i love you more than words can ever tell

2009-02-28 @ 21:03:43 Allmänt Kommentarer (0)

dagen efter han skadade sig. han är en verklig kämpe ..

idag för precis ett år sedan red jag ut valle. sista gången på ungefär ett halvår.
det här året så kommer inte den 29 februari. det är bra. för den 29 februari 2008 var den värsta dagen. jag har haft fet ångest ända sen dess. jag kommer inte förlåta mig själv förrän valle hoppar igen och gör debut på tävlingarna. nä, ärligt talat så kan jag nog inte förlåta mig då heller. just nu är jag så jävla glad att han kommit så pass långt i igångsättningen, jag håller verkligen en tumme hårt att han kommer hålla förevigt. jag vet inte vad jag hade gjort utan honom, han är det bästa som hänt mig utan tvekan. åh, jag minns hur lilla svarten hoppade fram på tre ben från hagen och in i boxen, hur han hoppade runt en hel helg på tre ben. varenda skutt han tog gjorde ont i hjärtat. han la sig ner och sovde och tog sig upp. han är en kämpe, han är bäst. jag älskar honom mer än någonting annat och jag hoppas verkligen att han snart får göra det han älskar, att hoppa, och att han får busa sig genom resten av livet.


valle i sundsvall utanför kliniken. efter operationen. på g till rehab.

 
efter ridturen dagen innan skadan. hemkommen och efterlängtad kille.                     

A
tt vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är inte att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest.

Att vara stark är att se livet som det är, acceptera dess kraft,
och ta del av den, falla till botten, slå sig hårt och komma upp igen.
Att vara stark är att våga hoppas, när ens tro är som svagast,
att vara stark är att se ljuset i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.  


she was real

2009-02-28 @ 19:12:42 Allmänt Kommentarer (1)
jag är värsta sugen att se nyaste harry potter filmen. kommer inte riktigt ihåg vad den handlade om, men skit samma. j.k rowling har verkligen gjort ett jävla bra jobb när hon skrivit alla hp-böcker. dom är ju apbra.


just another girl

2009-02-28 @ 19:00:31 Allmänt Kommentarer (0)

promenixat till stallet idag. tog in kusarna.
mockade båda boxarna. borstade hårbollen, sicken pärs. sen red vi ut med jessica och prisma. han var pigg och glad. det var helt underbart. solen sken, det var ganska varmt. jag njöt av varenda steg han tog, han var så jävla fin och lydig och härlig. galoppen på sträckan, ojoj, obeskrivligt härligt när vi flög fram. träffade ingen älg och ingen ren. hade mer än gärna tagit ett extra varv.
satte sen ut olle i hagen med em, valle fick också komma ut och äta det sista höet i hagen. soligt och skönt. fixade påsarna och gjorde klart allt åt djuren. fick åka hem med vanja, turans.




mobilbilder från idag


nu håller jag på kika cinderella story med hilary duff och chad michael murray. kommer inte ihåg om jag sett den, men man kan ju kolla ändå. sen lär man väl hamna framför mello med carre. verkar vara massa skitlåtar ikväll. kanske två eller tre som kan vara nått. well, well.

imorrn blir det nog att rida ut och ta hand om snyggingarna lite.
nu ska jag tjappa och trycka en nål i mitt finger. långt ifrån mysigt. tjing


wanted

2009-02-27 @ 23:24:56 Allmänt Kommentarer (2)
btw så vill jag ha ett fint utseende på min blogg.
men eftersom jag varken kan eller har tid eller
äger photoshop så kan jag inte firra det. så om
någon där ute kan, eller vet någon som kan och
har värsta lusten att göra mig en fin blogg, hojta! ;)

wrong

2009-02-27 @ 23:21:52 Allmänt Kommentarer (0)
vad irriterande. jag som tyckte om min artikel. men nått fel var det ju på den eftersom någon har ändrat den. order från bossen säkert, men ändå. fan vad irriterande. jävligt irriterande. tappade ännu mer inspiration, bajsa ner er.

you have been dreaming

2009-02-27 @ 21:51:25 Allmänt Kommentarer (0)
släng dig i väggen iphone. den väckte mig inte idag heller. sen levde den loppan och ringde runt till folk och när någon ringde så tröck den på reject, hum. har iaf bytt tillbax till min gamla, men använder iphonen som ipod bara. den kan ju leva utan sim-kort, ganska bra. då kan man ju kolla film om man vill också.

drog en promenad till stallet. ryktade stålis och myste med honom. sen fixade jag klart honom för ett arbetspass och lämnade över honom till hans matte. mockade boxen medans han var ute. borstade kungen och myste med honom. fixade han klar för ett arbetspass och tog han till ridhuset. tog tillbaka olle till stallet, fixade av honom kläderna, borstade av han och gjorde han klar. mockade till valle, och fyllde sen alla påsar. snacka om lyx lo hade, hehe. tog in pedroboyboy innan jag for hem, den var ouppfostrad, pheh.

har bakat massa olika saker. men när jag var klar så hade jag sett mig mätt och var inte sugen att ens smaka. så nu blir nog jossi och mamma glada ;)
eftersom internet höll på svammla och jag inte ides fixa det så tog jag itu med mina bilder istället. ordnade in dom i rätt mappar och ändrade om på det externa minnet så det blir lättare och hitta där. sicken pärs, men nu är det gjort.

ska väl ta och dejta john blund på ettt tag, såvida jag inte håller mig sysselsatt med bättre. imorrn blir det att rida ut kungen i djungeln, hoppas man slipper träffa hälge, valle blir så rädd då .. tjenis

close the door

2009-02-26 @ 22:18:06 Allmänt Kommentarer (0)
har ju som fått liv i min iphone. men imorse så ringde den inte bara för att jag inte ställde någon annan klocka. ska nog inte ha kvar den, tappar tålamodet när den bråkar med mig. jossi får väl den.
promenixat till stallet. borstat kungen, fyllt höet till pärlorna och kvällsmockat.
fick nipsen på lektion igen. alla andra fick välja, men jag fick order om att ta henne, haha. men vi var mycket bättre denna gång. fast jag råkar alltid ge henne tygeln även om jag inte ska det, pheh. nåja, skänkelvikningarna var vi kung på. hon är som gullig ändå nipsen, hon gör verkligen det mesta man ber henne om. svarar direkt på hjälperna och sånt. hon är en snäll häst. nåja, rider henne gärna en gång till inom en snar framtid för att få till det helt och hållet. om jag någonsin lyckas med det, well, det har ju hänt tidigare .. sen ides inte josefin promenera hem med mig, hon försökte desperat få tag i skjuts. fick sen åka hem med lotta. höhö, var nästan som att vi körde värsta fulspelet, well, well.
imorrn är min plan att dra till skolan och sen en snabbis till stallet.
måste bara berätta att jag har världens bästa sköthästar alltså :)
tjingtjongtjines

i'm right here

2009-02-25 @ 19:54:26 Allmänt Kommentarer (0)
min dator vägrar starta. den har nog blivit lite het under natten. nåväl, den startar väl inom kort hoppas jag. får låna morsans stenålders dator, men bättre än inget.

red kungen i ridhuset. traven börjar vi fixa ganska bra alltså. iaf med tanke på hur det såg ut just efter uppehållet, höhö. galoppen går inte alls så bra, kan inte rida han ordentligt på tygeln då. haha, det ser ut som fan. stackars valle, tur att han är en sån pärla som verkligen är schysst. borde egentligen rida honom när hans matte ser, och få lite skäll över det jag gör fel. valle är bäst. var helt ute och cykla idag, var före i tiden och hade mig. nåväl, ingen skada skedd. mockat och fyllt maten, sen drog jag hem.

var jättesugen på att spela sims. men när jag sätter in the sims säger den att man måste installera the sims först av allt. men vafan, det funkar ju inte. så då kan jag inte spela the sims 2, eller makin magic typ. suck, när jag för en gångsskull var helsugen på det. well, får väl ta tag i pluggeriet dårå. tjing

open up

2009-02-24 @ 21:31:25 Allmänt Kommentarer (0)
just när jag kommit till stallet fick jag ett sms om att jag kunde få stanna hemma. haha, typiskt. nåväl, borstade stålis och pussade på han och kungen. var sen och kollade på marros fina sits. och hann inte göra så mycket mer sen.


hämtade råttan från arne och bjarne strax efter sex. jossi blev helt betuttad i henne. så vi har lekt lite med henne och hon har busat ända sen hon kom till nästan halv nio. då verkade hon ha blivit lite trött och la sig till rätta i min säng. nu ligger hon här bredvid mig och sover medans jag bloggar, snokar runt och kollar the mentalist. phu, att ta hand om meredith är ungefär som att ta hand om tio stycken hundar, haha. hon är vild och galen ;) får la se när hennes matte vill hämta hem henne. då blir det att plugga naturkunskap. vi har muntligt grupprov imorrn, då är det ju bra om man har lite koll på läget alltså.

tack för mig, hej

the way i wanted

2009-02-24 @ 15:27:54 Allmänt Kommentarer (0)


ni ska veta hur kul det är att mötas av kommentarer när man loggar in på bloggen :) minsta lilla sitter värsta fint. ska försöka bli bättre på att kommentera andras också.

skippade idrotten idag. det var intervaller, och jag hade bara skämt ut mig. sen missade jag bussen till matten, även om jag kom upp ur sängen långt innan klockan ringde. skulle till tandis två, väntade mig skjuts av mamma, men hon kunde inte komma. och jag hade aldrig hunnit gå dit, fan vad fail :(

ska promenera till stallet snart. pyssla på med djuren och sen hem och vara med hunden. idag är det också fettisdagen, mums med semla. men vi är fattiga i vår familj, så jag får ingen idag iaf. men jag överlever. tänkte faktiskt plugga idag, men hittade inte frågeställningspappret, i died. men nu har tjotti skickat dom åt mig, så det löser sig. hunnit städa igenom rummet också, satt alla grejor på plats och sånt. men ids verkligen inte bädda sängen. det är det värsta som finns, nästan ;) och nu har jag ett litet lakan i sängen och jag lyckas alltid sova bort det, hum.

well, nu ska jag gå vidare, adios

changes

2009-02-23 @ 20:50:55 Allmänt Kommentarer (0)
oj, spanade just igenom gamla inlägg lite smått. för bara en vecka sen hade jag tappat gnistan och allt var hopplöst. tänk så fort det ändras. nu känns det mesta verkligen bra. ta i trä. nämen, hoppas det hålls ett tag iaf :)

kingdom of heaven

2009-02-23 @ 20:29:23 Allmänt Kommentarer (3)
sug rumpa. lämnade in mitt arbete och då säger han att det är fel. buäh. då har den jäveln bytt mall och ändrat massa saker. ehe, får väl egentligen skylla mig själv lite när jag haft semester från engelskan på senaste. nåväl, bara att börja om då, typiskt.

en bra sak var iaf när vi tränade på hörförståelse. fick lyssna på ett gammalt nationelltprov i b-kursen, skriva svar på frågor och sen välja rätt alternativ av fyra olika som var ganska lika. jag lyckades pricka 28 av 30 rätt, alltså mvg! bra va? så håller jag den stilen på riktiga nationella så kommer det ju gå som smort. hehe, det kanske var ett lätt prov, vet inte hur många som fick trestavat betyg, men ingen i mitt bord iaf :)

for till stallet och var där först fem. hatar måndagar. nåja, fick verkligen plumsa från bussen. någon jävel med långa ben hade gått där innan och jag nådde inte ens nästan att sätta fötterna i samma spår, pheh. så jag fick göra egna och om man råkade trampa lite utanför så sjönk man fan nästan till midjan. det var en riktig pärs kan jag tala om. borstade valle en timme och rengjorde vattenkoppen. sen var jag klar för dagen. plättlätt. imorrn lutar det mot att få låna hem en liten vovvsing ett par timmar och på onsdag blir det att låna en hästapålle ;)

väntar på att csi ska börja. måndagar är dryga tv-kvällar också, inget bra att se.
tvbög som man blivit. får väl klicka runt här en stund i väntan på bättre, tjenis

white stripes

2009-02-23 @ 12:51:19 Allmänt Kommentarer (0)
jag har gjort bort ett skolarbete som jag hade i rest! eller den var nästan klarskriven, men what the hell, jag skrev klart det. så när engelskan börjar ska jag langa in det, yäh. då var det bara resterande tjuhundrasjuttielva att göra. men på lovet ska det fixas, punkt.
hunnit haft matte, sen har vi suttit på media och gjort allt och ingenting. har medialektion nu, sen svinalång engelska. ska väl dra en repa till stallet och pyssla på där en stund.

gosch, vad jag är sugen på godis och en egen häst!
det ena löser sig till maj i alla fall, det andra är ett hopplöst fall.

neeeej, krönikan ska vara i front page idag. och jag har inte ens nästan skrivit klart den. inte ens börjat, inte ens en idé. gah, får ta och skriva om .. melodifestivalen .. hahaha, måste verkligen skriva om något, bajs.

drop it

2009-02-22 @ 23:41:38 Allmänt Kommentarer (0)
imorse var det snöstorm, jag vägrade gå till stallet. så jag sovde mig förbi ovädret, nästan. som tur var fick mamma skuldkänslor, så hädan efter kommer hon skjutsa mig på morgonen, typ ;) ångrade mig som fan att jag inte tävlade, men, men bara att vänta till hösten.

mockat till valle och olle. hade lyx, alice i underlandet mockade till loppis :) borstade kungen, red en stund i ridhuset. han var fin, fin, fin :) gosch, han är verkligen en underbar kuse. hade långa läder, men lika att träna. gah, det är så sjukt hur mycket jag tycker om det där odjuret.
alice hade borstat mitcha också, så jag behövde bara lasta på sadeln och det. några puckon plockade bort bommarna och stöden som jag fixat framme, grrr. så jag fick parkera hästen utanför hinderförrådet och plocka fram igen. tur att hon står snällt och väntar. eller en gång tog hon en liten promenad, så jag var tvungen att hämta tillbaka henne ;) orkade inte ta fram allt för mycket. ett räcke, och sockerbitar med kort bom på varsin sida på långsidan. red fram en stund och skuttade ett par språng över sockerbitarna som var på mitten nivån. loppan har bättrat sin teknik, kändes det som. hoppade sen ett språng på räcket som legade på 60 cm, sen två språng på 75 cm. avslutade med det lilla åt båda hållen. vågade inte hoppa så mycket mer och så mycket högre. hon är ju ändå tjugotvå bast. men hon tyckte det var kul iaf :) and so did i. lilla johanna skulle fota lite, men hon missade fokusen över hindrerna, hehe. hon fick skritta av skruttan sen så jag kunde plocka bort allt snabbt. loppis är ju allt bara för go. fixade klart resten, pussade på alla hjärtan och for sen hem.


två första lite suddiga. söt loppa, jag ful som vanligt ;< igga sitsen. + dressyrsadel = fail.

nu är det skins, sen reprisen på criminal minds och efter det csi. jag kommer nog somna hälvvägs in i nått av programen, nåväl. måste springa, tjenis
psst. lagt in bilder för hela helgen ..

stamp your feets

2009-02-21 @ 19:59:00 Allmänt Kommentarer (2)
hejhopp,
började morgonen med en ashärlig dusch.
for sen till stallet, mockade åt valle och olle. borstade kungen och sen begav vi oss ut i skogen. varmt och soligt till en början. det var jättemysigt runt stigen, valle var hur fin som helst. lite busig i galoppen, men bara små bakut sparkar. lät han sträcka på benen lite på glpsträckan, då vart han glad :) sen kom älgen. visste på ett ungefär vart den var så jag var beredd. valle blev asrädd, kastade sig om och skenade. fick nästan inte stopp på honom. fick dra allt vad jag kunde, inte en vacker syn. men han stannade tillslut, helt uppjagad stackarn. fick hoppa av och promenera tillbax till älgen. det var lite besvärligt att ta sig förbi, valle blir så jobbig att leda när han stressar upp sig. nåja, älgen var väl kanske 3 meter från stigen. den glodde på oss hela tiden, och den var ganska söt faktiskt :) plumsade oss förbi till småstallet och sen till banan där vi skrittade av oss en liten stund. men nu är iaf hälge polisanmäld av minst två stycken hörde jag, så inom en snar framtid borde dom komma och föra bort den. hoppas dom inte dödar den bara.
mockade till mitcha, fyllde påsarna åt alla tre hästar. borstade loppis och for ut runt stigen med sofia och teddy. på glpsträckan hann jag inte ens korta tyglarna innan hästarna drog järnet. men gamle mitcha fick nöja sig med att bli bromsad och galoppera i mitt tempo. sofia var långt i fjärran då. lät henne sen rejsa en liten bit. sista biten där vi travade kände hon nog lukten av älgen. den hade flyttade sig några meter och legade nu och chilla. dock så märkte knappt loppis den, hon var inte så brydd.
tog hand om allt det sista och hann göra knoppar på prisma. känns som att jag var riktigt snabb idag. kom till stallet kring halv 12, då har jag hunnit mocka till 3, fyllt 12 påsar till de tre hästarna, borstat 2, ridit 2, flätat/knoppat en, hjälpt till med olle en snabbis och jag for hem typ halv sju. inte illa pinkat.


har handlat tortillachips och gjort guacamole, mums. ska sätta mig i tvrummet med mamma och spana melodifestivalen. tänkte lägga in några bilder fotade med kompaktisen, men såklart är kabeln i kameraväskan i stallet, typiskt. tror att det lutar mot att tävla imorrn. om jag tar mig upp så efteranmäler jag mig nog till lc med timpis. det har ju vart så kul att rida på senaste så då borde man väl passa på. då kanske jag firrar en ritt jag är nöjd med :) nu ska jag tjappa, tjing

watch him

2009-02-20 @ 20:02:40 Allmänt Kommentarer (0)

gjort klart min ena artikel idag. kände mig nöjd med den. ganska mycket text, men även mycket bilder. finers. ska komma ihåg att skriva klart en krönika till på måndag. men jag har torka, vet inte alls vad jag ska skriva om, bläh.


fick välja häst på hkn idag. kände för att rida timpis, det känns som att det var längesen. jag kunde inte hitta min hjälm, den var spårtlöst försvunnen. var säker på att jag tryckt in den i loppans skåp, men fann bara vantarna. letade överallt, men det slutade med att jag fick ta min gamla. tur att den legade kvar i mitt skåp, jag som tänkt ta hem den. men nu stannar den där, oavsett hur mycket plats den tar, höhö.
det gick skitbra på lektionen. är supernöjd. galoppavsaktningarna var väl inte dom bästa till en början, men sen började jag fatta hur jag skulle göra. gud vad fin han är den där tiamo. han är så bra för självförtroendet alltså :) kände mig lite nöjd över sitsen också, den kändes stadigare, främst i galoppen. och då skänklarna, det kändes som att dom legade på plats. det har gått så jäkla bra på lektionen i onsdags, torsdags och fredags. härligt som fan. allt har ju inte vart perfekt, men dom saker som gått bra gjorde att jag är förjävla nöjd.
blev sen att jag plötsligt skulle rida olleboyboy. fick följa med sara och prismutt ut efter stigen en bit. vi var lite rädd att vi skulle träffa hälge eller hans kusiner (renarna), men vi hade tur. olle var hur snäll och duktig som helst. pallade bara till banken, sen vände vi hem. höll på frysa arslet av oss, och allt annat också. puckad man är så tänkte jag inte på att jag dissat långkallingarna, gah.
sen skulle åhult och jag promenera hem. men vi drog oss liksom. vi var runt lite överallt tills vi plötsligt fick skjuts. tjoho, så vi slapp gå hem i kylan. skönt. dock var det bara -12 då. huh, det som kändes så kallt.



lite halvträliga mobilbilder

nåväl, håller på frysa ihjäl här hemma. inge bra på tv så jag slår nog på en rulle. kanske tar ett kokhett bad efter det. imorrn ska jag rida ut kungen och hitta på nått med skruttan. kanske hoppar en dag med henne, spännande. nä, tack och hej


freaking cold

2009-02-19 @ 20:39:27 Allmänt Kommentarer (0)

idag  21.00 på sexan är det the dukes of hazzard.
tänkte kika den, kolla om det är nått bra.

egentligen går den samtidigt som criminal minds, som jag alltid kollar.
men reprisen på den går på söndag efter skins, så den missar jag inte.

kan inte hela världen önska sig varmare väder? då kanske det slår in.
skicka lite minusgrader och snö till 08:orna, dom gnäller ju bara om
att dom inte har fått någon riktig vinter i år. för helvete, jag fryser ihjäl.

i had a vision

2009-02-19 @ 20:25:02 Allmänt Kommentarer (2)
jag är verkligen mest misslyckad av alla misslyckade i världen. jag missade tre bussar idag, vilket resulterade att jag inte hann på median som jag verkligen behövde gå på. så när jag skulle till geografin klockan ett såg jag till att gå i verkligen god tid till hållplatsen. fick baske mig vänta hur länge som helst då den bussen var sen. precis som första bussen jag missa, dom andra var tidiga. jag hatar bussar! jessica hedqvist, skynda dig att fylla år och firra körkortet. för jag har första tjing i din bil varje dag, så det så :)


mys att tolka ju. curro, gurro och jag på tolktävling 25 november -07.

jag hatar prov också. kommer inte klara godkänt och ändå tyckte jag att jag pluggat på bra. men det kom ju helt flippade frågor. skrev som jag brukar när jag inte kan, haha, hittar på egna svar och chansar hejvilt. men om jag har tur så får jag väl nått rätt. fybubblan vad jag suger. bussen hem var en kvart sen och smockfull, har jag nånsin sagt att jag hatar bussar? ;)

mockat till super valle, fyllt mat. jag har världens finaste sköthästar!
haha, fick nipsen på lektion. kan ju som inte påstå att det är min favvis. men hon var en riktig krutgumma idag. fick ont i mina armar och händer efter en kvart. hon gick som allra finast när jag höll båda tyglarna i samma hand när jag bytte spösida, så nått galet gjorde jag. men skänkelvikningarna gick sjukt jäkla bra. åt höger funkade det direkt, åt vänster fick jag vara övertydlig först. men annars flyttade hon superbra. tyckte både jag och anneli. kuligt. fast jag kommer måsta rida henne ett par gånger framöver så jag får koll på hennes form. den ska ju vara så långt ner när hon är så skumt byggd. nåja, en utmaning är till för att övervinnas ;)


det såg långt ifrån ut såhär på dagens lektion kan jag lova, haha.
inte snyggaste bilden + att jag kapade av så mkt av mig som gick ;>

körde brummen hem. det gick väl inte så bra. haha, när jag skulle gasa i uppförsbacken och slänga i trean råkade jag få ingen växel och tjorv. HAHA, sen glömde jag blinka uppe i korsningen! det har aldrig hänt förut. jag som alltid vart så noga med blinkers. turans så var det ingen bil i närheten. nåmen, jag måste verkligen köra mera innan jag kan inta körskolan, hehe. tjeniz

rigged to fail

2009-02-19 @ 00:00:56 Allmänt Kommentarer (0)
jag trodde verkligen att det var kring -12 grader ute när jag gick till stallet. men det kändes så jävla kallt. lyckat när det inte heller gick så jäkla fort framåt, hehe. efter en timme i stallet så visade termometern -24 grader, oj.

mockat till valle idag, borstat av honom, fyllt påsar.
sen bara pussat lite på han och olle.
skulle rida i ridhuset efter lektionerna klockan 8, men då blev det inte ledigt förrän 9 tydligen. men då fick jag hoppa in och rida med dressyrnissarna för anneli. det var jättekul. i början såg det nog inte så fint ut då ponnyn inte riktigt ville springa fint. men det gick lättare denna gång jämfört med sist. hittade en del knappar och fick riktigt fina stunder emellanåt. skänkelvikning åt vänster gick inte så bra, men åt höger flyttade hon fint hela vägen. så jag är jättenöjd. det var verkligen skitkul. och lilla ponnyn verkar inte ha tagit skada, kände noga igenom rygg och ben efteråt. fast ägarn är lite svår att läsa, hoppas hon hade sagt ifall hon verkligen tyckte det såg illa ut. nåja. fett kul att prova rida lite olika hästar ibland. det är nog bra träning. fick åka hem med gurra, hon är skön ;)

ihelg ska jag förhoppningsvis ha kungen. det ser jag fram emot som fan.
imorgon har jag prov i geografi, det suger. pluggade ju till förra torsdan, men det sitter nog inte kvar. suck, jag hatar prov. men det hade suttit fint att klara det. men jag är ju inte den som brukar göra det, uh. nånå, tjing

where trouble melts like lemon drops

2009-02-18 @ 15:12:03 Allmänt Kommentarer (0)
aj.
jag har träningsvärk av nått slag i vaden. som vanligt efter steptest. fick halta mig ut ur mitt rum när jag klev upp, hehe. svinajobbigt när det bara är i ena också. men då har jag i knäet, ovanför typ på andra benet. och så har jag sträckt min nacke på höger sida. hur fan lyckas man? haha.
ska promenixa mot stallet på ett tag, det kommer inte gå så fort kan jag lova, hehe.

det finns en sång som är med i en reklam på tv. reklamen handlar om väldigt sjuka barn och ungen ser doktorer med alienskallar och tigrar i väntrummen. ja, men iaf. den låten är ju bara för härlig. var tvungen att försöka googla och se om jag kunde hitta den. och det gjorde jag. shitman, vilken härlig låt alltså. slösa fem minuter av ditt liv och lyssna, helmysig. tycker då jag ;)


Israel Kamakawiwo'ole - Somewhere Over The Rainbow

half risk

2009-02-17 @ 18:50:58 Allmänt Kommentarer (1)
fatta stolt jag är över mig själv. en hel dag i skolan!
ska försöka gör det lika bra imorgon.

.. och btw, lehigh valley är så jävla svårslagen. och super olle också dårå :)


det är väl ett tag kvar tills mitt tv-program börjar. navy cis på trean 20.00. en helt ny säsong. har inte direkt följt tidigare säsonger, utan bara kollat när jag haft tid. men det är en bra serie, som jag gillar :) tror det var premiär för ett nytt program idag 21.00. the mentalist, om jag nu inte är ute och snurrar. kanske kollar om det är nått att se.

hinner nog göra bort lite skola. kanske artiklarna till lf.
ska skriva om horseball = lätt. och en krönika = ingen inspiration och aning om vad jag ska skriva. har ni nått riktigt lurigt så säg till, alla förslag är välkomna.

step down

2009-02-17 @ 13:18:47 Allmänt Kommentarer (0)
hejhoppfaderullan.
det flyter inte på åt mitt håll.

igår tog jag världens längsta dusch, nästan en timme. det var så skönt att bara låta vattnet rinna och få fundera. jag sket blanka fan i afrikas barn. btw, en människa klarar sig med 50 liter vatten/dag, vi i sverige har 200 liter vatten/dag per person tillgodo, och dom i u-länderna har för det första inte rent vatten, måste promenera flera mil för lite vatten och dom har bara 5 liter per person/dag. men vad hjälper det dom om jag inte slösar med vatten. pheh. men erkänn ruskiga siffror!?

gjort steptest idag. kändes inte så jobbigt, absolut inte lika som sist. jag fick 83 i slutpuksgrej och det var ganska bra tydligen, kollade inte så noga på pappret. dock så måste jag ha räknat fel, har typ sveriges sämsta kondis. fast egentligen så kan man väl inte räkna kondis så? skitsamma. 83 kommer låta bra hos lärarn iaf ;)
behövde inte göra matteprovet eftersom jag ändå inte hade klarat det. så jag pluggade lite och kom till en del där jag fattade! hör och häpna. nåja, har hål så tog bussen hem. lite onödigt för man hinner nästan bara in genom dörren. har bara geografi kvar sen, skönt att sluta efter det.

drar väl en repa till stallet trorja. allt känns så tråkigt nu, har verkligen tappat gnistan.
jaja, snart går bussen, dax att tjappa. tjingeling

i might even be a rockstar

2009-02-16 @ 19:36:33 Allmänt Kommentarer (3)
min dag blev inte riktigt som jag tänkt mig.
men är inte förvånad, jag är en fail människa.

jag blev sjukt hoppsugen nu när jag såg folks hoppebilder. jag vill också kunna hoppa, jag vill lära mig att hoppa. jag vill hoppa mer än bara enstaka småhinder på 20 cm. hade jag vart rik så hade jag lätt velat rida hoppgrupp. känner mig fedt kass alltså. äh, sånt är livet. learn to like it.

har matteprov imorrn. tror jag är cirka fem veckor eller mer efter i planeringen. låter väl bra? nej, så känns inte som om det är någon idé att plugga. kommer ju ändå aldrig klara det. jag kommer inte klara kursen. hur fan kunde jag nästan klara den på ett halvår i natur? lär nog läsa om hela matte b nästa år. och vet fortfarande inte vad jag ska välja för valbara kurser och indval. svårt när dom plockat bort allt roligt som man ville ha.

nu ska jag tjolavippa någonstans. så tjenixen

running in rome

2009-02-16 @ 13:12:48 Allmänt Kommentarer (0)
nyss styrt in på stigar som ledde mig till metro station. helt okey band.
låten shake it är säkert den låt som folk hört mest av dom.
och en av medlemmarna trace cyrus är halvbrolla med miley c.
tyckte han var apful i början, men egentligen så är han ganska gullig ju.
http://www.youtube.com/watch?v=r9ioJ_i8P3k, det gick inte att ta shake it.




en låt, med massa bilder .. ;>

so fucking wierd

2009-02-16 @ 12:10:58 Allmänt Kommentarer (0)
mitt internet började plötsligt strejka i förrgår. gjorde allt jag kunde för att få igång det, men icket. igår ides jag inte ens försöka. men nu när jag röck ur en kabel och satte om den så kände internet att det ville samarbeta :)


just nu är jag hemma bara för att jag och mamma gjorde om en tabbe som vi gjort tidigare. hon frågade igår när jag började, halv tio sa jag. och då sa hon att hon också gjorde det. och idag väcker hon mig, jag segar, kliver upp och när jag smörar mackan är klockan kvart i tio. hum, jag började nästan asflabba, fan vad klantigt. men morsan var hundra på att jag sagt att jag börja tio. så jag missade matten, som jag verkligen behövde gå på. well, allt i livet kan ju inte gå bra. börjar nu först halv ett och går till efter fyra. tror jag blir hemma från stallet idag. det är ju trots allt måndag och då brukar jag ju inte vara där.

en sak bara, akward!

i fight for you

2009-02-14 @ 21:20:49 Allmänt Kommentarer (0)


häftiga lasse lindh. med låten som han hade i melodifestivalen sist han var med.
den passar väl bra såhär på alla hjärtans dag? som visserligen är överskattad ;)

tick tock

2009-02-14 @ 21:12:09 Allmänt Kommentarer (0)
segt att ta sig upp när man inte vill det. men tog mig trots allt upp ur sängen. drog mig vidare till stallet. fotade lite hästar i hage och på banan, och åt småbarnen. mockat en box och fyllt påsar. mest bara gosat och pussat på kungen samtidigt som jag bara kunde tänka på hur underbar han är. och att han luktade piss på halsen, hehe. när allt blir som det ska så måste jag fråga om han vill ha ett bad ;) gick hem till fots i det halvkalla vädret. ganska skönt faktiskt.



har vart alldeles för länge framför datorn. eller längre än vad jag planerat. men var tvungen att redigera alla bilder och organisera dom. och det tog sin tid. har nu en mapp med alla rawbilder och en annan där dom blev konverterade till jpg. slänger väl in några på bilddagboken som vanligt lite senare. blev nöjd med ett par. inte alls så många som jag ville, hehe. men övning ju. haha, snacka kass fotograf man är egentligen. kollat på typ ifokus, där fanns det många smarta och duktiga fotare. och då menar jag verkligen duktiga :) nåväl.
blir väl något i stil med melodifestivalen alldeles strax då. är alldeles ensam här hemma. och nu kom jag på att jag inte ätit middag. äh, orkar inte laga till bara mig själv. om jag har tur finns det kanske en isglass i frysen, håller en tumme. har tjuvlyssnat på bidragen denna omgång. bara en minut från varje, men ingen av låtarna föll mig i smaken på den tiden. fast cookies n beans har bra röst, tror en av dom frontat oh laura tidigare. lasse lindh är bara för härlig, markoolio är ju fräck, kanske inte bästa sångaren. alla gillar väl måns på ett eller annat sätt, haha. tror denna omgång blir intressantare än förra.

dags att krypa ner under täcket, tjenis

be brave

2009-02-13 @ 23:11:27 Allmänt Kommentarer (0)

provade fota i raw. hiskelig skillnad. inte bästa motivet dock, lutade mig bara ut på balkongen och tröck på avtryckaren ;) ska testa ha det när jag fotar andra saker, ifall det blir någon fin skillnad. klart det blir, men alltså, jaa. översta bilden är raw, understa jpg. kanske inte syns så jättestor skillnad på dessa bilder, men i stort format är det nice.



btw, fick hem omdömen till betygen idag. fick reda på 8 ämnen. i 4 stycken hade jag g-, och i dom andra 4 hade jag ig+rest. oj! mycket mer kan man väl inte säga. dock så stod det längst ner i btwhans kråkstil att detta var bara pågrund av min höga frånvaro. dags att börja ta sig till skolan måntro?
nu är det nog läggdags. tänkte kolla en film, men då blir det så sent. tänkte ju försöka ta mig upp kring tio. nu ska jag slänga batteriet i laddaren och hålla en tumme hårt för att vädret blir bra. tjenis

big world

2009-02-13 @ 16:28:46 Allmänt Kommentarer (1)
ligger fortfarande under täcket med pyjamas. har visserligen vart uppe och sprungit lite, men inte mer. ska snart ta och slänga mig i duschen och invänta middagen. tacopaj vankas det, mums. har inte vart utanför dörren idag och har inga planer på det heller. känns skönt att bara vara hemma och göra absolut ingenting.

imorrn hoppas jag på att det blir lite varmare, gärna sol och inge snöfall. för jag är sugen på att fota lite. håller en tumme att marro vill assistera och låna mig hennes skötis. har värsta bilderna i hjärnan, fast jag har nog inte kapacitet att firra dom, men övning ger färdighet ju. hade velat fota porträtt/exteriörbilder på pärlorna, men det är nog inte så lägligt.
det är konstig stämning. jag måste nog kliva över kanten först verkar det som, suck.

btw, hittat till sidan där mina fav-ts finns.
älskar den här tröjan, hahahahaha

by the way

2009-02-13 @ 01:37:03 Allmänt Kommentarer (0)
jag tänkte bara säga ..



..  dom är bäst.

we fall

2009-02-12 @ 23:27:02 Allmänt Kommentarer (0)

pluggade som ett cp igår och höll på ganska länge. det fastade ytterst lite, men när jag lade undan boken kändes det som att jag hade en chans. haha, men imorse kunde jag en grej, fail. vaknade btw inte förrän tolv nångång, hade råkat ta för lång sovmorgon. men missade bara median. tur i oturen så vart det inge prov idag, först nästa torsdag. men då hinner jag plugga mera.



summer princess i sommras


råkade hoppa av bussen vid coop. inte så smart drag. flera timmar till ridningen ju. men nåja, fick snällt vänta på att klockan skulle ticka vidare. gjorde i ordning lector. hade han helt lös medans jag borstade och så snäll har han då aldrig varit. han rörde inte en fot. yähyä, kanske ingen bedrift för dom flesta, men jag är impad. fick sessan på lektionen. vi hoppade en liten bana. och då menar jag också enkel. fyra hinder, rakt, snett igenom, snett igenom, rakt. en runda i trav, inte så vackert. hon tar ju i som fan, väntade mig ett till steg på flera hinder, men då hade hon redan hoppat, hehe. galopprundan blev det lite mer hinder, räcken, stigsprång på kanske 75 cm. mycket bättre flyt, men jag kände mig fortfarande ganska dålig. kul att det börjar bli lite mer än bara pinnar på backen. kanske inte så högt, men det är en början. fast helst av allt hade jag velat typ gå i hoppgrupp eller nått i den stilen.

haha, det har tagit mig två timmar att färdigställa detta inlägg. hade något som jag ville skriva, men visste inte hur jag skulle formulera det. och medans jag funderat ett tag insåg jag att jag inte alls ville skriva det. haha, wierd.
nu ska jag göra .. ingenting, bara vänta på john b. godnatt


not like that

2009-02-11 @ 09:10:57 Allmänt Kommentarer (1)
gör en liten fuling och kör bloggning. har svenska och ska skriva om renässansen. typ, vad är det? haha, känns inte alls kul och det märks ju på mitt hårda arbete, höhö. vi har fått låna varsin bärbar dator från skolan. asnice, hur sköna som helst att skriva på. och snygga, med snabbt internet. kanske man snor hem en? ;)

haha, har insett sicken fet tabbe jag gjort. jag skäms fortfarande en massa. men jag får väl ta tag i det en vacker dag. och den lär väl komma snarast. i am doomed. snacka om dödens död.

well, nu ska jag börjar sätta svenskan i tankarna och försöka få nånting gjort, tjenis

kick off

2009-02-09 @ 22:03:35 Allmänt Kommentarer (0)
pluggat, sovit, och lagat middag till min familj idag.
pluggandet gick inte alls bra. fattade absolut ingenting av det jag läste. måste ha blivit ruskigt efterbliven dom senaste åren. suck. kommer aldrig klara provet, men det förvånar väl ingen.

spenderade lite tid med kungen. tog gurres massageborste med små plastpiggar. det vart massage, klining och hårtborttagning på en och samma gång. han tyckte det var jätteskönt. var bara där i lite mer en än timme. skönt, i needed him.


ska väl kolla prison break snarre. men egentligen har jag ingen lust. längtar tills den serien slutar. den har pågått allt för länge och det börjar bli jävla tråkigt. men eftersom jag hängt med så länge blir det som ett måste att kolla. imorgon måste jag ta mig till skolan, uäh.

bad street

2009-02-09 @ 20:59:59 Allmänt Kommentarer (1)

alla älskar håkan, är det inte så? han är en cool kille. ska ta mig tid och ladda ner lite låtar med honom. snacka om nostalgi. men snubben är grym, inte som alla andra.

faster forward

2009-02-08 @ 22:49:55 Allmänt Kommentarer (0)
tjalala, livet leker. hell yeah.
och nu ska jag måla naglarna i ruskigt glada färger som vanligt.
ganska töntigt och omoget. men vafan, än är jag inte arton bast ;)



usa, i love it. en vacker dag ska jag åter kliva på amerikansk mark.
jag längtar till sommarn och värmen, kan någon snabbspola, snälla

fat unhappy smilie

2009-02-08 @ 17:58:24 Allmänt Kommentarer (0)
idag är det verkligen tv-kväll. en hel del att titta.
19.00 på 5:an så är det gossip girl. har det avsnittet nedladdat, men tänkte ändå kika.
20.00 på 3:an så är det bones. säsong 4, så jag ligger lite efter, men det funkar ändå.
22.30 på 5:an så är det skins. fucked up serie som jag verkligen diggar, värd att se.


ska väl försöka hinna plugga någonstans före, mittemellan eller efter. har geografi prov på tisdag och eftersom jag inte vart i skolan så har jag inte den blekaste vad det handlar om. as usual. blir så irriterad att jag bara lägger allt på hög. jag kommer aldrig få godkänt i kurserna jag går. och jag vill verkligen inte gå om tvåan. misslyckad människa.

jag skäms så in i helvete mycket. det blir aldrig riktigt någonsin som man tänkt sig :\

i'm sorry for being me

2009-02-08 @ 01:35:34 Allmänt Kommentarer (1)
stulen text,
perioder när man mår skit, är svåra att bearbeta igenom på ett lätt sätt. man måste hålla ut tills man inte längre orkar gå, och när man kommit så långt, kommer någon hjälpa dig att stå.
nu är jag bara rädd, så jävla rädd ..

i want to paint the world in my colours

2009-02-07 @ 19:14:26 Allmänt Kommentarer (0)
shit, jag känner mig verkligen avig just nu. jag vet inte vad jag har gjort. vad har jag ställt till med alltså? har gjort allt för att undvika the one och har lyckats idag. men jag kan ju inte göra det förevigt. kommer måsta förklara mig, men jag vill inte. för jag vet inte vad jag ska säga och om jag känner mig själv så lär det sluta i tårar. känns ju moget.

åkte till stallet kring halv fem. mamma skulle fylla mitchas påsar och jag mocka. men det var redan gjort. vet inte vem som firrat det, men tack till den. pussade på valle och olle. dom är fan mitt liv, det bästa jag har. och jag kommer hata mig själv föralltid om jag förstört det.

ska snart ta plats i soffan med min mamma. lovade henne att kolla melodifestivalen ikväll eftersom jag dissade henne igår när jag gömde mig under täcket från det jag kom hem tills jag somna. i'm scared, seriously. ha en trevlig kväll

shit

2009-02-07 @ 16:08:15 Allmänt Kommentarer (0)
what the fuck have I done?

i'm a loser

2009-02-06 @ 20:05:18 Allmänt Kommentarer (0)
väx upp!
nu får jag väl ändå skärpa mig.







du är det bästa som hänt mig,
jag vill aldrig förlora dig

sometimes i hate myself

2009-02-06 @ 19:04:57 Allmänt Kommentarer (0)

jag vet egentligen inte om jag ska skriva all skit jag känner just nu. känns som om man blir en attentionwhore. men i helvete, det är min blogg, jag skriver om precis vad jag vill. that's it. har ni problem med det, så skyll er själv att ni läste.

jag vet inte om jag orkar reda ut den skit jag satt mig i. deep shit, utan dess like. håller kvar det jag sagt om att allt jag gör just nu bara blir fel. det är ingenting som funkar, ingenting. har varit i skolan en dag på hela den här veckan, och jag har inte varit sjuk en endaste. jag har vaknat till klockan, men något har hållt mig från att kliva upp. jag har därmed inte bara förstört för mig själv, utan även för mina föräldrar. min mamma främst. hur lyckad tror ni hon känner sig som mamma när hennes ungar inte går till skolan, hjälper till hemma eller gör något över huvudtaget? hon kommer fan inte orka länge till. inte nog med att man då redan har fet ångest över skolan, så har man det över att man sabbar och förstör för andra också.
jag har blivit en person som jag inte känner. en person som liknar den jag var förut. kör sitt eget rejs, kör över andra och ser till att ens eget liv blir fucked up efter vägen. jag litar inte på mig själv längre, så hur i helvete ska andra kunna göra det. jag kommer aldrig få tillbaka det förtroendet som jag kastade iväg. mitt livs misstag. jag funderar också hur jag kan leva med mig själv. jag har gett mig mer ångest över att jag blir arton. jag är nog världens mest omogna nästan arton åring. jag orkar inte bli äldre, jag orkar inte mogna.
jag tror aldrig jag har gråtit så mycket som den senaste veckan, dom senaste timmarna. men det behövs nog ibland. rensa kanalerna. JAG SKITER I ATT JAG TYCKER SÅ JÄVLA SYND OM MIG SJÄLV JUST NU.

men jag tar åt mig. du vet vad du ska säga för att få effekt. det satt som en fin trea i en basketkorg. men allt löser sig. jag ska ta mig ur skiten som jag själv fixat mig in i. även om det tar sin tid. så låt mig gnälla, tycka synd om mig själv, hata allt och bara vilja dö. jag ska klättra upp, steg för steg. men jag hatar att jag är så feg.

fan, jag har verkligen förstört mitt liv, allt som betyder nått. hur fan kan man bara kasta bort något så bra? ikväll, får vem som helst tillåtelse att skjuta mig när jag sover. för det är exakt det jag ska göra nu. sova. ser ingen anledning till att låta denna dag bli längre, den kan inte på nått sätt bli bättre ..

hoppas rätt p läser, this is the only way jag kan förklara ordentligt. så låt mig tycka synd om mig själv en stund, don't judge och öppna inte käften i onödan för jag bryr mig inte just nu. but i'll be back, stronger than ever. ibland måste man vara ledsen. godnatt ( ..och ta det med en nypa salt hjärtrud)


spotlight

2009-02-06 @ 18:31:23 Allmänt Kommentarer (0)
har  hunnit rida sessan på hk. markarbete och inget gick som jag ville i början. orkade inte rida igång henne först, men i galoppen växlade vi upp och sen gick det bra. hoppade studs med en bom mellan hindrerna, det var kul. skyndade sen och red valle. skrittade länge, lite trav. han är underbar! har nog hittat tillbaka till några knappar som jag tappade under skadetiden. :)

objects in the home

2009-02-05 @ 21:05:31 Allmänt Kommentarer (1)
idag tänkte jag ta mig tid att skriva lite. har inte haft så mycket att skriva om.
haha, sitter här och tvingar fram orden. skriver, raderar, skriver. så typiskt ..

kändes bra att jag kom iväg till skolan idag.
fick ett halvt fel på geografi förhöret, slarvfel, så hon ansåg det nästan som inget fel alls. kul att det alltid går så bra på läxförhören, men inte på proven.

mamma skjutsade mig till stallet. väntade på henne inne i sporthallen och träffade het_kille_25, haha jag vet inte riktigt hur gammal han är men iaf. snackade lite med honom tills carre brummade utanför.
pussade på pärlorna lite. tog in, borstade bångstyriga grålle. for ut och red efter stigen. red bara lite längre än banken, det var ju trots sånt busväder, usch. men det kändes inte så kallt som det faktiskt var. travade lite och var tvugna att testa på någon kort galopp. då blev den lite busig och slängde upp bakbena i granarna. annars var den snäll. tror det var nyttigt för mig att rida en så ung och grön häst, det fick mig att fundera lite. nåja, det var väl kul att testa lite nytt blod.
fast det är ju inge kul att man känner sig så jävla misslyckad när man kommer tillbaka. men nä, jag orkar inte bry mig om andra. jag ska bara tänka på mig själv och sluta bry mig om någon annan människa i hela vida världen. det låter fint. får la se hur länge jag klarar det. en timme? haha. skämt åsido. lindade benen och försökte verkligen få till det som david gör det, men tror inte jag lyckades. huh, man märker verkligen att det är en killhäst.


pedroboyboy. enda bilden jag hittade, feting gammal.

på lektionen hade vi sitsträning. jag hamnade på Q med therese. longerade dom först och det såg fint ut. sen fick jag klänga mig upp. kan lova att det var en pärs att komma upp på en 150+ hög häst med förlånga läder, hihi. fick knappt benet över sadel när jag väl var i luften. smidig som ett kassaskåp annars ;) kändes väldigt läskigt i början. flaxigt och flummigt. men fick ju den lättaste hästen, som en fåtölj ungefär. trodde han skulle vara lite busig, men det gick kalas. fast Q tyckte vi var jättekonstiga som skulle fatta galopp med bara sitsen och inte hålla i tyglarna, hehe. well, kom underfund om att jag verkligen hatar mig själv, tjalalala. speglar gillas inte. dom kan få återkomma först när jag skaffat mig självdisciplin.
kvällsmockade som blixten till pärlorna och matade dom med lite musse. sen kom min snälla mami, vi drog förbi hgruvan fort som attan. hann precis, och fick äntligen ett par nya vantar. dom gamla har hål överallt, tror att typ varenda finger sticker ut, hehe. dom nya är sköna och fina. fast pytte långa i vissa fingrar, även om jag tog xs.

har firrat lite glass, mums. men jag fryser så jag skakar. ingen bra kombination.
ska slänga mig under täcket och kanske kolla lite hockey innan det kan glassas.
       jag orkar inte känna efter .. pheh.
nu ska jag mejla bilder till llllotta om det går. skjut en same om dom är fula, bajsdö. tjenis

little rat

2009-02-04 @ 23:07:01 Allmänt Kommentarer (1)
meredith bomb!
hon är så söt, riktigt ögongodis :)







just deal with it

2009-02-02 @ 20:27:52 Allmänt Kommentarer (0)
hej världen, du kan dö.

wow, allt jag gör blir verkligen fel. totally
känns inte värt att ens försöka nå mera.
fuck, jag är less på alla djupa raviner,
kill it. hata, hata, hata. äh, never mind   !

this is killing me

2009-02-02 @ 17:14:55 Allmänt Kommentarer (0)
varit hos tandläkaren idag. pratade bara med tandfen och så grävde hon i min mun. haha, har typ haft ett likadant samtal tidigare med henne, så denna gång visste jag vad jag skulle svara. haha, jag visste vad hon ville ha för svar ;) senil tant som glömt att hon frågat redan. nåja, jag är nog sveriges slarvigaste tandborstare. jag har aldrig tid på mornarna att stå och gnugga en kvart, höhö. men hon sa att jag hade så välborstade och fina tänder och att hon aldrig tyckt att jag har dålig munhygien eller nått sånt. wosch, vilka turtänder jag har fått. förutom att jag lagat omkring 6 hål det senaste året. plus att jag har cirka 12 påbörjade hål som blir riktiga hål om jag inte börjar missbruka flourskölj. vid intresse så kan jag fixa fram röntgen plåtarna på mina tänder, ring 0706376354. skämt åsido, men det var i princip min dag.

tog en walk home och skulle inte ha hunnit till någon av mina lektioner. så istället kollade jag gossip girl och påbörjade skins.

känner mig typ .. tom idag? kanske känns så när man bara ligger i sängen hela dagen och har gott om tid att fundera. skolkar från hästarna också. insåg att om jag inte haft olle och valle så hade jag bara behövt vara i stallet två gånger i veckan. yähyä. ska försöka få nått skolarbete gjort. har verkligen inget sug, som vanligt. fattar inte varför jag inte hoppade av skolan efter nian, sökte ett jobb och sen om jag ville plugga på komvux. this aint my thing liksom. äh, tjotjim 

revolutionary road

2009-02-01 @ 22:14:13 Allmänt Kommentarer (0)
det är verkligen inte min grej att kliva upp före tuppen. men jag kom mig iväg. dock så märkte jag att "någon" snott mina dojjor, kul. så jag fick ta träskorna. nämen, mina alldeles för stora adio. det var inte behagligt att gå i dom kan jag lova.


pärlorna hade massa mat kvar så medans passade jag på att ge tanterna deras krafft och en hink med vatten. stackrarna hade ju sovit ute. nåja, det var ju varken kallt eller ensamt. dom var ju fem stycken. men dom måste ha vart hungriga, ingen mat sen tre på dagen. men, men shit happens och ingen dog ju och dom verkade inte heller ha tagit skada av det på nått sätt.
slängde ut pärlorna. mockade och spånade, fyllde maten. fick sen en stund att chilla. borstade kungen nogrannt. red runt stigen. han var lite fjollig och hoppade till för fåglar och småsaker. just när vi skulle fatta galopp skymtade vi barn i buskarna. haha, träffade på anna och joel som var ute med hundarna. valle tyckte dom var lite läskiga. sen red vi vidare. kusen var pigg på galoppsträckan, men jag lät han inte galoppa så fort som han ville. hehe, då blev han lite purkis.
sen kom vanja och slog på skon åt lillebror. borstade honom och sen gick vi till ridhuset. han var jättefin och lydig. det gick verkligen skitbra. han provade sticka från volten en gång, men inte mer. sen mot slutet kom det in en islänning, och efter det trillade det in hinderbyggare och barn. så slutet blev lite spänt och okoncentrerat, men det får vi väl ta.
fotade lite när carro hoppade med sin nya ponny. hon har verkligen hittat sig en pärla. tyckte så synd om det andra barnet. hur kunde förra ägarn sälja hästen åt en så okunnig liten tjej. nä, hon skulle ha haft en riktig läromästare. stackars liten. nåja, bilderna är väldigt varierande. dom flesta bara suddiga och oskarpa. men några var riktigt bra. för att vara tagna i ridhus ofc. haha, sen var det bara clussen som ville fastna på bild. när jag provade fota prillo eller damen så blev det helt galet. haha, riktigt skumt.
gjorde klart det sista åt mina små stjärnor, pussade på dom och sa godnatt.


litet smakprov. as i said, inte dom bästa. men ridhus suger. fler på bdb.

har liksom kollat klart säsong 1 och 2 av bones nu. blöh. men har 7 avsnitt gossip att se nu istället, yeah. och sent ikväll är det ju faktiskt skins. håller på att ladda ner några avsnitt från den säsong 1 right now. vilken nörd jag är alltså. hahaha, tack och hej

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide