the first cut is the deepest

typiskt mig att ta egen sovmorron och sen missa bussen och massa lektioner. nåväl, missade bara två idag. och sen hade vi tydligen bara en kvar. massa ändringar. äh, man ska inte klaga. slutade halv 2, annars 4.

mockade och firrade lite till calle och valle. borstade kungen. markarbete på lektion. kul övning, lite galopphopp äntligen. haha, tog timpan som alltid är duktig och snäll. men han är så fin, det är kul att rida han. bad anneli hålla ett öga på mina skänklar. wei, inge cpstil nu iaf. kanske klapp på hästrumpan, men snart har jag hittat ett mellanläge serru.
red ut cavvis. nu får han trava. hoho, det märks att han inte blitt dressyrriden på länge. pommes. annars var han ganska pigg och snäll. borstade mera på kungen och myste lite med han. pommfrises, han är så jäkla bra, tralalalala. och nu sitter yogan nästan på ena sidan. kungligt.

wie, håller tummarna. lär bli fetingkul, men lär också vara aprädd och nervis.
fasssst har krånglat in mig lite, meeeen det ska nog lösas ganska smärtfritt.



   kom att tänka på öb och kiruna. haha. jag hade plockat typ nån kräm och badgrejs som skulle inhandlas till morsan. då kommer jenniferw fram och frågar om jag ska köpa det. jo, säger jag, till min mamma. hoho, då säger hon att hon också ska köpa nått till sin mamma. efter snabbt funderande säger hon, jag ska köpa tvättmedel till min mamma, hon gillar det. hahahahaha, okey, hon ångrade sig tillslut, men ändå. hah. och sen skulle hon köpa typ en kam till sig själv och frågar om jag har en sån. nej, säger jag och då lägger hon bort den och säger att hon faktiskt inte behöver en sån. ibland är dom allt bra roliga dom där små.

oj, klockan sprang iväg
god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide