i'm glad that i got you

2008-05-31 @ 01:45:27 Allmänt Kommentarer (0)
red tiamo på hästkunskapen. det gick kalas. han är så fin. man blir så glad av att rida han. det är en riktig pärla. passar bra när självförtroendet slickar gatan. haha, var ju så kass igår. men idag kunde jag känna mig lite bra iaf, hah.
red guran på marro's lektion. hahahahaha, säger jag bara. både marro och vanja hade nog skattat sig ur skorna om dom sett oss. nåväl, i slutet sprang hon iaf på i ett bra tempo, även om jag mest bara satt och åkte med. mina armar hade kolavippat. tränade på lc:1an, red upp den. haha, nu red jag rätt och missade inte den där volten. fast våra vägar var väl inte dom snyggaste och sånt där. fick kul creds av carola. när man inte hör sånt ofta så uppskattar man det a lot. eller haha, även om man hör det ofta så äre ju uppskattat. fast jag är en dålig jävel på att ta åt mig av sånt. huhu, jag tror att alla ljuger och säger så bara för att vara schysst. meeen, kanske det är så, vem vet.
pussat och hållt på med valle. det är sjukt hur bra han är. det går inte att beskriva, men han är oslagbar på alla vis :) ihelg ska jag ta hand om han lite extra, hehu.

datan laggar som fan, men nu har jag lagt in alla kirunabilder också. phu. både på min bdb och us pixbox. fettnice, men orkar fan inte döpa och sånt på pixen.
blir säkert en tidig morgon eftersom morsan lovat att jälpa mig att plugga. det blir en pluggig helg helt enkelt. och rapporten ska skrivas om, betyget sätts på onsdag, tjohey. streeeeeess .. vi får se hur det går, känner att jag verkligen vill gå kvar i min klass, men det håller nog inte. amenjo.

nu väntar sängen. adios
psst .. balokongdörren står öppen och det luktar såå gott.
sådär frächt, mm. svårt att beskriva, men det är en behaglig doft, tih.
lika behaglig som bensinlukten, och spritpennalukten. typ duvet.

the dark is rising

2008-05-30 @ 00:12:21 Allmänt Kommentarer (0)
jaa, vad kan man säga. ingen skola idag. missade bussen eftersom jag råkade sova lite för länge. men nu har jag verkligen gett upp efter det där med rapporten. det förstörde allt. suck. måste prata med anneli imorrn och höra vad hon har att säga. micke äre ingen idé att snacka med, han är helt bakom flötet.
har förresten prov imorrn, ska väl kanske ta och kolla om jag har böckerna hemma så jag kan plugga lite. har ställt in mig på att det inte kommer vara så svårt.

tjorven hade fått vara ute i hagen själv idag, sen var jag ute med honom i stora hagen en stund. det är nog höjdpunkterna under dagen för han. han blir så glad då :') fina häst.
red lektion med sessan. det gick fan åt skogen, skojar inte. varenda gång tänker jag att så här dåligt har jag nog aldrig ridit. vilket borde betyda att jag blir sämre för varenda gång. suck.

på två dagar har jag verkligen blivit nertryckt i skosulorna två gånger.
och inte av vilka som helst heller, bläh.

nåväl, imorrn efter skolan så blire stallet, rida på hästkunskapen. sen skulle jag få rida gurre på lektion, i marros grupp, om det gick bra, annars rider vi väl ut. spännande.

äh, är helt okoncentrerad så det blir bara osammanhängande svammel.
en dejt med kemiboken kanske, sen hopp i säng. gonatt!

you are bad

2008-05-29 @ 13:01:09 Allmänt Kommentarer (0)
"It has been said, 'time heals all wounds.' I do not agree.
The wounds remain. In time, the mind, (protecting its sanity),
covers them with scar tissue and the pain lessens. But, it is never gone".
Rose Fitzgerald Kennedy

 

here in your arms

2008-05-29 @ 00:17:29 Allmänt Kommentarer (0)
grattis på födelsedagen
super olle
image190
snyggberra blir 6 bast. gamlare och klokare, haha eller gamlare åtminstone ;)




puss på näsan!

thunder and storm

2008-05-28 @ 23:50:40 Allmänt Kommentarer (0)

jag tror jag döööör. jag var så duktig i måndags och satte mig ner och skrev på rapporten. hade sista frågeställningen kvar på faktan och sen resten som man behövde lathunden till. och nu när jag tänker skriva klart den så har den försvunnit från datorn. snart börjar jag grina. lovade att lämna in den imorrn. och om inte rapporten lämnas in får jag inget betyg i svenska eller historia. kul att sätta sig och börja skriva om allt. för det kommer jag ju måsta göra. suck. måste säga som det är till anneli imorrn och sen höra vad hon säger.
får väl ta tag i det andra svenskagrejset nurå. ska kladda ner nått om hästar. till en muntliggrej. hon sa att jag skulle ta mitt fritidsintresse och övertyga henne om varför det duger mer än på mackan.

fick tbx shrekuppsatsen, firrade ett mvg. känns skönt. även om jag har ? i betyg. fick reda på mina rest också. har rest i princip i vartenda ämne. tror ni det känns tungt? ohja. en vecka har jag på mig.
gjorde bort kondistestet. började springa med jh. hon peppade och fick mig att pressa en massa. sen när jag gav upp fick jag använda samma tankesätt. fan vad effektivt. tyckte jag var riktigt hurtig, för att vara mig förstås. sista biten kom jh och mötte mig igen och fick mig att springa ganska fort allra sista biten. pheh, hade försämrat min tid sen sist! jag höll på trilla baklänges av förvåning. sist gick jag hela vägen typ, förutom kanske 5 minuter, av 16. helsjukt, antingen så fuskade jag sist eller så har hon skrivit fel. nåja, jag är iaf nöjdare nu och det är ju bra.


hade us-möte. och marro, jag vet att du kommer läsa det här, snokare. men iaf, det var inte meningen att vara bitch mot dig. gick dit med taggarna utåt och du råkade bli den jag tog ut allt på. förlåt, det var verkligen inte meningen, det var ju inte ditt fel. lär få massa skit för mitt val, men det är bara att tare. nu blire som det blir.
var med valle i hagen. han är fin som få. haha, när jag stod och kliade han skulle han vara tjenis och klia tbx. det är bara det att han kliar med tänderna sådär som hästarna gör på varann. haha, så ett och annat blåmärke har jag fått på köpet. lilleknas. sen pep han och flög runt mig, ajsingbajsing. han får inte busa paj sig.

har sjukans huvudvärk, det typ kommer bakifrån och sätter sig framme. helsjukt.
ska försöka mejla lite bilder och lägga in på bdb. är lite seg, men bättre sent än aldrig.
men det blir nog inte av idag. måste-ta-tag-i-skolan-först!

amenjo, tjenis


i'll paint the whole world

2008-05-27 @ 00:26:30 Allmänt Kommentarer (1)
det känns inte som att jag orkar bry mig. det går in genom ena örat och ut genom det andra.
du är exakt lika patetisk som resten. tänkte bara påminna dig ifall du råkat förtränga det.

var ute med valle idag igen. på dirren när vi gått in hagen såg man buset i han. satt där med honom medans han käkade, sen gick han en runda, käka, gick en runda. och sen mitt i allt börjar han pipa, ruska på huvvet och var på g att göra nått bus. flera gånger gjorde han så, haha. söten. pysslade med han en del.
imorrn har jag olle, då ska jag ge han lite kärlek också, det förtjänar han. bananers vad länge sen det var jag red han sist. kommer inte ens ihåg ..

mamma har hjälpt mig göra lite på rapporten som skulle vart inne senast söndag. oups. ska försöka göra bort den illa kvickt. nu innan sängen väntar ska jag skriva stödord på min engelska realia. sprolla betyget, men då har jag fått det gjort också. känner att jag måste ta tag i det sista innan lovet. fast än så länge är inte det prio ett.

äh, pallah mere.
godnatter era nötter

it's time to go

2008-05-25 @ 00:32:30 Allmänt Kommentarer (3)

tidig morgon. släpade mig upp och cyklade till stallet.
mockade till loppan, firrade säckar.
sen gick vi nått varv runt gplattan med valle. sen in i hagen. stod där med han länge, i solen!

slängde in oss i bilen och åkte mot jokkmokk. resan gick fort och jag roade mig med att lyssna, haha. det är min specialitet. det var länge kvar innan olle skulle starta. gjorde annat medans vi väntade. sen var han lite cp på framridningen, ingen vart väl chockad precis. sen var han duktig, 110, ett pet.
fick starta 120 också, trött häst, men alltid duktig ju. fotade lite, men är mer än ringrostig, tjao, eller bara kass. det blev ju iaf inga bra bilder. motljus, felplacering, fotade för tidigt. you name it. sugigt. tur att jag bad andra proffs fota, hah.
sen hemåt igen. det gick också snabbt. var typ hemma kring nio, låång dag. pussade lite på kungen, imorrn ska han bli ompysslad.
det var himla kul att följa med dom näst bästa på tävling (lo + valle är dom Bästa! ;d). tur att soffan var med, hon kan fan allt den där kvinnan och hon är bra på allt dessutom. bananers. min karriär som tävlingsskötare är nog inte allt för lovande, jag hade virrat bort mig i mina egna skor, pommes.

övernattningen blev inställd. fyfan säger jag då bara. så jävla lågt. så löjligt. plöstligt är det ingen som ids engagera sig, alla har så mkt bättre saker för sig. men hallå? sure, jag sa att inte jag skulle sova, men herregud, hade jag vetat hure skulle sluta så hade jag fan härdat och ställt upp. det är ju bara det stackars barnen som får lida. nä, är grymt besviken på alla lata jävlar. såna här stunder är jag sjukans glad att jag ska gå ur snart. shape up fuckers!

imorrn blire massa valle, kanske hindermålning och pentryfix.
borde slänga in skolarbetet, men eftersom jag inte kan hitta
min motivation så kommer jag nog inte göra ett endaste smack.

är mest av allt less på mig själv, på alla sätt och vis. mkt snack och lite verkstad.
jag är nog sämst i världen på att ta tag i saker och ting. gnatt /j

the one who shine brightest

2008-05-23 @ 23:44:41 Allmänt Kommentarer (0)
       yay, jag har fått mejl. det är kul att släktforska lite ..


tog hand om den gamle galoschen. han fick gå ut i hagen idag. det var nog verkligen uppskattat. vi vågade inte gå ända till sjukhagen och vi vågade inte släppa lös han, men anyways. sen tog vi en promenad i ridhuset. fybubblan vad har går fort, hurtbulle. lägger han upp mer fart hädanefter så kommer jag måsta springa bredvid för att hinna med. borst och mys. the worlds greatest !
kikade lite på hindrerna, pretty nice. men värsta slarvtejpat. ok, perfektionisten talar. lite tråkiga färger, hade gärna sett mer rosa och brun, och typ värsta knalliga färgerna, hahaha. men oj, us hinder kommer bli det snyggaste, lätt!

imorgon blire upp tidigt, firra lite i stallet och sen brumma mot jokkmokk.
spännande. hoppas super olle gör sig välförtjänt sitt namn nurå.
kommer nog inte sova med barnen på övernattningen. även om det var jag som kom med tältidén och var värsta pepp. men nu känner jag att jag inte pallar och dessutom är alla så jävla torra och kan inte bjussa på minsta lilla.

nu ska jag slänga mig i duschen snabbt. eller kommer säkert stanna där länge.
det är så skönt ibland, som att allt rinner av en tillsammans med vattnet.
sen rengöra gaddarna och ta en dejt med sängen. låter lovande.
fasssst måste nog slänga i lite pick och pack i väskan, samt ladda
och tömma kameran, ska försöka få tillfälle att fota super o och lo.
godnatters gott folk

this is insane

2008-05-23 @ 12:12:50 Allmänt Kommentarer (0)
en lektion idag. matte. kalaskul. gjorde massa, men det var ganska lätt. gick sen till morsans jobb och målade lite. och så skjutsade hon mig till tandis med cpbussen. slapp den där ragatan och fick värsta gulliga tanten. lagade ett hål i tanden.  är äckligt rädd för sprutor så dom började utan bedövning, men sen ändrade jag mig. blundade när jag fick det. liten skillnad iaf. men usch, gissa om jag ska bli extra noggrann med mina tänder hädanefter, haha.  sen for vi till polisen och gjorde pass. snyggt att bli fotad med vänster sida bedövad. äh, jag är inte allt för fotogenisk så att bilden skulle bli ful var ju ganska väntat. men den blev fulaste på riktigt länge, hahaha. hamnade hem. nu håller bedövningen på att släppa och snart drar jag till stallet. ska kanske slänga i nått i magen om jag vågar.

         - Look, if you had one shot, one opportunity
          To seize everything you ever wanted .. One moment
          Would you capture it or just let it slip?
-

the first cut is the deepest

2008-05-23 @ 01:16:52 Allmänt Kommentarer (0)
typiskt mig att ta egen sovmorron och sen missa bussen och massa lektioner. nåväl, missade bara två idag. och sen hade vi tydligen bara en kvar. massa ändringar. äh, man ska inte klaga. slutade halv 2, annars 4.

mockade och firrade lite till calle och valle. borstade kungen. markarbete på lektion. kul övning, lite galopphopp äntligen. haha, tog timpan som alltid är duktig och snäll. men han är så fin, det är kul att rida han. bad anneli hålla ett öga på mina skänklar. wei, inge cpstil nu iaf. kanske klapp på hästrumpan, men snart har jag hittat ett mellanläge serru.
red ut cavvis. nu får han trava. hoho, det märks att han inte blitt dressyrriden på länge. pommes. annars var han ganska pigg och snäll. borstade mera på kungen och myste lite med han. pommfrises, han är så jäkla bra, tralalalala. och nu sitter yogan nästan på ena sidan. kungligt.

wie, håller tummarna. lär bli fetingkul, men lär också vara aprädd och nervis.
fasssst har krånglat in mig lite, meeeen det ska nog lösas ganska smärtfritt.



   kom att tänka på öb och kiruna. haha. jag hade plockat typ nån kräm och badgrejs som skulle inhandlas till morsan. då kommer jenniferw fram och frågar om jag ska köpa det. jo, säger jag, till min mamma. hoho, då säger hon att hon också ska köpa nått till sin mamma. efter snabbt funderande säger hon, jag ska köpa tvättmedel till min mamma, hon gillar det. hahahahaha, okey, hon ångrade sig tillslut, men ändå. hah. och sen skulle hon köpa typ en kam till sig själv och frågar om jag har en sån. nej, säger jag och då lägger hon bort den och säger att hon faktiskt inte behöver en sån. ibland är dom allt bra roliga dom där små.

oj, klockan sprang iväg
god natt!

i'll not come back

2008-05-22 @ 00:39:03 Allmänt Kommentarer (0)
åh vad jag blir arg, åh vad jag blir arg, åh vad jag blir arg. eller nä, jag blir ledsen. suckerr.
livet är komplicerat, ohja. jag gnäller ofta, ohja. men det finns fan folk som gnäller oftare, utan anledning. bitches. såna som ni får såna som mig att .. oj, batteriet tog slut ..

lätt skola. eller det blir som man gör det till. skulle ut och springa på jympan. jag tog en promm. gick genom kåkstan, var fan lite rädd eftersom det bergis spökar där. sen knatade jag efter vägen och hittade lisa vid ett gammalt spökhus. di andra hade gått in och kolla läget. och då var jag inte sen på att springa in. värsta spännande att utforska gamla, förfallna spökhus. sen drog jag med mig hanna och jossan i källarn, lite creepy. efter det ringde jh och bad mig komma och möta henne. klart, slut och sen kom morsan. jo, förresten så vet jag precis vad jag ska göra en halvsolig dag i sommar. cykla upp till mampa med kameran i högsta hugg. oj, vad det finns att fota där.

mockade till kungen och promenixade.
till skolan och göra matteprov. tjohey, skrev på 3 frågor av 13. 11 poäng är godkänt. hahaha. hoppas jag får tid med syon illa kvickt. det här har spårat ur. meeeen, tror och hoppas att jag kommer firra kemiprovet iaf :)
tog hand om tha king igen. borstade bara i 2 h idag. överambitiös? skoja inte. nämen, så länge han är så smutsig och uppskattar omvårdnaden fortsätter jag, pheh. he's amazing. 
pussat lite extra på supero innan jag for hem. det var uppskattat från hans sida. han funderar nog på vart allt sånt tog vägen, eller så är han bara ruskigt lättad, hahaha. men han har iaf blitt duktig med öronen. det lät skevt. men nu får man röra dom grrymt mkt mer än i början, kalas.

nu väntar sängen så jag pallar upp imorrn. får inte missa första lektionen och forrest gump, hehu. har vart duktig och redigerat klart nästan alla bilder, nu blir barnen glada.
det här är inge kul nåmer .. tjarå

let it shine

2008-05-21 @ 00:55:54 Allmänt Kommentarer (1)
jag vet varken ut eller in, upp eller ner. jag har ont i huvudet och borde få pris i gnällighet.

image141skolan, sen stallet. tog hand om kungen. flera timmars borstning och kärlek. klämde in en promenix i ridhuset. hurtigt tempo må jag säga. lite synd att man själv tar korta steg, men det blir ju lite powerwalk om inte annat, hah. terrade lite yoga med han i boxen. och hej vad han var lättlärd, fattade på dirren typ. puss på näsan. han tycker jag om en massa.
åh, får lite skuldkänslor när ovis blir heldissad nu. men har lovat att han också ska få lite kärlek här nån dag, kanske till helgen. på hans födelsedag ska han iaf få uppmärksamhet ;)

vad typiskt. har hur länge som helst velat åka till oulu, och när chansen kommer så är man inte hemma. men det är väl to good to be true. äh, skjut en same. men har en känsla av att usa kommer floppa med tanke på sällskapet, suck. får iaf ett objektiv och en dator, förhoppningsvis. fettnice. är lite rädd för tornados också, har faktiskt lite till att uträtta innan jag tänker dö. men man vet ju aldrig, man kan ju ändra sig vettja.

suck och stön,
har jag sagt att jag är less?
nåväl, hejs

you keep my fire burning

2008-05-19 @ 23:34:17 Allmänt Kommentarer (0)
josefin har spelat samma låt hela dagen. "hela världen är så underbar", tra-la-la-la. håller på gå bananers på den, kan inte riktigt hålla med sångaren. nä, nu går jag och drämmer igen dörren. sådärja, lugnt och skönt.

ingen skola för min del idag. sovde ända till halv 1 och det är inte likt mig. försökte ta itu med alla mina skolarbeten. men tror det var motivationen som satte stopp. och på fredag ska rapporten in. jag har kanske skrivit klart en av tre frågeställningar + några sånadär andra sidor. men diskussionen är tyngst och den har jag inte ens börjat fundera på. suck. kommer ha så mkt rest i sommar om jag väljer att stanna på naturvetenskapligalinjen. men, det lutar nog mot ett byte.
och hörde sen på em när jag snackade med morsan att syon hade sagt att vi haft en mötestid som jag inte kom på. jävla kärring, vi har inte, inte, inte haft nån tid. hon mejlade ett förslag, men då har jag möte med e så tackade nej. så skulle hon återkomma, men inte har hon gjort det. åh, hatar uppblåsta kärringjävlar.

prommade till stallet kring 4. tog hand om min stjärna. borstade han ungefär lika länge som igår. dessutom höll jag ju på med honom från att jag kom till typ 9. så jaa, han är nog redigt less på mig, men det är bara att härda. hjälpte att promenera med han i ridhuset, han hade brådis och mest av allt hade han nog velat springa runt själv. han är verkligen världens bästa häst. pheh, och det sägs att shutterfly är den bästa. den kanske hoppar högst och bäst, och är värd mycket mer pengar, men helt ärligt, lehigh valley slår den med hästlängder!

ute snöar det och är 0 gradigt. tjoho, det är verkligen sommarkänslor här.
och förresten så har jag hittat halvsyskon till valle. dom är på mammans sida, vilket är ovanligare att hitta. dessutom är ju cindy sjukt vanligt stonamn. det finns en grand valley och en credit valley, och en landino. den där blupsidan är himla bra :)
ska fixa lite bilder innan jag hoppar i säng.
gonatt.

die bitch, die

2008-05-19 @ 22:12:39 Allmänt Kommentarer (0)
  hej
jag-orkar-inte-ta-tag-i-mitt-liv
ville bara fåre sagt
  hejdå

shoot me

2008-05-18 @ 23:39:17 Allmänt Kommentarer (0)

det känns som att hela världen är emot mig

fredag var en lång dag som väntat. hade sitsträning på nipsen. jag och cassi. vi var apbra. typ. men det var inte helt fel faktiskt. hann träffa mitt hjärta, det var inge kul att lämna han. sen kiruna och massa doning dära. vi fick 2 avfallningar på köpet under kvällsridningen. heja korven!
lördag, dressyr. duktiga djur och barn. promenad till staden, snö och hagel, såå kul. shoppade massa åt mamma från öb, god gärning fo sho. tacos och spökisar med kiruna. älskar spökhistorier även om jag är så rädd att det börjar rinna tårar ur ögonen, hah. höjdenpunkten på dagen var utan tvekan spökisarna. helmysigt med en ring runt ljusen i ridhuset och massa spökerier. dom berättade hemskheter om den där läktarliknande betongsaken en bit från klubben och efter det så gav jag som förslag att vi skulle gå dit och kolla läget. alla barn var på. men vicky och emelie vågade inte. vi som gick hade iaf värsta skoj, en massa skratt blev det. klättrade upp på den där grejen och massa.
söndag, hoppning. det gick kalasbra, impad av alla. ridklubben dundret slutade som vinnare! helrätt. massa ihoppack innan hemfärd. det har nog aldrig vart så skönt att komma hem. gick på dirren till mitt hjärta och höll mig där. borstade och myste i ungefär 3 timmar. tjao, han har ju vart borta i typ 10 veckor så vi har mkt att ta igen. först var han trött, men inte så konstigt. efter ett tag började jag känna igen han och sakta, men säkert kröp gamla valle fram. shises, han är verkligen min luft.


har trott att jag vart less på alla de små barnen. med tanke på att jag var äldst och dom nästa efter mig är 2 år yngre. men efter lite funderande så kom jag fram till att det var inte alls dom små barnens fel. det var all negativitet. fyfabian. ångrar egentligen att jag följde med eftersom, äh skjut en same. men iaf, nu är jag sick and tired och ska försöka undvika dom på ett tag. typ död åt dom. sen vare ju allmänt jobbigt eftersom vi var 3 st som tog hand om 5,5 ungar och 5 hästar, tjo, great. not. är sjukt jävla sur på jävla brittis, satans kärring. hon kan ta sin uppblåsta jävla falskhet och stoppa upp den nånstans sjukt obekvämt. aptant.

tror jag har för mkt i hjärnan right now. ska avreagera mig i sömnen och starta om på nytt imorrn. borde ha sovit för hundra år sen. men helvetesbilderna tjorvar förstås. fotat över 400 bilder denna helg, pommes. äh, firrar in bilder och kanske vettigare saker imorrn.
solong                                                                                                                    LV for life, ily


he's my man

2008-05-16 @ 00:10:58 Allmänt Kommentarer (0)
L E H I G H   V A L L E Y

image89
the one and only. i love you!

you are my drug

2008-05-15 @ 23:16:22 Allmänt Kommentarer (0)

meeeeeeeen lol.

shitman, för första gången i min livshistoria har jag fått höra att jag jobbat riktigt bra under en fysiklektion. inte illa. eller tjao, det var ju dock en grupplab, men jag var tillomed delaktig.

skrittat ut med calle. igår var han halt på ett nytt ben, men idag vare borta. han var lagomt pigg. men jag däremot höll på frysa ihjäl utan jacka och dö pga snön. usch, hatar snö. vi har tur om den har försvunnit till augusti.
red lektion på mejamo. blev apaglad när han skulle gå med. han är så fin. en del pigg var han också, helsöt. tränade lite steglängflängning. haha, våran första spårade ut, då kan vi snacka steglääääängning. annars var han fin, men jag red apdålig, inge kul.
packat skåp, smörjt grejer, tvättat hästar, bärt in i bussen. skönt, nu är det mesta kirrat inför morgondagen. eller allt utom chaffis är väl helt spikat. haha. fast vi kommer åka såpass sent att  vi missar bowlingen. skit, det var ju det som jag såg fram emot skitamkt. och nu är jag helt enkelt inte pepp att åka bort ihelg mera. vill stanna hemma. men har jag härdat så här länge borde jag klara nåra dagar extra. men fan att jag ska stressa hem på söndan.


nu är floridaresan spikad. så onsdag den 11 juni lyfter planet från arlanda. så på tisdan blire att åka ner till sthlm. har så länge jag kan minnas velat åka till usa och nu får jag det. shitman, så fettnice. ser fram emot det sjukt mkt, men det jobbiga blir att umgås med sällskapet. fyfabian, alla vi tillsammans = katafuckingstrof. kommer hem den 29 juni. så födelsedagen spenderas i amerika dårå, snice.

och igår kom sommarjobbslappen. fick mitt förstahandsval. tjoho. många fick inget sommarjobb alls och andra fick typ sitt 5:e val. antingen valde ingen samma som mig eller så hade jag sjukans tur. mellan 28 juli-15 augusti håller jag till på solkattens fritids och tjänar penkis. jobbar med morsan, känner i princip alla människor och har fått en grundlig genomgång om barnen. så jag behöver inte vara rädd för dom. fettnice.

ska packa snarre. är ledig imorrn. börjar nog med sovmorron, tar sen en dusch, prommar till stallet, firrar där, och drar sen vidare mot kiruna. det kommer bli en lång dag känner jag på mig, men hoppas att det finns folk som kan få den att bli bra.

phu, känner mig lite depp
konstigt nog.
saknar nog sängen säkert.
gonatt


it's not over yet

2008-05-12 @ 23:53:45 Allmänt Kommentarer (1)
ingen skola för min del. legade i sängen hur länge som helst. vägrade kliva upp. men tillslut var jag illa tvungen. tog en dusch och for och tog ut pengar till morsan. det är tur att hon har mig som försörjer henne. handlade rosettband, blå och rosa, fettnice. sen följde jag med och handla. hjielp vad mat är dyrt. inte tänker man ju på det annars, himlans.
hem igen, skrev packlista och en att göra lista. tänkte firra rapporten, men jag känner ju mig. det blev inte av. cyklade först till coop med en nyfixad cykel, helsnice. kirrade gelé och schampoo. sen vidare till stallet. började klippa svans och öron på robban h. red sen olle typ snabbt så att lo skulle få se hur han sprang. inte så hippt med bara mjukisar och joppar, men det gick. hade inte själv kunna sätta orden på vad som var med han, men när man får dom så kan man inte mer än att hålla med. lilla sötove. tog sen in han och fixade.
jag och em gick upp på loftet och rotade fram ledträns + bett och extragrimmor. hittade också ett par täcken som kan vara intressanta. jo, vi firrade ju lädergrimmor till alla också, inte illa pinkat. eller två har redan egna, men iaf. började sen fixa med alex eftersom rh gick lektion. han ville inte alls bli ryckt, han bet, viftade med benet och dampade. sen när jossan skulle hålla i benet hoppade han upp och ner och stegra typ, cp. fick ta med ryckkniv, vilket inte är snyggt. så nu får han skylla sig själv att han ser helgay ut. men nu är han nyfrissad och klar. imorrn väntar väl en del av det andra gänget, och så får jag inte glömma fialotta.

men första av allt blire väl skolan imorrn. svarvare ringde och berättade min frånvaro % idag. det var inte lovande. 54% frånvaro från spanska, det var det mesta. hade minst i fysik, bara 15%. eller bara och bara, men jag väntar på en tid från syon och då ska vi snacka allvar. hon får hjälpa mig att besluta om jag ska byta linje eller inte.

helknasigt vad ont i knäet jag har. när jag skulle ställa mig upp från stolen vid köksbordet så slog jag i ena bordsbenet. det gjorde ruskigt ont, tror jag slog i en nerv, helwierd. och det konstiga är att det liksom inte försvinner. haha, kroppen är allt bra lustig ibland. det var ju inte så att jag slog i det stenhårt heller, pheh.

såre kan gå. men iaf, nu ska jag dejta tandborsten och våldta sängen.
de är en ny dag imorgon och då ska jag ringa och kolla om floridaresan är bokad, tjoho.
sleep well mtf's

heartbreaker

2008-05-12 @ 01:16:45 Allmänt Kommentarer (1)
firade lillasyster på morgonen. den lilla skitungen hade beställt en smörgåstårta tillråga på allt. smakade den och det var ingen hit. den enda som funkar är mosters :)
drog till stallet. kirrade massa. red ut pling, hela stigen. hon var helduktig. först gick det lustempo, men sen blev det ändring på det. det kom en pontus vid vattengraven, men han vågade inte gå över. vilket fick nilla att tveka, men jag piskade på henne och så gick hon försiktigt över. okey, jag var inte så brutal som det lät! på glpsträckan hade jag inget att säga till om. hästen fattade själv galopp och när jag skulle bryta av drog hon mig nästan ur sadel gång på gång. hon var hellycklig. sen när vi lyckats stanna då taktade hon bara, hehu.
fick skynda med loppis, skulle hinna med jh & prisma. fick lite hjälp och i slutändan såg hon inte så vanvårdad ut. hade lite nostalgi på våran tur. snackade avramlingar. jh hade aldrig trillat av ute efter stigen, hoho, sen började jag räkna mina. tjao, minst  13 ggr som jag kan minnas. eh, hon hade trillat av cirkus 9 ggr i hela sitt liv. ojoj. men då är ju iaf jag proffs snart. men måste lägga upp tempot om jag ska nå 100 snarast. men minst hälften vunnet på 9 år. loppan var duktig hela vägen, hade remont och tycker forfarande att hon springer bättre med det. hah, insåg också hur extra fult man rider på gammtanten ..
gick på en promenix med bompen, jennifer och elin joinade oss. inte en lugn stund blev det, fick knappt en syl i vädret. poan var hemsk pigg och elak. han bet mig ett par gånger, och jävla hårt, suck. fick minst ett  svullet blåffa.
lindade benen på han och nilla innan jag begav mig mot coop forum för att inhandla tårtingredienser.

kom hem och trixade med tårtan. kul vare. har nog aldrig innan bakat en tårta själv. det roligaste var att dekorera den. hade så mkt kul att allt inte ens fick plats. firrade sen värsta snygga tallriken till j, hehu.

senast denna kväll tänkte jag på att jag och josefin funkar inte ofta, men det händer. sen blir hon arg över en skitfin bild och säger att jag trycker ner hennes självförtroende med den?! hah, det värsta är sen då hon kommenterar en massa jävla skit. wosch, vem är det då som trycker ner vem? jag var fan nere i skosulorna. jag suger åt mig som en svamp. jävla idiot. bara 1 år, 1 månad & 10 dagar kvar då.

är så less nu. tiden springer iväg allt för fort. jag har för mkt att göra och för lite tid. eller egentligen prioriterar jag väl fel, men ändå. det är tidens fel helt enkelt. död åt skolan, den förstör mest av allt!

tjotjim, nu ska jag sova och se ifall jag pallar med skolan imorrn.
kan ju som säga att den inte lockar vidare mkt just nu.


i don't catch a word you say

2008-05-11 @ 11:52:43 Allmänt Kommentarer (0)
image176image177

tjao, vad ska man säga .. välkommen till gällivare!
såna här dagar blir man extra lycklig över att bo här.
eller så inte, åt helvete med snön, ge mig sommar.

shut up and drive

2008-05-11 @ 11:30:17 Allmänt Kommentarer (0)



fyfabian vad det var tungt att kliva upp imorse. såg att solen sken och hoppades på varmt, men icket. det var bara 3 grader och storm. cyklade på min opumpade cykel och slängde ut ovis. eller just när jag öppnar dörren och sätter fast den så flyger det ut en superbrun. tappade förstås han, och fick jaga den knasen. som tur var kom fanny och hjälpte spärra in han.
mockade till djuren, fyllde mat, fixade vatten i hagen, fotade en massa tråk. borstade pinglan ganska noga, hon var på myshumör. tog dressyrsadel eftersom den andra är åthelvete äcklig. såg säkert lagomt snyggt ut med korta hoppläder. nisse skötte sig alldels finers. hon var hur duktig som helst. provade ta en glp för att se om hon sparkade ute också, men inte. så hon har kanske inte ont då? sen ville hon galoppa hela tiden, sötwe.
borstade på ovis, han var verkligen mysig. men saknar valle en hel del. slängde på gramanen för att det storma, sen ångrade jag mig då det var så tjorvigt, men marro sa att hon kände på sig att vi skulle komma att behöva den idag. han var så duktig och knatade på tills just i stigkorsningen, då kommer bifftelma i hundråtta knop och skäller. nå jo, olle blev ett gäng rädd och snurrade, stegrade. trodde hunden skulle äta upp olles ben, men vi klarade oss. sen kom räven i full kareta och joinade skällandet. haha, lydiga hundar, ohja. fortsatte och kom ända till den översvämmade vattengraven. där tog det stopp. olle skulle inte gå i. så det blev snurr, stegra. och där stod vi i mer än 30 minuter. men är man enivs så .. äh, vafan inte tänkte jag ge upp heller. om inte annat så lär jag väl bli proffs på ollestegringar nurå. eftersom vi inte kom nån vart efter hundra år så satt jag av och försökte dra han mot vattnet. sen fick jag kliva i vattnet. det funkade inte. och plötsligt kom gramanen till nytta. tog av den och satte den i bettet. gick över på andra sidan och bökade, lockade tillomed med gräs. enivsa pålle. fick stå i det sjukt kalla vattnet bara för hans skull. sen kom det isisar och annika & saxi försökte hjälpa. då gick det framåt. tillslut så längde han sig i princip på mig, men över kom han, tjoho. sen höll han på springa över stackars saxi som är rädd för stora hästar, hehu. ja, då vare bara att leta upp en lämplig sten och klänga sig upp igen. lättare sagt än gjort. men tillslut kom vi oss vidare. han var extra tittig åre. allmänt jobbigt liksom. men hem kom vi ju båda samtidigt iaf. trampsår på fötterna, men förhoppnigsvis inte dålig.
det blev ganska brådis efteråt. men morsan fick komma efter att jag blitt utslängd. täckade olle, lindade nilla och max. sen cyklade jag hem igen, lagomt till körslaget.


hamnade hära som vanligt. har kirrat bilderna, ska kanske slänga in dom nånstans soon. wei, är lite öm i ryggen efter mina spasmiska intevarjedag rörelser. hahaha. så på en tia väntar sängen. har hållt på somnat ett bra tag nu.
tjilevippen.

holding on to what i'm feeling

2008-05-10 @ 00:28:45 Allmänt Kommentarer (0)

började dagen 8.00 i skolan. hade matte. nu har jag kommit igång en del. eller tjao, jobbar iaf några tal varje lektion. 09.30 hade jag tid hos tandis. fick vänta hundra år för att få anmäla mig. och sen satt vi i tvåhundra år i väntrummet. eller 20 minuter. och så kommer tanten. sen säger hon typ jaa, nu har vi ju inte så mkt tid kvar. morsan och jag slängde konstiga blickar och sa typ vaddårå. och så började hon predika om att vi var sena. 09.35 hade hon varit ute och kollat men det hade bara suttit en man där i väntrummet. jotjena, vi var i tid och max kanske 5 minuter sen. kärring. sen tog jag av mig jackan, men hade på mössan thanks to my frilla. då säger hon du kan ju ta av dig mössan också, svarade helst inte. då blev hon purkis och sa nått i stil med att jag kanske inte ens ville vara där och att det är ingen som tvingar mig, blablabla. otrevliga kärring. morsan blev less och gick och fråga om man fick byta tant, hahaha. nåväl, mina tänder hade bättrat sig, eller jag hade väl bättrat mig. värsta skillnaden på bara några veckor, nice. sen våldade hon med tandtråd så min mun var öm i princip tjugofem år ..
kikade en film hemma, förtrollad. inte den bästa ..
stallet. mockade till olle, lopp. fyllde påsar. byggde fram, red lotus på lektion. markarbete dårå. det gick finers. ingen galen ludde, okey, inte konstigt, men anyways. fick bra kritik av carola, och det är ju inte helt fel. haha, höll på skratta mig själv ur sadeln nästan när hon sa att det märks att jag vart med på hoppträningar. tänkte då på det 2 jag vart med på, hum, båda gångerna har jag trillat av, hahahaha. haha.

käkade middag vid normal tid for once.
borstade skruttan. johanna ledde fram henne medans vi byggde fram två hinder på dressyrbanan. red fram lite snabbt och sjukt seriöst, inte. skuttade inte en enda i trav. för travhopp = krasch för oss. tro mig, vi har provat i princip varenda gång. tog några språng på låg höjd. och jag rider åt helvete sämst. kände själv hur fel min sits var. men det kändes som att poan typ stannade upp just innan hon hoppade och då försökte jag typ hjälpa henne upp över hindret. inte lyckat, meeeen. vill rida privvelektion i hoppning nån gång, och få bort min cpstil .. lillasötjohanna hade vart höjare och fotare så när jag vi skulle bygga bort fick hon skritta lite på loppis. den ungen är sjukt söt nu för tiden, hah. båda tantorna var iaf duktiga, och kul hade vi alla :)
kirrade lite efteråt och cyklade sen hem. måste pumpa däcken och be nån kirra gnisslet som jag fått dit. råkade sparka, haha.

imorrn äre mkt uppraddat. ska släppa ut ovis, kirra han, kirra max, kirra nisse,
kirra marrobilder, kirra pontusbilder. men det blir säkert allatiders.
hjielp vad jag kirrar här, pheh.

är inte lika pepp till kiruna nå mer. eller peppar inte den helgen iaf. anyways, vem bryr sig.
nu ska jag tjappa. så vi får la höras, pusshej pårej.


             johanna har agerat proffsfotograf, med proffsmobilkamera ;)
            och jag är shyrro och bjussar på alla extra snygga ..

we will be ready

2008-05-08 @ 23:42:52 Allmänt Kommentarer (0)

vad kan jag säga om min dag? hum, inte allt för jobbig kanske. eller jo, matte, fysik och kemi uppraddade. bhu. men matte är iaf kul, även om jag fortfarande är lite slow. haha, är typ 4 veckor efter i planeringen. undra om jag kommer klara provet nästa vecka? eh, nä. missade bussen eftersom jag var hos skolsköterskan. hon är en charmig liten tant. nåja, hade bra syn och hörsel, var 159 lång. tungt, ville inte växa mer. tänkte promma hem, men det regnade så jag började gå mot bussgaraget. träffade en fanny efter vägen och sen snackade jag med papps. ahjo, snart bär det av till florida, pepp. men missar en sak som jag inte ville missa, buhu.
kirrade calle. han skrittar nu så det blev en tur till kremma. kicki och kakan prompade med oss. programridning på lektion, hade nissen. hon sparkade som fan i glp. och det blev ju inte bättre för då råkade jag bara sporra henne, hum. annars var hon lite fin. själva programmet gick apdåligt. red fel en gång, wooopsi, haha. och sen var han bara sjukt stark och dragig. precis som när vi red kadrilj på en luciashow. fick verkligen ta tag i henne när vi skulle stanna. fick först 158 p, inte godkänt, men räknade om och då hade jag 175 p istället, eller tjao, man måste ju vara ärlig och räkna bort för felridningen. så då slutade det på 173 p och 64,07 %. är väl nöjd på så sätt, men det kändes inte bra iaf. men det vill jag göra om, typ tävla. värsta spännande. måste ju slå mitt personliga rekord och få det att kännas bra.

nåja, kirrat lite annat. drog hem just innan nio, ville inte missa det braiga på tv.

är ruskigt pepp till att bowla. tråkigt nog kommer vi nog inte hinna det i kiruna, sucky.


imorrn har jag bara matte på morgonen, sen tandis. ska rida lektion istället för hannsi, sen har jag loppan, får se om jag det går att rida, och så kolla att maxi lever och mår bra, elin skulle väl kirra resten  ..
fett nice, nu ska jag sova, sleep well.


new hights

2008-05-07 @ 23:24:51 Allmänt Kommentarer (2)
GODISLÖFTE 1 ÅR!
japp, då vet det avklarat. tror bestämt att det blir ett år till.
fast tjao, man får väl se hur det slutar, haha.


jag har insett att kemi är himla kul när man fattar det. men tråkigt nog är man lite långsam. tagit mig i kragen och lämnat en lapp till syon. ska åtminstone byta inriktning. basket på idh. tråkigt faktiskt. jag var helt värdelös. missade varenda skott först. övade lite, men prickade kanske 3 av 100. sen när vi slog ihop alla så lyckades jag vända och prickade varenda boll jag sköt, fett nice.
hem och lägga in bilder, dinera och sen stallet. fyllde påsar och borstade på olle. pusssssnubben. skulle ha fiket, men det fanns inget att sälja så slapp. mötet blev långt, men kul. nu är nog dom flesta ruskigt pepp till kiruna. det är då jag. känner peppen. ska försöka kirra så vi hinner bowla och äta tacos med krk. är så sugen på att bowla. har lite att se fram emot nu, very nice.

imorrn ska vi rida upp lc:1 på lektion. vet inte om jag kan den, måste väl kolla ikväll. undra vad man får rida på för djur .. haha, har en känsla av att jag kommer rida fel åtminstone en gång. kommer få stressa trorja. måste kirra calle också + fläta åzkar. innan nio ska jag vara hemma, där med bastu!


idag har hela min värld snurrat. tycker ändå inte att jag druckit allt för lite vatten. kanske mindre än vanligt, men inte borde det ju ha blitt sån stark reaktion. nåväl, det som inte dödar det härdar, pheh.

nu ska jag slänga mig i sängen. kanske tar sovis imorrn, fårse.

borde kanske gå på engelskan om det är såndär uppspelningsteater vi ska göra. och sen måste jag väl ändå vara där på hålet om vi ska gå igenom fysiken. suckeli.
   tjohejpa


you can't abandon everyone

2008-05-07 @ 11:17:51 Allmänt Kommentarer (0)
Jag märker inte längre vad som görs. Jag stör mig på ett ljud som inte hörs
Runt omkring, Ingenting.
Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken. Som du sa, Det är dags att dra

För jag faller, faller, faller. För vi faller, faller, faller


hittade en gammal larra text sparad på min skolanvändare.
tjao, lite bra om inte annat.

spin it around

2008-05-07 @ 00:08:48 Allmänt Kommentarer (0)
skön dag. har legat i sängen i princip hela dagen. orkade inte gå till skolan.
läste då ut två böcker istället. haha, fett skönt att få tid till att läsa ibland.

åkte brum till stallet eftersom det är punka på min cykel, suck.
fyllde påsar och borstade olle. han var extra mysig bara sådär mitt i allt.
promenixade med bollo. och kirrade sen in i kärra spån till o.
tog mig hem till fots, terrade busstigen och den funkade än så länge.

har fiket imorrn, fybubblan. så ids nog inte dra till stallet förrän later.
kanske tar itu med lite skola innan och kanske som tidsfördriv i fiket.

anyways, nu vill jag bara sova.
gonatt

it's raining

2008-05-04 @ 21:28:11 Allmänt Kommentarer (0)
wosch, idag var jag uppe redan vid sju. dock så var det tråkväder så jag gick och la mig under täcket en stund till. cyklade sen till stallet och släppte ut olle. då duggade det. hann mocka boxen och kliva ut i hagen så vräkte det ner. men jag hade ju redan börjat mocka i hagen och då vare bara att fortsätta. fast tillslut blev det bara lervälling överallt att jag gav upp. hann dock skotta bort snö, hjälpa sommarn på traven serru.

kirrade nilla. skulle ta en sväng ut i skogen. klädde på mig regnutstyrseln och hela tjolabatjofset. men just då slutade det regna, haha. hon hade köttbulletjockt ben så  vi chillade. hon var såklart lagomt cepe, med ångest. red inte så långt. men sen ville hon inte vända. suck. travade hemåt, för då gick det, sen taktade vi. sadeln suger måste jag ju som säga. hon skjuter den åt sidan och den måste ju vara helsned på nå vänster. hah, fick snurra lädrerna två varv och ha på sista. haha, humor förstås. det var som att sitta på en tunna, mina ben var just på det tjockaste så det blev kalasmysko. tjockebenet blev som tur var smalare efter ritten. anyways, hon är allt bra söt ibland nissepinglan.

olle var rädd för mig när jag pälsglansade han och en lång stund efter det. trodde att allt skulle sluta katastrofalt. sen var den roliga trion samtidigt i ridhuset, alltså pedro, kakan och olle. eh, pedro hade vilat typ en vecka och brukar vara störd efter en dags vila. var beredd på galenheter och eventuellt en avflygning. men när pedro dampade just förbi olle så stod han bara där och kollade. wosch, jag blev impad. puss på han. det kom mer och mer djur till ridhuset och det blev lite smått kaos, men olle var grym hela tiden. fyfabian, så fin har han nog aldrig vart när jag dressat själv. tänkte ta gramanen för en gångsskull, men hittade den inte. hade butet sadeln eftersom den är bättre + att jag älskar stigbyglarna. hoppades att det skulle gå bra. och tjao, hästen led då inte av den då. sicken skillnad det blev för mig att bara byta sadel åre. ajo, gårdagen och idag kommer jag verkligen att leva länge på. nu är han verkligen, verkligen värdig sitt namn. super olle!

nu är jag less på regnet. vill ha sol igen.
pheh, egentligen borde jag plugga men hade behövt en laptop och motivation till att börja med. ska fundera på nått nytt program och kanske byta snarast. men, det tar jag itu med senare.
nu lättar jag. tjinghejs

don't let me down

2008-05-03 @ 23:34:59 Allmänt Kommentarer (0)
när jag vaknade imorse vare lite halvmulet ute, men sen blev det bara varmare och varmare.

borstade guleboyboy ute i hagen. härlig färg han har den poan, smutsen syns inte efter en borstning, haha. red en runda runt stigen. fick stanna och fixa lädrerna typ tio gånger, men förvånande nog stod han blixtstilla hela tiden. duktig totto. men fybubblans vilken rulle det var på han, shises. förstås så råkade jag ta glpsträckan sist, men det var bara att hålla i hatten. fort gick det till och från, men det blev så galet att jag bad han chilla lite. han var så uppe i  varv att vi fick skritta lite på banan tills han tog det lugnt. hehu, det känns och ser ut som att jag rider en liten islandshäst.
borstade ovis ute i hagen också. man såg precis all smuts, suck. red ut han. ångrade gårdagens beslut då solen lockade mer än bråk i ridhuset. tur att jag gjorde det. han terrade en vändning, men nu gåre så pass söligt att jag hinner säga åt han innan han ens är halvvägs. hade ett spö som lät mer än det spöa. bra effekt. fick säga åt han en gång till efter det. mötte två kusar, men han fortsatte snällt. hela stigen gick kalasbra. fyfan vad jag var lycklig. det var länge sen har var så fin och duktig och underbar och bra. jag blev kär på nytt. fina poa. på glpsträckan fick han ösa på, men inge tjaffs när vi skulle stanna. shises, det där kommer jag leva länge på :') sen på passrakan hoppade vi säkert en meter utan hinder. haha, han var rädd för vattnet som porlade längs en egengjord fåra. fick kliva över den flera gånger innan han slutade hoppa. puss på näsan bara för att han var dagens stjärna.
spolade ben och skydd, borstade, matade han. tog in tboy och gulen. lindade om benen på timpan och strump medans marro spolade gula ben.
cyklade sen hemåt i godan ro. har kikat körslaget och det slutade bra. hoppas ju klarre att team brolle vinner, norrb. foo shoo.

ska sova typ nu, eller när bilderna laddar klart. tidig morgon imorrn.
sötove ska ut. sen ska han skötas samt nilla ska ridas.

                          tjohejs på ett tag.

baby's got a temper

2008-05-02 @ 23:48:51 Allmänt Kommentarer (0)

huga vad jag är trött. ska hoppa i kojan alldeles strax.

det blev ganska sent till stallet tack vare marro, suck. red iaf gulen först av allt. det var inge sol ute så då var vi i ridhuset. först gick det pannkaka. men sen satte jag upp ett mål, först skulle han vara lugn i en gångart innan vi övergick till en annan. höll oss på mittvolten. han blev ruskigt fin. tog bättre stöd på båda tyglarna, och gick fram bra. vi hann med en stegring, ingen hög, men iaf. han ville inte riktigt stå still sa han, haha. han blev lite svettig, men det var så pass varmt ute att han fick gå ut i hagen igen.
mockade snabbt åt ovis. red sen han. började på banan, men där var david och harva, så skrittade ett varv runt stallet först. red runt lite på banan skritt, trav och hästen var cp. ville inte trilla av så det var bara att bege sig till ridhuset. carre ringde och störde. var så arg att jag bara skrek åt henne. sen funkade inte ridningen och jag började fundera på varför jag ska envisas med att dressa med olle när jag ändå inte kan det. suck. allt bara släppte, blev så arg på mig själv. började liksom böla, crazy. men kunde inte ge upp så skrittarbetade iaf. travade lite smått och näre funkade så gav jag upp. hann däremellan ta glp i båda varven, men det gick åt skogen det med. så tjao, allt gick bokstavligt talat åt helvete! men har bara mig själv att skylla. det var inte olles fel.
kirrade han, mockade åt gulen. när jag sen skulle ta in han från hagen + en kärra så drog han en ragg på tu man hand. haha, släppte han tre sekunder, men man får ju inte vara dum sa han. det var dock inte så många kusar ute som han kunde hälsa på och vips så for grimskaftet runt benet och poan kom ingen vart. hehu, han såg lite purken ut. morsan kom, var inte klar så hon fick hjälpa att fylla säckarna. hoho, det blev lite trassel, men annars var hon duktig. det blev lite stress i slutet, men det var iaf jag som skulle larma. lindade benen på max, pussade olle gonatt och drog sen hem. suck och stön.
hann träffa linda som hade insläpp. sa igår att jag skulle ha tanten på söndag, men idag tog det emot i hjärnan. jag orkar fan inte. har bara en häst utöver hon, men skola upp över öronen. även om jag kanske inte får nått gjort så måste jag försöka. sa att jag inte kan ha tanten, helst. det var ok, men lite ledsen blev hon allt. fick sen skuldkänslor och sa att jag visst kunde ta henne, men linda skulle kirra allt och så fick jag rida om jag hann. shysst. inte ofta jag säger nej åre, men inte så konstigt ..

ska försöka ta mig till stallet lagomt tidigt imorrn. hoppas på bra väder. gulen ska jag prova rida ut med och olle måste jag nästan rida inne igen bara för att det inte funkade idag. meeeeen, går det inte imorrn, då ska jag aldrig mer rida dressyr med han. punkt!


nä, usch, nu saknar jag min säng.
gonatt gott folk.


suspicious minds

2008-05-02 @ 10:10:06 Allmänt Kommentarer (0)
creepy, kikade på mina bloggbilder påren hära datorn. som råkar vara ganska ny och fin. men iaf, kvallan suger ju inte alls på bilderna. men med min gamla kärringdator är dom helt brusiga och fula.

vatni vad det säger? jo, att det verkligen är dax för en ny dator. hehu.
nä, på serrans, nu lättar jag för en stund. adios

a cat with boots

2008-05-02 @ 10:05:11 Allmänt Kommentarer (0)
tjalala. sitter här hos vanja, utan vanja, men med en marro. hon vaktar katten, men vågar inte sova här själv. så jag fick ställa upp då di andra dissade henne. nåväl, jag har sovit kalasgott, förutom att jag har varit tvungen att hålla fötterna inne under täcket hela tiden. för mitt i allt kommer felix och krafsar och river. hjielp, han är helt brutal. mitt i natta så hade han kommit in under mitt täcke också. imorse när han var och lekte tog jag honom fram och då var han mysig istället och spinnde åre. men han är lite opålitlig. igår började han med att vara svinsocial och mysig, men sen blev han vildkatt och typ bet oss när han ville leka, ojoj.

men iaf. red ut ovis igår. solen hann gå i moln, men det var fortfarande varmt. han var ruskigt fin och duktig i början, småkikade bara lite. men det är ju så mkt nytt näre har tinat. sen ringde det, och det var långsamsölpelle nummer 1. sen när vi började gå igen kom marro och maggi, då blev olle cp för han ville följa med dom ist. då pep han, vände och stegra. knockade han mellan öronen men det hjälpte inte, så fick peta till honom på bogen. tur att han ändå lyssnar ganska bra när man säger åt han .. amen sen vart han hyper hela vägen, svintittig, stark och pigg. det var dock så bra underlag att det gick att galoppera. tog småstallen sista biten och det tyckte han var apläskigt. tänkte haka på rocky, men då vågade inte rocky gå först. nåja, lite sällis vart det ju, hehu.
tog hand om honom klarre, borstade cavv. och cyklade sen hem. käkade snabbt och sen skjutsade morsan oss till maggi för att hämta nycklar och sen blev det rimi. storshopping och sen dårå till lägenheten.

fick kolla dirty sexy money och den var bra som vanligt.
skulle kika en film också, men vi otekniska jävlar kunde inte förstå oss påre. tog en dusch istället och sen dök vi i säng.

och där ligger den där maria ännu. herregud, vi hoppa i krukan redan halv tolv och hon störta ju på dirren. jag var då pigg och glad redan vid nio. haha, ska väl sysselsätta mig med nått tills hon vaknar och sen ska jag knata iväg till stallet. har en ovibus och en guling. det är typ 18 grader ute, säkert i solen. det är varmt, så det lutar mot att hålla sig ute, tjohey.

nu ska jag hitta på nått annat, hare nice vettja.

the grass is greener on the otherside

2008-05-01 @ 12:02:16 Allmänt Kommentarer (0)
hejåhå. det är strålande sol ute. ska strax bege mig till stallet. och jag ska ha shorts, lätt.
lär kanske bli lite kallt mot em, kvällen men det är bara att härda.

ska kirra djuren innan mötet och sen rida på den som det går att rida på. vi ska ut
i skogen och busa, hehu. eller chilla, det går nog fortfarande inte att göra så mkt.

tjoho, hejp.
psst .. bjussar på nåra bilder från igår :)
slänger in resten på typ bdb sen.


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide