Lights through the rain

Hej, hej, hemskt mycket hej
Standard att jag glömt att blogga på senaste. Eller har ju skjutit upp det hela tiden för jag ville ha med några bilder. Men innan jag orkat ta tag i bloggfixandet av dom, hehe ;)
 
 
Drar en snabbis genom helgen. Det var ju hemmatävling i hoppning. Alltid lika roligt, även om man inte är med och tävlar själv.
Fredag började jag i alla fall med att rida ut Chico efter stigen lite lugnare. Kajsa och Piris följde som sällskap, vilket såg lite roligt ut. Jättestor och jätteliten ;) Det gick bra och Chonken var väldigt skötsam. Och framsteg med pallen .. Ställde han bredvid den och hoppade upp, som på vilken häst som helst.
Sovde som sagt i stallet hela helgen. Eller ja, fredag till lördag sovde jag inget alls. För vi var vakna så länge, tittade till hästarna som sovde ute, matade och täckade dom. Sen pratade vi ett tag och klockan hann bli rätt mycket. Sen somnade dom andra, men jag kunde verkligen inte somna.
 
  
Knoppade tre hästar på morgonkvisten efter att jag släppt ut mina pärlor och mockat åt dom. Var sen tidtagare och protokollförare i två klasser. Det var roligt. Och skönt då det spöregna hela dagen ;)
Var sen vakna till tre på natten innan det blev sovande. Men gissa någon som somnade snabbt denna natt i alla fall, haha. Och behövde inte heller kliva upp så tidigt och kunde sova till åtta, woho, flera timmars sömn.
 

Jag och Moa hittade helgens sötaste ponny lätt. Ser ut som en cirkusponny ;)


Nattkoll och matning av klubbisarna som bodde ute.
 
På söndag var det bra väder och jag var fotosugen och massa önskade att jag skulle fota, så jag fixa ersättare till funkisjobbet och fotade alla RKD:are + några andra i alla klasser. Min prinsessa fick gå en 1,10m med sin matte och dom var bäst. Nollade den och gjorde det snyggt också :)
 

Snyggisarna delar hage hemma nu också. Tror inte Valle delat med
någon på hemmaplan sen han bröt sitt ben. Typ fem år sen.
 
Ska lägga in några bilder från tävlingen senare :)
Hade som plan att försöka få så mycket failbilder som möjligt. Lyckades fånga tre avfallningar på bild i alla fall. Låter helt brutalt att man vill fota det, haha. Men det ser så roligt ut i efterhand oftast. Och hade jag flygit av hade jag lätt velat ha såna bilder ;)
Alla våra klubbkamrater har varit duktiga ihelg, många placeringar och fina rundor. Mest impad är jag av Saphir tror jag nog. Kajsa och hennes första tävling och dom fixar bland annat en felfri debut i LB och slutar till och med som 2:a i Gällivarecupen och får pokal. Och dom är ju så söta :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide