It always start over once again

2014-10-31 @ 23:32:28 Allmänt Kommentarer (0)
Händer fortfarande inte så mycket, så känns liksom onödigt att blogga ;) Fotade några hoppgrupper i tisdags, men det var inte så rolig övning och inte heller bra bilder, så dom ids jag inte ens dela med mig.
 
Idag tvingade vi Amanda att rida i dressyrsadel på Sillen. Fattar inte ens att vi lyckades få henne att göra det, hon är alltid så tjurig och ospännande, haha fan vad taskigt det lät ;) Men jäklar vilken skillnad vi såg, så jag och Moa var väldigt nöjda, hahaha. Försöker alltid få folk att göra random saker, hitta på lite knas. Går inte alltid att få med dom på mina påhitt, men ibland funkar det allt, hehe ;)

Är mer eller mindre i stallet varje dag, gör inget speciellt, bara hänger och pysslar på med diverse grejer. Får hjälpa A to the manda lite när hon rider ibland i alla fall och det är skoj. Alla gillar väl att få styra och ställa över andra va, hehe? Nä, men det är så kul när man förklarar något och ryttaren ändrar och man ba yes, det blev exakt som jag hade tänkte mig. Även om det bara är minstaste grejen. Äsch, går inte att förklara, men är kul i alla fall ;)


Och har faktiskt fått lite ridsug nu på senaste och inte bara ridautsug utan även lite dressyrsug, och hoppsug har jag nästan haft hela tiden :)


Shine brighter than a lighthouse

2014-10-23 @ 19:20:17 Allmänt Kommentarer (0)
Händer verkligen ingenting kul i mitt liv just nu. Är som inte heller motiverad till att göra desto mer heller. Har gått tillbaka till mina fuckade sovvanor och kör liksom på det. Fast imorgon ska jag tvinga mig själv att göra bort lite saker från mina måsten och kanske passa på att dra förbi establo när man ändå är i farten. Hatar när man inte har något alls inplanerat på flera veckor, man har ju som inget att se fram emot. Har nog nästan bestämt att jag ska åka iväg i december i alla fall, men det är ju tusen år kvar ;)

Tänkte dela med mig av en låt när jag ändå håller på .. Stör mig som fan att den inte finns på Spotify dock. Ni som sett 22 Jump Street har säkert hört den redan :) Tycker det fan är dåligt med bra och ny musik nu på senaste. Alla man har är ju sönderlyssnade typ ..


Stay high

2014-10-23 @ 19:06:27 Allmänt Kommentarer (0)
Fotade lite bilder på Julia och Joanna när dom var värsta stiliga. Tycker nästan alltid såna bilder blir fina, för det är ju inte ofta man liksom fotar sig och hästen med klänning och högklackat ;) Sen blev jag kanske inte supernöjd, men som vanligt hade jag kunnat hålla på i tusen år tills jag hade haft massa bilder att välja mellan, men modellerna frös lite så det gick ganska fort alltihopen, hehe. Gillar i alla fall att det hade blivit lite frostigt överallt så man slapp den blöta, mörka färgen på allt i bakgrunden :)
Och sen hade jag så mycket tid över att jag tvingade Moa att ställa hennes häst som modell lite snabbt ;) Började visserligen snöa lite, och den var mest intresserad av saker åt fel håll, men den är stilig i alla fall.
 
 
 
 

The young and the hopeless

2014-10-13 @ 23:41:50 Allmänt Kommentarer (0)
I söndags var det en kurs med en fd ridande polis. Som jag faktiskt har en bok om och som jag också sett i Globen med hennes häst Utter ;) Hur som helst så hann jag titta två grupper och passade på att fota ena när jag ändå hade kameran med. Ganska häftigt att se hur olika hästar reagera på alla olika grejer. Dom blinkande ljusen var dom flesta mest skeptisk till. Och skojigast var nog ändå när dom fick testa hoppa över ballonger ;) Slängde ihop ett snabbt kollage med massa bilder ..
 
 

Wicked wonderland

2014-10-13 @ 22:35:42 Allmänt Kommentarer (0)
Fotade ju lite bilder på Olle innan jag rakade av han pälsen, den var så fin och härlig färg. Det blev dock lite tidsnöd så skippade knopparna denna gång. Provade också ha lädergrimma istället för träns. Trodde bakgrunden skulle bli svindålig eftersom alla löven lossnat och allt är rätt grått och trist. Men den lilla snön som hunnit komma gjorde sig faktiskt bra. Fast bilderna blev inge speciella, men helt okej ändå. För när Olle modellar går det ju inte att få fula i alla fall ;)
Sen hoppade jag in i några bilder bara som minne och kul att ha. Fastnade för en bild direkt som jag bara var tvungen att lägga ut tidigare även om jag inte gillar att vara med på bild ;) Han är så fin lillhjärtat. Aja, här kommer några av dom andra. Alltså visst är han så söt så man smälter?!
 
 
 
 

There is a light that never goes out

2014-10-13 @ 20:28:40 Allmänt Kommentarer (0)
Så mycket kärlek till den här killen. Han har ett hjärta av guld och fin som få <3

Left hand free

2014-10-10 @ 21:49:24 Allmänt Kommentarer (1)
Hade fler bilder fotade med kameran. For once blev det lite bilder utanför banan också. Tvingade Emma att posa, men hon brukar ju gilla bilder och man kan aldrig få för många, haha ;) Ser dock att knopparna måste tränas på, inte helt top notch denna gång, heh.

 
 

Almost is never enough

2014-10-10 @ 21:43:12 Allmänt Kommentarer (0)
Helgen på tävling var super, det är ju så himla kul. Har groomat åt Emma, men samtidigt haft jäkligt fritt så hunnit fota alla våra klubbare och en del andra mellan varven. Men önskar att jag ibland kunde vara på tävling och bara fota. För nu har jag skickat till alla jag hade bilder på och flera andra har hört av sig och frågat om jag har bilder på dom också. Hatar att inte ha det, känner mig så taskig, haha ;)
Men samtidigt hade det varit skönt att bara vara på tävling och grooma och chilla och inte springa runt överallt för att hinna fota alla.

 
Och det är inte bara själva tävlingen som är skön, utan kvällarna också. Så mysigt att bo på plats och att massa andra också gör det. Chillet i stallet på kvällen är nice, och sen hängandet. Jag, Emma och Fanny kollade film båda kvällarna. Eller ja, vi försökte ena dagen, men det lagga och andra dagen somnade alla, hahaha ;)
 
 
Sen gick det jättebra för Emma och Chippy. Första klassen var super, där satsade dom och fick ett litet nedslag i omhoppningen. Andra klassen var dom felfria. Sista klassen var dom bäst och vann. Så första nollan i LB och första vinsten för dom.
När jag är med på tävlingen med ponnyerna så går det bra, jag är som en turmaskot, haha. Skojar inte ens. När jag var med Jullan på hennes första tävling med Månne så nollade dom. Sen i Boden minns jag inte riktigt hur det gick i alla klasser, men vet att jag har en bild med vinnarrosett, så obviously gick det ju bra där. I Vännäs debuterade dom MsvA hur bra som helst och placeringar och fina rundor i MsvB. Och ja, nu Emma som leverera. Haha, och bara för att jag skrev detta nu så kommer det nog aldrig mer hända ;)
 
Alla RKD:are har varit duktiga, superkul. Och kul att det var både ponny och häst samtidigt. Har haft skoj som attan i alla fall.

 

Don't tell them

2014-10-02 @ 22:53:02 Allmänt Kommentarer (0)
 
Dagen har bestått av en massa packande. Jag och Emma hade en bra plan, trodde vi. Visade sig att vi var rätt extrema tidsoptimister och planen sprack ganska rejält, hehe. Men vi hann ändå med allt som vi skulle även om det inte var i exakt den tidpunkten vi hade tänkt oss ;)

Som sagt så packade vi alla hästgrejer och gjorde ordning och reda. För imorgon bär det av mot Luleå och jag hänger på lirarna. Man gillar ju tävlingslivet så bara att passa på när det går ;)

Sen longerade jag en envis Silli och efter det kvällsmockade jag min del i ridskolestallet. Och snälla som vi är hjälpte vi Amanda att packa lite och organiserade i hennes kaosiga skåp. 

Har nog packat allt mitt klart också, så nu kan jag ta det chill och kolla mina serier resten av kvällen. Aja, ska bli himla kul med helg, vi hörs och syns.
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide