the city of dreams

2011-01-27 @ 20:56:47 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
usch, känner mig helt hemsk. inte nog med att jag sällan kan vara positiv över saker .. jag har blivit alldeles för bra på att klaga på andra och även mig själv. jag har börjat ge upp alldeles för lätt. förut var jag hård som fan och gav inte upp minsta lillaste. kan hända att när mitt självförtroende dalat intalar jag mig själv att jag inte kan ändå så det är ingen idé att kämpa och försöka.

känner mig också hemskt för att jag åsidosätter en hel del saker. inga som kanske egentligen är jobbiga, men jag ser bara det svarta och försöker glömma med flit och hitta på falska anledningar till varför jag inte gjort det. och försöker lura mig själv. varesig det handlar om bilpappret eller svara på mejl och engagera mig. efter ett tag får jag ångest över hur dumdristig man kan vara och att ju längre och mer man skjutit undan allt desto värre blir det.

jag hade gärna velat vara en sån som tar dagarna som dom kommer. vaknar jag en dag tidigt och vill kliva upp så gör jag det. känner jag för att jobba så gör jag det. känner jag för att bara sitta stilla i en snöhög ett par timmar gör jag det. haha, alltså verkligen bara göra det som faller mig in. fast vet att det inte funkar så, och det är nog det värsta ;)

dogglan kommer ihelg i alla fall. och stannar nog ett par veckor tror jag. pap och jos kommer ju också, men stannar inte lika länge. pap ska få fixa med min bil och min kamera. då kommer det kännas bättre, garra. om han inte gör det är han dödens. ehm, hejs

it gets harder every day

2011-01-24 @ 18:22:05 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
precis som rubriken antyder .. life sucks and so do i.
kul att google är det smartaste på länge, det är bara att googla några symptom man råkar ha och så hittar den bra information åt en. dock kan resultatet bli något man inte riktigt ville ha, men man får tydligen inte bestämma allt här i världen ;) och innan jag hade berättat vilken åkomma jag mycket troligt har, haha, innan jag ens hade erkänt det helt och håller för mig själv. men bara för att 97% av symptomen stämmer in behöver det ju inte betyda något. och jag är typ hypokondriker anyways så ..
oavsett så är det något som inte riktigt stämmer. kanske bäst att inte själv hitta på cpskador och sånt. men något är inte som det ska. lika att lära sig leva med det.



idag har inte varit min dag alls, eller på senaste har det inte varit mina dagar alls. brukade alltid förut tänka never good enough. och det är precis så det är. det spelar ingen roll vad jag säger eller gör, det är aldrig bra nog. den bygger upp en för att sedan själv kunna rasera, för att sen bygga upp igen och rasera allt på nytt. önskar jag var lite bättre att uttrycka mig i ord. och kom ihåg, jag skriver det här för min egen skull, för att skriva av mig lite. ni får tycka vad ni vill. where did i go wrong liksom .. trött på att inte fatta och kunna acceptera att livet inte är tänkt att vara lätt, det är inte tänkt att man alltid ska få som man vill, det är inte tänkt att folk ska kunna läsa dom tankar man vill ha lästa. i'm perfectly imperfect. shit nu är jag snurrig alltså, haha. ja ä int bitter, nejdå.

sometimes i'd like to have someone who gives a fuck. måste till stallet och ha lektion, idag vill jag inte. inte alls. so long

try it on

2011-01-23 @ 19:02:01 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
täta updates nu, geez. nämen, tänkte bara skriva en rad eller två eller sextio på skoj.
hihi, hade ni vetat vad jag gjorde igår hade ni dött. av garanterat olika anledningar. men det var helt sjukt. testade lite gamla vägar typ. insane att man kände igen känslan, underbart. men i'm a klok girl now, så jag ska inte gå tillbaka hela vägen igen. lattjo att skriva i gåtor. önskar jag kunde skriva ordagrant, men det funkar inte så, hahaha. lagomt förvånad man kan bli över saker och ting gång på gång. och well, ränderna går nog aldrig helt ur en tiger ..


hade ju som sagt guris idag. fick sällskap till uteritten av soffi och sess. men jag gillar att rida ensam, av den enkla anledningen att ingen ser om och när man failar. till exempel trillar av i skritt. innan ridturen pratade vi lite avfallning och sa glatt att jag inte trillat av guris mer än en-två gånger osv. och att jag inte ens mindes min sista avfallning alls. nåja, gurkan påminde mig fint i skritt att det var dags för ett dopp i snön. jävligt fail, men ganska kul. ännu kulare att klättra upp på nordsvensken barbacka. den var inte så samarbetsvillig ;) hahaha. sen galopperade vi ännu mer och ännu fortare och hade lattjolajbans. busig gammal häst jag fick låna, men det gillar vi. så första avfallningen för detta år är avklarad.
tror anledningen till att jag börjat fegköra from time to time är för att jag inte vill trilla av. slår mig aldrig och har i princip aldrig gjort det, ta i trä, men det är så skämmigt att trilla av. man får lite mer av kass-stämpeln, it sucks. aja, puss på gamle guran ;) pusshej

waiting outside the lines

2011-01-22 @ 12:36:23 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
dåligt med uppdatering här, men har aldrig något vettigt att skriva om. och inte heller några bilder och då är det ännu tråkigare.

igår hade jag planer på att kolla tre scooby-doo filmer. jag hann inte ens se klart den första innan jag somnade. och då var nog klockan kring sju på kvällen! jag kunde helt enkelt inte hålla mig vaken längre. försökte, men det var lönlöst. har dock vaknat nästan en gång i timmen under hela natten och morgonen, när jag vaknade vid fem på morgonen tänkte jag kliva upp, men tvingade mig till mer sömn när jag ändå kunde få sova mer. nåja, fortsatte vakna flera gånger men klev inte upp förrän elva typ. 16 timmar sömn, det klarar man sig bra på ;)

solen lyser ute och det är under -10 grader. men eftersom detta är min enda lediga dag tar jag den som det kommer. känner jag för att gå ut och göra nått så gör jag det, annars gör jag ingenting. fast första tanken var när jag skulle gå till stallet, även om jag tänkt vara stalledig idag ;)
faktiskt första dagen jag fått sova hur länge jag vill, på över 14 dagar. i två veckor har jag klivit upp senast sex på morgonen varje dag. gissa om det kändes skönt med denna lördag.

imorrn ska jag i alla fall till establo och rida ut med gurkis. längesen sist, ska bli mojs. kör barris och snabb galopp :) men ska dock sova länge innan det. fast satsa på att rida ut medans det är ljust och jag önskar sol då också, hihi.
nu har jag ordbajsat nog, hejdå.

castle walls

2011-01-11 @ 22:08:39 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
hemma i gällivare nu igen. enda jag saknat är min säng och min kudde. annars var det väldans skönt att spendera en vecka söderut och inte ha några måsten och helt enkelt bara göra vad man vill eller ingenting ;) så skönt att bara slappa, slö som man är. men massa hundpromenixer har jag då gjort och stanhäng. fast jag hatar att gå på stan, it sucks.

nåja, jobbat idag och ville bara hem och sova eftersom jag inte sovde något alls natten innan. men det gick bra i alla fall. dom är så roliga kusarna. speciellt klubbisarna i skogshagen, haha. när vi skulle ta in dom legade översta trådgrinden på backen. lector såg sådär lagomt nöjd och lurig ut, såklart han tagit och kastat bort den. den trådgrinden som var kvar var kanske 40 cm ovanför backen, alltså lätt överklivbart. men alla fem hästar stod som åsnor innanför tråden och väntade på oss, hahaha. sen när jag skulle gå och fixa upp en bit tråd som dom också rivit ner märkte jag att en pinne gått av längre bort och tråden legade i princip i snön, dock en snöhög just utanför. och tråden runt hela hagen är ytterst tveksam + att understa tar i snön så ström är det nog ont om. men hästarna är nog för slöa för att rymma och plumsa lite för än så länge håller dom sig inne i hagen, den måste vara bra ;)

hoppat timpan idag också. det gick superbra i början på allt vi gjorde. fick fin känsla och fin balans efter hindrena också. han bytte till och med cleant för det. men sista övningen var på båge. långsam som man är gick det inte allt för bra. men när jag sluta tränga med min jävla högerhand kändes det plötsligt lätt och efter det gick det mycket bättre. sista språnget på det högre hindret var jag inte helt med på vart han skulle hoppa av, men blev inge ryck i munnen och lo sa att det inte är hela världen när det blir så. han var så pigg och framåt hela tiden, lite väl framåt ibland :) men det kändes kul när han var på g hela tiden. puss på tiamo, vilken shyrro polare jag har.

ska nog kolla en av alla 44 filmer jag laddat ner och tagit med hem :) p & k.

global position

2011-01-03 @ 12:54:36 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
sitter hemma hos pappa och jossi i oxelösund nu. alla sover förutom jag. eller pappa är bara på lunch och tar en powernap, men dom andra två snarkar på ordentligt. orkade inte sova mer när solen skiner ute. såg den genom fönstret och blev direkt pigg och glad :) tänk om vi hade fått se mer av den hemma under den här årstiden.

igår kom jag ju knappt iväg. flyget skulle gå 15.55 och stax innan boarding sa dom att planet var paj. efter en halvtimme fick vi veta att dom skulle skicka ett nytt plan från sthlm. så vi fick åka hem om vi ville och vara tillbaka klockan sex istället. och när vi kom tillbaka sa dom att planet skulle komma till gällivare först 19.40. så ja, ännu mer väntan. så vi kom inte iväg förrän efter åtta, suck. resan gick fort i alla fall, spelade gameboy hela vägen, haha.
pappa som kommit från italien samma dag hade fått vänta på arlanda ett par timmar, haha. men direkt när jag fått väskan åkte vi. drog en donken drive in. åh, vad gott det var med mat i kistan. och en mcflurry ;) skjutsade hem jello till grönis och sen bar det av den långa vägen till okle. var här efter tolv.

började packa upp min nya dator och fixa med den. så roligt. fick en hp notebook, verkar finemang. ska passa på att ladda ner alla smågrejs som spotify och msn nu medans jag har snabbt internet :)

jossi ville gå på stan idag, men hon sover ju så länge så det får bli en annan dag. jag hade tänkt hjälpa att städa till här lite och få det mer personligt. man kan tro att dom är påväg att flytta snart när dom inte gjort färdigt hära. nog äre pappa och jossi ;)

nåja, nu har jag uppdaterat litegrann, pussejs.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide