like the wind blow

har just vart ute på en promenix med hunden. fybubblan vad skönt.
glömde att ta av valles BoT hasskydd så därför bar det av till stallet.
min lilla kung hade redan lagt sig att sova, men hoppade upp direkt.
skaite var riktigt impad och nyfiken, hästar var ena häftiga varelser.
valle var lika förundrad över skaite, som skaite var för honom, hihi.
men dom fick pussas lite. sen gick vi hem igen. tog kanske 45 min.


skaite i vassen i sommras

dagen har väl vart som dom flesta fredagar. eller tjao, kanske inte ;) grand till halv tolv. sen bussen till stallet. vi hade markarbete med hästkunskapen. hade fått jesse igen. och trestuds stod det på schemat. jesse var lika stark i vänstern som igår. bara det att idag hade jag ridsår från gårdagen, bleh. men vi fick snällt ta att lösa problemet och i slutet var han jämn på båda. hindrerna gick kalas. men jesse är ju en baddare på hoppning. lärde mig lite också. när jag var klar innan hindret, ställde i rätt tidpunkt, så fick vi rätt glp igenom hela serien. men när jag gången efteråt började ändra mig sekunden för sent så blev det fel. när jag provade att göra som första gången gick det finers. men det är alltid bra att man lär sig något :)
borstade på min kung. hade sällskap av marro i telefonen. tänka sig, hon ringde upp. hon gnällde på att det var jobbigt att gå och hämta telen, men vafan, hon gnäller minst lika mkt utan krycka och med ett friskt ben. haha. nämen, vi snackade i 40 minuter, om precis allt och ingenting. fast mest massa skitsnack tycker jag, haha. red sen valle i ridhuset. nu gav jag mig fan på att jag skulle ta med högern. och det gick ganska bra då, iaf bättre än sist, hehe. men han är fan svår den busen. trött och svettig poa fick chilla med massa borst och kli innan kvällen kom och jag drog hem.

 middag med massa folk hemma. god mat. sen mådde jag illa och prommisen satt jävligt fint. nu ska jag bege mig mot sängen trorja. ska och mocka i stallet innan jag börjar imorrn.  ska vara på grand 11.30. nu jäklar är jag trött. btw, shises vad idol-kevin är grym, så härlig. godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide