closer to the edge

2010-12-28 @ 18:37:13 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
gick hem från arbetet igår. värt att kliva upp och jobba halva dagen och sen inse att man inte orkar nå mer. mHm, men jaja. sovde lite och tog det lugnt. inatt hade jag fett med feber och kunde knappt sova. men när jag väl somna sovde jag riktigt gott.
nu kommer febern fram och tillbaka. nämen det känns massa ibland och ibland inget. jobbigast är min huvudvärk. kronisk huvudvärk fan. soffi tror jag har hjärntumör. hon har hjärnskada :) tror det är lika att jobba imorrn, blir ändå för rastlös här hemma.

har som sagt grymt tråkigt. kanske går och kollar en film eller nått och sover sen. jossi och dogglan åkte nyss hemåt, trist. men får se till att dra dit snarast. ordbajsning, hejdå

wintertime

2010-12-26 @ 16:58:17 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
äntligen är julen över ;) julafton kändes lite som en vanlig dag, bara det att alla folk känns trevligare än vanligt, haha. gick till stallet med jossi och dogge på fm. först gick vi till mitcha och gav henne julpussar och lite godis :) sen vidare till valle och olle som också fick lite gott. smög in några hårdbröd till timpan, camme och jesse också. såklart märkte alla andra det så alla klubbisar fick en liten bit var. vänlig som man är, haha.
hem och käka, chilla, dom andra kolla lite kalle. sen öppnade vi paket. nöjd över alla mina. har inte önskat mig nå speciellt, men allt jag fick var jättebra :)

gammal bild

igår var jag ute och red med nusse (cameron alltså). for runt stigen ett varv med glpsträckan sist. han var lite busig ;) men det var väntat och önskat, haha. tänkte att han skulle få rasta av sig ordentligt. trava och galoppera mycket. han fick sträcka ut lite i galoppen också. stoora språng. han var fin. men så fort jag sa ptroo och tänkte bromsa börja han småbocka ;) superduper mysig ridtur.
idag gjorde vi samma. men tog andra hållet först. han såg nå spöke och vände en gång. haha, så långt ifrån raketolle eller valle. nästan långsam till och med, haha. sen körde vi på. idag ville han bestämma mer, men då körde vi lite dressyr i skogen, nämen då fick han gå i arbetsfart och långsammare typ hela tiden bara för det. så söt häst alltså. har mysit massa med honom före och efter, det gillar han. socialare häst får man ju leta efter, värsta häftig :)



verkar som att vi ska hyra film ikväll. måste sova i tid, jobb imorrn :(
igår kollade jag nyaste harry potter, unstoppable och percy jackson and the olympians: the lightning thief. trodde att hp skulle vara bra, det var den. älskar harry potter. spelade ut hp halvblodsprinsen på xbox på en dag typ ;) dom andra trodde jag skulle suga, men båda var skitbra, så där har ni nått att ladda ner peeps.
blir alltid mer text än jag beräknat, måste ladda in nå bilder då också så det inte är så trist ;) aja, hejs.

play the game

2010-12-23 @ 22:19:15 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
jag har nyss slagit in alla julklappar. har den sista kvar att fixa i ordning, haha, den kommer bli kul. nåja, julen är överskattad. jag har blivit för gammal för den. nämen förr var det roligare när släkten samlades och på aftonen öppnade alla julklapparna tillsammans och hade det gemytligt. sen gillar jag inte julmat heller så det suger ju också. äter bara köttbullar, potatis, korv och skinka i princip. tråkigt!

har ingen julkänsla, men det hade jag inte förra julen heller så det är inge ovanligt. morgondagens planer är inga planer typ. vakna när jag vill, men innan lunch helst. chilla massa, sen ta en promp till stallet med jossi och dogge och ge morötter åt mina fina pärlor. pussa lite på dom och så. sen hem och invänta julklapparna. det bästa med julen. men hade ärligt klarat mig utan dom. jag gillar att ha kontroll och att få presenter och inte veta vad det innehåller är inte helt min melodi ;)

önskar mig mest en häst jao. det har jag gjort nåra år, hehe. men en vacker dag! på lördag får jag en häst över dagen i alla fall, hoppas det är lagomt bra väder ute så vi kan galoppera och busa i buschen :) å shit, det är inga ridlektioner förrän vecka 2, kommer få ridabstinens forshizzle. och i år blir det en av dom få jular på länge jag inte rider julritt av nått slag. förra året var jag på värsta mysiga med maddis och massa folk ...

aja, nu ska jag vänta på att få spela min bingolott, och fortsätta med mitt roliga paket.
god jul, puss och kram.

everywhere and nowhere

2010-12-20 @ 21:02:36 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
är helt slut nu. har jobbat sen sju. sen var det ganska lugnt. bara dom privata som skulle ut. och sen till lunch hade det blivit varmare så ingen skulle in och nu har vi ju slutat ta in till em också. så verkligen lugnt. men har då passat på att städa hela höladan. sopat hela alltet, vikt plast och satt ihop lastpallarna. också fixat torrhöet som var huller om buller i en pyramid. fattar inte hur dom tänkte när dom tagit balar och det. när jag klättrade högst upp hittade jag en öppnad bal mitt i allt. lite random.
men nu är det fint och ordning och reda! fast säkert inte så länge till. har garra redan blivit stökigt. man blir tokig när folk är så slarviga. det såg ut som en bomb innan jag satte igång och ingen verkar ens ha märkt det. eller? sure om man inte har tid, men kan man aldrig ha tid att göra litegrann? aja ;) jag gillar ju att städa, eller när det blir ordningssamt så.

hade min sista lektion för terminen. alla barn red barbacka och ingen trillade av. mäkta imponerad av dom. superduktiga. hann leka lite 1, 2, 3 ost och sen körde dom följa john. så kul att se hur dom har utvecklats. stackrarna som måste ha mig, dom verkar vara lite missnöjda, men säger inget, haha ;) hoppas dom flesta börjar komma utan sina föräldrar sen. det är i princip dom som är värst att ha med.

jamen, ska kolla nått program med mamma nu. ska vila mitt bankande huvud och värkande rygg och gamla kropp. hahaha, intressanta saker jag skriver. nåväl, simma lugnt.

talk about iceing

2010-12-16 @ 19:38:59 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
tänkte uppdatera mycket, men nu hinner jag inte det. ska inviga min tvkväll under täcket snart.
jobbar hela tiden. upp sex varje dag för en som inte är morgonmänniska för fem öre är inte så kul. men nog gåre. idag var det tungt då det kommit nästan en meter snö under natten. och ingen lyxplogning i stallet inte ;)

i måndags körde vi massa balansövningar i min grupp. när dom skulle vara kaxiga och trava i damsadel var det typ hälften som trilla av mer än en gång ;) men dom är så roliga och bara fortsätter, haha. nästa gång får dom prova rida barris, då ska banne mig dom som trillar av få bjuda på tårta.

i tisdags hoppade jag med timpan som vanligt. det var bästa gången nånsin tror jag. kände lugnet även om hindrena blev högre. kände helt enkelt lugnet hela tiden och kunde fokusera på att rida! inte sparka på framåt och krångla med tyglarna eller nå sånt, men rida, rida det lilla som krävs för skillnad. åh, gud vad skoj det var. och tiamo var så duktig! skönt med lite medgång nu, har haft stora bakåtkliv på senaste.

i onsdags red jag ludde på lektionen. känner alltid pest när jag får honom. han är ful, underlig och ful. han ser ut som en älg, bukig, benig, hängmatterygg osv. men han har jättemjuk och mysig päls :) och han var superfin att rida faktiskt. hade helst galopperat hela lektionen då rider jag bäst och han blir bäst då. kan knappt rida lätt i hans trav och inte sitta ner heller. kan inte sitta på nån för den delen, hehe. det var sånt jäkla tryck i honom och jag kunde inte förvalta det först och han var jååbbig. men sen gick det bara bättre och bättre, superskoj. hahaha, kunde galoppera så långsamt att dom andra lätt hade varvat mig flera gånger om dom kört om. men jag fick gena och dom bromsa. kan inte rå för att dom rider för snabbt ;) ajm noejd.

hinner inte slänga in nå bilder eller skriva mer. ska glo tv helaste kvällen, inte varje dag man får det så passar på ;) sleeptight.

do it like a dude

2010-12-06 @ 22:21:09 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
enda anledningen till att jag skriver ett litet inlägg idag är för att jag är irriterad och bästa sättet är inte att blogga om det, men jag gör det i alla fall.

långsam dag på jobbet, massa minus. sen är det kallt utav helvete och jag hatar att frysa. men hästar är så lustiga djur att dom oftast får en att lyfta smilegropen en aning bara för att dom gör något som är helt vanligt för dom, men som blir så attans lustigt.

stört mig på en satans skitunge hela kvällen. ingen som lärt henne att bete sig. störande, irriterande, egoistisk och slö och smått efterbliven. ifrågasätter fan hur vissa föräldrar uppfostrar sina ungar, vart blev det fel liksom. nej, nu ska jag inte ta i, men helt seriöst. vart försvann det där med att bete sig? jag kanske inte alltid gör det, men jag vet åtminstone hur jag ska hålla på. skönt att bli av med skiten efter xmas. hoppas ingen som bryr sig läser detta, för så får man egentligen inte skriva, men jag blir så förbannad!

dålig stämning på mötet också redan när jag kom. fick fan ont i kroppen av att bara vara där, så gick efter två min typ för dom verkade klara sig bra ändå. tvingades dock tillbaka, men kan inte påstå att jag kände angagemang och peppen någonstans. tycker det har varit bra på många av dom senaste möterna, undra varför det blev så nu då? okej, nä, jag undrar inte jag vet vad jag tror.
ooooooch avslutar med att berätta för hela världen att jag gillar att bestämma saker och ting. det är helt sanning och det kan ni sprida vidare fast till bin laden eller vem som helst. jag gillar att göra det mesta själva, för då blir det rätt, så som jag vill ha det och jag är perfektionist och inget under det duger. meeen jag är ingen jävla makthora som tror en jävla massa saker som en del andra .. och jag tycker om att hjälpa och dela med mig av saker jag kan, tror eller har hört om, sen hur folk vill uppfatta det är ju upp till var och en. jag säger vad jag tänker och tycker, på gott och ont. men jag ljuger inte och vänder inte kappan efter vinden, fuckers.
hoj, fattar inte att det var så tight förut. måste ha varit i desperat behov av en vän eller något. blind, döv och trög måste jag ha vart. shises alltså.
kan inte ta kritik. så håll med mig, eller håll käften. låt mig gnälla, det känns bättre. härda! blir så jävla less. mvh en sur omogen nittonåring från gällivare.

jag är en bitch som alla älskar att hata. mitt i bullseye. hejdå.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide