I'm a big dreamer

2013-08-30 @ 15:30:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Nu drar jag på tävling med dom här tjommarna.
Hoppas vi tar oss fram på ett snyggt sätt, hehe.
 
 
 
 

Voice of our generation

2013-08-29 @ 22:45:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Vaknade astidigt idag och förde bilen till verkstan. Hade ju som sagt tänkt börja dagen då, men jag ångrade mig då jag bara fått typ två timmars sömn. Vilade ett par timmar till när jag kom hem.
 
For till stallet. Badade Valle lite snabbt då PS varit så snäll och pissat på han. Mysiga hästar. Haha, och Valle hade spöat henne två gånger, men det brydde sig inte primadonnan om ;)
Sen gjorde jag iordning Uffe till lektion. Den här lektionen gick tusen gånger bättre än sist. Allt var en förbättring, skönt. Hade Camerons sadel denna gång och tycker den som passar oss mer. Den är lite högre bak också så då känns det som att den skjuter upp en och då blir det automatiskt att jag som sätter mig ner mer ordentligt och då är det lättare att rida ihop bakifrån. Haha, låter bara sjukt när man förklarar, men ja, det känns som att den sadeln är bättre :) Sen hade jag bättre inställning redan från början. Försökte hitta känslan och funderade verkligen på vad jag ville ha ut av det jag gjorde. Så Puffen var duktig.
 
Litet benrangel innan sommarn. Söt Puff ändå :)
 
Och från och med nästa vecka ska jag och i alla fall Lina och Soffi börja rida 17-18 istället. För då har dom fixat om i grupperna så dom som vill hoppa lite mer osv ska gå i den tidiga och dressyrtanterna får hålla sig till dressyr i vår gamla grupp. Åh, det låter helbra ju. Hoppas det blir så också :)
 
Haha, hemfärden vart upplevelsefylld. For med Amanda upp mot Fjällnäs. Ser ju sjukt bra nu ju, så när vi for förbi två tjommar vid en bil så kolla jag på ena lite halvt och när den kolla på mig såg jag att det var Hellner för fan. Och Amanda märkte inge, haha. Sen en minut efter det så ser hon dock en katt, hund .. nä, en räv på tågspåret och till och med den såg jag. Så ja, på tillbaka vägen fick A i alla fall se sin skididol ;) Hof, man blir ju alldeles starstruck. Haha, dock illa när han är minst lika intressant som en räv ;)
 
Imorrn blir det action. Far till Boden över helgen på ponnytävling. Ska bli najjan. Så nu måste jag duscha och packa det sistaste och se till att jag inte glömmer nå viktigt. Tjinghej.

All I wanted was to break your walls

2013-08-29 @ 12:00:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Tänkte bara snabbt slänga in några bra låtar. Min spotify är slut så jag får hålla på och låssas youtubea, hehe. Inte riktigt lika smidigt, men nog funkare ;)


Stars dance

2013-08-29 @ 01:07:15 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Bara varit i stallet idag. Fotade hoppgruppen. Fixade åt pärlorna. Det var typ allt. Imorrn blir det dock full rulle känns det som. Men ska i alla fall lämna bilen på verkstan på morgonen så försöker väl starta dagen där då.
 

Ska mejla klart dagens bilder och sen kolla dagens serier innan jag drar mig mot sängen och kanske läser en bok. Eller så sitter jag uppe helt oplanerat hela natten och fixar lite ny musik till mitt usb, phuh. Tjingeling.

I fell under your spell

2013-08-28 @ 13:00:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Sista bildbomden. Bara Gällivarecupen kvar, sen får det fan lugna ner sig lite ;)

Dom här bilderna är i alla fall på Amanda och Sillen. Som var sjukt grymma detta ridpass. Värsta skillnaden sen tidigare. Och bara från början av passet till slutet var stor förändring. Superkul att se :) Dom är så gulliga. Och Sillen är ju en drömponny!


Smashing cliffhanger

2013-08-28 @ 01:33:25 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Ännu en hoppträning ..



Sprinkle it with fun

2013-08-28 @ 01:32:05 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Amanda och Pontus, Sofia och Mattur. Och tvärtom, hehe.
 

It pounds and you got me

2013-08-28 @ 00:10:52 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Fotade en kväll när Jullan hoppade för Anneli och sen när Emma och Fanny hoppade för Simon. Det roliga är att Julias bilder är mycket kornigare för att det var mörkare även om hon red tidigare, haha. Där ser man vad mycket ljuset spelar in. Det är inge nice om molnen är för mörka ;)
 

  
Haha, älskar den här sista bilden. Så rolig ;)
 
 

Time for us to make a sound

2013-08-28 @ 00:02:22 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Här kommer ännu mera bilder från hoppbanan. Ja, det är sjukt lattjo att fota utomhus, så man får passa på. Den perioden går så snabbt över tyvärr. Och då är det bara att köra ridhus igen och det är fett tråkigt när man inte har passande grejer ..


Vi körde med lite annorlunda hinder på skoj. Fast ni ser ju hur brydd Bibbi är. Hon bara kör på. Och våran halvlåssasvattengrav landade hon mitt i osv, skön häst ;)
 

 

You held me down but I got up

2013-08-27 @ 23:52:19 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Inte gjort alls mycket idag. Stallet som vanligt. Mockat, spånat, pussat på och fyllt maten till alla hästarna. Och där emellan hunnit kolla lite hoppgrupp. Saknar min och Timpans karriär varenda gång jag ser på när dom andra hoppar ..
 
Har i alla fall tagit tag och fixat klart alla bilder som jag ska slänga ut här och på fejjan. Var visst ännu mer än vad jag trodde, haha. Så förstå känslan när man tror att man är helt klar och sen inser att det är ett stort gäng som jag glömt bort ;)
 
 
Igår hatade jag alla bilderna och tyckte att jag verkligen inte kunde fota för fem öre. Att jag trott att jag var åtminstone lite duktigare än vad bilderna visade. Men idag fick jag en bättre feeling och tyckte jag hade lyckats helt okej med en massa bilder. Haha, ja, sen var ju gårdagens mest från tävling och dagens från träning. Och det är väl rätt mycket lättare att få till det bra på träning. På tävling har man ju bara en chans. Aja, struntsamma. Verkar ju som att folk ändå inte bryr sig vidare om kvalla. Bara man prickat hästen över hindret så verkar det ju duga, haha. Dock räcker ju inte det för mig, men bra att veta när man ska skicka bilder ibland ;) Att kvalitén sen försämras sjukt mycket när man sätter dom på facebook eller på bloggen är ju trist. Fast tycker att dom stående bilderna blir mer rättvis nu än dom liggande :)
That's that, hejs.

Girls just wanna have fun

2013-08-27 @ 17:20:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Haha, lite random bilder på sköna människor ;)
 

All you need is love

2013-08-27 @ 16:35:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Mera bilder på Amanda och Sillen. Dom vart så mysiga :)
 

Good as gold

2013-08-27 @ 16:30:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Snabbfixa Sillen en dag och tog ut henne på en photoshoot ;) Hennes ägare ville ha lite bilder nu när hon skulle säljas och i samma veva fick Amanda lite bilder på henne nya pärla :)


Went a lil' bit crazy å redigera dessa en massa :)

Just try

2013-08-27 @ 13:30:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Lite olika bilder från i somras på Carro och Emma när dom hoppade lite :)

Take a dive

2013-08-27 @ 01:50:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Har nu tagit tag i lite bilder finally. Blir lite tjockt med bildbomber om jag ska slänga upp alla typ nu. Så ska försöka göra klart dom och sen sprida ut dom. Så lär väl bli lite huller om buller, men kan inte hjälpas ..
 
Slänger in några badbilder från i somras när Emma, Amanda och Flisan var i Abborrtjärn med kusarna. Det finns inte mycket som slår bad med häst på sommarn, hur härligt som helst :)
 

Editing is a bit slow at the moment

2013-08-26 @ 19:19:30 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Ligger ganska mycket efter i mitt bilduppläggande. Gällivarecupenbilderna är så många att jag inte orkat gå igenom dom jag gillar för att slänga upp på fejjan och här typ. Men Patsy var ju inge svårt val, så alla på henne kommer här. Och ja, misslyckas alltid när jag ska fota pärlorna. Missar typ hindrena osv, hehe.
 
Visst är hon fin lilla draken?! :)
 
 
 
 

And I let you

2013-08-26 @ 19:08:19 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Är grymt bra på att vara vaken även om jag borde sova. Så somnade inte förrän vid 6 på morgonen på söndag. Men sen sov jag kan jag lova. Hörde när mamma kom hem, sen hörde jag när hon for på bingo, när hon kom hem och sen kollade jag på klockan och då var den 21.21. Fortsatte då sova och klev upp kring 2-tiden för att dricka lite vatten och sen gick jag till sängen igen. Då var det lite jobbigt att somna, men tänkte att jag lär väl vakna vid 7 så det blir perfekt. Yeah rigth, jag vaknade vid 14-tiden. Så ja, man kan lugnt säga att jag sovde hela söndagen och lite till. Hur är det ens möjligt ..
 
Fick nå Victorias Secret grejs av moster som hon inte ville ha, har aldrig
förstått hysterin över dom. Men nog luktade dom där helt okej i alla fall.
 

Och köpt ett par nya skal till mobilen. Körde på 3 lite olika så man kan variera.
Dom kostade typ inte ens 20 kr styck så det var som hittat, haha ;)

Idag har jag varit till stallet en snabbis. Fyllde alla höpåsarna och pussade lite på mina älsklingar. Det andra var gjort så jag brassade hem. Ska försöka planera in en pysseldag med dom tror jag allt. Känns som att jag inte gör något med dom nästan ..
 
Var sen på stan med mamma och gjorde lite ärenden. Hämtade ut två böcker från bibblo också som kommit. Bara att sätta sig i läsflowet igen då :) Pussochhej.
 

Hang around with robots

2013-08-24 @ 21:59:29 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Alltså känslan att ligga utsträckt i sin mysiga säng är obeskrivlig. Mina fötter var helt slut och min skalle var dödstrött efter dagens stallpass, hoff.
 
Utöver stallpasset har jag fixat åt pärlorna, skrittat ut barris i skogen på Patsy med Jenny och Olle. Hoj vad mysigt, superhärligt väder också. Och bästa Pirr var ju skötsammast förstås ;) Hon är så charmig lilla prinsessan.
 
 

Sen också haft Nobbe, så på em tog vi oss en ridtur. Började på hoppbanan, men det gick inte riktigt som det var tänkt, hehe. Han var så fjollig och rädd för allt möjligt. Han hoppade till hela tiden och kunde inte slappna av. Så fick avsluta i ridhuset och då gick det och få han mer avspänd. Kul att rida en så fin och välriden dressyrhäst ibland.
 
Har en känsla av att jag glömt något. Så det förvånar inte mig om någon kommer imorrn och berättar att det ena och det tredje har missats ;) Nåja, det viktigaste är jag pretty sure på att jag fixat.
 
Nä, hoff, nu ska jag bara ligga här i sängen tills jag somnar. Om jag måste förflytta mig så kommer jag göra det krypandes, haha. Kanske inte riktigt, men är helt halvdöd. Tjingeling.

You cursed my name

2013-08-23 @ 22:17:29 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Denna vecka har varit lugn.
Började måndagen med att ta en tur med Chico. Vi joggade lite i ridhuset och det gick helt okej. Bästa var ju att han till och med står still vid innepallen nu också. Fy vad härligt :) Så kommer förevigt ta på mig lite credd att jag lärt han så man kan hoppa upp med pall. Låter så töntigt, haha. Men tänk första gången jag skulle rida så gick det knappt, höll på säkert en halvtimme eller mer innan jag tillslut fick be någon hålla i. Och även då tog det ett tag innan det gick att sitta upp. Nåja, han är så klok C, så det hade nog sprollat vem det nu än hade varit som tränat det med han, men ändå, hihi ;)
 

Chonken som vägrade ställa upp sig snyggt ;)

Sen har jag bara tagit hand om pärlorna. Fotat Amanda lite osv.
I torsdags på lektionen fick jag Uffe. Väldigt tråkig lektion. Gick inte heller så superbra. Mycket basic som jag och han fick jobba med. Han kommer nog undan med rätt mycket skulle jag tro. Nåja, får jobba på att hitta tillbaka lite av min känsla. För även om hästen var småjobbig så var min ridning också riktigt usel, så det får jag ta på mig. Är lite omotiverad till ridlektionerna just nu, så det gör allt lite tyngre. Men vet ju att jag inte hade klarat mig utan ridning alls, så motivationen kommer säkert snart igen.
 
 
Idag har jag haft Mattur och det var mysigt. Vi red ut en bit efter stigen i solskenet. Töltade som bara den, han var asbra och vi fick värsta flowet, hehe.
Sen fixade jag åt Fia och for på en liten tur med henne också. Fegisen herself, haha. Så efter att hon motigt gått en bit efter stigen vände vi hem och tog en galopp på banan i båda varven. Hade glömt vilken mojsig galopp hon har :) Kändes helt fel att rida lilla Fia, trodde Sara skrev åt fel först, hehe. Men nåja, det är ju inte hela världen, det är ju inte som att det händer ofta eller nå ;)
Längesen man red ponny, tror det var Wilma sist, haha. Men tacka vet jag storhäst, det är bäst ;)
Har stallpass imorrn, så ska försöka sova snart. Tjing.
 
 

Lights through the rain

2013-08-23 @ 21:30:48 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Standard att jag glömt att blogga på senaste. Eller har ju skjutit upp det hela tiden för jag ville ha med några bilder. Men innan jag orkat ta tag i bloggfixandet av dom, hehe ;)
 
 
Drar en snabbis genom helgen. Det var ju hemmatävling i hoppning. Alltid lika roligt, även om man inte är med och tävlar själv.
Fredag började jag i alla fall med att rida ut Chico efter stigen lite lugnare. Kajsa och Piris följde som sällskap, vilket såg lite roligt ut. Jättestor och jätteliten ;) Det gick bra och Chonken var väldigt skötsam. Och framsteg med pallen .. Ställde han bredvid den och hoppade upp, som på vilken häst som helst.
Sovde som sagt i stallet hela helgen. Eller ja, fredag till lördag sovde jag inget alls. För vi var vakna så länge, tittade till hästarna som sovde ute, matade och täckade dom. Sen pratade vi ett tag och klockan hann bli rätt mycket. Sen somnade dom andra, men jag kunde verkligen inte somna.
 
  
Knoppade tre hästar på morgonkvisten efter att jag släppt ut mina pärlor och mockat åt dom. Var sen tidtagare och protokollförare i två klasser. Det var roligt. Och skönt då det spöregna hela dagen ;)
Var sen vakna till tre på natten innan det blev sovande. Men gissa någon som somnade snabbt denna natt i alla fall, haha. Och behövde inte heller kliva upp så tidigt och kunde sova till åtta, woho, flera timmars sömn.
 

Jag och Moa hittade helgens sötaste ponny lätt. Ser ut som en cirkusponny ;)


Nattkoll och matning av klubbisarna som bodde ute.
 
På söndag var det bra väder och jag var fotosugen och massa önskade att jag skulle fota, så jag fixa ersättare till funkisjobbet och fotade alla RKD:are + några andra i alla klasser. Min prinsessa fick gå en 1,10m med sin matte och dom var bäst. Nollade den och gjorde det snyggt också :)
 

Snyggisarna delar hage hemma nu också. Tror inte Valle delat med
någon på hemmaplan sen han bröt sitt ben. Typ fem år sen.
 
Ska lägga in några bilder från tävlingen senare :)
Hade som plan att försöka få så mycket failbilder som möjligt. Lyckades fånga tre avfallningar på bild i alla fall. Låter helt brutalt att man vill fota det, haha. Men det ser så roligt ut i efterhand oftast. Och hade jag flygit av hade jag lätt velat ha såna bilder ;)
Alla våra klubbkamrater har varit duktiga ihelg, många placeringar och fina rundor. Mest impad är jag av Saphir tror jag nog. Kajsa och hennes första tävling och dom fixar bland annat en felfri debut i LB och slutar till och med som 2:a i Gällivarecupen och får pokal. Och dom är ju så söta :)

I forgot I had a choice

2013-08-16 @ 00:35:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Märks att man inte har kommit in i stallivet än. För var riktigt dålig på att beräkna tid idag, haha. Men eftersom jag hade så gott om tid har jag hunnit mocka och fylla hö till Chico, fylla hö åt mina grabbar, pussat på pärlorna, långborstat och ryktat C och suttit och chillat.
 
Terminens första lektion idag då. Vi hade markarbete, fyra bommar på volt, man bah yay. Snacka tråkigt med m inplanerat första lektionen då varken hästar eller ryttare är i form. Ganska givet att det blir bommar på backen då. Hoppas verkligen att vi får börja göra roligare saker på markarbetslektionerna framöver.
Nåja, hade i alla fall Chico på lektionen. Det var en upplevelse, haha. Nämen det var roligt, dock mycket att jobba med, men det är väl trevligt med lite utmaning. Vi var lite av och på, men tycker faktiskt det gick rätt bra i slutet även om han var lite trött då.
 

Suddig Chonk efter dagens lektion :)
 
Packade ihop en väska lite snabbt när jag kom hem. Kändes skönt att få det bortgjort. Imorrn blir det att installera sig i perso då vi ska sova där hela helgen. Det är hemmatävlingar och det är alltid så himla roligt. Jag hade kunnat vara funkis i fast varje klass, knoppa allas hästar och fotat alla ekipage om jag nu hade haft all tid i världen.
 
 
Det är så många som gnäller över saker dom ska göra och tycker allt är så himla ansträngande och det är så tråkigt. Seriöst leta fram en positiv inställning så blir allt lättare, för alla. Men ja, ska vara tidtagare i 4 klasser i helg (+nattvakt då). Planerade in så att jag skulle ha tid att grooma ifall Lo skulle tävla. Sen har jag lovat några knoppningar och sen ska jag fota så mycket jag hinner. Men som sagt funkis i dom lägre klasserna och sen grooma i dom högre. Brukar försöka fota hemmaekipagen och dom jag minns som oftast frågar efter bilder. Blev sjukt hoppningsfotosugen nu. Vill öva och få till nå snygga bilder. Hoppas det är nån som ber mig fota hoppgruppen nästa vecka, hehe.
 
Nu måste jag seriöst sova. Ska hinna greja en massa innan det börjar hända saker imorrn. Godnatt.

Requiem

2013-08-15 @ 01:55:37 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Nu börjar vardagen bli som den ska vara. Igår spånade jag upp alla boxarna och gjorde klart höpåsarna för alla mina tre pärlor kom hem. Gud vad skönt. Fast ja, har ju inte haft något emot semestern heller ;) Patsy har bytt adress, men annars är det mesta sig likt.
 
Idag hade jag Chico. Marktjänsten var fixad, värsta lyx. Skulle ta det rätt lugnt, så började med att skritta ut efter stigen och sen bara lite avrastning på banan en stund. Tredje gången jag satt på han, men den började grymt bra. Tog typ en halv minut att sitta upp från pallen. Tidigare har det tagit hundra år, på seriöst. Sjukt nöjd över det lilla, haha. Sen gjorde vi solopremiär på stigen som gick utmärkt. Först var han lite spänd, men det gick över rätt fort. Dock tyckte han att promenaden över stallplanen var en mardröm, haha. Han var så himla fjollig på banan till och från, men han har ju nästan aldrig varit där och garra inte helt ensam. Spänd och tittig till och från så försökte jobba lite lösgörande och få han avslappnad i skritt och trav. Lättare sagt än gjort då han sprang tre varv vanligt och sen tyckte han människorna i mitten var asläskiga i tre varv, sen gick det fint i ytterligare tre varv osv. Hoj, vilken tjomme ;) Avslutade lugnt i alla fall, så får se om hur det går på ridlektionen imorgon då, hehe. Har inte så höga förväntningar, men det ska bli riktigt spännande.
 
Hade sen knoppningsskola med Jullan. Skönt att det finns folk som vill lära sig. Hålla på och förlita sig på andra när man vill ha knoppar kan ju bli jobbigt ;) Hon var en bra elev och fick till riktigt bra knoppar rätt snabbt. Sen får man ju finslipa, men ju mer man gör, desto lättare blir det ju :)

 
Fick fara ut på en barbackatur med Vallsor också. Så Jullan och Monne hakade på en bit efter stigen. Hof, skönt att vi fick sälle, annars hade jag säkert fått gå hem, haha. Nämen Valle skötte sig som en peng. Bara på och avstigning som var jobbiga när han inte kunde stå still för fem öre på grund av knotten. Så härligt att vara ute med gossen igen efter fler veckor.
 
Kvällsmockade och fyllde några höpåsar innan jag drog hemåt.
Fick några bilder från banan, men det ser så sjukt hemskt ut att jag inte törs lägga in dom. Nä, usch och hoj, nu ska det bli ändring ;) Pussochhej.

From one to another

2013-08-08 @ 19:46:08 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Slänger in ett par bilder på några dressyrisar som hamnat framför kameran i sommar. Lite blandat ..
 

Sara och Nisse


Emma och Figge


Amanda och Sillen


Flisan och Bibbi


Emma och hennes nya ponny Chippy

Black and white

2013-08-03 @ 22:09:48 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Glömde några svartvitingar på Dodde :)
 
 

The cabin in the woods

2013-08-03 @ 22:00:53 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Syrran och hennes kille kom och var hos oss en vecka. Lurades innan och sa att hoppas dom tagit med ylletröja och massa myggmedel ;) Tror jag fick skåningen att bli lite nervös då, hehe. Nämen, hade faktiskt ganska tur, inte så farligt dåligt väder och faktiskt inte alls så mycket mygg.
 
Var i stugan i Tärendö ett par dagar. Samtidigt var det Tärendöveckan, så det fanns mer att göra än vanligt :) Faktiskt riktigt mysigt och inte alls för rastlöst denna gång. Trevligt sällskap också. Tyckte Jossi höll sig rätt lugn ändå och vi bråkade knappt nå ;) Såklart var Dogge med. Och han var så lycklig över att få vara lös i stugan. Så efter en dag var han plöstligt helt loj och ville bara ligga under bordet. Sen pep han när han skulle kliva upp i sängen osv. Så ja, han vart asdålig. Tillslut bestämde sig Jossi och Conrad för att åka hem till veterinären och sen tillbaka. Det var en sträckning och han fick smärtstillande, phuh. Annars har vi varit på bilbingo, en vända till Finland, loppis, sommarbuffé på Forest, hundutställning för barna på Holmen osv.
 
Och hemma var vi såklart en vända till toppen sista dagen :)

Mitt rum var sig inte likt ;)             Delade en cola med några annorlunda ;)

 
 


 
 
 

They kicked in the door

2013-08-02 @ 23:19:39 Allmänt Kommentarer (1)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Har hunnit fota lite porträtt och exteriörbilder under sommarn på några av hästarna som var kvar hemma. Fick ibland kompromissa med solen, då det inte alltid var ultimataste fotovädret. Men tycker det gick hyfsat bra ändå. Vi hade tänkt köra fler gånger, men det glömde vi nog bort ;) Och som sagt, vi hade ju all tid i världen så vi pimpade också knopparna ;)
 
 
Nobile

Romanga
Balance Rx

Beauty and the beast

2013-08-02 @ 22:04:05 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Hade inge ridkläder med mig för jag hade inte väntat mig ridning ..
Världens vackraste och underbaraste Black Beauty ♥
 

 
 
 
 
 

Summer and sun

2013-08-02 @ 21:49:54 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
 
 

Started at the end

2013-08-02 @ 21:44:53 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Delar upp lite bilder i olika inlägg. För har fett många ..
 

Hälsat på Bassi, Mattur och Oddi flera gånger.
 
 
 
 


If I don't wake up dead

2013-08-02 @ 21:38:48 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Som sagt så flög jag Stockholm till Luleå. Därifrån hämtade Lotta mig och så for vi till Hortis. Sen åkte dom hem och jag stannade som hästvakt ett par dagar.
Körde solo dom första dagarna och pysslade med hästarna, myste, städat stallet, tvättat schabrak, red V och badade. Har fan badat varje dag i poolen. Fy så härligt. Haha, det bästa med att den har sånt där tak är ju att man kan bada fast det är regn. Blir ju lite kallt, men man får simma och sen kuta in i en varm dusch ;)
 
Sen dom sista dagarna var Soffi och Evve med mig. Det var trevligt. Så då for vi på lite missions osv. Fick ju låna Volvon och den var rätt fin ändå.
Hade värsta förbannelsen på oss för det var mycket som gick åt fanders under dessa dagar. Allt från smågrejer till nära-döden-upplevelser.
 
Nygård, paradiset.
 

Rätt fint att ha uppsikt över hästisarna all the time.


Skruttat på ridbanan med kungen.

 

Där är mitt hus.
 
Och här kommer lite bilder från hagen fotad med systemarn.


 
Mina tre, smutsiga, tossiga, bästaste små troll ;)
Hade kanske kunnat valt en bättre dag att fota i hagen, men hade solen varit framme hade jag nog inte tordats vara mer än fem sekunder där ;) Får halvt panik när bromsarna äter på en, hehe.

To the moon and back

2013-08-02 @ 20:15:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Här kommer några bilder från när jag var hos pappa i Oxelösund. Lekte lite med kameran, månen och mörkret. Älskar att det blir mörkt på kvällarna :)
 

 



Tur någon har stor säng, haha.
Sista bilderna är när jag åkte från Ockle.. Pappa hade kollat fel tågtider, så missade tåget från Nyköping till Stockholm. Så pappa fick snällt köra mig ändå till Stockholm. Ganska bekvämt för min del, men lite synd om honom. Sen åkte jag Arlanda Express till flygplatsen och lyckades hitta till min gate. Skulle ju flyga till Luleå och det är lite annorlunda ;)
 
 
 
 

Time is ticking

2013-08-02 @ 16:33:08 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Tänk att det är så ansträngande att logga in på blogg.se och skriva några rader, haha. Nej, men ska jag vara helt ärlig så har jag inte gjort allt för mycket på senaste. Varit hemma rätt länge och mest kollat serier och tagit det lugnt. Varit lite i stallet, men eftersom jag inte har någon hästis hemma har jag mest bara hängt. Faktiskt fotat en del ändå. Måste ju passa på medans man har så mycket tid till övers. Har tänkt slänga in värsta bildbomberna så småningom. Men har ju tänkt lägga över bilderna från mobilen innan, men glömmer alltid.
 
Är lite halvless på min design också. Eller gillar ju färgen och headern är helt okej. Men det andra stör mig. Vill liksom ha större yta där man skriver, så bilderna kan vara större. Och ibland är det helt skevt. Går inte att förklara, men ja .. Och är helt obegåvad på koder och design så då får det vara som det är.
 

Igår fick jag i alla fall dra på mig ridbrallorna igen. Första gången på hela sommarn. Red ju visserligen Vallsor i Piteå, men det var bara barris och i jeans, så det räknas inte ;) Nåja, fick rida Nobbe. Blev en tur ut i skogen med Amanda och Exilia. Satan vad mygg alltså. Man får hålla igång mest hela tiden, för annars blir man uppäten. Så vi galopperade en hel del :) Härligt värre, älskar att galoppera, hehe. Dock red vi bara förbi banken och tillbaka, annars hade nog alla fyra varit uppätna. På hemvägen vart del lite extra turbo under galoscherna. Nobbe for fram i sin bensträckartrav och var supertaggad. Han låter ju som en traktor och det bara dundrar när han far fram, så hållt på skratta på mig ett antal gånger. Sjukt lattjo var det att få sitta på hästryggen igen, och asnice ridtur med bra sällskap. Top jävla notch alltså ;)
 
Fina Boppan :)
 
Fotade sen när Flisan hoppade lite på banan. Har ju tjatat om att hon ska hoppa massa annorlunda och knasiga hinder, men hon vägrar. Fast ett par lagom knasiga gick hon med på, hehe. Byggde oss lite snabbt en längre vattengrav av presenning. Hade vi haft mer tid på oss hade vi kunnat firra den snyggare och hälla på vatten. Inte för att det hade spela någon större roll då Bibbi ändå hoppar rakt igenom den och landar så fint mitt i. Haha, den hästen är ju inte rädd för nå ;)
Grejat på i stallet, och sen hjälpte jag Emma att klippa lite häst innan jag for hem.
 
Idag tänkte jag inte göra något alls, typ inte ens klä på mig, haha. Kanske börjar projekt bildbomber så jag kan börja blogga ordentligt sen igen ;) Tjingeling.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide