pigg, han hade nog längtat att få börja göra något igen ;)
Sen var jag ut i skogen och skrittade i regnet med farbror Jabbo och sälle av Emma och Chippan. Det var en spännande upplevelse, har ju aldrig ridit honom förut så det var kul med lite nytt, haha. Han var inte alls vad man är van vid just nu. Nästan bara ridit sportiga krutpaket lately ;) Och min första spanjack (tror jag, hehe minnet är inte på topp). Han var verkligen som en farbror och som en soffa att sitta på, det blir nog garra minst en tur barris om jag känner mig modig. Får ju inte ramla av och slå skallen i alla fall, hehe.
 
Så nu blir det fullt ös igen då. Redan imorgon är planen samma som idag, plus ett till trimpass och sen eventuellt en longering eller något annat, haha. Kommer nog ta ett tag att vänja in sig vid dom gamla rutinerna igen ;)
Hoppas på att hinna med en liten sovmorgon imorgon i alla fall innan det är dags att gå all in :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide