One choice will define you

2014-12-16 @ 22:27:59 Allmänt Kommentarer (0)
Hoppsan, såg att det inte varit så mycket uppdatering lately. Hade först tänkte slänga in några bilder från klubbtävlingen, men orkar inte gå igenom och leta fram favoriterna just nu i alla fall så blir bara någon snabb, på Silli, för hon är alltid bildskön. Och Amanda var duktig å hade great outfit ;) Blev mycket fotande, men det var kul hur som helst. Och hade bra sällskap på banan så det gick rätt snabbt.
 
Just nu händer inte desto mer. Längtar lite till julen faktiskt. Jag som alltid haft noll feeling för jul börjar faktiskt ändra mig lite tror jag allt. Men hade velat ha det lite mer som förr. Har inte önskat mig något speciellt i år, så har fått hitta på grejer bara för att ha något på önskelistan. Typ tandläkartid, hahaha. Pappa har redan lovat för längesen att han ska ordna det, men vafan jag hade inte så många grejer på listan annars ;)
 
 
Ihelg har jag också hittat tillbaka till läsfasen. Började med Divergent, redan sett filmen och tänkt läsa boken länge så tog itu med den nu. Tog ett par timmar att läsa ut dom 500 sidorna, började en kväll och dagen efter läste jag klart dom sista kapitlen, haha. Och såklart vill man ju läsa fortsättningen, men hade ju inte den boken .. Så jag letade upp Insurgent på plattan och läste den på internet och det gick ju i samma hastighet så jag firrade Allegiant och läste ut den också när jag ändå var i farten ;) Så då var hela den serien färdigläst och nu är det bara att invänta alla filmerna. Så läs dom, eller ja, vänta till filmerna, haha.
Älskar verkligen att läsa och det blir såå mycket bättre på engelska. Förstår inte hur vissa inte kan tycka om det. Min syster sa att hon typ läst ut 3-4 böcker under hela sin livstid .. Då har man verkligen missat något ;) Så fort jag kommer hem ska jag börja med andra boken i serien The Mortal Instruments, weho.

Covered in white

2014-12-11 @ 21:38:00 Allmänt Kommentarer (0)
Dom här låtarna har jag haft på hjärnan senaste veckan. Ovanligt att ha så många bra på samma gång. Haha, tyckte inte ens hälften var speciellt bra när jag hörde dom första gången, men efter lite lyssnande blir dom bara bättre och bättre :)
 
 
  
  

It's just a spark

2014-12-04 @ 00:27:51 Allmänt Kommentarer (0)
Bara för att jag har några söta bilder på Ebbelus så tänkte jag snabblogga litegrann. Han sköter sig i alla fall finemang och verkar nu ha vant sig med mitt pysslande och manflätande, haha. Han står bara och sover och gäspar ;) Idag tog vi bland annat en prommis till småstallen fram och tillbaka. Hört talas om att han varit lite skeptisk till det stället så vi passade på med lite miljöträning. Han var dock inte så värst brydd över själva området utan han skulle istället bestämt till varje ställe med lite mera snö och antingen plumsa eller doppa ner skallen och murvla runt. Sen tuggade han på några tallar han hitta, haha, vilken lirare. Så prommisen tog rätt länge även om den inte var så lång, men Ferdinand verkade väldigt nöjd ;)

 
Har också fotat lite hoppträning både igår och idag. Sista för det här året. Dagens fotografering gick dock åt helvete. Kameran hade rejält med damp och funkade inte alls som den skulle. Tror den var för kall. För sen när sista ryttarn red började den bete sig lite mer normalt. Aja, kan inte hjälpas. Ska i alla fall fota klubbtävlingen i helgen så då ska det förhoppningsvis funka. Har fan lovat att fota typ alla, i alla fall dom som gör sig tävlingsfina med vita ridbyxor och kavaj och gärna knoppar till dressyren åtminstone, så det blir en lång helg kan jag lova. Men det kanske kan behövas när jag sen blir utan hästlukt i några veckor.

You got me wrapped up

2014-12-01 @ 20:28:00 Allmänt Kommentarer (0)
Tänkte bara säga att jag lever ;) Har inte så mycket annat att berätta för det har inte hänt desto mer på senaste. Men nu har jag i alla fall fått en kuse att ta hand om en vecka och det är trevligt. Eller ja, anledningen till att jag tar hand om den är ju inte trevlig, men har saknat att stalla ordentlig. 
Så idag har fixat och pysslat på med Ebbsiboy och motionerat honom i ridhuset. Skön kille som man gillar mer och mer för varje gång. Och han har massvis med man och svans som jag kan fläta och pyssla med, haha. Han har dock inte så mycket tålamod för luggflätor än, men det kommer han vänja sig vid efter ett par dagar med mig skulle jag allt tro ;)

 
Och om en vecka drar jag iväg en sväng. Trodde jag skulle vara borta värsta länge, det kändes som länge, men räknade ut att det bara var typ två veckor, haha. Kommer vara hemma julen, men sen hade jag tänkt dra igen, men vi får se hur det blir.
 
Lyckats bli sjuk såklart. Trodde nästan jag skulle klara mig, men nejdå. Har i alla fall lärt mig efter tusen år hur jag ska överleva förkyldningar lättare och inte bli helt däckad ;) Jag blöder alltid mycket näsblod när jag är förkyld och såklart började det forsa när jag satt i bilen, och samtidigt fick jag en nysattack, haha, inte så kul kombo. Så hann jag vara hemma i en kvart så började det forsa ur andra näsborren, onice ;) Haha, ja, det är sånt här som ni får läsa om när jag inte har mer att berätta.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide