happy new year

2008-12-31 @ 20:42:09 Allmänt Kommentarer (1)

idag den sista december 2008 blev jag väckt ur min skönhetssömn. två sms, men inte pallade jag svara för jag var så trött. sen kom ett tredje och då var det bara upp och hoppa. tog frukosten i handen och begav mig mot stallet. det blåste storm utomhus.


tog in pärlorna som stod hoptryckta i sina hörn. till och med olle som i princip alltid är lugn när man tar in honom busade lite. båda var asrädda för stolen som blåst omkull, hehe.

mockat till båda, fyllt maten. tog hand om båda djuren idag och gav deras matte stalledigt. dom skulle först vila båda två, men sen fick olle ändå springa lite dressyr :) borstade honom ganska länge och passade på att mysa lite. sen gick vi till ridhuset, ganska mkt folk. skrittade fram ordentligt. gjorde sen lite övergångar i skritt, trav. heelt sinnes duktig häst. galopperade lite på volten i båda varven och sen lite efter fyrkanten. fyhelvete alltså vad han har blivit fin! vilken skillnad det har blivit under ett år. fast ibland har han ju sina dagar då man tror att han inte alls är riden eller hanterad, höhö. men idag var han lilla kungen. riktigt glad och stolt över honom, det gick verkligen över förväntan :)

borstat på kungen, riktiga, stora kungen. sen drog vi en promenad i ridhuset. fedt djupt underlag alltså, så vi gick inte alls så länge. gett uppmärksamhet till honom, lindat om hans ben. efter jag matat dom sa jag godnatt och drog hem.


väääldigt gammal bild, inte så vacker syn ;> eller alltså olle är alltid söt ju

ätit en mums middag som jag beställt av mamma. nu smälter jag maten, sen blir det kanske att spela spel eller kolla lite film. jag är nog världens tråkigaste person, och det har ju i princip marro bekräftat, hehe.
gott nytt år alla glada

unbelieveable

2008-12-30 @ 20:59:43 Allmänt Kommentarer (0)
.. apropå att kolla filmer flera gånger om .. igår kollade jag harry potter och fenixorden. guuud vad jag älskar harry potter, höhö. och ron, eller rupert grint, äh spela roll. men iaf han, han är ganska gullig. speciellt i en scen i den filmen. wosch. harry ser så löjlig ut, med dom där brillorna bl a. han passar liksom inte så bra i dom nu när han blivit lite äldre ;) fast daniel radcliffe är ändå ganska snygg annars, och tom felton, hehe. jag hade kunnat rabbla upp en hel massa trorja. hon som spelar luna har fint hår och hon är också jävligt gullig, höh :) ooooooooooch jag älskar irländsk dialekt bara sådär btw.



närå, verkligen inte lite att göra. haha, men väntar man på en sölig carre så gör man.

open up

2008-12-30 @ 19:57:57 Allmänt Kommentarer (0)
tog igen mig ordentligt idag. hade ställt klockan på tio, men sket i den och slagga vidare till tolv. då kom mamma. frågade när hon började även om jag visste att hon började sju. hehe, hon hade just slutat och jag var totalt ur tiden. sovde kanske nån timme till.

mockat till kungen, borstat han och skrittat i ridhuset. he's the man liksom.
lindat upp en hel del lindor, eftersom användaren av dom bara samlar det på hög, hehe. blev speedad så jag skulle få åka bil hem. ibland är det lite roande att åka tillsammans med lotta och ålle, för ålle hon är helt galen ;) galnare än genomsnittet

nåja, ville kolla en ny irene huss film med morsan. sist trodde jag att jag svammlat om att jag hade en ny, men jag var sten på att jag hade en som vi inte sett och se där, det var jossi som snott den. men om hon inte pallar får jag väl se en annan ny film eller så kollar jag ps. i love you igen. har börjat kolla vissa filmer flera gånger om .. ojoj. nä, nu ska jag hitta på nått. tdlz 

freak show

2008-12-29 @ 17:36:30 Allmänt Kommentarer (0)
igår kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde. eller nu när jag tänker efter så filmade jag ju när lotta och olle red för andreas. dom var duktiga :) sen donade jag med pärlan och tog en tråkig prommis i ridhuset.
kom hem kring halv tre. sa till mamma att jag skulle vila lite, men kollade klart the eye istället. sen var det hidalgo på tv som jag var tvungen att se. åt middag i pausen och sen när det var slut och klockan var typ 17.00 så somnade jag! hjälp? vaknade några gånger under natten, men somnade om lika snabbt. men jävlar, ofta man går och lägger sig redan fem, huh?

klev upp strax efter sex imorse. nollsjunollnoll var jag redo i stallet. arbetade där ända till halv ett. inte så fasligt jobbigt. det värsta var nog att mocka till lector, usch och blä för den hästen. vart allmänt effektiv och mockat, fyllt mat till både valle och olle. borstat och gjort klart kungen för ridning. pussats lite med olle och lovat han en borstning snarast och städat båda skåpen riktigt nice. tog mig hemåt strax innan tre.

sitter och gäspar. vilket jag inte borde göra med tanke på hur länge jag sovit. och himla gott har jag också sovit. åt fel håll i sängen och fötterna på min bästa kudde som snart ska skrotas (absolut inte innan tvillingen kommit). om jag håller mig vaken till tio så ska jag kolla prison break, mer vet jag inte. so long fuckers

sad story

2008-12-27 @ 23:30:49 Allmänt Kommentarer (0)
btw, fanny jävla lövdahl gör världens godaste små kladdkakegrejs.
jag får inte receptet av den jävel, sorgligt :( hehehe

och dessutom har jag träningsvärk i benen
och lite i armarna, från igår tror jag. skumligt

jag har lite att göra .. ;>

the eagles cry

2008-12-27 @ 23:22:38 Allmänt Kommentarer (0)
väl i stallet tog jag in pärlorna, lindade upp lindor och gick ut och kände på loppans ben. ingenting kunde jag hitta, phu. mockade till pärls innan jag borstade kungen. tänkte rida ut men det ryktades om att det var halt. men vi skrittade iaf ut en liten bit. tyckte inte det var så halt, men underlaget kändes lite lurigt. vände mellan hindret och vattengraven. psycho häst, taktade och studsade, han till och med piafferade. haha, jävla galning. fick han att skritta sista biten åtminstone. gick in i ridhuset och han var helt fläng när jag stängde dörrar och klädde av oss. men han var fin i skritten. och hehe, i traven kan jag ju inte rida. men det tränar vi ju på. det gick iaf bättre än sist, inte så mkt nickande. han är fin min lille kung. btw, längde mina läder ett hål, känns som att jag måste träna på det lite ;) tjorven blev lite trött efter ridturen, men det kan jag förstå, och med den pälsen han har, ojsch.


ingen, verkligen ingen skulle rida ut idag. fick inte ens sällskap att skritta en bit innan ridhuset. suck, så stackars olle fick traggla runt i gruset igen. var så jävla sugen på att rida honom, annars hade jag fast bara kunnat ta en promp med han. longerade lite först, han drog väl ett pip, men annars inte mer. skrittade ganska länge, gjorde små volter, öppnor och slutor, så han skulle få lite att tänka på. han var fin, sen travade vi lite och han var fin. men så hade ju snorungarna kalas i fiket och levde om som sär. alltså, inte fan kan dom ju ha kalas där hädanefter. kul för dom som rider och har en flummig häst. nåväl, han fick stå och lyssna på dom en stund, sen undvek vi att rida ända ner mot läktarn och då gick det bra. galopperade lite i båda varven och det gick över förväntan. där hade både jag och han bättrat oss. red också på stora volten en hel del och han sprang runt åt rätt håll hela tiden. alltså inga vändningsförsök. han blir bara finare och finare den hästen :) hoppas bara han sköter sig imorrn, annars är det illa. då får jag nog ett kok stryk.

fixat och donat. kom  hem innan sju nångång.
kollat harry potter förstås. den är magiskt bra ;) höhö, nämen, jag är en tönt, thats it!
nu ska jag göra något. trevlig natt. pssst. jag har troligtvis fjädrar i lungorna, huh. tudlz

driving my car

2008-12-27 @ 22:55:16 Allmänt Kommentarer (0)
varför är det alltid rubriken som är svårast att skriva? tycker då jag. och jag som följer min egna lilla trend att ha alla på engelska .. pheh, tycker alla blir likadana.

klivit upp cirka tio idag. eller kanske senare, who knows. mamma skulle på banken innan stallet. och hör och häpna, jag fick köra. hon som alltid tyckt att jag är för dåligt för det, hehe. men som sagt, körde ner på stan och parkerade mellan två bilar utanför 33:an. körde sen därifrån, yeah. vidare ner mot statoil och parkera där. och efter det körde jag parkas till stallet. kunligt alltså, nämen kul var det. känner mig en hel del säkrare nu liksom. men kör fortfarande mest bara på trean. fast iof så får man ju inte köra mer än 50 typ överallt vars jag kör.


ungefär en sånhär snygg bil blir min första. en äkta raggar saab ;>

sexy darling

2008-12-26 @ 22:36:23 Allmänt Kommentarer (0)

fick denna parfym i julklapp av jelena. + body nått i samma smak. den luktar faktiskt jättegott :) sitter och luktar mig själv på armen hela tiden, där jag sprutat lite, hehehe. men den är nice

a surprice

2008-12-26 @ 22:19:23 Allmänt Kommentarer (0)
jag är kung på att sova. mamma kom och väckte mig kring elva som hon skulle. då gav jag henne bara tummen upp, sen somna jag om till tolv. hahaha, men gode skönt var det. pusslade några pusselbitar innan jag körde till stallet. det gick skitbra idag, men nu kan jag ju den där jäkla vägen utan och innan ;)

var lite hopphjälp till lotta. eller dom rev ju inget så det blev inte mkt att göra, haha. höjde väl en gång sen mockade jag lite i ridhuset och prommade med olle efteråt. jag hade fått mockat så jag gjorde höpåsarna och gick sen och mockade till valle och olle.

borstat gammel loppan och masserat henne. sen red  vi ut med marro och guriann. efter stigen blev det och skitamörkt var det. när vi hunnit förbi banken och mot trollskogen så skulle vi trava och efter ett tag snubblade skruttan och gick omkull. trodde att hon skulle komma upp först när hon gick ner på knä, men inte det. så hon hamnade ju på sidan och över mitt ben, men det blev inte mos. hann typ dra undan det ganska fort ändå på nått vänster. hon legade kvar ett tag, hon blev chockad. kan jag tänka mig. gå omkull sådär på gamla dar. snöade av oss och hoppade sen upp och skrittade hemåt. hon kändes pigg och inte halt. på raksträckan testade vi trava och hon var lika pigg och ohalt då. lindade iaf benen till natten, med rosa döskalle lindor ;) vet inte om det hjälpte hästen nått, men det kändes bättre i mitt hjärta åtminstone. hittade ett trampsår på bakfoten från brodden, men inte mer. ska kolla henne lite imorrn också. min första omkullridning på dessa tio år jag ridit. det var ju inte så farligt, tur att man inte är så chicken. men våran var ju inte så våldsam iaf.

och denna iphone, känner mig splittrad. ibland gillar jag den, ibland hatar jag den. sicken pärs. ska försöka att hoppa i säng tidigare idag. imorrn har jag pärlorna, dom ska ridas ut. myselimyspys :)

the day after

2008-12-25 @ 23:59:47 Allmänt Kommentarer (0)
verkligen sovit av mig idag. vaknade efter två nångång. sovit som en stock.
kom inte iväg till stallet förren strax innan fyra. borstat valle sisådär en timme, han tyckte det var jättemysigt och stod och njöt. han är så fin min kung. kvällsmockade och spånade till båda hästarna. vaktat johanna lite när hon red, för ponnyn var galen och sprang lös en vända i ridhuset när hon longera, haha. sen promenerade jag med vallen innan han  skulle ridas. kvällsfodrade lite säckar så jag kunde göra mig värdig en skjuts hem med vanja.


hittat lite mer av det jag sökte på mobilen. meeeen är det någon som är intresserad av en iphone? ni kan få köpa min. den bara motarbetar mig hela tiden. touchgrejen vägrar lyda mig i princip hela tiden. och jag tappar tålamodet. det är nästan så att jag slår mobilen i golvet snart. just nu hatar jag den. när jag skulle skicka ett sms till linda tidigare idag så tog det ett år att skriva, sen när jag skulle rulla ner i kontaktboken så tröck den på fel människa och när jag skulle göra om så skickade den det till brittis backman. nice, hon måste ju tro att någon är helt funtad. äh, hon verkar ju ha haft fullt upp denna kväll så hon tänkte väl inte ens på det, höh. jag blir galen. hade jag provat en iphone innan hade jag aldrig tackat ja till en sån, den passar inte mig.


känner mig som en gammal skurtrasa. har vart bitterfitta hur
länge som helst. en sån gillar ingen, inte jag själv heller.

snart slutar nog pirates som går på fyran. den är bra, men dom där sjögubbarna är så jävla äckliga, usch och blä. ska nog hoppa i säng sen så jag pallar mig upp kring tolv. ska rida med marro trorja och sen ska vi ta ett snack med bossen. tudels

and it's over again

2008-12-25 @ 02:05:44 Allmänt Kommentarer (0)
jag är jävligt dålig på det här med att gå och lägga mig tidigt. suck. går jag tidigt så ligger jag ändå vaken i sängen och kan inte somna. börjar nog inte ens bli trött än. måste kanske småkolla tv tills ögonen trillar ihop.

har fått massa fina julisar. ska komma ihåg att tacka alla sen :)
måste ju göra som alla andra, eller alla och alla. dom flesta ..
.. jag fick, nu ska vi se om jag kommer ihåg allt ..
av f & f, krimskrams = saker som jag typ får slänga direkt, 4 böcker varav 3 jag redan läst, kalender, och en körkortskiva - väldigt bra faktiskt. från andra fick jag pryls till när jag flyttar hemifrån, tröjor, vantar, halsdukscarfhofs, pengar på mobilen, pengar, lotter, presentkort, kokbok, badbomb, film, nyckelring och en iphone! shit, fick kämpa för att skriva allt. hehe, minnet är bra men kort. säkert glömt nått.


hållt på med min mobil hela kvällen. man fick inte med nån såndär manualgrej. så det tog ett tag innan jag fattade hur jag skulle få in sim-kortet. sen när jag fått igång den så var allt på kinesiska så jag fick trycka mig fram tills jag på nått lyckat vänster hittade engelska. men jag gillar den, än så länge, höhö. men musikspelaren var inte lika bra som jag hoppats på, minus där :(


funderar om det blir att hälsa på mina söta småkussar imorrn. ska sova på saken.
måste kanske prova nya hörlurarna och mobilen en stund, det kanske får mig att somna.   god natt

merry christmas

2008-12-24 @ 17:18:40 Allmänt Kommentarer (0)
har just ätit julemat. så tråkigt alltså. helt vanliga köttbullar, prinskorvar och pottisar. mamma hade slängt fram en hel del olika saker. så om man ska smaka av allt man tycker om så hinner man ta typ en köttbulle osv innan man är mätt. nåväl, jag måste nog ut och springa några varv runt huset för såååå mätt blev jag.
väntar på att mamma ska diska klart och så. sen ska jag vara "tomte" och dela ut våra klappar. ojoj, riktigt spännande. ser fram emot att börja pilla med min mobil, hehe.

såklart hunnit vara i stallet också. gick dit imorse i världens speed. släppte ut pärlorna i sina hagar. klädde på mig hundra kilo kläder och även plastpåsar på fötterna i skorna. haha, jag har hört att det ska isolera så man inte fryser om dom. mockade till skruttan, borstade och hann fylla säckar däremellan. sen klädde vi på odjuren och gick ut i kylan. vi tänkte köra våran vanliga julritt mot stan, men vi drog åt motsatt håll. upp till malmberget. i första galoppen kan jag ju som tala om att jag var så jävla nära att trilla av. hum, varför blir ingen förvånad när jag berättar det? ;) nåmen, på loppan åker jag bara med, håller inte om med skänklarna, trampar typ inte ner hälarna och har glappa tyglar, hehe. och så kommer det en ingång till en annan gångstig mitt i allt och vips så hade hästen tvärsvängt in dit. hej och hå, rena turen att jag satt kvar, hahahaha. men sen kan jag lova att jag hade korta tyglar och satt ordentligt resten av vägen. red iaf hem till marro där vi blev fotade och loppan och gurre fick sig ett äpple. sen vidare till matte linda där det blev fotande och banan. riktigt mysigt var det. men jag började baske mig frysa om fötterna iaf. kanske för att vi stod stilla så länge. ännu en lyckad julritt med marro och tanterna måste jag säga. kanske även den sista? hoppas inte.


ursäkta om jag ser sär ut, men jag är sär ;> jhedan har fotat alla (utom sista), thanx

fick förresten en julklapp av mongo (anneli). varför vet jag inte. jag måste verkligen ha varit snäll i år, haha ;) tror jag vet vad det är, en pluttelitensak. men det är tanken som räknas och jag hade fast blivit glad över en sten. eller kanske inte en sten, men ni fattar vad jag menar..? kuljul, jag vart iaf väldans glad och överraskad.
gett alla tre snyggingar varsin jultårta. loppan fick en röd, olle en grön och valle en blå. men min kräsne kung åt inte för kung och fosterland. det smakade lite knepigt sa han, hihi. fixade även boxarna åt dom innan jag for hem. körde brummen. kände mig lite stressad ibland. men körde bra iaf.

nu jäklar. ska firra med nån bild innan det är dax för julklapparna! tjoho.
ps. jag har inte ens på tvn = ingen kalle anka. tack gud för att jag lyckades slippa det.
      GOD JUL alla, hoppas ni har en trevlig jul och får massa fina julklappar

play it right

2008-12-23 @ 19:51:07 Allmänt Kommentarer (1)
nu jäklar är det uppesittarkväll med bingolotto. haha. japp, jag och mamma ska då baske mig spela och helst vinna sisådär en miljon. det hade inte vart helt fel alltså ;) vi har laddat upp med en hel del saker här på bordet. mums. synd bara att det mesta är godis, buhu. men snart är det maj! hahaha.

 

var en snabbis i stallet. eller tjao, en snabbis på två timmar, hehe. mockade till lillebror och borstade kungen och fyllde maten till båda. imorrn ska jag vara där redan kring åtta. hjielp. hoppas jag tar mig upp. måste ringa till maria också kom jag på.

håll en tumme för att det ska bli varmt imorrn. och fint väder. ska bli mysigt att fara ut med tanterna ännu en julafton. och sen längtar jag efter klapparna, yay. och min nya mobil från usa. den lär ju inte ha å, ä, ö. shit och pommfritt. äh, det får la gå ändå.

                     god jul ppl

sometimes you just know

2008-12-23 @ 15:19:06 Allmänt Kommentarer (0)
idag väckte mamma mig redan tio i nio. suck och stön. men fem i nio stod jag färdig i hallen. suck on that. haha, fast då hade jag bara slängt på täckisar och jacka över pyjamasen och tryckt mössan på skallen.
vi for och handlade lite juligt på ica och tog ut vårt paket från usa, yeah. men jag får inte öppna förrän imorrn, men jag kan härda. var runt och gjorde ärenden till tio. sen kom jag hem och började kolla sex and the city filmen. ja, jag är lite efter. men den var bra :) i väntan på mamma som jag trodde skulle sluta halv ett så somnade jag.
men nu jävlar fick hon allt sluta. så nu ska vi på dollar. handla lite och så ska jag köpa min sista julklapp, hehe. efter det blir det stallen på dirren. ska bara pyssla med kungen lite. annars har jag inget att göra.

oj, nu ringer det. tudels

don't do this

2008-12-22 @ 22:01:52 Allmänt Kommentarer (0)
hejhopp,
idag vaknade jag av att det kom fyra tomtar från tärendö. dom tvingade upp mig från min varma, sköna säng. nåja, dom fikade lite och pratade innan dom for vidare. och bäst av allt, dom lämnade massa paket, jippi ;)

körde bil till stallet och insåg att jag fan aldrig kommer kunna ta körkort. jag frågar hela tiden om vem som har företräde här och vem som har det där. sen fick jag inte i rätt växel och då glömde jag att kolla om det kom någon bil i rondellen, hahaha. jag kommer nog krocka minst en gång innan jag har det där förbaskade kortet i min hand, hehe.
mockat lite och så. sen red jag ut barris med loppan. fick med oss fanny-prillo och jonni-cocco. vi red mot rallarrosen, sen hedstallet, hedeberga och hem. det var ganska mysigt, min loppa var lugn och trygg som vanligt.
lekt lite med pedro och gosat och fixat med pärlorna.

skulle plugga lite idag tänkte jag. räknade kanske tre tal i matte, och jag fattade! sen ringde jag pappa för att berätta att paket kommit, då började han snacka massa data och då hamnade jag framför den och började ladda ner massa. sen vart jag så trött och tänkte bara blunda medans datan segade. höhö, då somnade jag. men oj, oj vad det är skönt att bara somna lite mitt i allt.
nu ska jag iaf kolla prison break och sen gå till sängen och sova hela natten.
tjao, imorrn är det tisdag, sen är det julafton. jag har liksom noll julkänsla, kuljul.
tudels

another dance

2008-12-21 @ 00:05:35 Allmänt Kommentarer (0)









glow in the dark

2008-12-20 @ 22:19:56 Allmänt Kommentarer (1)
for till stallet strax innan tolv. tog in pärlorna. sen fick jag gå ut och hämta en busig guran. tog ett tag innan jag såg henne där mellan hagarna, haha. hon lät sig snällt infångas iaf. haha, marro, du kommer aldrig ikapp mig. hur mkt du än försöker ;)

mockade till alla tre djuren, fyllde maten. red ut skruttan med carro och fab5. vi snackade mest och glömde som bort att rida. nje, men det blev lugnare än planerat. på glpsträckan gick det ganska fort iaf, men lät henne springa lite. haha, fått höra att gammla loppan kan något som kallas samlad sken! hahahaha. skruttan är cool.

red ut lillebror med fanny, linno och helena. han var pigggggggg kan jag lova. lille busen, hihi. men det var mysigt iaf, lite kallt bara. så vi skrittade bara till banken och tbx. han är så söt lillen.

borstade valle och drog sen en prommis i ridhuset. och om ni bara visste vad vi också gjort idag. hihi, men det förblir min och valles lilla hemlighet ;) eller murro ska få veta, så hon inser att valle verkligen är bäst. han är helt sjukt amazing, jag blir kär i honom ännu mer vareviga dag. nä, men det är fan galet, jag började nästan böla när jag gick med honom. han är min klippa.

är ensam hemma nu. morsan är på personalferre eller nått sånt och jossi är i sthlm. skönt som fan att slippa henne på julafton. hehe. det lät taskigt, men det är fan sant. har kollat harry potter, den går alltid hem. nu är det nått program, verkar bra. slänger in lite bilder later. pusshejs

like no other

2008-12-19 @ 21:02:00 Allmänt Kommentarer (0)
kungen!
 kungen

han är det bästa som finns
din dröm, min verklighet

seven things i hate about you

2008-12-18 @ 23:26:12 Allmänt Kommentarer (1)
nu har jag börjat se fram emot julen, eller iaf julklapparna. hahahaha. jag vet en sak jag ska få. den var i shanghay igår, så den har en bit att resa än. men längtar efter att se om det är nått att ha, haha. och resten ska bli spännande. hoppas på mkt pengar! ;)
om ni funderar på vad ni ska ge mig i julklapp .. så behöver ni inte fundera mera.
ps. ni får förstås inget tbx för jag hatar att köpa julklappar, serrans, uäk ;)

Pengar
Privatlektioner (för proffset)
Ridvantar
Ridhjälm (co w pro)
Kamerasaker
Frissatid
Självdisiplin
Mindre skolarbeten
japp, det där står på min önskelista som hänger på kylen för att påminna min mamma varje dag, hahaha. fast jag hade ju förstås kunna slänga på ännu mera vettja. tatuering, hus, bil, ännu mer pengar, usa-resa eller flytt, ridstövlar och kanske en hel häst. men nånståns måste man ju stanna, hahahahahahahahahaha. jag är typ trött och lite överflummig. puss och godnatt

wine it up

2008-12-18 @ 22:31:07 Allmänt Kommentarer (0)
är det nått jag verkligen inte klarar av så är det sega datorer/internet. shises alltså. min dator är flummig. det går att öppna internet, men det är bara vitt och ingen hemsida kommer fram. sen måste man trycka ctrl, alt, delete för att få bort det. huh? så "mammas" dator får vara nödlösningen. den är seg som en gammal pensionär. vågar inte gå till jossis, kommer hon hem får hon ju utbrott, haha.

en hemsk sak hände igår. satt och väntade hur länge som helst på att mitt program skulle börja, dirty sexy money. kollade den i sängen och hann se ända till första pausen. sen slocknade jag. skit alltså, nu måste jag leta överallt för att hitta om det går repris någon dag. grrr ..


haha, random bild. från kiruna ;>

hade ju som typ ingen skola idag. det var väl en del som inte skulle gå iaf, och jag var en av dom. så jag har sovit så länge det bara gick. jag hade utan tvekan kunnat spendera en hel dag i sängen. drog mig riktigt länge, men klev väl upp sisådär efter lunch nångång. bakade en kaka som inte blev kalas.

stallet, red lector på lektion. igen. inget eget val liksom, han är inte precis en av mina favvisar. haha. men det är väl så att antingen kan man borsta han utan att komma utflygandes ur boxen eller så kan man rida han. jag kan borsta, haha. han ger upp ganska snabbt och står still mest. tackar nej till hjälp från dom andra, haha, dom är ju så jävla hispiga och gör det bara värre ;) jag har nog blivit lite bekväm trorja, sug på det. är fan inte helt frisk liksom märkte jag. blev arg på mig själv, vilket gjorde att jag blev arg på stackars hästen och sen blev jag hårdhänt(are). buh. hade hellre haft årets kratta eller nått som ponnyerna hade, fett skoj. men det är ju jag det ..

har inte alls mkt för mig imorrn. ska väl till stallet en snabbis på em, eller efter att jag vaknat typ. borde kanske dra en borste över båda djuren vettja, så jag får lite sysselsättning. annars ska jag nog försöka plugga. ska göra bort alla skolarbeten i början av lovet tror jag bestämt. haha, det brukar ju låta så. tudels

i'm confused

2008-12-16 @ 20:31:00 Allmänt Kommentarer (0)
jag kan om jag vill. kom till skolan i tid. tittade bara på när det var idrott, sugigt. det var volleyboll och det hade jag mer än gärna vart med på liksom. men är man sjuk så är man, usch. räknat matte, är sjukt långt efter och har inte ens gjort förra omprovet, gosch. gjort klart min ena artikel. haft muntlig redovisning på geografin med jonna. det kändes ganska bra, men förstår inte varför man måste titta på pappret även om man kan meningen utantill och så. jag har nått fel i hjärnan, hah. får veta betyget först efter lovet, men berit tyckte inte det var så illa med tanke på att jag kanske redovisat muntligt 5 gånger på 3,5 år. alltså inte alls mkt iaf.

promenerat med kungen, mockat, spånat och fyllt maten. borstade lite på han också.
for sen till dollar och kollade ram, ska leta på coop också innan jag bestämmer mig.

nu är det fula bettan, sen ska jag nog kolla en film :)
kort dag imorrn, sen tar jag lov. puss på det. tudels

you, you, you

2008-12-16 @ 00:30:56 Allmänt Kommentarer (0)
grymt irriterande att jag är så jävla fucked up.
det är ett enda trassel, som inte kan lösas. dö din jävel

devotion

2008-12-15 @ 23:16:48 Allmänt Kommentarer (0)

ingen skola idag. ställde klockan för att kliva upp och så, men hade en sjuhelvetes huvudvärk. så fort jag rörde på mig var det som att blixten slog ner i min hjärna. var som plus i kanten på det helt täppt i näsan, mys. fortsatte sova. klev nångång upp och gjorde frukost, kanske kring halv tre. sen halsov jag ända till fyra.


for till stallet och prommade med valle, mockade och hade sen genomgång med thomas och patrik. hovgrejs. inte så farligt faktiskt, man lärde sig en hel del nyttigt. fick reda på att om råkar man slå sömmen fel, får hästen ont, men när man drar ut den så blir det bra igen. den dör i varje fall inte. sicken tur alltså, men har en känsla av att jag kommer slå in helt fel när vi ska slå på en tappsko. haha, försökte sen hålla valles hov helt rätt som man ska, men det gick inte alls. shises.


nu kollar jag iaf prison break, spännande.
och imorrn måste jag till skolan, måste, måste, måste.


i'm so tired

2008-12-15 @ 22:01:30 Allmänt Kommentarer (0)
klev upp efter sju. gick till stallet kring åtta. släppte ut bollen. började fixa inför showen.
genrep. red inte invigningen då. tiamo var glad över att få hoppa. det gick fort. kunde nästan inte ens styra. gjorde ljudeffekter typ. höll på missa hindret bland annat så då ropade jag aaahiiiiindret! haha, sen tappade vi bakbenen i en kurva, hjielp. höll på flyga åt tjottaheikki i en annan kurva. fick fan en hjärtattack efter den galna ritten, men kul var det :)
donat på tills showen började. invigningen faila, redan innan jag fixade till det. sa att så här får dom aldrig mer göra, trist som fan. sen bestämde jag och nipsen oss för att liva upp stämningen lite. när jag tappade en stigbygel så drog hon en snygg bock och jag firrade en volt över skallen. tack och lov för det så vi slapp fortsätta rida runt som två fån där. haha, alla mobbade mig. men blev någon förvånad? hah, och i trav och allt.
på maskeraden hade vi en jävla fart igen, men inte fullt lika galen. vägarna blev ju riktigt utdragna, men timpan var kung liksom. vet inte vad vi hade för tid, men säkert sämsta då alla andra i princip tävlar och har småa ponnysar! men  vi hade kulast och borde ha vunnit maskeraden. men tvåa kom vi garra. tack gode gud för att det var sista luciashowen ever. och att det endast är några helger kvar tills jag får gå ut ur us! skynda, skynda. 
innan jag for hem hade pärlorna hunnit komma. gick och pussade lite på dom och så.
 


började lägga in alla bilder morsan fotat. inte många, och inte många jättebra heller. allt kändes så jävla fint, tills jag såg bilderna på mig själv. usch, uäk, hemskt och äckligt. sinnes hurdan ångest man kan få av sånt skit. dödödödödö. yäyä, iaf mitt i allt somnade jag igen här i soffan. men bara 40 minuter denna gång. har cpont i skallen så jag ska slänga mig i sängen snarast! hatar när datan är cpstördochäcklig och förstör min kväll. bajs, nu är jag irriterad på allt. och skola imorrn, sug kärring.
tack och adjö

the awful truth

2008-12-13 @ 23:18:49 Allmänt Kommentarer (0)
idag vaknade jag kring sju, lite tidigare än planerat. hade världens tryck över öronen, höll på dö. sen när det släppte i högra örat började det forsa blod ur höger näsa, hjälp. tog en prommis till stallet för att börja pynta.

emelie och jag satt och ner och skrev manuset, eller ett stöd till speakern. den blev nog ganska bra, vissa delar iaf. pyntat lite och ordnat klart det mesta. kan lova att jag inte såg så fräsch ut, jag kände mig då inte fräsch iaf, haha. äckligt. vi skulle iaf träna med kusarna lite. red runt lite barbacka på timpen. haha, funderade om jag lärt mig rida ens. men timpis var klart en stjärna och ställde upp så mkt han kunde. sitsen och sånt där annat allmänt behöver vi ju inte ens snacka om, hahaha, men vi kan ju deala om att det inte gör så mkt när man är utan sadel. nåja, skuttade lite över ett hinder några gånger, tränade väl lite för högt för maskeraden. legade väl på 75cm, men så kan det gå. timp var iaf jävligt laddad och tyckte det var askul, jag med :) han hade världens fart efteråt och jag bara hängde med. vettefan hur jag ska hinna styra på hinder imorrn, ojoj. hade carro som fotograf så efteråt fick jag och jessica oss ett par goda skratt. hahaha, tur att man är lättroade. klippte lite på guran och sen mockade jag till valle. måste säga att även om jag helst hade velat följa med så är jag glad att dom inte är hemma ihelg. hade inte hunnit med dom så mkt anyways.


jag hade gärna ridit som jh, och vart lika smal
och snygg som henne ;> såå sorry for me :<

mitt i allt bildskickande och sånt så slocknade jag framför datorn. sov kanske två timmar och det var fett skönt! jag är trött som en jag vet inte vad, sjukt trött iaf. ska ta en dusch innan sängen. och så måste jag nog gå ut och sätta i motorvärmaren om mamma ska skjutsa mig imorrn på morgonen, hehu. det känns inte som att det är show imorrn, det känns avlägset. har fortfarande inte fixat mina byxor, bad me.
nåja, byebye so long

in the sun

2008-12-12 @ 19:32:02 Allmänt Kommentarer (1)
igår kan jag tala om att jag inte kunde sova så mkt. vaknade innan sex och hade då knappt sovit i 3 h. men det gick inte att somna om så jag började måla naglarna, hahaha. for sen till skolan och tillbringade hela dagen där. stallet hann jag också med. red lektion även om jag hade feber, men jag var ju så ridsugen. fick lector och trodde att han var en tråkig filur. länge sen jag red honom. men det var ganska kul ändå, han är ju ganska fin. haha, efter att ha galopperat jättefint ett bra tag började jag tänka på hur lätt han byter. alltså om man sitter lite fel och så, klart att jag då inte kunde sitta still, så hästen bytte och höll på. haha, sämst värre. orkade inte rida så jävla mkt i slutet så vi tappade lite fart. annars var det fan värt att rida, haha. prommade med kungen också och måste bara berätta att han är den bästa! somnade skittidig.

vaknade kring sex idag och var utvilad! har inte sovit så bra på jättelänge. det var säkert för att jag sov bak och fram. somnade iaf om ända till tolv. for till stallet och ryckte manar, luddes och karlssons. kände ingen motivation så det blev jättefult. gjorde provet som jag memorerat in i hjärnan, alltså anteckningarna. kändes ganska bra, hope so.

nu har jag och mamma käkat lite tacos. det smakade bara salt, och lite blött av gurkan. fint att man tappat både smak och luktsinne på gamla dar. haha. nämen nu känns febern avlägsen, snoret rinner och jag har en finfin ögoninflammation. det kallar vi kalas.


mysigt va? men nu är det ju ganska chillit

i don't wanna grow up

2008-12-10 @ 21:41:07 Allmänt Kommentarer (0)
nu har jag feber igen. pheh.
ska slänga över skolarbete på mitt usb, invänta dirty sexy money, ta lite halsknark,
sen ska jag sova och satsa på att vara helt frisk till imorgon! det låter som en bra idé.

tudels

my thoughts you can't decode

2008-12-09 @ 14:30:50 Allmänt Kommentarer (0)
tänkte skriva ett snabbt inlägg nu när jag ändå sitter framför dumburken. inte så bra att sitta allt för länge, då smälter nog min hjärna.

har gått och blivit sjuk igår natt. det suger rumpa. var hemma från skolan. började göra grupparbetet när jag klivit upp och däremellan lovade jag att promma med valle tjugo minuter. så jag drog till stallet och promma med pärlan, skrev lite lappar och fyllde påsarna. sen orkade jag inge mer. feber är ingen hit. drog hem och ville helst bara sova. kikade ändå två filmer och tog lite knark.
idag blev det ingen skola heller. en lektion jag kunde gå på ändå så. lite värdelöst anyways. ska egentligen till tandis vid tre, men tror inte det blir så. kan fan knappt svälja normalt när jag har ont i halsen, så chansen att kunna svälja alls med massa mojänger i munnen och liggnades på rygg låter inte lovande.

fick stanna hemma från stallet idag. skönt. då blir jag kanske friskare snart. även om det känns lite bättre idag. men nu måste jag verkligen fortsätta med brasilien arbetet. det ska vara klart på torsdag och jag kan ju inte svika jonna liksom.
tudels

soon it's over

2008-12-06 @ 22:22:04 Allmänt Kommentarer (0)
mitcha

är hon inte lite jävla söt gammelskrufsen? världens bästa loppan helt klart :>

ready for those flashing lights

2008-12-06 @ 22:14:16 Allmänt Kommentarer (0)
vaknade lite för sent idag. innan tio nångång. hade inte sovit så jäkla bra. haha, kanske för att jag fått stå ut med massa sorg och tröstat anneli inatt. hahaha, hennes mat hade blivit snodd stackaren. hon berättade att hon drömt om mig ;) men det verkar ju vettigt, heh.

bytte ju häst med soffan idag. så på olles rygg fick jag sitta. det är nästan lika mysigt som på valles, men bara nästan. det började bra, båda djuren skötte sig. vid banken mötte vi jh och hanna. efter bara några minuter säger sofia: det kommer en häst, en lös häst. jag hinner kika bakåt och bli beredd. sen stack både olle och valle iväg som nå psyk. helt galna vart dom. tänkte att vi skulle hamna på stallplan illa kvickt. för hade valle forsatt så hade definitivt olle följt med. men på nått vänster lyckades vi båda få stopp och blocka vägen. soffan hoppade av och höll i hästen medans vi väntade på avramlaren. när vi tänkte fortsätta åt vårat håll ville hästen följa med så den började svammla. så hemåt fick den följa. den fick sen gå mellan valle och olle, men inte heller det passade. han drog ner skallen och bockade av stackars hanna igen. denna gång drog han hem alldeles själv. lille valle var speedad så vi var tvugna att trava framåt en bit. han lugnade sig liksom inte. men olle kunde iaf koppla bort och skritta sist biten. fast han var som en bomb, minsta lilla ljud fick han att explodera lite. haha, är riktigt imponerad av super olle ändå. han är söt ibland. haha, han pep till och med en gång mitt i kalabaliken, busikhest ;)
knatteridning, horseballträning. jaa, vad mer kan jag säga än att jag längtar till januari tvåtusennio. då ska vi ha årsmöte illa jävla kvickt. för nu är jag less, big time. det funkar inte längre, det är bara att inse. fick en funderare, ska snacka med maria om den tror jag nog.
red sen skuttan barbacka i ridhuset. hoppade lite småhinder på ca 40-50 cm. hon är fan lättare att hoppa barris än med sadel, haha. när jag red framåt för att få en bra avsprångspunkt hoppade hon jättefint, men jag insåg att jag var tvungen att trycka in ett till glpsprång blev hon bitter och klev nästan på hindret. antingen ska det gå framåt eller så ska hon hoppa av långt ifrån. det måste liksom vara på hennes villkor för att det ska bli bra skutt. hon är så jävla söt gammelskrufsiluren.
kollade sen när det hoppades, bland annat luleå hockey var där ;) frida hoppade också sin ponny. har tyckt att den är ganska tråkig och ful, men nu börjar jag ändra mig lite. hon är faktiskt smått charmig och söt ju.


sorry för kassa kvallan och random dåliga bilder. puss på mörka ridhus

lagade min egen mat, men orkade inte äta speciellt mkt av den. även om jag sett fram emot fajitas ala moi. funderar om jag ska se en film eller kanske göra bort lite skolarbeten. vet ju såklart vad jag borde göra, men det lockar ju allra minst liksom.

tar en livlina nu, måste fan ringa en vän. har ingen aning om hur morgondagen verkar reda ut sig. vi är fail! ska iaf till stallet på eftermorgonen, haha, innan lunch iaf. måste mocka och sen ta in pärlorna och ut med bollobert. innan kåkstan? tjalalala, gud vilka långa inlägg jag skriver, hahaha. äh, jag läser iaf igenom dom själv, hihi. pusshejs

break one, break two

2008-12-06 @ 01:33:24 Allmänt Kommentarer (0)
fredagar är fina dagar. slutade tidigt från skolan så jag tog en sväng förbi solkatten. skrev ut ett par bilder. några från usa. eftersom det visade sig att jag bara hade typ 10 bilder av minst 200 på usbn fick det bli ett par som mamma valde. lutar mot att göra en tretavla med mindre bilder, eller en större a4 eller nått sånt. ska kika vad jag hittar för ramar. innan jag drog tog jag med mig säkert 6 påsar målarfärg och en banan.

min hk lärare var inte glad på mig idag. hon hade tänkt att jag skulle göra provet idag, men utan anteckningar så funkar det ju inte så bra. mina är borta. eller nu visade det sig att jag tryckt in allt i marros skåp. varför? jaa, senil kanske? ska fixa anteckningar snarast så jag slipper få skäll, haha.
fotat flyets russkar en svänkare. blev ändå en del ok bilder med tanke på att det redan hade hunnit börja skymma. cirka nittio bilder efter rensning, så ska sända dom snarast. behöver jag nämna att jag gillar min glugg so far, huhu.
red bruneblixten aka ludde på hästkunskapen. det gick ändå ganska bra. rida lätt kan jag ju inte, och inte sitta ner heller, hahaha, men kämpade fan med formen nu. i början kändes det värdelöst, men vägrade ge mig. vilket gav resultat ;) i slutet hittade jag takten bättre och det såg inte lika hafsigt ut som i början, hihi, men vi har en lång väg kvar. lyckades förstås hamna på fel ställe, därifrån kunde alla mina fel inspanas, skämmigt, maha. hah, det enda ålle kom på som behövde bättras var tygellängden ibland, låter tygeln glida ur handen en bit då och då. lade till min ostadighet, men hon tyckte inte samma som mig, men jag fick tycka så om jag ville. haha, höll på pissa på mig. när ska jag lära mig att ta åt mig? äh, det känns iaf så. mer vet jag inte.
blev att rida maximus. ut och busa. först kändes det helt wierd, tyckte så synd om max. men jävlar, han tände till och visade sig vara riktigt på g. i glpfattningarna for rumpan upp i himmelen. sen bockade han, och försökte dra iväg, haha. och mitt i allt så såg han ett spöke i skogen och tvärnitade. vi kom över skidspåret, ingen kom uppifrån backen, så jag kollade neråt. tjolahopptjolaheej så drog max världens jävla psykbock och for iväg. jag som satt helt oberedd på långa tyglar tappade stigfötterna och flög upp i luften och sen tillbaka. vilken galning alltså. funderade om han hade ont eller bara var glad. men hans lillmatte satsade på gladhet.
gjorde klart allt och började sen skynda hemåt till fots. mina gäster var inom räckhåll, trettio minuter hade jag på mig.
folk droppade in. vi försökte ha nått slags möte och hitta julmusik. men det gick inte så bra. det slutade med att jag, marro, emelie, jossan, jennifer och carro trängde ihop oss och kollade en skräckis. barnhemmet. den var inte läskig, för sällskapet var så jävla flum att stämningen blev lite .. ja, flum. jag hade iaf en mänsklig filt i form av en jennifer, så jag hade det varmt och mysigt (missuppfatta mig rätt, höll jag på säga ;)). måste ha sett helt sjukt ut med en bunt på fem pers ligger i en hög i en liten säng, hahaha. nåmen, ungarna var helt galna. ojoj, så när dom gick fick man äntligen en lugn stund, hahu.

nu ska jag väl dra en sleepers. måste upp ganska tidigt och ta mig till stallet.
hade tänkt mocka innan vi far ut och rider med bröderna crazy.                  ciao

three buddies chewing gum

2008-12-04 @ 23:18:19 Allmänt Kommentarer (0)
fick ett sms idag. det stod att jag fick komma och hämta ut mitt paket! tjoho
var i skolan på matten och svarvare hade saknat mig sa han, haha. räknade iaf en veckas mål på denna lektion. sen åkte jag hem med mamma, vi drog ranten förbi ica och hämtade min egenköpta, lite tidiga julklapp. sen på systemet där jag fick välja vin. tog en som hade lite rosaaktig förpackning. den lät god också ;) valde först egentligen champagne med rosa overall, men den gick inte hem hos carina, haha.


hade markarbete på lektion. hoppade blixten typ. fick timpers som inte var på bra humör. han såg så jävla bitter ut hela tiden. han ville inte ens följa med till stora efter hans nybbislektion. han är iaf fin den snorkusen. hoppade "banan" en gång i trav, och en i glp. kändes skitbra. hade gärna hoppat ännu mera. hela gruppen fick beröm eftersom det sett så städat ut. sen sa hon, ni får ju säga till om ni känner att bommarna ska hissas upp en bit. jag höll på trilla baklänges. ska vi få hoppa högre än femtio? huh. haha, men det är fint isf, kul med mer glphopp också. efter lektionen fick jag åka hem. tänkte köra brum, men fick inte. suck, jag som skulle visa mina färdigheter till och med, maha.

imorrn ska jag först till skolan, fixa artiklarna. sen till stallet och fota russkar, säkerligen fixa med pärlorna. hem och invänta us. blev så att vi skulle ha möte hos mig, det gillade inte mamma. äh, det går ju snabbt. helgen blir spännande. dock våndas jag inför söndagen, jag vill inte ha barnridning, bajs.

ska kila iväg och dricka vatten, tudels

hey, who knows

2008-12-03 @ 22:58:25 Allmänt Kommentarer (5)


apropå ingenting. mamma satt och kollade bonde söker fru idagens. jag satt och småkollade. då sa dom peter forsberg, haha tänkte jag. som hockeyspelaren. sen kom jag på en sak och berättade för mamma att det bodde en hästbög i luleå som hette precis så för ett tag sen. var såklart tvungen att googla och det visade sig att den peter är från luleå. så det måste vara han som hade den sjukt snygga hästen standard vanguard. typ 180 hög och såå flashig. någon som vet? är jag ute och cyklar?

 

under the rainbow

2008-12-03 @ 22:24:28 Allmänt Kommentarer (0)


hör och häpna. jag kom i tid till skolan idag, och då började jag ändå nollåttanollnoll. tog och bytte bok i engelskan nudå. det blev the kite runner. har ju sett filmen och den är skitbra, så då borde boken vara bättre ;) bokrecensionen ska vara inne på söndag, HAHA. nog hade jag hunnit läsa ut boken tills dess om jag velat, men det kommer jag inte göra känner jag. men har iaf börjat, och det är ju nice. fick veta mitt nationella svenska. bajs säger jag bara, FAIL. så dålig har jag blivit, nu är det bevisat, ehe.

skrittade ut valle idag. det var ganska varmt ute, men jäkla snöigt. var väl ute i kanske fyrtio minuter. sen gick vi in i ridhuset. lotta skulle känna lite på honom. la fram två bommar som dom klev över. usch, den där hästen, ojoj. han är så jävla fin. det är liksom en fröjd för ögat att se dom två. byggde bort lite hinder medans och sen blev det att åka hemåt. haha, alltid när jag är tidig får jag sitta och vänta hur länge som helst på morsan.

började kolla the eye med mamma. men jag blev så trött att jag sa att jag ser filmen sen. vips, så slocknade jag. vaknade kring halv åtta när det ringde. fick ett besked som jag nästan anat lite. men det är ju fint ändå. fått ett löfte av lina ;) tråkigt bara, inge mer bad, långritter, körturer och julaftonar. kanske långritter om man har tur, men ändå. är iaf glad för tiden vi hunnit med. maha, det var så skevt, när linda frågade om jag hade varit i stallet så kom jag inte ihåg det! jag bara, öhm, öhm, jag vet inte. sen efter ett tag kom jag på att jag visst hade varit där, shitman ..


nu blire dirty sexy money, nicebajs.
fotoalmanackan kom förresten idag, turbo.
tjingpling

i want candy

2008-12-02 @ 23:28:14 Allmänt Kommentarer (1)
caroline den jäveln fick mig att längta jättejättemycket till usa och miami. shises, jag ska dit en gång till i mitt liv. det har jag bestämt. det är det bästa landet som finns, jag älskar det! ska fan fixa mig ett nytt konto på stuberten så jag kan börja spara till en resa, tjohey.


ingen skola för min del. kände mig sjuk. tror jag börjar få en fin förkyldning. inte kul isåfall.
promenerade till stallet. tänkte bara ha t-shirt under jackan, men mamma hann stoppa mig. det visade ju bara sisådär -15 grader här hemma och ännu mer där kring stallet. blev ingen uteritt med pärlan. hade ju inte vart så nice om plattan i benet börjat frysa. tog det lugnt i ridhuset iaf. skrittade en fyrtio minuter och travade kanske fem. då på långa tyglar. vallemannen är så jävla underbar. säger man ptroo så stannar han direkt. var absolut inte beredd på det första gången så jag höll på tippa på näsan, haha. fybubblan vad jag älskar honom. pysslat på efter det och var klar redan sex. tänkte hem och plugga med fick vänta på morsan i nästan två timmar.

kollar lite smått i am sam. mamma ville se om den från börjar, så jag väntar tills delen där vi var sist. det är en sjukt bra film, helt knäpp, men jävla bra. se den om ni kan.

ska slänga mig i säng efter det.
imorrn börjar jag åtta och slutar 9.40.
tudels

i want to be rich

2008-12-02 @ 00:50:35 Allmänt Kommentarer (0)

slängde iväg en fin beställning på lite saker idag.
bland annat ett nytt objektiv, Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1. låter feting nice. 
passade på att köpa ett filter också. inget speciellt, men bra att ha till en början.
sen kom jag på att jag behöver ju en ny väska, men visste inte om jag hade råd.
men sedär, det gick att skrapa fram lite pengar. så en kameraväska är också
beställd. velade lite mellan två, men det blev den billigare för pengarna tog slut.
pheh, nu är det tomt på mitt konto. där gick tanken att ha tiotusen till jul åt skogen, hah. 

 

a fine guy

2008-12-02 @ 00:08:00 Allmänt Kommentarer (0)


första december = tända ljuset

idag var det min mammas fel att jag missade första lektionen. hon fick för sig att jag började tio, och jag trodde hon började halv tio som mig. haha, hon väckte mig alltså lite sent. insåg efter det att jag inte hade några lektioner förrän 14.20. nice. tänkte kliva upp, men sängen och mera sömn lockade mer. slaggade ända till ett. var på en 2 timmars engelska. inte så farligt faktiskt för en gångsskull.

stallet. red ut maxen. fick sällis av soffan och super olle. sicken tur, annars hade vi nog dött i mörkret. max var lite rädd för olle. för bjässen började supervända och bråka. haha, fick vara beredd ifall olle gjorde nått, för då var max lika snabb att fly från honom. hihi. sen gick det bättre. tyckte lite synd om ponnyn när det var så himla mkt snö efter stigen. men han verkade klara färden ganska fint. han är som så snäll lille masken. innan man rider känns det himla kul och bra, men just på ryggen känns det bara fel, fel, fel. men efteråt så är det så härligt. kollade förstås rygg och ben efteråt, allt var helt och som vanligt.
borstade, mockade till kungen. pussades lite extra med honom. he's the best liksom. haha, skrattat runt med murro litegrann innan hemfärd. alltså, kass humor man kan ha. HAHA, men så jävla skön ;) raggade hem med vanja ericsson och hennes brum. ska fråga om jag får ärva den när hon dör, för den är fin. en bmw hade inte suttit helt fel liksom, hihi.

ska leta margaretadansen på youtube, lära mig den. eller försöka. sen blir det sängen för hela slanten. jag ska inte missa första lektionen imorrn, där med bastu. pusshejs

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide