try it on

hej, hej, hemskt mycket hej
täta updates nu, geez. nämen, tänkte bara skriva en rad eller två eller sextio på skoj.
hihi, hade ni vetat vad jag gjorde igår hade ni dött. av garanterat olika anledningar. men det var helt sjukt. testade lite gamla vägar typ. insane att man kände igen känslan, underbart. men i'm a klok girl now, så jag ska inte gå tillbaka hela vägen igen. lattjo att skriva i gåtor. önskar jag kunde skriva ordagrant, men det funkar inte så, hahaha. lagomt förvånad man kan bli över saker och ting gång på gång. och well, ränderna går nog aldrig helt ur en tiger ..


hade ju som sagt guris idag. fick sällskap till uteritten av soffi och sess. men jag gillar att rida ensam, av den enkla anledningen att ingen ser om och när man failar. till exempel trillar av i skritt. innan ridturen pratade vi lite avfallning och sa glatt att jag inte trillat av guris mer än en-två gånger osv. och att jag inte ens mindes min sista avfallning alls. nåja, gurkan påminde mig fint i skritt att det var dags för ett dopp i snön. jävligt fail, men ganska kul. ännu kulare att klättra upp på nordsvensken barbacka. den var inte så samarbetsvillig ;) hahaha. sen galopperade vi ännu mer och ännu fortare och hade lattjolajbans. busig gammal häst jag fick låna, men det gillar vi. så första avfallningen för detta år är avklarad.
tror anledningen till att jag börjat fegköra from time to time är för att jag inte vill trilla av. slår mig aldrig och har i princip aldrig gjort det, ta i trä, men det är så skämmigt att trilla av. man får lite mer av kass-stämpeln, it sucks. aja, puss på gamle guran ;) pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide