We keep spinning

2012-07-05 @ 12:01:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Väntar nu på att vi ska bli klara. Eller egentligen är vi väl klara, men vi chillar. Har ju inte så jättebråttom ;) Idag ska vi inte göra nå speciellt, eller om vi hinner kanske vi går snabbt på stan i Luleå. Och imorgon så blir det en vända till mina älsklingar bland annat.

Kanske måste bli en resa till Skellefteå också. Alla plan från Stockholm till Luleå var fulla så Jossi kan inte komma den vägen i alla fall. Så om det finns annat så måste jag väl åka några mil extra och hämta henne. Fast känns tveksamt. Hof, hade varit roligare om hon också varit med ..

Aja, ska böja packa ihop datorn nu och rulla mot Luleyo. Nackdelen med att ha med morsan i bilen är att man inte får poppa musik på hög volym ;) Och hon vill promt köra, hon är åkrädd, haha. Men jag gillar att åka bil så får offra mig på musikfronten I guess. Den som kör har makten ;) Hejs.


Walking alone

2012-07-04 @ 20:23:50 Allmänt Kommentarer (0)

Hej, hej, hemskt mycket hej
Evve lånade min kamera och fotade en hoppträning för rätt länge sen. Hon var inte så haj på det så dom flesta blev mest bara suddiga, hehe. Sen hittade jag ett nytt redigeringsprogram som jag lekte lite med ;)


Originalet. Han är så fin min Timpis :)


Haha, klonad bom ;)


Klonad bom igen ;)


Sen fotade jag söta Meja som red själv på Jesse :)


Something to dance for

2012-07-04 @ 20:09:33 Allmänt Kommentarer (0)

Hej, hej, hemskt mycket hej
Glömde några bilder som tydligen var inramade redan ..


Sharing is caring

2012-07-04 @ 19:57:55 Allmänt Kommentarer (0)

Hej, hej, hemskt mycket hej
Eftersom det inte funkar med ramgrejset så lägger jag nu upp utan. Orkar inte hålla på tjorva. Bilderna ser tråkigare ut bara såhär, rätt simpelt. Men så får det bli.

Här kommer bilder från turnén fotade med systemarn. Eller det är bara bilder från Stockholm och Piteå. Bara där jag hade tid och ork att dra fram den ;)


Valle i sin box i Camilla och Annikas stall på Fornboda.


Olle i sin box.


Patsy i sin box.


Djuren i sina bås. Hehe, borde sopat innan jag fota ;)


Alla fick en borstning på gången.


Vallemannen.


Olleponken.




Paxen, 3 år vill också vara med ;) Olle inte så värst nöjd.


Lilla åsnan på gången.


Pax vill fortfarande vara med. Pirro skeptisk.




Fast sen såg hon ju att han var ganska söt ;)


Det slutade med att hela hennes ena sida var blöt av slem för att Paxen var så kärvänlig.


Haha, som sagt Paxen vill smaka på allt.


Annikas häst Classe.


Annikas häst Corny.


Annikas häst Harley.


Hästarna i stallet hade en förkärlek till att stoppa näsan i kameran ;)


Camillas häst Qasino.


Drömstället, Nygård i Hortlax. Fotad från ena hagen.


Olle springer, ser Valle och blir arg ;)


Valle hänger på i farten.


Dom tre knasbollarna.


Olle älskar att springa fort.






Follow the leader

2012-07-04 @ 15:23:30 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Satt vi datorn och hade ingenting att göra. Alla serier är tittade och inga nya har kommit ut, kollat facebook tusen gånger och det uppdateras inte så mycket. Borde egentligen gå ut när det är sol, men orkar inte med myggorna. Är typ överkänsliga mot dom.

Haha, och jag har ju länge tänkt uppdatera med massa nya bilder, men jag vill typ i alla fall sätta ram runt dom och då behöver jag picmonkey, men det har dampat. Kunde fixa på mammas dator förut, men den har lagt av så nu går det ingenstans. Och ja, då när det inte funkar blir jag sur och glömmer blogga över huvudtaget.


Har förstökt kolla om det finns nån app till mobilen så man kan mobilblogga lite, men hittar inge. Men ni kan ju följa mig på instagram annars vetja, jjessicak.

Ska försöka börja uppdatera mera. Men ihelg blir det nog inte desto mer. Drar till Luleå imorrn och sen är det bröllop där på lördag. Andra bröllopet i mitt liv. Första var i iskyrkan för flera år sen, så lär vara lite annat nu :) Såna tillställningar är verkligen inte min grej. Massvis med folk, folk som man inte känner och så finkläder. Jag äger typ svarta kläder och hoodies. Oavsett vad jag sätter på mig blir det inte fint. Kommer se ut som att jag ska på begravning ;)

Försöker mig på nått med bilderna en sista gång, annars får det vara ;) Tjarå.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide