i give you my morning

janne har hjälpt mig med lite inställningar och uppdateringar på min dator. finemang. nu tar det inte längre 15 minuter att starta den, tjoho. fick också låna en internetkabel, så nu sitter jag och snokar med min egna dator. det är soft ;)

fett skönt med sovmorron. eller tjao, väktes väl vid elva, men då var jag i princip redan vaken. for på stan med morsan, jossi och pallan. jag och morsan dissade dom andra två, skämmigt att gå med dom ju. huh, eller så tvärtom. iaf, shoppade 3 bhar och 3 par lowsocks. gick vidare, shoppade en dataväska. tog inte den billigaste, utan körde hårt och tog en som var dyrare. dock så hade den såntdär mjukt inne och det är ju lika att ha. och så köpte jag en mus också. svinasöt är den, helt liten, hihi. på granngården hittade jag ett par joppar. dyra som fan. kostade typ 900 spänn. hade ångest och tänkte inte köpa dom först, men morsan tvingade mig eftersom mina andra är krasch och onda. skulle också titta på ridbralls, men vi hann inte till den affär vi siktade in oss på. fast det blir imorrn då, hittar jag inga där så köper jag nog nåra på gg. i think i need a new couple. tjackade iaf en jacka på rusta sen, för 100 spänn. egentligen fanns inte den jag ville ha i min färg, så det fick bli en annan. nåja, den ska ju till stallet och där funkar den nog kalas. efter det sa jag till morsan att jag var pank. började med 1500, men då fick jag allt höra att jag hade 1700 kvar, haha, kul va? ;) tror inte att jag har shoppat så här mkt på samma gång nånsin. haha. snacka om att sätta sprätt på pengarna. well, tur att det bara var till saker jag behöver. och att jag dessutom får påtår av pappa ikväll, och klirr i kassan av det kommande jobbet. som jag faktiskt ser fram emot litegrann. efter att ha förhört mamma för tusende gången ;)
fick en mcflurry, mmmmmmmmmmmmmmums! och sen hem till simpa, chilla, och sen äta grillat.
väntar på att bastubadarna ska bli klara nångång så vi kan kolla film. nicke hade hyrt national treasure 2, och den har jag velat se, har man sett 1:an så måste man ju se 2:an. huhu. tuggar på ett cpäckligt tuggummi från finneland och snackar med maria. åker hem imorrn på em/kvällen eftersom morsan inte ids köra i massa trafik på söndag. men jag gråter inte för det, haha. hinner timmele att följa med och hämta hem dårarna från granhult.

saknar mina hjärtor. haha, galet. fick iaf en cpsöt bild på black beauty för ett tag sen. han hade fått en pyjamas. han är världens sötaste, knäppaste, stördaste, finaste, galnaste, mongoloida, bästaste jävla hästkräk som nånsin vandaliserat på denna jord :) puss på näsan

hah, jag har för stort hjärta. jag tycker om alla, nåra mer, andra mindre. det är nån cpskada jag har, så äre. och snäll är jag också, för snäll. mot josefin iaf. har lånat henne pengar ett x antal gånger. tror ni jag fått tillbax ett enda öre? nej. jag har köpt henne grejor som hon sen ska betala tbx, tror ni hon har gjort det? nej. vad tror ni hon säger när jag påminner henne? neeeehej, jag är inte skyldig dig ett smack, så av mig får du inga pengar. wieho. och ändå har jag lånat henne pengar efter det. jag säger ju det, jag har en cpskada. det är illa.

nu ropar siv, så då äre filmtajm. gonatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide