don't call my name

2011-03-06 @ 19:45:44 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
blev så uppspelt igår när jag skrev om dom bästa, haha. så jag glömde skriva resten av kvällen som jag hade tänkt ;) nåja, igårkväll åt vi middag, en kusin gjorde akupunktur på dom som ville, mamma hade taktilmassage, och sen hade den andra kusinen lite hälso"föreläsning", skitbra. haha, soffi tycker vi är så töntiga som har tjejhelger och gör massa sånt här. okej, kan hålla med litegrann, men sån är min släkt. och tror soffi mest är lite avis ;)

idag har jag haft pärlorna igen. lät dom vara ute så länge som möjligt när det var bra väder och det. sen borstade jag valurt och skrittade ut med enya och gurk. valdo började med att tro att olliver, som var långt framför oss, var en älg eller nå och svammlade. men sen skrittade han på. vände i slutet på glpsträckan och då blev han lite tossig, men när han fick speeda om alla var han nöjd och gick tio meter framför dom andra ;) knasiga kuse.

småpysslat idag igen, och borstat och myst med ollebusen som vila. det är så skönt att ha massa tid i stallet och bara göra allt man vill i sin egen takt och inte behöva tänka på att passa nå tider.

men nu ska jag bänka mig framför tvn resten av kvällen. simma lugnt!

heartbump

2011-03-05 @ 22:40:42 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
passar på att dra en snabb bloggning medans mamma underhåller släkten. inte för att det är ett tufft jobb, dom är utan att överdriva väldigt lättroade ;)

igår kom ju som sagt en del av släkten för "tjejhelg", eller vi blev bara sex, men ändå. moster, moster, kusin och kusin. men vi började med att käka middag och efterätt. sen åkte vi till träsket för ljusparty. tänkte det skulle vara trist och dölöjligt, men bättre än väntat. lyckades ju också få mamma att betala en sak som jag ville ha. hittade dock massa, men man kan ju inte ha hur mycket ljus so helst och sånt i ett rum. och dessutom är det ganska så jäkla dyrt. valde i alla fall en jättefin buddhaaktiggrej som man sätter ljus i. dyr, men tror det blir nice. sen spenderade jag lite pengar på en grej man kan hälla doftolja eller smältdoft ovanpå och ljus under. lila och fin. och så lyckades jag vinna lottningen på typ "goodiebag", som hade tre små doftljus, två större och två typ släta stenar som man kan stoppa ljus i. snacka om tur :)
och ett som är säkert är att jag ska ha massa mysiga ljus när jag flyttar hemifrån.

          

idag har dom andra vart till kremma och det medans jag varit i stallet. hade valle och olle idag. mockade och gjorde marktjänsten först. sen blev det storm och snö till lunch och hästarna såg verkligen inte ut att trivas. så jag tog in dom och lät dom käka inne. borstade båda två länge och noga. det gillade dom.

           

sen fixade jag sällskap i form av emma och wen-wen. lyckades tajma med vädret som blev ganska bra just när vi for. red ut efter stigen och vände sen innan skidspåret. inte det bästa underlaget när det börjar tina upp, men jag och olle njöt i alla fall, fast speciellt olle hade inte haft nått emot att få springa fort ännu mer. haha, och sötnäsan olof gick bakom oddi och sen kom han närmare och närmare och då stoppade han upp sin näsa på oddis rumpa och drog mulen fram och tillbaka i pälsen på snälla oddert. hahaha, det såg verkligen roligt ut :) gulle. jag hjärta superman.

           

försökte hitta en kompis till mig och vallse också. men ingen skulle ut och skritta. så just när vi begav oss ut kom stormen och snön tillbaka och det gillade inte valle alls. han bara vände sig runt hela tiden, drog in rumpan och sköt upp ryggen och frös. så insåg att det var ganska lönlöst att skritta ut. så fick bli insläppt i ridhuset och skrittade runt där ett litet tag när vi ändå hade sadlat och allt. då var valle nöjd :) finaste. jag hjärta svarta faran.

         

sen har jag bara småpysslat på i stallet, smörjt grejorna och lite sånt. det bästa jag vet är att ha hästarna helt själv en dag eller flera. men det är som en helt annan grej att låssas som att dom er ens egna och få sköta allt själv istället för att bara komma och mocka lite eller så. hihi. alltså det kan inte finnas nå bättre kusar är pärlorna. det är så sjukt hur bra dom kan få en att må av att bara finnas till och bara finnas i närheten.

your selling out

2011-03-03 @ 00:41:44 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
igår på hoppträningen gick det först ganska bra. dom två första rundorna var igenomsnitt okej. men sen red jag en sista runda och då var även kombinationen längd till hästavstånd. det gick piss. kan verkligen inte landa i rätt galopp och är alldeles för långsam att rätta till det. nu byter vi liite lättare, men ibland blir det kors och så. kom in i botten på kombinationen och klart hästen inte räcker till på ett språng så han får trycka in mindre än ett halvt extra och sen kasta sig över och ut. men vilken häst, han gör det och klarar det. blev så två gånger. han säger bara håll i dig pucko och så hoppar han. men det är fan tungt att känna sig så värdelös. fick nästan någon slags panikattack och kunde typ inte få luft bara på grund av världelöskänslan. så dåligt kändes det. och det är fan äckligt att få sån attack. men värsta gången kom det inge luft alls och jag fick panikandas för att få luft i lungorna. någon slags prestationsångest kanske. äckligt är det i alla fall, haha. 



fick sen värma upp valle. men det är så pinsamt att rida runt på lottas hästar när hon ser. så jag törs inte rida mer än lite halvt kravlöst, hehe. så när jag galoppera vallse hade jag för långa läder och han hade huvudet i någon form av ovan tygeln ;) sen bytte vi för olle kändes lite knackig. han hade gymnastiserat med benet uppe på staketet tidigare på dagen, så kanske det hade nått med det att göra. red runt han i alla fall och även om det var ganska länge sen jag red han så kände man att han var lite knackig, det kändes mest i galoppen. men han är så fin i alla fall. det som var allra bäst var en galoppfattning. brukar alltid fatta från skritt på båda pärlorna för vill inte råka dunsa omkring. men så testa jag trava, rida lätt och sen sätta mig ner och fatta galopp. och jäklar, behövde bara ändra höfterna och tänka galopp så fattade olle så fint. åååååh, älskar verkligen dom hästarna. man blir bara så glad av dom. så efter att ha fått åka runt på båda en stund så kändes allt lite bättre :)


idag red jag dressyr på timpan. hm, varken jättebra eller jättedåligt. känner mig som vanligt felplacerad även i denna grupp. men jag ska kämpa på. det går bättre och bättre. tankarna att ge upp kommer inte lika mycket, tur det.
what the hell. bye.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide