because you ask for it

2008-07-30 @ 07:39:03 Allmänt Kommentarer (0)
hejhopp. mitt internet hemma fungerar inte eftersom morsan bytte såntdär, vad det nu heter. från telia till comhem iaf. hon kunde inte koppla in nånting och då vare kört. får la vänta och se hur länge man blir utan. sitter iaf på jobbet nu, väntar på första barnet och frulle. sen lutar det mot bad i malmberget, yay.

i måndags blev det ridtur med tanterna. jag red barris eftersom westernsadeln suger. våga vägra westernsadel, haha. nejmen, måste väl tänka på loppis och använda den nångång så inte hennes rygg kraschar. det var iaf helmys att sitta på skruttan igen. hon kändes lång och smal. inte så konsitgt kanske, med tanke på vem man red sist, hahaha. tanterna var cpstörda och ouppfostrade, snacka om att ha vart på semester där med barnen. nåja, som vanligt fick inte loppan sticka och härja, och då blev hon riktigt duktig, lilla sötan :) puss på henne. tränade med nettan sen, hon var cpduktig, härligt. nu ska vi bara komma på att lära henne nå nytt, hihi.

igår drog vi till tjokijokibadet, haha, kommer inte ihåg vad det hette, men det var i markitta iaf. på hemvägen råkade jag halvsomna i bilen. oups, timmele jag har lite öppen mun när jag sover i bilen, haha, skämmigt ;)
sen red jag gurre. vi började fint med att trilla av, mahahahaha. första gången jag trillar av gurre, inte illa. har ridit henne lite då och då i två år(?) och har aldrig trillat av. nåja, nångång måste man ju testa det också. hon hoppade över hindret stillastående, och lämnade mig på backen. fick hämta henne och såg alla mygg som satt på stackaren. hela magen och rumpan var fulla. red förbi vattengraven tills det inte gick att härda längre. terrade banan, men lika dåligt där. så det slutade med ridhuset. shitman, hon var så jävla fin att det inte går att beskriva. bärde sig själv och helt ok i käften. gjorde dock inte mkt, lite volter och typ trav ett varv i varje. annars hade hon nog kolavippat. nåmen, det slutade ju nice iaf. gmänniskorna verkade purkna på mig, hoppas dom inte vare. för dom sa typ inget, well.

har skrivit ut bilder, två på elvin, en till kaija och en till linda. och en bild på isa, till isa. bra att man slapp slösa färg hemma, haha. men dom blev ett gäng mörka här, bläh. hoppas det blir varmare, och att det är lite folk på badet. hah, men jag längtar till att bada iaf :) bara två barn, känns chill. slutar väl senast 15.30. då blire stallet, ta hand om max, sen ut och bada i abborr med marro och fanny +kusarna dårå. helkul. hoppas nån kan fota, får tjata på morsan.

ska väl ta och hjälpa till snarre. måste bara snoka lite först ;)
tjingbay for now.

ELVIN , se så jäkla söt alltså :)

first day

2008-07-30 @ 07:19:42 Allmänt Kommentarer (1)
första dagen på jobbet. helt ok. eller mer än ok egentligen. började åtta, läste lite tidning, letade upp grejor, svansade efter carre, pärlade pärlbricka. sen packade vi minibussen, drog nåra ärenden, och for sen till sandviken. då var klockan strax efter tio. stannade där till två nångång. först var det cpmycket mygg, så fick linda in mig i tröja och handdukar. men efter ett tag blev der ganska skönt. mina jobbarkompisar var braiga. trodde dom skulle vara dryga och jävliga, haha. men dom var himla trevliga. och barnen var snälla, tack och lov. träffade björne på stranden, även lillemelie.
nåja, efter det vart det mampa igen. satt och läste gamla solo och vecko revyn, åt glass, pärlade och for hem. tungt! shises. haha. tycker det kan fortsätta såhär ett par dar till, eller varför inte i tre veckor ;)

imorrn ska vi åka iväg på utflykt. antingen markitta eller landsjärv.
lär väl bli ganska soft det med ..

tänkte väl dra till stallet och träna nettan. marro ville ha ridsällis, får la se om jag kan låna loppis. imorrn har jag sovmorron, men slutar typ 6. på onsdag, fredag äre tidig dag, samt tidigt slut. då ska jag försöka få ha tanten :)

ajdö, nu tjappar jag.

i saw the evil in your eyes

2008-07-28 @ 01:09:41 Allmänt Kommentarer (1)
idag har vi hämtat hem odjuren från granhult. dom gick snällt in i bussen. det var ett helvete att sitta där inne själv, eftersom solen stekte ute, pheh. nåja, man ska väl inte klaga egentligen. på hemvägen stannade vi vid kallkällan och fyllde vatten i våra flaskor. det är sinnes hur vattnet kan vara så kallt, gott och rent. men i like it.
badade hästarna på en gång, eller jag badade förstås både mig och marro också, och hon samma. tur att man hade rustat sig med regnkläder och stövlar, hah. så nu är tanterna rena och fina, och så luktar dom gott, iaf loppan :)

umgåtts med maria denna kväll. vi kikade en film, guldkompassen. den var bra, tycker jag som gillar overkliga filmer, med massa magi. och slängt i oss massa tortillachips. äckligt gott, men nu kommer jag vara less på det ett bra tag framöver, haha.

imorrn börjar iaf jobbet. men som sagt, ser fram emot det lite. morsan sa att eftersom det troligtvis blir nice väder så blire nog utebadet i mampa eller sandviken. och det är ju inte allt för illa. ska ta med mig en bok och läsa, eftersom jag inte badar. eller inte i hav, sjöar, älvar, you name it. fattar inte hur folk vågar .. shitman, jag har blivit värsta rädd för massa nu helt plötsligt, det suger. jag är värsta fjollan, buhu. dagen bjuder förhoppningsvis också på träning med plettis, spännande.

nånå. slänger in lite bilder på bdb nu, det tar hundra år, eftersom det är så många. är lite efter i uppdateringen också, haha, men det får gå ;) sen slänger jag huvvet på kudden och sussar. nattinatti.

someone is out there

2008-07-26 @ 23:58:52 Allmänt Kommentarer (0)
ligger och myser i min säng, med min kudde. hihi. den dunar utav helvete och alla bara hatar den. stackarn. men den är oersättlig, klarar mig inte utan den ;) min kära rysskudde.

hittade inget på stan idag, buhu. kanske hittar nå bra på hööks. ska iaf köpa ett par strumpor trorja. eller pappa får göra det och posta. för det är nog billigare. palla handla för 100 spänn och sen betala 100 i frakt också. har lagt in alla bilder från piteå nu. en hel del vart det. både fina och fula. haha, och många ganska likadana. men det får gå ändå, valle och olle är ju med och då kan man kolla på hur många som helst utan att lessna ;)
håller på slänga in tärendöbilderna på bdb nu först, sen blire väl lite piteå bilder också. iaf såsmåningom. borde ta mig i kragen och sätta alla gamla som nya på skiva så jag slipper oroa mig att dom ska dö. buhu, jag har en känsla av att alla mina äldre vallebilder är döda. skitgubbe. hittar dom inte på varken stora datan, min data eller extra minnet. juste, jag har ju ett usb också. håll tummarna. måste kolla i den också. annars måste, måste, måste dom finnas på jossis.
har en hel jävla del att göra egentligen. men jag är sämst på att få det gjort. nä, jag måste verkligen börja ta tag i mig själv, herrejävlars, hur ska det annars sluta.

imorrn blire att följa med och hämta dårarna från betet. mys och träffa loppan.
och träffa karlsson sen också .. jag är cpridsugen vettja. speciellt hoppsugen, gah.

nu jävlars håller jag på pissa ner mig, så jag ska
springa iväg och sen försöka få lite hofs bortgjort.
    ps. jag är cpsugen att rida upp på dundret också, med fjortisarna förstås :)

pusshejs

you will find it

2008-07-26 @ 00:09:54 Allmänt Kommentarer (0)
filmen var bra. snygg kille, grrr.
nicholas cage är bra.

nu drar jag till piteå och hämtar upp barna från pdol.
suck och stön, men vad gör man inte för sin morsa? ;p

i give you my morning

2008-07-25 @ 21:43:14 Allmänt Kommentarer (0)
janne har hjälpt mig med lite inställningar och uppdateringar på min dator. finemang. nu tar det inte längre 15 minuter att starta den, tjoho. fick också låna en internetkabel, så nu sitter jag och snokar med min egna dator. det är soft ;)

fett skönt med sovmorron. eller tjao, väktes väl vid elva, men då var jag i princip redan vaken. for på stan med morsan, jossi och pallan. jag och morsan dissade dom andra två, skämmigt att gå med dom ju. huh, eller så tvärtom. iaf, shoppade 3 bhar och 3 par lowsocks. gick vidare, shoppade en dataväska. tog inte den billigaste, utan körde hårt och tog en som var dyrare. dock så hade den såntdär mjukt inne och det är ju lika att ha. och så köpte jag en mus också. svinasöt är den, helt liten, hihi. på granngården hittade jag ett par joppar. dyra som fan. kostade typ 900 spänn. hade ångest och tänkte inte köpa dom först, men morsan tvingade mig eftersom mina andra är krasch och onda. skulle också titta på ridbralls, men vi hann inte till den affär vi siktade in oss på. fast det blir imorrn då, hittar jag inga där så köper jag nog nåra på gg. i think i need a new couple. tjackade iaf en jacka på rusta sen, för 100 spänn. egentligen fanns inte den jag ville ha i min färg, så det fick bli en annan. nåja, den ska ju till stallet och där funkar den nog kalas. efter det sa jag till morsan att jag var pank. började med 1500, men då fick jag allt höra att jag hade 1700 kvar, haha, kul va? ;) tror inte att jag har shoppat så här mkt på samma gång nånsin. haha. snacka om att sätta sprätt på pengarna. well, tur att det bara var till saker jag behöver. och att jag dessutom får påtår av pappa ikväll, och klirr i kassan av det kommande jobbet. som jag faktiskt ser fram emot litegrann. efter att ha förhört mamma för tusende gången ;)
fick en mcflurry, mmmmmmmmmmmmmmums! och sen hem till simpa, chilla, och sen äta grillat.
väntar på att bastubadarna ska bli klara nångång så vi kan kolla film. nicke hade hyrt national treasure 2, och den har jag velat se, har man sett 1:an så måste man ju se 2:an. huhu. tuggar på ett cpäckligt tuggummi från finneland och snackar med maria. åker hem imorrn på em/kvällen eftersom morsan inte ids köra i massa trafik på söndag. men jag gråter inte för det, haha. hinner timmele att följa med och hämta hem dårarna från granhult.

saknar mina hjärtor. haha, galet. fick iaf en cpsöt bild på black beauty för ett tag sen. han hade fått en pyjamas. han är världens sötaste, knäppaste, stördaste, finaste, galnaste, mongoloida, bästaste jävla hästkräk som nånsin vandaliserat på denna jord :) puss på näsan

hah, jag har för stort hjärta. jag tycker om alla, nåra mer, andra mindre. det är nån cpskada jag har, så äre. och snäll är jag också, för snäll. mot josefin iaf. har lånat henne pengar ett x antal gånger. tror ni jag fått tillbax ett enda öre? nej. jag har köpt henne grejor som hon sen ska betala tbx, tror ni hon har gjort det? nej. vad tror ni hon säger när jag påminner henne? neeeehej, jag är inte skyldig dig ett smack, så av mig får du inga pengar. wieho. och ändå har jag lånat henne pengar efter det. jag säger ju det, jag har en cpskada. det är illa.

nu ropar siv, så då äre filmtajm. gonatt

walk the line

2008-07-25 @ 00:26:49 Allmänt Kommentarer (0)
hejhopp. sitter i luleyo hos moster. här är det varmt, phu.

ingen sovmorron idag heller inte. vad gör man inte för dom där hästarna, haha. släppte ut dom, fixade och donade. cpbromsen försökte sen döda kusarna så dom vart springiga och fick komma in. haha,  jag tror att olle tror att han är en shetlandsponny. eller jag tror att hans mamma egentligen är en shettis. folk har bara lurats och slängt in en halvblodsmamma i stammen. nämen, han är fan lika tjurig och envis som en sån, och dessutom verkar han tro att han ungefär är så stor. och valle den gamle galoschen tror nog att han är en hamster, eller nån såndär liten esterhund ;)

mamma hade inga planer på att lämna kvar mig i piteå. så hon, jossan och pallan kom förbi. fast dom fick fara och göra stan osäker innan jag hade planer att bege mig. lite trist att lämna det, trivdes faktiskt dära :) nåja, reste vidare mot luleå. packat av oss hos moster som agerar värd i helg, eller iaf en del. kikade in antons lya, den muppen är dock inte hemma. for sen till sara och linus, kikade in hos dom, och vidare upp till niklas och elli. träffade lilla elias för andra gången. sist jag såg han var han fan nyfödd, nu är han 2 bast och skitasöt :) värsta turren blev det. så denna sommar har jag hälsat på massvis med släktingar som jag vanligtvis dissar. känns skönt. hoppas på att få hälsa på hos camilla och fredrik också. shitman, det är hundra år sen jag träffat folket.

håller på somna, har gjort det länge. haha. så snart väntar sängen, och MIN KUDDE! ska ta sovmorgon, hihi. och imorrn blire väl lite stan för att fördriva tiden. ooooooooooooooooch en mcflurry förstås. som jag har längtat kan jag lova. tycker dom kan öppna mera mcdonalds häromkring. en i gällivare typ. med billiga och stora mcflurrys som i usa, med oreos smak, jippie :) haha, okey. har inget vettigt att dela med mig av egentligen. eller det har jag nog aldrig, men vi kan ju alltid låssas att jag hare för jämnan. hah, intresseflaggan vajar. amen, nu fan kallar sängen innan ögonen trillar ihop. pysshej

shooting star

2008-07-23 @ 18:14:02 Allmänt Kommentarer (0)
Sun's busting in through the drapes
I awake as a new day starts
Feeling I am clear in my mind
I'm alive, I'm in love
Feel it in my heart
The day opens up
On the world like a dream
And I start to smile

This thing I have with you
Is not a feeling
A sense it is more
Like a state of mind

Wherever you go I will follow
I just wanna be where you are
Like a shooting star
You shine brightest of them all
Wherever you go I will follow
And it doesn't matter how far
Like a shooting star
You shine brightest of them all

Once I was torn, I was lost
I felt weak until I found you
You hit me with the spark
Of the light in your eyes
Keep me cool and I feel brand new
Like a breath of fresh air
Like a natural high
I lose sense of time

This thing I have with you
Is not a feeling
A sense it is more
Like a state of mind

Wherever you go I will follow
I just wanna be where you are
Like a shooting star
You shine brightest of them all
Wherever you go I will follow
And it doesn't matter how far
Like a shooting star
You shine brightest of them all

Love is just like
Flashes of light
Streaming
Troughout my heart

Like a shooting star
You shine brightest of them all

you shine brightest of them all

2008-07-23 @ 18:09:07 Allmänt Kommentarer (0)
har egentligen mkt att skriva, men orkar fan inte göra det nu.

imorrn kommer morsan och hämtar mig. då far vi till luleå, stannar helgen. kanske drar en repa på stan i piteå först. kollar läget på pdol och sånt. det var hundra år sen sist jag var påre. känns lite depp att åka härifrån, det är så mysigt. men ändå skönt att komma hem. fast inte så kul att jobba. eller pengar sitter fint förstås.

ska försöka ladda upp med massa spökisar. har redan ett par på gång. längtar tills vi kan dra igång med us igen, har som en hel del att ta upp. speciellt luciashowen och spökrundan. nu känner jag mig pepp. eller så brukar det ju vara efter sommarn, man kommer igång i början, och sen går det bara saktare och saktare, tills alla ger upp och skiter i allt. haha.

idag har pälsklingarna vart ute i hagen. fint väder hare vart.
det är fan världens finaste hästar :) och jag är kär i valle, hihi.
varenda stund man tillbringar med honom blir man bara mer fast.
han är one of a kind och jag älskar honom.
Like a shooting star, You shine brightest of them all

pusshejs, nu ska jag gå och chilla, för jag är trött och hade kunnat sova redan nu.

walking around

2008-07-18 @ 22:49:06 Allmänt Kommentarer (0)
är i piteå. hos lotta. tar hand om mina hjärtor. det är så sjukt fint hära, det går inte att beskriva, det måste ses. jag är kär! det är grönt, det är stort, det är fint. ojoj.

 husägarna åkte hem till gällivare igår på em. själv kom jag med 07.43 tåget till luleå. fick åka gratis eftersom inte nått hofs funkade, hihi. sen buss från luleå till piteå. lo kom och hämtade mig. gick en runda på stan. träffade min gamla stuggranne i jävre. hon var lika go och glad som alltid. åh, jag saknar fan jävresommrarna. kom hit till hortlax later. fick husesyn och massa inlärt. skyndade till stallet och där blev jag kvar. mockade och donade massa. åkte och handlade mat till mig. sen lärde jag mig att slå gräs med lie. svårt, men kul. och så lärde tommy mig köra moppe. haha. kom inte in förrän efter 8. så då vart det middag och sen lite tv innan jag gick ner till min mysiga gäststuga. hehu, det känns lite mysko att gå runt i nån annans hus när inte dom är hemma, wosch, wierd.

idag vaknade jag innan sju, matade hästarna och gick sen och la mig igen. sovde till nångång innan 11. hann få besök av bonden och ett samtal av moster. åt frulle i huset, böt om, matade hästarna igen. så efter det har jag bara donat massa i stallet. hann inte ens göra allt som jag planerat att göra, pheh. borstade kusarna en timme var, dom var nöjda och belåtna. medans dom åt middag tog jag moppen och körde till affären. haha, började ju med att köra lite lagomt sakta eftersom jag aldrig kört moppe tidigare och dessutom kunde jag inte vägen så sjukans bra. precis då kommer det 5 andra moppedister, fort dom fan kör dom, en satt baklänges, den andra på knä, och jaa, gud vet vad. men iaf, skämmigt värre vare. dom måste ju ha trott att jag är nån jävla kärring som körde så jävla sakta, haha. men efter ett tag brassade jag på upp till 55. vet fan inte hur mkt den går. kul vare iaf. lätt och smidigt. så imorrn kanske jag far längre in och kollar om jag hittar dom där massa hästarna och kanske en runda till höglandsnäs om jag vågar. risken finns ju att jag kör vilse. haha, men då får jag väl ringa bonden så han kan hjälpa mig. gav kväll åt hästarna, duschade, och kom sen in. då var klockan halv 10. haha. snacka om att kunna fördriva tiden. åt middag. både idag och igår har jag ätit frulle tidigt, vart i stallet hela dagen utan mat, och sen på kvällen inte ens vart hungrig. jag har väl så mkt att göra att jag inte hinner bli hungrig, eller så tänker jag mig mätt, hahaha.

nåja, ska faktiskt ta och kolla saw 2 idag. lite läskigt. det är ett stoooooooooort hus, och jag är ensam! haha, har iaf tänt massa lampor så jag ska klara mig. vågade inte se ettan igår, hah, dock så har jag redan sett den tidigare. samma med tvåan, men minns inte hur många delar jag sett totalt. har laddar upp med massa vatten och en banana, mums. har inte haft ett dugg tråkigt i ensamheten. har roat mig skitabra. eller helt ensam är man ju inte, jag har ju världens bästa valle och olle. tror folket skulle komma hit imorrn igen, så får la se när jag drar hem då. hade kunnat stanna hur länge som helst fast. hade vart skönt om jag slapp åka tåg hem igen. morsan kommer hit på torsdag, men jag tror fan inte att dom pallar med mig så länge. äh, it's up to them. dessa dagar har gjort mitt sommarlov ännu bättre :) tjalalalala. tror ni att jag behövde skriva av mig en del? det tror jag. har inte ens berättat om mina tärendöupplevelser än. hahaha, kanske gör det en vacker dag. well, nu ska jag dra eftersom jag är lite olaglig, shitman. hah. pusshejs

you just don't know it

2008-07-09 @ 17:10:41 Allmänt Kommentarer (0)
jahapp, då var man på g till tärendö dårå.

kommit från stallet för inte så länge sen.
var där och tog hand om max. mockade, borstade, red. haha, när jag skulle hämta in han stod han längst bort på ängen. då ropade och visslade jag. då kom han i full galopp, tills han såg att det inte var hans mamma. haha, han såg så jävla purken ut. och då  skrittade han sakta, men säkert närmare istället ;) skulle rida en timme sades det. tog stigen. det var massa mygg och bromsar, uh. och varmt var det också. maxen var iaf ganska pigg ändå, snäll och glad. eller tjao, inte glad på dom irriterande krypen. mysigt att rida vare. kände mig som en koloss. stackarn. nåja, han dog ju inte och verkade inte arg. hum, i guess.
pratade lite med marro och sara innan jag körde hem. och nu var jag tbx. jag fick inte det minsta kärringstopp och stannade ett par ggr timmele. hosch, det kändes finfint :)

packat alla mina tillbehör, och provat mina nya tirrar, dom är fina.
har laddat ner en miljard låtar, hihi, så väntar på att dom ska överföras.
sen är vi på g mot byn. ska väl ta med datorn, men det blir nog inge internet.
ska skriva massa skoljobb åtminstone. så jag får godkänt i mina ig ämnen.

hare fint, ses väl antingen om en vecka eller tidigare ifall
jag hittar nått internet jag kan tjuvsurfa på ;)
tjotjingtjines /jessica

take a breath

2008-07-09 @ 00:44:15 Allmänt Kommentarer (0)
World's spinning 'round.
There's no sign of slowing down.
So won't you take a breath?
Just take a breath.
People change and promises are broken.
Clouds can move and skies will be wide open.
Don't forget to take a breath.

Life isn't suffocating.
Air isn't over rated.

World's spinning 'round.
There's no sign of slowing down.
So won't you take a breath?
Don't forget to take a breath.
Don't forget to take a breath.


jag är inne på en jonas brothers period nu. totally. såg dom första gången på tv, typ ellen degeneres. sen överallt, hela tiden i usa. trodde inte att det var min typ av musik, men skit samma. man lyssnar det man tycker är bra, sprolla om det är country eller rock. dom är iaf bra, deras texter är amazing och sen nicks röst. shitman. sen att dom är sjukt söta hela bunten gör ju det hela inte sämre. har fan suttit och lipat till mer än en av låtarna, haha. sicken mes, men så äre.
tror inte att sverige riktigt hunnit fatta vilka jb är. vi är lite efter, haha. jag ska nog flytta till usa senare i livet, där händer allt, på en gång och inte hundra år efter alla andra .. öhm, hade lite att göra. men nu vet ni, pah. och jo, min favoritlåt av dom är
"I want to be like you"  från djungelboken, haha, den är grym ;)

tjotjingtjines, får la se om datan är
klok och kan uppdatera, suck på den.

out of this world

2008-07-08 @ 23:20:51 Allmänt Kommentarer (0)
socrates van de weidebrand


idag var jag duktig och tog mig upp tidigt, eller iaf tidigare än vanligt.

läste massa gamla ridsport-tidningar. diskade lite. och for sen till stallet. körde från kremma. herregud i himmelen vad jag var dålig. så kass har jag inte vart sen typ första gången jag körde i hela mitt liv. eller det var starten som tjorva. annars växlade jag utan morsans hjälp och körde i princip själv. måste lära mig svänga ordentligt också. far fan ut på andra sidan av vägen eftersom jag tror att man behöver space, hah.
maria och jag mockade till strumpan, sen borstade hon och jag fixade håret. erkänner, eftersom jag kan ge massa bortförklaringar hära, hahaha. det tog en helvetestid att få ihop korvarna. pheh, knopparna blev tillslut skitfula. men det var faktiskt för att han hade tjock och ovårdad man. fick iaf träna på att rulla, så det sitter lite bättre.
fota på 2 personer har vi gett upp för länge sen. och nu insåg vi varför. strumpan ville inte posera och var allmänt hyper och flumm. så efter en massa kämpande fick vi kanske nån vettig. exteriörbilderna fick marro fota eftersom hon inte var nå bra på att ställa upp honom och hålla still han. hon är för snäll :p jag är elak och hård. sen kom massa bilar och morsan. då fick vi sluta. sockan galopperade in bredvid marro. cphäst, oja. men han var så jävla snygg idag, helsjukt.
tog in max, rus, nino. jag fick vatten i skorna, bläh. dumma myrängar.

suttit hemma och chillat resten av kvällen, kollat allsång med morsan. amanda och brolle är härliga typer, helt klart. och när amanda går runt på scen barfota, haha, hon är så jävla skön. gick ut på balkongen och kände på vädret, då kom stallmaffian aka bosse, josse, jennifer och carro s. pratade lite med dom, haha, vilka flummbullar. dom tyckte jag var brun, yay. även om jag börjar ömsa bort det nu. uh, vad äckligt det lät. men färgen försvinner sakta men säkert och jag flagnar på typ armarna. bläh, jag vill behålla min bruna. det är mkt snyggare än vit, som jag alltid annars är. man ser så fräsch ut med lite bränna. äkta bränna alltså ;)

har väl inge mer att nämna för tillfället. kan ju bjuda på en eller ett par bilder från idag. sprolla om dom är helvilda. det har varit lite bildlöst på senaste tycker jag, haha. kolla halsen på första bilden, den ser helfet ut ;q


you can run, but you can't hide

2008-07-08 @ 03:44:42 Allmänt Kommentarer (0)
jag måste verkligen få ordning på mina sovtimmar. går och lägger mig alldeles för sent och vaknar alldeles för sent. sure, det är sommarlov, men ändå. tänk sen när jag ska börja jobba, upp innan sju typ. wosch, men i tärka ska man väl kunna skärpa sig.

tagit hand om strumpan idag med. det var folktomt i stallet när jag borstade han. då är han snäll och står still och myser. men annars är han rabiat och gör kosparkar med alla ben samtidigt.
städat klart väggarna i valles box nu. dom två största väggarna var kvar. men som tur var så höll sara också på att städa. och hon visste hur man använde vattenslangen utan att det blev nå krux. haha, så det gick hundra gånger snabbare. skönt. så krubban och vattenkoppen ska jag ta itu med sen när jag kommer hem. annars hinner dom säkert bli äckliga igen. hahahaha, öhm, fan vad intressant alltså! intresseflaggan vajar. nåja, är man en tönt, en tråkig tönt så kan man väl inte vänta sig nått annat heller, pheh.

gällivare är ett bra konstigt ställe. iaf i trafiken. idag så vare en krock vid statoilrondellen. och det började helt enkelt med att en bil hade kommit efter parkas, gasat, gasat, gasat, fortsatt gasat och sen kört in i baken på en annan bil som just skulle svänga i rondellen. den hade fan gasat så inihelvete och inte ens nästan bromsat. man börjar ju fundera. och en annan gång så körde en mcsnubbe i diket på ungefär samma ställe. sen så hade snubben stuckit och lämna mcn kvar. ofta man gör det. haha.
och min körning går fan framåt. kört 3 dar i rad nu. idag fick jag inga kärringstopp, eller jo ett när jag skulle backa. men sen backade jag och svängde samtidigt. kungligt. och det är ganska kul att köra med morsan, hon är så jävla hispig. "bromsaaaa, du måste ju bromsa innan du svänger, inte samtidigt. kolla i backspeglarna. har du kollat i backspeglarna? kommer det nån bil? kör inte av vägen." haha, och ändå ser hon att jag gör allt som jag ska.

pommfrises. insider går på tvn nu. om feta människor. är jag fet, så är dom kolossala. det är insane. shitman, nu har jag gett mig ett löfte. vad som helst, men inte sådär. jag ska orka gå mer än 100 meter, kunna handla, orka gå upp för trappor. jag ska inte fara runt i köket på en stol med hjul. vilket liv, vilket jävla liv .. gah, vilken ångest jag fick. hoppas jag inte ser ut så. då dör jag.

sådär marro, nu fick du en jäkla uppdatering.
nu ska jag fan sova, gonatt!

do you think time would pass me by

2008-07-05 @ 23:03:43 Allmänt Kommentarer (1)
hejhopp
fybubblan vad länge jag har sovit idag. legade i sängen ända till efter 3. fan så skönt det var vill jag lova. haha, har drömt världens bästa dröm, helsjuk, men wünderbar ..

funderade på att inte dra till stallet, men for dit ändå. pussade på strumpan och fortsatte med en boxvägg. sen for jag hem igen. klarre glömde jag ge betforen åt max och rus, så då vare bara att fara tbx. morsan fick skjutsa mig. sen körde jag därifrån till kremma. kom igång på andra försöket. kalas, eftersom det var typ ett år sen jag körde sist. det är så in i helvete kul. backade också lite, men kunde inte svänga samtidigt, haha. körde sen tbx till stallet och mot storvägen. sen fick jag inte köra mera. nu jävlar ska jag se till att mamma går kursen med mig så jag kan köra mera, och lagligt också för den delen .. 

nu längtar jag apamkt till tärendö. ska köra bil. i byn och inte bara efter stugavägen. höhö. får hoppas att poliserna håller sig borta därifrån. dom brukar ju trots allt hänga omkring eftersom det är så mkt fyllekörning och allt sånt hofs.

ska fortsätta ladda upp alla bilder från usa så att jag kan få gjort lite annat också.
nu samarbetar ju iaf datorn och internetet. men inte min rygg, bajs på den.

tjo for now, pöss

i catch a glimpse of heaven

2008-07-05 @ 02:22:52 Allmänt Kommentarer (0)
idag har jag träffat liza. det var nice. det är alltid lika kul att se henne :)
sen har jag skrubbat som fan i boxen, så nu är en vägg klar, då återstår det bara tre + vattenkopp och krubba. och tjao, så ska jag städa i andra boxen också. äh, då har man ju en anledning till att fara till stallet iaf ;)
eftersom marro skulle ut och roa sig slängde hon över sockan på mig, typiskt henne. haha. borstade honom i kanske en timme. han var smutsig, fyskäms. tror han tyckte det var ganska skönt att bli ompysslad, han stod då lugnt och chillade. ända tills det ploppade in massa folk. han har verkligen blitt förändrad. mkt snällare nu. även om han är opålitlig och börjar äta upp en helt plötsligt. hoppas verkligen att han blir frisk. det hade varit kul att rida han igen, speciellt eftersom jag ändrat uppfattning om honom. så än en gång har jag lärt mig att inte dömma någon förrän man känner den ..
apropå ingenting kan jag lova att jag känner i mina ben att jag red igår. haha, så fort jag suttit still ett tag blir dom som glasspinnar, helstela. mahaha ..

har hunnit föra över alla bilder från gamla datorn. så småningom ska jag väl lägga över dom till skiva. snart kommer jag ha värsta ordning och reda. då kan jag installera photoshop och börja lära mig det, samla bilder till ett kollage och göra massa kul. hehu.

hoppas på sol imorrn. så vi kan sätta igång med det där fotandet som bara blir uppskjutet. ska väl också hinna med att fota max och rulle nån dag. far väl till tärka nångång nästa vecka. känns ganska skönt ändå. ska få prova rida julle. haha, fräckt värre. hoppas det blir av. ska väl också försöka få tid till att fota lite grejs som jag har på hjärnan.

ska fortsätta snoka vidare på youtube. blitt beroende av det. nästan.
haha. sovgott, gonatttt

a little bit longer and i'll be fine

2008-07-04 @ 01:51:57 Allmänt Kommentarer (2)

hejåhå. gick och la mig efter 7 imorse. sovde sen till 12. fan vad trött jag var. for iaf till stallet sen. mockade åt max, och fortsatte sen dona i valles box. borstade på max och for sen ut. han var så duktig när jag satt upp. ibland har han så bråttom, men nu stod han helt still. duktig han blitt. red förbi småstallen, såg stallet. det var inte rött mera, det var svart. fybubblan vad hemsk. det är sjukt. tog glpsträckan först. red ända bort till banken och sen vände vi tbx. han var ganska pigg. och jävla mkt mygg och bromsar var i farten, bleh. det var trots allt +30 ute och ganska skönt på så vis. men man fick typ hålla tyglarna i en hand och vifta bort krypen med den andra .. kan lova att jag har fått miljoner myggbett. max var hur snäll som helst. han är så jävla trevlig den ponnyn. träffade timonfolket när vi skrittade av och dom hade förstås en hel del att snacka om. så där vart vi kvar ett tag, trist tyckte max. och jag tror fan att jag har växt en hel del, suck. det är fan inge kul. såg på en bild på mig och loppan utanför marro, där ser mina ben lååånga ut. idag kände jag mig överdrivet stor. dumma. fast det hela framkom ju lite skevt sen när emelie tjeckade lädrerna, snurrat, hah. men det är nog bara så att jag har jockeyläder. nåväl, om inte annat så kommer jag ju kunna rida typ nilla än, så det är ju chillpill. äh, vafan, håll käften jessica. tog hand om totton efteråt och for sen hem.

är sjukans glad över att jag får rida så pass fina hästar som jag gör. det ska alla bara veta, uppskattar det som fan. det är skitkul. och med fina menar jag också mitcha och guriann. dom må inte vara nåra tävlingshästar, dressyr eller hoppehästar, men dom är fina på sitt sätt. dom är så jävla störda i huvvet att man bara måste tycka om dom ;) men måste ju också påpeka att hur fina allas hästar än må vara så slår dom inte lehigh valley. haha, tänkte bara så att ni inte går och blir malliga(re). för jag vet att många är här och snokar, era tråkiga jävlar utan liv.
skoja bah ju liksom.

men så att iaf. nu när dumma blogg.se bytt plattform åre så har jag inga länkar till andras bloggor. och eftersom jag också vill vara en tråkig jävel utan liv  .. ,så kommentera med en länk till din jäkla blogg eller nå. för jag vill ha lite att snoka.

pommesochbananer. helt jäkla skevt predikande inlägg.
äh, det är min värld. så jag gör som jag vill. hah, det gör jag ändå :p
tjotjingtjines


i am what i am

2008-07-03 @ 04:40:37 Allmänt Kommentarer (0)
fybubblan vad skönt det var att sova i sin egen säng! ställde för första gången på hela sommarlovet väckarklocka. tänkte vakna vid tolv, men snoozade bara. sen ringde annab och berättade bland annat att det åskade. sovde vidare ganska länge. efter frullen for jag till stallet på min blåa springare. väntade på maria. träffade em, joh och max i stallgången. jäklars vad mysigt det var att få andas in hästlukt igen. pussade och höll på på max ända tills han nästan smalt bort. huhu, stackarn. men egentligen tror jag att han hade saknat mig i smyg och njöt av varenda sekund, men vågade bara inte erkänna det ;)
mockade åt sockan. mockade ur valle och gurans boxar. imorrn ska jag städa mera i valles. det ska bli skinande rent så han blir glad när han kommer hem, haha.

har lyckats firra internet på min dator. hellätt ju. det fanns ju för bövelen inbyggt trådlöst och inte berättade nån det till mig, pheh. har hunnit lägga in ALLA bilder från usa + några andra som kände att dom ville in. fett skönt att ha en dator som är lite snabbare och framför allt får plats med alla miljontals bilder. åh, det gjorde mig värsta glad.
efter att ha redigerat typ massa bilder från 3 olika kameror kom jag igång med att lägga in dom på bdb. eller tjao, jag håller fortfarande på och har inte kommit långt eftersom mitt internet jävlas med mig. nåja, tur att man inte är trött än. hahaha. kan lova att det vart en hel del bilder, shitman. dom allra finaste var nog på solnedgångarna, wosh. det är mäktigt.

vad fan äre för fel på vädret. när alla är vakna och på bena så regnar och åskar det. och sen när dom flesta ligger och sover som typ nu, då jävlar äre sol. åt helvete med det. precis samma vare igår. wierd. nåväl.

saknar tottosarna
gonattsolnedgång, miami beach

solnedgång, miami beach (akta konstig, dålig upplösning :'/)

sweet home gällivare

2008-07-02 @ 02:04:58 Allmänt Kommentarer (1)
 .. kanske inte riktigt. här är det kallt och regnigt. bläh.

satt och funderade om man kanske skulle summera ihop lite av usa-resan. även om ni kanske inte orkar bry er, haha, men man kan ju alltid friska upp sitt eget minne vettja. amen får väl ta och skriva ner lite av det jag minns ;)

okeyrå, flög ju först till zürich, bara snabbsnabb mellanlandning. sen vidare mot miami. det senare tog 9 timmar. suck, tror ni man hade träsmak efter det. kunde förstås inte sova ett smack, men fördrev tiden med att kolla en film, charlie and the chocolate factory. med johnny depp, han är snygg och kalasbra. spelade lite tetris och räknade ner timmarna. sen äntligen fick vi andas amerikansk luft. det var vaaarmt där. åkte till hotellet som vi kallade ghetto först, men efter ett tag insåg vi att det var ganska trivsamt. det var mer lägenheter på det stället, så folk bodde där permanent också. det första vi gjorde var att gå ner till poolen och bada. fetingskönt. badade varenda dag då vi bodde där. badade i princip varenda dag under hela usavistelsen, men aldrig i havet, jag vågade inte :/ simmade mina längder och bara flöt omkring. en dag började det regna och blixtra, men inte gick jag upp för det. haha, eller jo, efter ett tag då jag vart rädd att blixten skulle slå ner i vattnet. en vacker dag började det åska som fan. det mullrade så att husen nästan skakade. vi blev förstås apimpade och stod på balkongen, lutade mot räcket och bevakade det hela. och räknade mellan mullret och blixten. kazamaboom, plöstligt small det så in i bomben. då hade blixten slagit ner i vårt hus. hihi, och vi fick en stöt eftersom räcket blev strömmigt. fettcoolt ;) ja, mycket mer kul hände väl inte just där. eller tjao, vi for runt i miami beach och gick på affärer och käkade på restaurang och sånt. våran första måltid ute var på nått hofsihofs, och där kan jag lova att portionerna var skitastora. allt i amerika är fettstort. eller mkt iaf. man hör bara massa om size zero, men mer av befolkningen rullar ju för fan fram. kan lova på min mammas grav att dom flesta var typ dubbelt så mkt större än mig, utan överdrift! drog till ft lauderdale och shoppa. observera att tillomed jag shoppade. haha, för pappa betalade ;p äh, två tirrar och en hoodie. massa för att vara mig.
efter ungefär en vecka bilade vi ner till orlando. fint hotell med pool förstås. jag badade massa där med :) bada är min nya hobby, typ. firade min födelsedag där. den började åt helvete. hade väl ångest för att måsta bli gammal. haha. drog sen till universal studios, första parken. den med mer 3d hofs och sånt. det var helfränt. dom har gjort det sjukans bra. går knappt att förklara, det måste upplevas. åker ni till orlando, så dra en sväng förbi dit. fick min tårta dagen efter, samma dag som vi gick på andra universal parken. med lite mer åk. började med hulken. en bergodalbana med en loop. den var hur kul som helst och loopen rockade oss ur skorna ;) därefter blev det en barnkarusell som åkte runt, runt, runt. inte sådär sakta hopplahoppla, utan fortfort. höll på snurra skallen av mig, haha. sen blev det typ spiderman. och jag åkte tillomed doomnått. den går högt upp, faller ner, far upp, sen ner, och upp. ja, ni fattar. sån finns typ på grönan också. men jag har inte vågat åka den i tron om att maginnehållet ska hoppa ur. men fritt fall och tilt åker jag mer än gärna ;) haha, iaf, doom var inte alls läskig, mest kul :p ja, det fanns väl inte allt för många åkgrejs. men vi hade ingen karta och missade nåra. men en vattengrej hittade vi. haha, fan vad kul. vi trodde att man bara skulle bli blöt av att åka ner för den där, men efter vägen flög de ju vatten lite här och var. fettskojigt. och inte så lite blöt man var sen. hhoho, sen hade vi lite underhållning av nån dum snubbe som typ fastade med sina tjocka ben. och tänk då att jag fick gott om plats, hihihi. sista dagen i orlando åkte vi till seaworld. jossi stannade i bilen, dom andra gick på nån vattenpark medans jag och pappa gick till djuren. djurvän som man är, hah. det fanns allt från sköldpaddor till hästar. kul vare. hahaha, jag är ju fan som en liten unge. kollade en show med shamu och dom andra späckhuggarna, kul. jag hade lätt kunnat bli såndär som håller på med dom. för 18 år sen var mamma och pappa där och kollade också på shamu, coolt :p
åkte på kvällen tbx till miami beach, leta hotell och hamnade på värsta fula hotellet. jag vägrade stanna där. så dagen efter for jag och pappa och letade ett nytt. jag fann ett fint. så dagen efter det flyttade vi dit istället. hahaha, typ samma dag som vi flyttade dit började det checka in massa gamlingar. vi skrattade lite åt det och tänkte inte mer på det. hoho, sen upptäkte vi att det bara var gubbgamlingar och dom var lite väl närgågna mot varann. så dagen efter när vi stekte vid poolen insåg vi att det var ett gäng med bögar. och gäng, då menar jag inte typ 20 pers eller nå, utan dom var säkerligen upp emot 100. dom smörjde in varandra, stod i poolen som en och annan flock och hånglade, tafsade och höll på. jag har egentligen inget emot bögar och sånt, men efter ett par dar omringade av gamla, uråldrade gubbar med ölmagar, rynkor och fula badbrallor, då blir man en aning äcklad. pheh. glassade ordentligt i kanske två dagar och efter den första vart jag så brun att jossi höll på trilla baklänges (för att vara mig dårå;)). sen tyckte hon att jag var så söt med lite färg, och hon sa det hela tiden, började nästan fundera om bögarna smittat henne ;) dom sistaste dagarna var sjukt varma och soliga. det var kring 37 i skuggan minst. och typ 30 på kvällarna. varenda dag blev det massa bad i poolen och en mcflurry med oreos. det var ett måste, haha. bröt också mot ett av mina löften, jag smakade kex. mäsch, det var ju bara ett på skojlöfte så det gjorde inte nått. det kände jag liksom, hehu. ehm, vad mer. jo, hittade macdonalds också. har hatat det förut, men efter överdrivet intag med hamburgare så insåg jag att det finns en helgod, smumma :) är inte ens less på hampa än.
nåväl, kommer inte på nått mer för stunden som man kan skriva. för jag vet hur lässugna alla är. hahahaha. tja, hum, efter en hel del hemlängtan så kom dagen då vi skulle hem. depp, då ville jag inte hem längre.
självaste usa var helnice och kalasbra. hade mer än gärna dragit dit en runda till, men inte med det sällskapet. som jag sagt tidigare, det var som ett koncentrationsläger. skojar inte. alla är så omogna, alla bråkar med varann. shitman, man blev typ psyksikt nedbruten av allt bråk och gnäll. men min pappa är ändå en pärla som försökte, även om han är lika omogen och bråkig som alla andra. han är så lik fammo, samma med jossi. hon blev skitarg när jag sa det och tänkte kasta teet på mig, maha. har hunnit bli beroende av disney channel. som fan. har nötit det. hittat jbros. dom är så sjukans gulliga att man måste gilla dom.
flygresan hem gick ganska snabbt, men var en pinne i röven. en surgubbfan framför mig som trodde att han skulle kunna lika raklång med stolen, sär. han typ bankade paj mina knän och när jag råkade toucha stolen så blev han damp. sen satt v bakom mig och sparkade i min stol. inte fan lyssnade hon heller när jag bad henne sluta. ett tecken på hur många hjärnceller som fattas. kunde inte sova, mellanlandningen i zürich varade i fem hela timmar och sen hem. i sthlm var det kaaaaaaallt. fettråkigt. handlade inget av det jag skulle i usa.

så idag for jag på stan och köpte en egen laptop. tjoffs, så var kontot tomt. eller har fem hela kronor där nu. hahah. men det vare värt. hoppas jag. har installerat lite och så, men internettjoffset måste vi dra hem från gubbarna.  åkte hem med flyget till ett regnigt och ännu kallare gällivare. träffade min vän maria. nice. insåg att hon nog är den bästa vän jag har, även om vi är så olikt lika varann man bara kan bli, haha, men ändå. och sen när jag läste hennes blogg blev jag kalasglad. det är fan alltid uppskattat, man hör inte sånt allt för ofta, kanske det som gör det så bra. äh, nu svammlar jag. men jag fattar iaf vad jag menar. hahahahaha.
imorrn ska jag till stallet, firra boxarna, andas häst och klappa på cpsockan hade jag tänk. kanske checkar in småstallet och ägnar en tanke åt saxi. och åt dom andra också förstås ..

923734892 poäng till den som orkar läsa igenom hela inlägget.  så här mkt jibberisch har jag nog aldrig skrivit tidigare. men så kan det gå om man håller mig borta från bloggandet länge och sen släpper hem en som har myror i fingrarna. hahah, så ärre. men nu iaf ska jag snoka vidare och sen kanske sova. jag hade nog mer jetlag än vad jag trodde. håll tummarna på solsken imorrn, det ser fint ut nu, knasigt med ljusa nätter. mahahaha, fan vad jag är boooring! :p haha, hejdå punkt slut!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide