stamp your feet

2008-11-30 @ 19:27:14 Allmänt Kommentarer (0)
fick stressa till stallet. så det blev att äta frukost där. var helt säker på att jag inte skulle rida idag, så jag slängde på mig mina lusätna mjukisbrallor och jympadojjs. sen kommer jag på mitt i allt att jag fan visst skulle rida. ibland är man efterbliven.
mockade två boxar innan vi hade horseball träning. tog med kameran och fick till några ganska hyfsade bilder. för att vara i mörkt ridhus alltså. älskar min kamera, puss på den. och så kommer nog en 2,8 glugg hem till mig inom en snar framtid, nice. ska ringa pappa och se till att vi beställer. avbeställde ju hela kittet igår, det blev fel. nåmen ungarna var lika duktiga idag. några hittade verkligen tekniken. tror dom flesta tyckte det var ganska kul. det är iaf kul att se på, haha, nog har vi fått skratta ;)


ett litet urval, för mer roliga bilder .. www.-jk.bilddagboken.se

mockade till loppan, fyllde matpåsar och drog en borst. sen bar det iväg. vi var ett gäng på fyra stycken som red ut. det var länge sen jag hade med mig så många nissar. det var en fin kombination med små kusar, jag-loppan,  jh-fia, denice-exilia och carro-fab5. fort gick det, i alla gångarter, även skritt. galoppen var helt galen, dom fräste fort och långt. snön som kom från himmlen tröck sig in i ögonen så man såg inte ett smack kan jag lova. på glpsträckan var jag och denice först. vi lämnade dom andra två långt bakom oss eftersom vi var så där snabba. fybubblan alltså. man såg fortfarande ingenting. loppan sprang på som en dåre, just bakom exilia. fast sen bromsade jag henne, annars hade hon nog kolavippat. gammelskruttan verkade iaf jävligt nöjd efter att ha fått rejsa järnet, och aningens trött.

ska först ringa det där samtale, lägga in lite bilder, kanske baka, och sen slå på en rulle trorja. åh, fy helvete vilken ångest. som vanligt har jag inte ägnat nån tid till skolarbeten denna helg. blä. imorrn är det iaf läxförhör och det måste jag plugga till. resten är rester som jag säkerligen inte kommer firra förrän sista sekunden. pusshejs

fairytale of new york

2008-11-29 @ 23:33:41 Allmänt Kommentarer (0)
jag hade gärna velat vara morronpigg alltså.
körde brummen till dollar, var lite sen. det var bara jag där. så passade på att kika runt för min egen del. sen ringde emelie och hon kom. två av nio var vi som dök upp. alltså? nåja, vi fick välja och vraka mellan allt glitter och glam. i kassan stod summan på ungefär åttahundra kronor. glitter för åttahundra är inte så jävla illa. hahaha, så det blev en hel del må du tro :)
hade horseball träning med barnen. det var riktigt kul. tvingade dom att hoppa upp utan stigbyglar. och dom kom faktiskt upp! var impade av hela högen som i princip kunde plocka upp bollen från marken. som på bilden, fast stillastående visserligen ;) det blir nog bra det där.
red ut super olle med curro och fabian. tog det ganska lugnt, men det blev lite trav. och på glpsträckan tog vi en liten glp. ollemannen var ett helt gäng pigg alltså. och i galoppen drog han ett bussprång, hihi. tur att vi fick med oss bra sällis.
fick borsta och fixa prisma så att det blev sällis till nästa odjur. valle var förstås en pärla som vanligt. en pärla på hugget, han var också piggelin. fast det är så läskigt när man aldrig vet hur mycket som är lagomt med han just nu. är rädd att jag gör för mkt så att han får ajaj igen.

har äntligen beställt den jäkla almanackan. det gick på 200 kronor och då snackar vi bara om en. frakt och faktura kostade massa bajs. men det är kanske värt det. pappa ska nog få a4 utskrifter från usa. nån finers. med ram förstås, då blir det ju finare.

nu får jag fotbad. mysigt med varmt vatten. borde duscha, men det får bli imorrn på morgonen. denna kväll hinner nog inte bjuda på så mkt annat. ska gå till youtube och kolla om jag hittar den irländska jullåten. så jag slipper smokie, haha.
                        later

hur söt är han inte alltså? pimped'

let it swing

2008-11-29 @ 01:36:06 Allmänt Kommentarer (0)
efter att ha klivit upp ett i princip varenda dag denna vecka så var det extra tungt att höra klockan ringa redan åtta. snoozade i nästan en hel timme. men drog mit tillslut upp. sen blev det terror och massa saker skulle tas med. fick lifta med mamma och josefin, och den lille är så jävla seg. drar benen efter sig när hon egentligen är stressad. öhm?
dom andra bagarna hade vart uppe med tuppen och redan öppnat begeriet. jag åkte på att limma ihop pepparkakshuset. hjälp, det har jag aldrig gjort tidigare. men nog gick det. fick pynta det också. alltså det blev ju inte alls snyggt, men vafan, det får man räkna med ;) det vankades även lussebullor, glögg och fotografering. alla dog en stund i soffan.

     

drog mig vidare mot stallet. skönt att ha missat hk'n. fast provet var tydligen inte så svårt, men onödigt plugg tydligen. typiskt ålle. pillat på pärlorna och lite sånt.
ändrat morgondagen lite. som sagt fortfarande dollar, horseball. sen ska jag rida ut både olle och valle. mysigt, mysigt. ska försöka hitta sällis till dumbo iaf så han kanske sköter sig.

hållit på med en almanacka hela kvällen. har låtit mamma lite diskret välja ut bilderna hon gillade mest. tror inte hon fattade vad dom skulle användas till. så det lutar ganska mkt om att en beställning skickas iväg denna natt. pappa får nog också en eftersom det blir billigare med två. blir nog en bra julklapp. ska förstås inte bara ge en sån, men ett bra plus ju. hoppas på att filerna inte blir för stora eller små så att bilderna blir fula. spännande.

har vart trött hela dagen faktiskt. så ska gå och sova så fort jag är klar med allt hofs.
10.30 tomorrow har jag parkerat bilen på dollar stores parkering. tidigt! uhu. ciao

turnover

2008-11-28 @ 01:26:20 Allmänt Kommentarer (1)
MARIA BJÖRKVALL!
vi måste leka med våran lilla tjocka shettis och finslipa på det hon kan. jag känner en jättepepp på det just nu. ta med kryckan så kan vi slå'na ifall hon är olydig. haha, skoja bara. men vi måste ta tag i oss snart. och även med den andra lilla tjocka. pepp, pepp, pepp. jag känner peppen :) och nya bilds vill vi också ha, när det inte hunnit skymma och börjat snöa. puss pårej









är hon inte duktig, och så jävla söt?
det tycker då jag. nettan rockar i mina sockar :)

it's a starter

2008-11-28 @ 01:01:40 Allmänt Kommentarer (0)
jag blir arg på mig själv. denna skolvecka har vart
åt helvete och jag har bara mig själv att skylla.


jag och gullan för länge sen, typ mars. iaf enda bilden jag hade på gul.
han är en fin ponny. men ni får ursäkta mig ändå.

har roat mig i stallet. ryckt håret på gullan som inte uppskattade det alls. han hade verkligen kämpat hårt för att spara långt och tjockt hår. säkert för att ge ett helvete till mig med flit, hahaha. mina fingrar dog så det blev bara en liten skillnad. typsikt nog hade vi teori på lektionen. sucky, tycker jag har nog med teori. i princip varje vecka. vi pratade mest, och gjorde ett oförberett prov. märke tre. har gjort det på hk'n i guess, och klarat det. men det var konstiga alternativ, måste hästen ha tillgång till saltsten typ. alltså, jag tänkte ju att den måste ju inte ha saltsten, den kan ju få salt liksom. och sen en massa skumma skit. och färgerna är jag fail på. chansade liksom. brokiga färger, skäck och lila. vad sägs om det? ;) oooooooch missade att man fick ringa in flera alternativ = tappade massa poäng, buhu. fick godkänt iaf. med pärlorna har jag inte gjort allt för mkt.

ihelg blir det massa. dollar och luciashoppa med us, sen horseball träning med barnen, hjälpa lite på knatten så jag och curr kan rida ut sen, ta hand om kungen ofc. på söndag har jag loppan, barnridning på stan och ta hand om kungen. ingen sovmorron alltså, blähej.

imorgon är det iaf fredag, då är jag ledig. från skolan. ska infinna mig 09.00 i en lägenhet på stan. där vankas det julbak och foto till artikeln. tänker inte gå på hästkunskapen trorja. vi har prov, bra att man kommer ihåg vilken vecka det var på. har inga anteckningar och har inte pluggat.

nu ska jag slänga mig i säng så jag inte försover mig.
adios

biggest client

2008-11-26 @ 22:02:50 Allmänt Kommentarer (0)
oj, oj, oj. inte fan kom jag mig till skolan idag heller. så smörade hela morgonen för mamma så att hon inte skulle bli så arg. det funkade och hon var jätteglad. körde bil till stallet. dom hade plogat in oss så jag fick kämpa lite, men det är bra träning.

red ut min kung. han var himmelens pigg. myspys. sen på glpsträckan började han galoppera av sig själv. fick stoppa han och trava vidare en bit. sen när underlaget blev något bättre fattade jag glp och flög fram. känslan! shises. när jag sen skulle bryta av blev han arg, och gjorde nått skuttelihopp. han ville ju galoppera mera. tog andra glpen också. hjäääälp vad jag har saknat det. han är så bäst! :') konstigt nog känns allt så mkt bättre när jag rider ut. mina skänklar är värsta stadiga, sen lutar jag visserligen fram. men ändå, hehu.
och kommit fram till varför jag har så korta läder, utan att dom känns korta. mitt fett trycks ju ihop, vilket gör att dom inte blir lika långa, dom kommer inte så långt ner. fan vad logiskt om man tänker efter. haha, johanna höll på pissa ner sig när jag berättade min teori.
hade us-möte. planerade mera luciashow. nu peppar jag den lite. iaf maskeraden. jag och min kompanjon måste planera mera, nu känns det jävla nära.

sjuka människor det finns alltså. till exempel thomas quick. tänk så är han oskyldig, (som han verkar vara) och så knallar det runt ett antal mördare på gatorna, shitman. varför ska brott kunna preskriberas? nåmen, nu är det dirty sexy money. den måste ses. sen plugg, tjohej

the half-blood prince

2008-11-25 @ 22:42:25 Allmänt Kommentarer (0)
och vet ni hur sugen jag är på att se nyaste harry potter filmen?
ja, jag är ett freak. men sci-fi är sci-fi. love it. jag vill ha alla filmer vettja.



mm, nu har min mage fått mat. jag njöt av varenda tugga :) tudels

they stink together

2008-11-25 @ 22:13:32 Allmänt Kommentarer (3)
hur fan klarar sig dom med anorexia? jag har inte ätit ett endaste på hela dagen. med flit. tänkte testa hur länge jag klarar mig. nu först på kvällen började hungern komma lite, men den försvann ganska snabbt. är inte hungrig just nu, men jag tänker fan på mat hela tiden. alltså, hur klarar man sig? tänkte härda ut hela dagen på skoj, men nej. det hjälps inte. då blir man bara tjockare när man äter sen, haha.
nånå. ska slänga i mig lite kvällsmat, det tror jag min mage uppskattar.


imorrn lutar det mot att gå till skolan. har bara två lektioner. dåligt av mig att skippa den i två dagar på raken, men så kan det gå. har iaf gjort bort ett skolarbete idag, applåder liksom, haha.

önskar att jag kunde ta mig tid till att börja motionera. och lust! man ska ju göra något man tycker är kul. äh, hört hur alla har sina framtidsplaner om att bli advokater och veterinärer. haha, när jag är gammal kommer jag rulla fram som en köttbulle och vara med i tv, typ outsiders eller så gör dom någon slags dokumentär om mig. sveriges fetaste eller nått sånt. hahaha, fan också.


jag om några år!

you're busted

2008-11-24 @ 21:55:41 Allmänt Kommentarer (0)
suttit hemma hela förmiddan. skulle kliva upp kring tio, men kände för att sova. klev väl upp vid ett. drömde om skidor och marcus hellner, haha, shit. började göra en "to do list" för skolarbetena. men såklart har jag inte orkat leta produktnyckeln till word så den är låst. det gav mig mindre pepp. skrev iaf en punkt från geografin, brasiliens historik. har sen tio saker kvar att göra. det känns så kul!
pratade med pappa och han berättade att det börjat komma mer snö till sthlm. då sa jag att vi inte hade speciellt mycket för att vara gällivare. att man till och med ser stenarna i skogen. haha, lätt att säga när man inte klivit utanför dörren. jävlar vad det hunnit komma snö idag. allt kommer på samma gång.


vädret gjorde mig sådär trött och nere. hade ingen lust och ingen ork. kom till stallet. gosade lite med superbrollan. skönt att ha en liten mupp man kan tvinga till lite mys, haha. sen blev det så att jag skulle skritta ut med soffan och ovis. valle hade visserligen gått ett pass redan, men han verkade inte så brydd. han var då glad och hurtig hela vägen, blev lite arg på lillebrorsan när han försökte gå före. haha. faktiskt inte så farligt kallt. lite blåsigt förstås. frös för första gången inte om någonting alls, så skönt. och den där soffan, hon är en skön snubbe. så jävla snäll. tänker en massa på andra, hjälpsam och jaa, bara allmänt snäll. varför kunde inte jag få vara sån? haha, jag är egoisten nummer ett. nog är man allt som man är, herregud i himmelen. valle är fan min drog, mitt uppåttjack och lyckopiller.
fick sen åka hem med lotta. hennes bil är så stor att man inte ens når att skrapa framrutan helt, haha. men vafan, en sån bil ska jag också ha, när jag är världens biljonär alltså ;)

har ont i min arm, för jag är dum, dum, dum. riktigt dum.
nåväl, slutet på csi går för fullt. sen är det prison break.
so long

snyggingen i prison break, marshall allman ;)

she is just a toy

2008-11-23 @ 21:39:45 Allmänt Kommentarer (1)
pheh, det blir som man gör det till. bara att göra det bästa av situationen.

mediacenter idag. gick smärtfritt. väldigt lite folk då det var tävling just. snackat med olika ppl. kollat när damerna åkte stafett. sen stallet. fixade med kungen. red ut med jessica och chippen. jävligt pigga kusar. travade ganska lite, vi glömde helt enkelt bort det. sen mot slutet så började valle galoppera, huh. jag dog. han tog ett par glpsprång och lite bus några gånger till. men då verkar han ju inte ha så ont iaf, i hope.
ryckte cocos hår. sen körde jag runt med bilen. drog en sladd också och morsan höll på dö. sen blev hon sur för att jag skrattade åt det, hahaha. det är så tråkigt att bara köra på trean och typ femtio km i timmen. fegacarre!

hittade en carolin stenvall kopia på coop. kanske hon inte är död? vad tror ni.

imorrn har jag två lektioner, men jag har sagt till mamma att jag är ledig. ska ringa och sjukanmäla mig lite i smyg trorja. då blir det att försöka sova lite längre, men också skriva ut en stamtavla och göra bort lite skolarbeten. eller åtminstone börja på dom. har inget att göra i stallet egentligen, så kanske skippar det. får la se.

haha, creepy. igår efter att jag bloggat hade jag en tanke om att radera hela bloggen. började fundera på att sluta skriva allt skräp som blir till här. och idag när jag läste hos maria så hade hon samma tanke, shises. telepati fer sure!

nu ska jag kanske försöka förflytta mig till mitt rum, eller stanna kvar här med mamma och kolla wallander, som jag redan sett. tudelu


fighting with you

2008-11-22 @ 23:11:08 Allmänt Kommentarer (0)
förlåt för att jag är gnällig, jobbig och negativ.
men som en god vän sa till mig,
             det känns det bättre när man får gnälla lite!

tears and rain

2008-11-22 @ 22:56:15 Allmänt Kommentarer (0)
fan   .
ryckte russkars man, det blev skitdåligt. hellre ska man säga det än att låssas att det blev fint. red sen kungen. ansträngde mig som fan i skritten att sitta rakt och inte röra överdelen. överdrev och lutade bakåt, men nej. jag är misslyckad. i traven var jag tvungen att ställa honom inåt så att han inte skulle nicka. kunde inte på nätt sätt få han rak och utan nickandet. men min högerhand är åt helvete, kan inte vara stadig. ja, så eftersom fokus hamnade på det så sket sig allt annat, som sitsen. jag var nära att börja böla när jag själv inte kunde lösa mina problem. sen blev jag arg och det gick nästan ut över hästen. jag har aldrig tyckt att jag på nått vis är bra/duktig, men inte fan trodde jag att jag var så här jävla kass.


mår cp dåligt right now. har ångest, och inte så lite heller. känns som att allt hänger över mina axlar. och det kommer bara mer och mer. jag vill springa iväg, men jag är för fet. mina ben kan inte bära mig mera. shitman, jag har ingen självdiciplin. jag dör. snart kommer jag inte kunna kontrollera något. snart ska jag bli modig. eller vara feg, bara för att jag inte pallar ta itu med allt och ingenting. dööööööööööööö! tror jag blivit vinterdeprimerad, det är skit.

nä, nu menar jag bokstavligt talat kill me! jag klarar inte av tillbakasteg och dåliga saker, det slår som en jävla krocketklubba rätt över ansiktet. det gör lika ont varenda gång.
jag märker inte längre vad som görs. jag stör mig på ett ljud som inte hörs. runt omkring, ingenting. jag ger upp, jag orkar inte bli besviken. som du sa, det är dags att dra. för jag faller, faller, faller. jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret. inget värt nåt, som inte inger hopp. jag rusar inte längre erat lopp. jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret. jag gömmer mig. jag värjer mig. för jag faller, faller, faller.
     crap ..

the total

2008-11-22 @ 13:12:59 Allmänt Kommentarer (0)
mediacentret idag igen. just nu när herrarna kör är det ont om folk i lokalen, haha.
ska gå och ta mig en kopp varm choklad nu trorja. och kanske kika lite tv. tudelu

who let the dogs out

2008-11-21 @ 23:58:17 Allmänt Kommentarer (0)

skaite i sommras @ vassviken
ursäkta fågel i bakgrunden, tog med den med flit då, men ångrar mig nu.

like the wind blow

2008-11-21 @ 23:35:58 Allmänt Kommentarer (0)
har just vart ute på en promenix med hunden. fybubblan vad skönt.
glömde att ta av valles BoT hasskydd så därför bar det av till stallet.
min lilla kung hade redan lagt sig att sova, men hoppade upp direkt.
skaite var riktigt impad och nyfiken, hästar var ena häftiga varelser.
valle var lika förundrad över skaite, som skaite var för honom, hihi.
men dom fick pussas lite. sen gick vi hem igen. tog kanske 45 min.


skaite i vassen i sommras

dagen har väl vart som dom flesta fredagar. eller tjao, kanske inte ;) grand till halv tolv. sen bussen till stallet. vi hade markarbete med hästkunskapen. hade fått jesse igen. och trestuds stod det på schemat. jesse var lika stark i vänstern som igår. bara det att idag hade jag ridsår från gårdagen, bleh. men vi fick snällt ta att lösa problemet och i slutet var han jämn på båda. hindrerna gick kalas. men jesse är ju en baddare på hoppning. lärde mig lite också. när jag var klar innan hindret, ställde i rätt tidpunkt, så fick vi rätt glp igenom hela serien. men när jag gången efteråt började ändra mig sekunden för sent så blev det fel. när jag provade att göra som första gången gick det finers. men det är alltid bra att man lär sig något :)
borstade på min kung. hade sällskap av marro i telefonen. tänka sig, hon ringde upp. hon gnällde på att det var jobbigt att gå och hämta telen, men vafan, hon gnäller minst lika mkt utan krycka och med ett friskt ben. haha. nämen, vi snackade i 40 minuter, om precis allt och ingenting. fast mest massa skitsnack tycker jag, haha. red sen valle i ridhuset. nu gav jag mig fan på att jag skulle ta med högern. och det gick ganska bra då, iaf bättre än sist, hehe. men han är fan svår den busen. trött och svettig poa fick chilla med massa borst och kli innan kvällen kom och jag drog hem.

 middag med massa folk hemma. god mat. sen mådde jag illa och prommisen satt jävligt fint. nu ska jag bege mig mot sängen trorja. ska och mocka i stallet innan jag börjar imorrn.  ska vara på grand 11.30. nu jäklar är jag trött. btw, shises vad idol-kevin är grym, så härlig. godnatt

run to the hills

2008-11-21 @ 09:53:52 Allmänt Kommentarer (0)
känns verkligen som att jag gör världen en tjänst idag. haha, not!
sitter på grand och fördriver tiden framför datorn, yay.
det går lite segt, får hoppas att det blir mera fart till helgen ..

slutar tolv. då blir det stallet på dirren. rider väl hästkunskap först. sen efter lektionerna skruttar jag väl med mr lehigh valley. ska verkligen anstränga mig och hitta den feelingen som vi hade innan skadan. då fick vi avundsjuka blickar, right marro? ;) olle och hans crew drar och tränar ihelg, så då har jag kungen för mig själv.

tjao, mer vet jag inte just nu.
eller kan tala om att dagens snyggaste outfit (hittills) går utan tvekan till italienaren.
tajta läderbrallor och en gråisch kavaj. tio poäng av tio möjliga, hahaha ..

            later

the red castle

2008-11-20 @ 22:58:27 Allmänt Kommentarer (0)

mitt sällskap, skaite. söt va?

långsam dag idag. hände inte allt för mkt på mediacentret. hann vara en sväng upp på dundret och kolla i en ob-buss. den var stor, och väldigt teknisk. tänkte först inte idas åka med, men tur att jag gjorde det. för jag tyckte det var lite intressant att se hur det verkligen ser ut och funkar lite smått.

fick sluta lite tidigare, yeah. så hann med nöd och näppe till stallet och rida min lektion. shit vad jag fick stressa. turans att det var två hästar som borstats klart. ingen lockade, men det blev jesse. vi var bara fyra stycken på lektionen, ovanligt. red i lilla och det var inte kul, det är verkligen litet och trångt. tjalala, eftersom jag har korta armar försöker jag sätta dom långt fram = oskönt och otympligt. men fick tillåtelse att sätta händerna där det kändes bra och länga tyglarna istället. shit, vilken skillnad. fick massa bra tips till mina fel. helt plötsligt trillade poletten ner, haha. bara att kämpa lite nu. gick ganska bra faktiskt. eller jämfört mot gångerna innan iaf.
fixat lite med kungen. tagit in alla hästarna. åkte sen hem med lotta.

jag måste skriva en önskelista. men jag gillar ju inte julen. hatar julklappar. iaf att planera och ge bort. måste firra photoshop snarast, har världens idé! om jag hittar passande bilder. btw, har fått massa kula kommentarer om mina bilder, det är alltid nice.

sitter nu här med sällskap av lilla skaite. han är så jävla söt. men han har dålig andedräkt må jag ju berätta, nästan lika dålig som min, haha. han är jättetlött, och jag med. så snart ska vi gå och sova. ska surpla upp min varma choklad, borsta gaddarna och sen jäklar. börjar ganska tidigt imorrn trorja. måste checka. tjingpling.


it's kind of hard

2008-11-20 @ 00:06:09 Allmänt Kommentarer (0)
nu har jag funderat. vilket inte brukar vara bra för er stackars läsare.

börjar med att säga, vad gör jag för fel? hjälp mig, hur ska jag kunna ändra mig annars?
     för det andra så kom jag på att jag lovat mer än jag kanske kommer kunna hålla. den här veckan är fullproppad, och jag skojar inte. har lovat att rycka två manar, fota, ta hand om kungen, göra skolarbeten, jobba på wc'n. säkert en hel bunt mer. har tackat nej till mitch och gur, taskigt, men jag hinner inte! har tagit på mig så mkt att jag redan är ute och snurrar. tur att jag kom på mig iaf. 
     sen har jag tänkt på hur elaka alla är mot en liten tjej. jag vet inte om det är tänkt så, men tonfallen och det som sägs är inte schyssta. jag blir förvånad över att ingen annan verkar märka att tjejen blir sårad. jag tycker hon ser ledsen ut när folk säger dessa saker åt henne. och hon skriver om vissa saker. jag får det till att det handlar en del om det som sägs som jag reagerar på. jag vågar nog inte fråga henne om det verkligen är så, ifall att. men iaf, folk, tänk efter innan ni säger nått som kan tänkas såra. spana in personen och se om den tar illa upp. det syns, promise.

bad habit

2008-11-19 @ 22:10:28 Allmänt Kommentarer (1)
efter min date med naturarna tog jag bussen till gällivare. missade såklart att trycka på stoppknappen så den för förbi min station. trodde den stannade automatiskt vid tågstationen, haha. nåmen, det blev en liten promenix då. det var en hel del väntan på mediacentret, sen blev det lite arbete. fick en rast på en timme ungefär. rantade på stan, tog ut pengar. gick till statoil och handlade en korv, kontantkort och en julklapp till mamma. nice. tre var jag tbx på grand, men hann inte stanna länge, skulle med bussen så jag inte missade mötet. men så visste jag inte vars från tågis den gick så började promma mot nästa station och såklart for bussen förbi mig. bajs. fick gå hem och höll på frysa sönder liksom.

bestämde mig för att ta cykeln till stallet. men när låset nästan isat fast, sadeln är täckt av snö och is, det går trögt att rulla ut den på vägen, och när fötterna glider från pedalerna. tja, då borde man inse att cykelperioden är över. men nä, till stallet cyklade jag, halt som fan var det och väntade mig en eller två kraschar.
kollade lite när lotta red kungen. herrejävlar. seriöst, jag är mållös. den kvinnan är så jävla bra. shises. och tillsammans med valle blir det oslagbart. dom passar som handen i handsken. blir lika jävla impad varenda gång. tog in kungen efteråt. sen blev det möte. luciashowen närmar sig. vi har egentligen klart det mesta, men det känns som att vi missat så jävla mycket. nåväl, det visar sig väl i slutändan. huhu.
efter mötet borstade jag spearow, täckade dubbla täcken, haha. sen red jag ut han med emelie, fia, elin och bompen. hela stigen, barris på en spinkig häst med manke som heter duga. haha, det känns kan jag lova. vi skulle bara skritta och trava, men jag och kråkan galopperade lite också, knashäst. kul ridtur var det, men vad kan man vänta sig när jag och emelie är på det humöret. haha, stackars elin kände nog sig jävligt lost. studsig var den där kråkan iaf, utan tvekan, såg ut som en flygande köttbulle uppe på dens rygg, hehu. dessutom så sägs det att den troligast aldrig blivit travad och galopperad barris innan. hjielp. stackars liten, sicken chock. aja, han fick inte ont i ryggen och verkade ganska nöjd ändå ;)
pussade lite på pärlorna och trodde påsarna var glömda. men inte, påsarna kom gående i stallgången precis. fick sen lifta hem, som tur var. annars hade jag dött av kyla! brrrr .. tio minusgrader är way to much.

just när han kom! jag tycker personligen att han är mkt snyggare nu liksom ..

börjar inte förrän halv tre imorrn. nice. fattade inte om vi skulle befinna oss där redan två och sen kika i en ob-buss. nåmen, blir dissad per sms, så det är en svår nöt. slutar sex, vilket suger. missar ridningen, bajs. skulle ha ridit med i lo's grupp idag, men klart man är efterklok, pheh. sover kanske till elva imorrn dårå, drar en repa i stallet och sen vidare mot grand. har jag tur träffar jag ålle och kan kolla om jag får rida i hennes sena grupp eller om jag kan rida nästa onsdag istället .. äh, det löser sig säkerligen.

fryser ihjäl mig här hemma, gasch. idag börjar dirty sexy money igen. bra, bra. ska förflytta mig till sängen och mysa med min kudde framför tvn. och hoppas på värme! godnatt och sov gott people.

hey shorty

2008-11-19 @ 10:02:23 Allmänt Kommentarer (0)
sitter i skolan. har gjort argumentationsprovet. skrev om oengagerade ungdomar. shitman, det spårade ur totalt. kommer få ig känner jag, helt osammanhängande typ. bläh. nåmen, done is done.

har suttit och kastat tid. vet inte när man ska fara till nex liksom. alla säger olika, haha. äh, blir väl kanske med 11.15 bussen eller så. har inte den blekaste när dagen slutar, hoppas inte sent. ska försöka svänga förbi lunchen med naturarna sen. btw, marro. gissa vem som suttit näära mig idag .. din drömkille ;)

håller en tumme på att pluggisarna inte hade svenska, så dom kan käka med mig nu.
och yes, dom hade ingen, haha. så snart drar vi mot matsalen, tjoho! nu flyr jag.
tjingbajs

when i grow up

2008-11-18 @ 20:46:18 Allmänt Kommentarer (0)
måste bara berätta om min sjukt jobba skoldag! började klockan tio, skrev namn på ackriditeringshofset, gick till lunchen. slut! klockan kan inte ha vart mer än elva då. gick upp till morsans jobb, kikade lite i oriflame och lånade färg, fjädrar och pärlor.

tog bussen hem, laddade ner lite låtar och tog kameran. knatade till stallet. jag och jh målade lite på jesse och tiamos rumpor. färgen fastnade, så den ska användas till lucian. imorrn måste vi prova tvätta bort det så vi inte råkar göra en tabbe, haha.
blev sen att rida valurt. nu travar han ju inte bara långsidorna. han tycker det är jobbigt, för han har tappat all kondis. tjao, det gick inte alls så bra för oss. kommer inte ihåg hur man ska rida honom. tycker inte han är lätt alltså. det kändes som i början när jag red honom, svårt. men det var ju trots allt senast i februari jag red ordentligt på honom.

kört bil från stallet till dollar, sen på parkas till statoil och så hem. kul, kul.

kom att tänka på hur annorlunda jag har blivit på bara ett år. förut var jag ständigt deppig och tog allt som dåligt, pratade inte så mycket. haha, nu är jag mer ofta glad, alla har ju deppiga dagar förstås, och så snackar jag som en pensionär på crack. det är svårt att få tyst på mig liksom. nä, det är skönt. har fan kämpat för att lämna den gamla jag. ärligt talat så försöker jag bli mer som någon annan, någon annan som jag verkligen inte är .. men det är kanske värt det?

nu ska jag kila vidare mot min säng och glo lite
fulis bettan och dom desperata efter det.
argumenterande nationellt prov imorrn, känner ingen pepp.
tjingbajs























snyggaste kungen ju ..

with distance

2008-11-17 @ 22:04:14 Allmänt Kommentarer (0)

det har inte hänt så mkt mer sen sist jag bloggade, haha.
stallet förstås. mockat, fixat mat till kungen. och lite så.

sen skrittade jag ut barris på spearow med elin och bompi.
sicket hurtigt benrangel, nä,  haha, han var en snäll grabb.

IDAG KOM MIN KAMERA HEM! tjoho, fan vad jag är glad. som jag längtat alltså. nu blir det att fota en massa. så people, säg till om ni vill bli avbildade. är riktigt sugen. kan inte garra snygga bilder, men who cares, haha. nu peppar jag till en ny glugg.

nu prison break.
tjingtjongtjines


emelie och spearow. haha, em hamnar med på alla bilder typ ;>
och sorry för tråk/kass bild, men den enda jag äger på kråkan.

built this city

2008-11-17 @ 12:10:44 Allmänt Kommentarer (0)
sitter på media. det redigeras headrar till bloggar här. och jag vill också .. ändra om i hela bloggen, riktig renovering. men det får la bli när man lärt sig sånt tekniskt, haha.

har skallebank så det sjunger om det.
nu kom den där presstanten som ska prata. see ya later

during the night

2008-11-16 @ 21:07:35 Allmänt Kommentarer (0)
fick dra mig upp från sängen tidigt. var i stallet elva. mockade till kungen, tog in han och brorsan. hjälpte på stallpasset, alltså tog in hästar och fodrade. hade ett us-möte på fyra pers. kul att folk kommer, verkligen. men det blir möte i veckan igen, vi måste få klart allt till luciashowen. jag brukar känna pepp, men den har sprungit och gömt sig alltså.
 
red ut med kungen runt stigen, minus glpsträckan, tog gångstigen hem. kallt som fan, men värmde upp med massa julsånger. fast jag sög. herregud, hur många år har man inte tragglat dom där sångerna? och ändå sitter inte texterna, haha. piggelin kille på hemvägen, taktade en hel del. sen skrämdes ett par islandshästar. alltså, bara för att man har en isis behöver man väl inte rida som galningar och låta hästarna vara ouppfostrade, huh? nåmen.
fick i mig god mat, mums. sen höll jag på frysa ihjäl och ville helst inte gå ut i stallet mera.

red sockan, eller ja, det blev inte så mkt till ridande. hade inte tid att lina honom innan. han kändes pigg på en gång. robina som longerades drog en brall och socrates var inte sen att haka på. så han gjorde lite bock, hopp, skutt. fick stå stilla bredvid gur ganska mkt. han gjorde några fler bus. sen skrittade jag bara lite till och hoppade av. han hade nog inte precis lugnat sig ju längre jag hållit på. han fick busa av sig i lilla efter, och så passade han på att springa sönder tränset. riktigt nice. kunde rädda, bettet, tyglar, pannband och ett sidostycke. hästkräk, haha. men nog är han lustig den hästen. när jag gick förbi honom innan borstningen så gnäggade han till mig, huh. sen när jag återvände och ropade hans namn så gnäggade han igen. och efter ridningen så gjorde han det igen. haha, höll på skratta ner mig. vilken söt, knasig liten grobian, haha.

kvällade och fick sen åka hem! tjoho.
haft skallebank hela dagen och det håller i sig. ska slänga mig i säng och kolla en film. med jessica alba och paul walker, into the blue heter den. har sett den tidigare, men walker är så snygg ;) jaja, imorrn börjar världscup veckan, phu.
 pusshejs

the kite runner

2008-11-16 @ 20:13:23 Allmänt Kommentarer (0)

det blev att kolla flyga drake.
riktigt bra film. fast så hemsk.
trodde den skulle vara dålig,
men lätt värd att ses!



 


eye of the tiger

2008-11-15 @ 20:15:26 Allmänt Kommentarer (0)
haft knatte med en handikappad marro. haha, nästa gång ska jag sitta på en stol, och bossa tror jag ;) tur att jessica hjälpte till. hon är så snäll ..
efteråt så red vi ut, jag och timpan, jessica och jesse. barris efter stigen. red till korsningen och sen gångstigen hem. duktiga hästar, något laddad tiamo. det hade kommit ganska bra med snö, så det går nog kanske att galoppera där till och med. timpen drog några bussprång, bra balansträning ;) ganska kallt. sen gick vi in i ridhuset och red runt där lite för att förbereda oss inför lusseshowen. haha. nu kan vi hantera hästarna utan hinder, men jäklar. det lär gå fort när det blir sånt som ska hoppas. haha, spännande.
linade sockan innan jag red. han bockade av sig lite när mongo drog nått bus. lugn och snäll när jag satt på. travade villigt och ganska piggt. orkade inte rida allt för länge, det är drygt på strump.

kört bil till och från stallet också. nice, nice.
imorrn blir det två kusar, ett möte och stallpass från lunch.

har gjort en bildanalys klart. ett antal saker kvar att fixa. men nu ids jag inte när word dog. kanske firrar nått imorrn kväll. måste börja med geografin iaf, för j's skull, haha.

nu blir det film, som jag har längtat! får la se vilken det blir. pusshejs.


socrates van de weidebrand, snygg som få eller? ;q

makes the time

2008-11-14 @ 20:34:52 Allmänt Kommentarer (0)
en a700 hade inte suttit helt fel ;>
juste! min kamera kom inte idag :(
får hoppas att den dyker upp imorrn, eller på måndag. annars får jag krupp.

har också kollat på gluggar. hittat kanske fem som inte är för dyra för min plånka.
datan laggade, så jag måste leta upp dom på nytt och mejla pappa.
han brukar vara min plånka. haha .. nä, ska betala själv ju. är det tänkt iaf.

behöver en ny kameraväska, mer gluggar, batterigrepp, en a700, photoshop, ett till usb-minne och en extra extern hårddisk. dom två sista bara för att, hahaha. någon som känner att dom vill sponsra? :)

fingerprints

2008-11-14 @ 20:02:19 Allmänt Kommentarer (0)
yo, yo, yo
idag har vi filmat på median. vi fick inte klippa och redigera alls.uppgiften var typ hur vi ser gällivare eller nått. vi tänkte öde. filmade gamla hus och sånt. gick bland annat upp till disponärsvillan, tänkte gå in och filma, men dom hade bommat igen där nu. det huset, wosch. det är läskigt, ohja, men hade det vart i bättre skick och inte spökat där så hade jag inte tackar nej till att bo där. älskar det huset alltså.
trivs ändå ganska bra i min klass nu. fast ogillar en människa nått så grymt, hjälp. hon är riktigt knepig och verkar gilla att försöka få andra nertryckta i skosulorna. wierd person alltså. trodde faktiskt inte att hon var sån, men sedär. man ska inte döma. varken positivt eller negativt .. äh. 

har hunnit mocka och fylla maten åt både valle och olle. haft hästkunskap. börjat läsa om dekorativ hästvård. tjao, rycka man kan jag, fläta och knoppa kan jag, klippa svans, man, öron, päls kan jag. men då kan man ju hoppas på att det blir godkänt då ;) förresten skit med hk nu när vi inte får rida varannan gång, värdelöst. typ. har också hunnit hjälpa lite när lo hoppade ollemannen. fick ha lektion för henne, vilken amatör. HAHA, not! kungen herself ju. plockade bort allt och gick sen och borstade av, täckade valle. och em/kvällsmockade.

sen jävlar körde jag bil hem, hann till och med slira lite, haha. körde hem jossi till david och tillbaks hem med mig och mamma. tagit ett långt bad och börjat läsa engelskaboken "the grass is singing".

nu är det idolisch, blir väl att kika den lite smått som vanligt.
tjingbajs

what was the trigger

2008-11-13 @ 21:10:30 Allmänt Kommentarer (0)
egentligen funderar jag varför man håller på att blogga? gör man det för sin egen skull eller någon annans? jag tror jag gör det mest för att få skriva av mig i nuläget. för när man kollar på andras bloggar så skriver dom flesta inte riktigt dagarna i detalj och massa svammel, haha. jag är skämmig, men det är ju tur att nån bjussar på sig själv allt som oftast ;)

ja, men eftersom jag rabblat upp samma gamla visa i hundra år så är det väl lika att fortsätta, haha. idag har jag då varit i skolan. kollade klart troja. jag kan inte bestämma mig om vilken kille som var snyggast. ytligt? nä, skoja inte. sen blev jag ledsen när den onda dog .. hunnit hänga med mina naturvänner och irriterat dom på deras nk, haha. hade ju som matteprov idag. helt fail, jag är ute och cyklar med dagar och sånt. nåja, kladdade upp massa på de tre första frågorna typ. sen bestämde jag mig för att det inte var rätt och tog ett nytt papper och gjorde några av dom sista frågorna. tjao, alltså TVÅ av alla fjorton, shises. men jag var inte ensam om det iaf. jag skäms, vems hjärna har jag ärvt? har redan räknat matte b, men fattar fortfarande inte ett smack. det kallas liksom naturligt dum i huvvet!

markarbetade ludvig. hade typ upphöjda bommar på volt, galopphopp. han var snäll eftersom det inte gick att få för mkt fart på volten. jag var lat i början och red som en kärring, men det är ju inte så ovanligt, pheh. sen skärpte jag mig och då gick det bättre. men jag är en lat jävel, kasta en sten i huvudet på mig, biatch.

nu jävlar ska jag kolla criminal minds i min säng, sen ska jag ta en varm dusch, som jag borde ha gjort för länge sen. ihelg vill jag göra bort lite skolarbete. åtminstone geografi, kan inte svika stackars jonna. är nog kass som det är. jag är trött, trött, trött, trötteli trötter. btw, brummat bil hem idag, klarade det riktigt fint. känns skönt, mer säker nu. ska försöka få köra en hel del ihelg, kanske i stan också :) bjussar på en bild på matthew gray gubler. han är skådis i criminal minds. jättegullig, älskar hans karaktär.
pusshejs

we fight, we break up

2008-11-12 @ 22:47:31 Allmänt Kommentarer (1)
just nu känner jag mig sick and tired.

jag har skolskit upp över öronen.
jag har tagit på mig sockan ihelg,
även om jag inte hinner egentligen.
jag har inte haft loppan på mer än en vecka,
och har ingen loppis i veckan heller.
jag vill bara sova .. och kolla film.
jag vill ligga i sängen och äta godis.
önskar att det blev maj så jag får äta karra.
jag vill också ut och köra lite mer bil.
mest av allt så vill jag slippa skolan.

dö, dö, dö, dö, dö, dö, dö

you change your mind

2008-11-12 @ 21:58:40 Allmänt Kommentarer (0)
usch vad jag hatar skolan alltså. tur att det var kort dag idag. har av någon anledning lyckats vara borta från hundra engelska lektioner, alltså en hel del uppgifter att göra, bläh. sen kollar vi troja på svenskan, tycker inte att den är så tråkig som alla säger. grupparbete i nk, tur att man är i en grupp alltså, tjoho. nä, tänker fan inte göra det ensam eftersom redovisningen är muntlig liksom. på median hade vi samtal med våra mentorer. haha, jag är en fail människa. frånvaro som heter duga. fick ig på nk provet, kul att läraren säger att ingen fick ig. jävla pucko! jag bryr mig i skolan, men jag orkar inte med den. inte då just nu iaf, usch.

red ut vallepärlan. han var jätterädd för verkstan där dom svetsade eller höll på med nått. övertalade iaf honom att gå förbi, duktig totto. red glpsträckan och sen abborrstigen hem. piggelin kille alltså, piafferade och taktade mestadels. kunde trava just litegrann på ett ställe där det var rakt och ett lager med snö.
haft us-möte. shit, en månad kvar. känner mig stressad. pheh. jag och jessica måste planera mera!
ska nog kolla lite insider sen och se vad dom säger om hästarna.
efter det väntar nog sängen.

imorrn måste jag gå i skola till 4, rycka man på alle. ridlektion, markarbete. har vart sugen på att hoppa med ludvig ett bra tag nu, men det låter väl knäppt om jag säger det nu när han vart så trevlig med marro. haha, nämen det var länge sen sist.

tjingbay

touched for the very first time

2008-11-10 @ 19:37:53 Allmänt Kommentarer (0)
okey, kortfattad dag. har lovat mig själv bara en kvart på datan idag.

sovde bort samhällsen, skit. gick ut till nästa buss, missade den just. började fördriva tiden med step up 2 the streets igen. sen fick jag sms. beslutade mig för att vara sjuk idag.
gick till stallet, jätteskönt väder och allt. mockade, borstade max bompirompi. skrittade sen ut, och gick in i ridhuset och travade. vilken fin ponny, lätt i handen och lyhörd. kul. har ju som bara vart ute med den tidigare. fast  visste inte hur huvudets placering skulle vara, kändes som att han drog näsan i bringan nästan, men, men. mockade, borstade valle. pussade på han. på onsdag ska vi ge oss ut igen, och trava om det kommit mera snö :)

körde bil från stallet till dollar, parkerade nice. sen från dollar till coop, snygg parkering där också. jag har naturgodisabstinens, men det finns ju inget nånstans, buhä. och körde sen från coop och hem. fybubblan vad jag var bra idag alltså. haha, eller ja, inga kärringstopp och inga krockar!

nu ska jag kika tv resten av kvällen. csi och prison break.
tjingeling

max baloubet du rouet och empisen. bilden påminner mig om min kamera, sakna :(

diamonds in the sun

2008-11-09 @ 22:03:42 Allmänt Kommentarer (1)
fybubblan vad jag hatar mornar. kom mig upp mot alla odds. mockade i stallet. borstade, släppte ut, flätade. hade fan hunnit fläta timpen idag, suck. men, men.
red fram till lc:n. det kändes ganska bra. men inte när vi red programmet. han fick nån attack och tog bettet och drog iväg i eget tempo i galoppen. huh? sen snubblade han och hade sig. nåja, därefter lite spänd. och i hörnet drog han ett till psyk, han fattade glp, fel glp och fick mig att kämpa för att komma på rätt köl. hahaha. fyfan vad fail. nämen, när han väl sprang lugnt kändes det bra, bättre än sist. så det är jag nöjd över :) fick 63,33 %, och det är ju godkänt iaf. kom säkert sist, men det gör inget. nästa gång hade jag velat rida märke 2, bara för att få träna på att rida nogranna vägar. men det sägs att jag inte kommer få det. gah, hade fast kunnat vara utom tävlan, men ids inte peya för det. well, vi ger inte upp iaf. nu måste vi ju slå dagens prolle. hade vart skoj att testa nån annan kuse också nångång vettja. nä, nog var hoppning lite kulare. lite mer fart och man blir inte bedömd på hur man rider/sitter. haha, sitter som en kossa. alltså tänk er en kossa sittande i en sadel, HAHA, vilken syn. jessicah var iaf duktig, men det har jag ju alltid sagt. synd bara att hon inte inser att hon är bra, den bättre av oss två. eller jag tror hon gjort det, men inte vågar erkänna. i jämförelse med henne är jag typ .. skitdålig .. skippa snacket om att det inte skulle stämma. har ångest över hela mig. ful, ostadig, sucky, hårdhänt. shitman, låt mig vara som typ L. btw, jag har träningsvärk i övre benen. tydligen för att jag vart shaky när jag tävlade igår, haha. tänkte väl varför det kommit, pheh.
fick sen äran att testa ta ut valle. han har inte fått ridas ut på bra länge. men han var snällhäst. pigg ofc, men inte busig. på glpsträckan taktade han lite och ville verkligen springa. i love him. sen kom murro, vi kollade lite när lotta och olle hoppade. nog är han en liten kung den där super olle. haha, han är  vad han heter. men säger fortfarande än så länge, valle är nummer ett, helt klart bäst! men olle kommer ikapp, han är nära. men inte på valles nivå än. nä, är glad att jag har dom (+m).

cyklat hem i snön. ajo, det har ju faktiskt kommit lite snö nu. var ute efter naturkarra, men det var fortfarande slut på coop. fick övningsköra till rimi ica senare. haha, körde inte fort, men vi kom ju fram. shitman, kul var det. men ganska lätt ju. bara högersvängar och en rondell som jag firrade galant. körde in på parkeringen och parkade. lite snett, men vafan ;) men typiskt nog fanns det inge naturisar, buhu.

nu ska jag nog kolla en tecknad film innan jag ropar på john blund.
borde egentligen sova på dirren. var skittrött innan bilturen, meeeen.
vill verkligen se en film alltså. hah, pusshejs

psst .. jag borde nog bli nominerad till världens längsta, ovettigaste
inläggs skrivare. haha, alla mina är kandidater. hah.


det är tur att man kan bjussa på sig ibland ;>

bury me, bury me

2008-11-09 @ 00:29:12 Allmänt Kommentarer (0)
tjao, min dag började liksom tidigt. var i stallet åtta och släppte ut pärlorna.
hästen var redan fixad och mockad, lyx. så behövde bara rulla upp flätorna.

red sen fram. HAHA, fan vad sjukt med väst. aldrig mer säger jag bara, såvida de inte blir fler tävlingar. då måste jag ju ha den. kändes som en jävla kork, helt stelt och äckligt. hoppade fram lite, kom i botten och helgalet. men så kan det gå. gick in på banan, red igenom den, felfritt. så på vägen ut fick vi med oss en vit rosett. HAHA, på min ritt. skrattar på mig. kom i botten på varenda av dom fyra hindrerna, tror jag. ren tur att vi hamna rätt. har inte ett endaste minne om vad jag tänkte. sista hindret var värst, haha. då kom jag ur balans och efter hindret tippade jag på näsan, fick trycka mig upp för att sitta rakt. jävla väst, utan den hade jag klarat det smidigare ;) jeans af helfin var iaf taggad och duktig. är absolut inte nöjd över ritten, men jävlar vad kul det var alltså.

var sen tidtagare i mini. mitcha startade. haha, hon är så go. jävlar vad hon hoppade. i princip rakt upp, just över hindret, sen ner. så på en sned oxer blev det lite klurigt. inte räknade ju loppis med att det skulle vara en till rad med bom dära, haha. hon är frän alltså.
pillat i utrustning till fab, flätat fyra hästar. knoppade även tre av dom. dom som inte är mina, haha. så jag kanske, eventuellt slipper göra bollar imorrn. måste lära mig att göra snabba knoppar, som soffan, haha. men jag är en slow människa fan. hunnit rida sockan också. slängde på en lina först och longera han en snabbis, då psyka han utav helskotta. red sen ett tag, då var han snäll. pallade inte allt för länge, tråkigt, dessutom gick det sjuuukt sakta, haha. men han är underlig den där socrates. idag igen gick han bakom mig och snosade mig snällt  i nacken. och sen var han flum när jag skulle kratta igen hålen, hahaha, sjuk häst alltså. sen broddade jag och vanja fab. eller vi och vi, jag grävde ur hålen på två fötter. skitgörat fick vanja göra, haha. nä, nog är det en charmig ponny det där. åkte hem i en snygg bmw, då var klockan nästan nio.

kameran har vandrat runt hos barnen idag. så fick slänga in alla bilder på datan. över tvåhundra. men raderade en del helfula, så det blev närmare hundra.
imorrn är det dressyr med timpisen. känns kul. ska bara kolla igenom så att jag kan banan, haha. skämmigt värre om man råkar glömma den. eller ja, det är ju inge bra iaf. borde rida så som jag gjorde sista dagen på boel, wosch, då hade inte ens jan brink slagit oss, haha ;> vet fan inte ens vad jag ska ha för jävla tröja. bläh. och upp imorrn i ottan. ska åka med morsan till stallet och hon börjar sju. suck. blir att knoppa blåbäret, släppa ut djur och börja förbereda.

nu är det fan dax för sängen.
godnatt och sov gott!

the kill

2008-11-09 @ 00:00:50 Allmänt Kommentarer (0)


igår kväll såg jag en film som heter step up 2 the streets. kom ihåg att jag sett reklam om den i usa, och ville se den. men kom inte ihåg varför. men nu jäklar efter att jag sett den tror jag att jag vet varför. robert hoffman!

filmen handlade om dans, typ streetdance. jättebra skådisar och film.
men ojoj, satt mest och dreggla alltså. jag blev fan kär i den där snubben.
inte bara utseendet, utan allt. gosch, får du chansen, så se den filmen!




ÖGONGODIS. speciellt i den filmen, wosch.

heavens on fire

2008-11-07 @ 21:07:50 Allmänt Kommentarer (0)
yes, rocktema i idol. okey alla, lars var bra när han var på sån där i början. men nje, jag har som inte fattat tycke för honom alltså.

idag var det bara skola i två timmar, bara data. höll på att somna, seriöst. riktigt kämpigt att hålla sig vaken, haha. drog med en buss till stallet. tog in valle, red honom en timme. han var duktig och finfin :) släppte ut han i sagas hage med lunchen eftersom jag stulit en timmes hagvistelse av honom innan. han var riktigt duktig, inge bus. när han ätit upp strosade han runt, lyfte pinnar och sånt. tänkte att när han var så lugn så skulle jag fylla maten. och när jag kommer tbx så hade den där jävla kingen sprungit runt lös där ute, klart att valle hakat på, gah. hann däremmellan borsta och fixa olle till hesse. soffan blev lite sen, så fick stressa han klar. kikade lite när hesse red honom. shit, den mannen. han är ju hur jävla duktig som helst. hade vart kul att rida för honom, men jävlars vad läskigt. han är ju tokig ;)
eftersom det belv en snabborst på valle ryktade jag honom senare. tog en prommis i ridhuset också. flätade jesse inför imorrn. linnea visade hennes atiraljer som han ska få ha. värsta luvan och allt. nåväl. kikade en snabbis på fabbe, sicken söt liten sak.
fortfarande inte nervös inför ihelg. känns mest bara kul faktiskt.
imorrn äre hoppningen. och sen sockan efter det. taskigt av marro att slänga sig i väggen och bli kliven på alltså ;) han vilade idag, så imorrn är det bli rodeo, tjoho.

nä, nu ska jag dumpa dumburken och göra nått skoj. not ..
tjingtjongplingplong

i was told

2008-11-07 @ 00:21:58 Allmänt Kommentarer (0)
yes, idag lyckades jag kliva upp i tid. fast när jag stod i köket cirka 07.20 såg jag en gul buss brumma förbi. smått orolig blev jag och tänkte att klockorna hemma gick fel. men icket, det fanns en buss till mig halv också.
          kikade troja på svenskan. den är helt ok faktiskt. nice media. ingen kuksamhälls. lunchade en bagge med jh istället och snokade runt på internet. sen matematik, vi blev totalt dumförklarade av svarvare, haha. stackars sate som måste härda med oss ;> seeeeeeen blev det geografiprov. hårt alltså. feting fail. skrev på alla frågor, men det var ganska oseriösa svar, hihi. det ryktas också om att ingen fick ig på nkprovet, hoppas det stämmer alltså. och så ryktas det om att det inte kommer någon finnelärare. då vill jag också ha typ webbdesign eller vad det nu var :)

red ludvig på lektion igen. anneli tyckte det var en bra .. öh .. ja, nått. haha. ludde var duktig, jag var lite trög. var tvungen att vara brutal och hålla i hårt baske mig. det kändes som att jag bara drog, men det var hästen sades det. gjorde lite bogen in, början till öppna. been there done that. nämen, öppna har jag provat på ett antal gånger så det firrade vi ju finers. typ. tränade på att sitta ner en del också, det gick, men inte för mkt, haha.
promenerade typ en halvtimme med kungen, han var snäll, men ville egentligen bara döda alla. blev bara en snabborst så jag skulle hinna hem till en liten del av criminal minds, hehu.

glömde fan att kolla när hesse börjar imorrn. lär säkert inte hinna rida innan, och så blir man väl kvar till kvällen innan det är klart. fast ska ju iof fläta djur imorrn. funderar starkt på att fläta timpis först på lördagen, annars sover han nog paj dom. är inte alls nervös. känns bara konstigt att tävla jesse, som jag aldrig hoppat och bara ridit cirka två gånger. satsar på marinblått i hoppningen. undrans om man ska ha västen ute eller inne? haha, bajs på väst alltså.

nä, vettja. det här blev långt. nu ska jag kila vidare. tjing

like a candle in the wind

2008-11-05 @ 23:18:27 Allmänt Kommentarer (0)
stora kung & lilla kung
 

har jag någonsin nämnt att jag suger?
snoozat till klockan åtta imorse, vad fan har jag pysslat med?

hade ont i magen, tog en ipren, väntade på att det skulle gå över. somnar, vaknar igen halv elva. tänkter fara på median, men upptäcker att bussen går prick halv elva! skitbajsochhansjävlamoster. fatta fail man är.

tog en prommis till stallet med mamma.
red valurt i ridhuset. han skötte sig nästan hela tiden. travade ett par långsidor, fin poa. i slutet blev det så jävla rörigt, då började han busa lite. då tackade vi för oss, hade ju ändå ridit i typers 45 minuter.
red lektion med super olle. trodde det skulle bli katastrof. men olle skötte sig finfint. sen gick vi över bommar, inga problem. sen hinder i serpentinbågarna. det gick också nice. helt duktig var han. väldans impad. det kändes värsta skoj, är skitanöjd och olle är lilla kungen nu helt enkelt :) mockade till odjuren, fixade mat åt dom och cyklade sen hem. drog en sväng förbi coop forum, blev bara en choklad till lilla mamma.

imorrn har jag geografiprov, go me. jag har inte pluggat! skulle ju kopiera malin's anteckningar idag, men det gick ju bra. får väl läsa igenom hela boken. visserligen fastnar inget, men jag har inget val. om jag har tur så hinner jag kanske plugga anteckningar imorrn innan lektionen som är sist på dagen. hoppas ..

jag vill ha lov! nu plugg, godnatters

the american choise

2008-11-05 @ 00:20:16 Allmänt Kommentarer (0)
idag har jag haft två chillade lektioner.
ridit strumpan, han var lugn och fin.
fixat åt hästarna, for hem pretty early.

har suttit och fixat startlistorna och funkislistan.
trög som man är, haha.
ska skriva ut dom imorrn i skolan trorja nog.

får krupp på barnen, ska försöka slänga in ett ord.
känner igen mig som fan. det är ingen kul sits.

imorrn slutar jag tidigt. har både olle och valle.
ovis blire lektion för anneli, markarbete. hoppar nått skutt om han sköter sig.
valis blire ridhuset som vanligt.

nu är jag hungrig, men måste sova.
gonatt och sov gott

kind of worthless

2008-11-02 @ 20:09:46 Allmänt Kommentarer (0)

idag har jag promenerat med valle ett tag, gjorde lite bus, hehu, han är sötast. mockat till honom, fotat lite. bilderna blev inte så bra, dåligt ljus utomhus. borstat super olle. fotat nettan, samma med dom bilderna.

kom hem tidigt, alltså kring fyra, haha. lagade middag till mamma. eller hon hjälpte lite, men iaf. det blev grekiskgratäng a la jaj. ett recept från när jag, annab och jh lagade provmiddag på hkn i nian på heden. dåliga var vi på att skriva upp hur man skulle laga den och vissa saker, men fick chansa och det blev gott iaf :)

alex (den dryga jäveln) hade tagit med min mobil från sthlm. fick ju som sagt en ny från thephonehouse eftersom min inte gick att rädda. fybubblan vad skönt att ha en fungerande, någolunda bra mobil nu! slippa headsetet hela tiden och all sån skit. nice. vissa bilder fanns dock kvar, skönt, men dom flesta försvann ju, buhu.

nu ska jag leka vidare och kanske kolla bond senare med mammsi.
tjingtjingtjines


cold as ice

2008-11-01 @ 21:00:20 Allmänt Kommentarer (0)
blixtar och dunder, magiska under ..
filmade lite när murro red kurs, haha, råkade också få en unge att trilla av sin häst. men det var faktiskt inte meningen ju, hihi.
borstade loppis, sen var det bara att börja pälsa på sig. början på våran tur med emelie och max gick nice, lite kallt om öronen bara. vi red ända till andra sidan, över barnhemsbron och skoterklubben hemåt. typ kring andra sidan började kylan ta över. shitman vad det var kallt. försökte flörta in oss på fika, men det verkade inte vara någon hemma, haha. sista biten kring ålle till heden gnällde vi bara och höll seriöst på att börja grina eftersom det var så jävla kallt. allra sistaste biten började vi sjunga jullåtar och då kändes det lite bättre. haha, väl hemma i stallet såg vi ut som två sär, hahaha. men nog var det ganska kul, förutom kylan. men nu är vi härdade ;)
borstade pärlan snabbt, red i ridhuset. han var lugn, lugnt lugn, alltså bra lugn. men han har fan inte samma blick. inte idag iaf. men det ska det bli ändring på. shitman, han är det bästa som finns. med honom trivs jag helt kalas.

fick stressa hem som fan eftersom morsan väntade, och jag vägrade ge mig ut i kylan igen. det är kallt inomhus så jag har lånat carres megastoravarma tröja och slängt på mig en filt.
nu ska jag skala lite morrisar och bjussa mamma på det och dip.
pusshejs och frys inte ihjäl

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide