merry christmas

har just ätit julemat. så tråkigt alltså. helt vanliga köttbullar, prinskorvar och pottisar. mamma hade slängt fram en hel del olika saker. så om man ska smaka av allt man tycker om så hinner man ta typ en köttbulle osv innan man är mätt. nåväl, jag måste nog ut och springa några varv runt huset för såååå mätt blev jag.
väntar på att mamma ska diska klart och så. sen ska jag vara "tomte" och dela ut våra klappar. ojoj, riktigt spännande. ser fram emot att börja pilla med min mobil, hehe.

såklart hunnit vara i stallet också. gick dit imorse i världens speed. släppte ut pärlorna i sina hagar. klädde på mig hundra kilo kläder och även plastpåsar på fötterna i skorna. haha, jag har hört att det ska isolera så man inte fryser om dom. mockade till skruttan, borstade och hann fylla säckar däremellan. sen klädde vi på odjuren och gick ut i kylan. vi tänkte köra våran vanliga julritt mot stan, men vi drog åt motsatt håll. upp till malmberget. i första galoppen kan jag ju som tala om att jag var så jävla nära att trilla av. hum, varför blir ingen förvånad när jag berättar det? ;) nåmen, på loppan åker jag bara med, håller inte om med skänklarna, trampar typ inte ner hälarna och har glappa tyglar, hehe. och så kommer det en ingång till en annan gångstig mitt i allt och vips så hade hästen tvärsvängt in dit. hej och hå, rena turen att jag satt kvar, hahahaha. men sen kan jag lova att jag hade korta tyglar och satt ordentligt resten av vägen. red iaf hem till marro där vi blev fotade och loppan och gurre fick sig ett äpple. sen vidare till matte linda där det blev fotande och banan. riktigt mysigt var det. men jag började baske mig frysa om fötterna iaf. kanske för att vi stod stilla så länge. ännu en lyckad julritt med marro och tanterna måste jag säga. kanske även den sista? hoppas inte.


ursäkta om jag ser sär ut, men jag är sär ;> jhedan har fotat alla (utom sista), thanx

fick förresten en julklapp av mongo (anneli). varför vet jag inte. jag måste verkligen ha varit snäll i år, haha ;) tror jag vet vad det är, en pluttelitensak. men det är tanken som räknas och jag hade fast blivit glad över en sten. eller kanske inte en sten, men ni fattar vad jag menar..? kuljul, jag vart iaf väldans glad och överraskad.
gett alla tre snyggingar varsin jultårta. loppan fick en röd, olle en grön och valle en blå. men min kräsne kung åt inte för kung och fosterland. det smakade lite knepigt sa han, hihi. fixade även boxarna åt dom innan jag for hem. körde brummen. kände mig lite stressad ibland. men körde bra iaf.

nu jäklar. ska firra med nån bild innan det är dax för julklapparna! tjoho.
ps. jag har inte ens på tvn = ingen kalle anka. tack gud för att jag lyckades slippa det.
      GOD JUL alla, hoppas ni har en trevlig jul och får massa fina julklappar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide