Like you already knew me

2014-04-30 @ 22:46:36 Allmänt Kommentarer (0)
Kvart över tolv var jag i stallet idag, ombytt och allt. Ni som vet min nuvarande dygnsrytm måste känna chocken, haha. Var trött som attan, men hade lovat att hjälpa Amanda med rakning och fix av Sillen, så var bara att kasta sig upp ur sängen så tidigt ;)
 
Men imorgon tror jag att det blir stalledigt, har inget speciellt som måste göras. Måste ju också spara en massa energi för att klara av helgen, hehe. Det är väldigt mysigt och roligt att nattvakta med gänget, men på söndagen är man oftast mer död än levande.
 
 

One fight and a million eyes

2014-04-30 @ 22:11:21 Allmänt Kommentarer (0)
Kände att jag var tvungen att lägga upp en lite mindre redigerad
bild också för han har ju så mysiga och blåa ögon :)

 
 
 
 

You set yourself fantastically

2014-04-30 @ 21:58:03 Allmänt Kommentarer (0)
 Bjussar på en bild som för ovanlighetens skull inte visar en häst.
Det är min nyaste släkting faktiskt :) Lilla Tage Tiger.

 
 
 

And we'll be burning up like neon lights

2014-04-30 @ 20:52:02 Allmänt Kommentarer (0)
Några bilder från förra veckans hoppträning som jag lovat att lägga ut ;) Börjar dock bli lite mätt på dessa hoppande ridhusbilder. Hela mitt album på fejjan är fyllt med i princip likadana bilder, känns ju lite enformigt och tråkigt. Nåja, snart kommer sommarn och då kanske man får inspiration och tid för annat.

 

Word up

2014-04-28 @ 05:43:20 Allmänt Kommentarer (0)
 

Hade först inte tänkt göra något speciellt idag, bara chilla och typ städa mitt rum. Men gjorde en deal så jag slapp städandet och så for jag till stallet istället. Tänkte hämta några fler nummerlappar och så passade jag på att hänga i småstallen lite. Fotade Emma som snabbast i ridhuset. Haha, vet inte vad jag gjort när jag fotat för när man kollar på bilderna i efterhand ser det typ ut som att jag blundat och bara fotat på måfå ;) Nåja, den här på bara Jerry blev ju söt i alla fall.
Sen hängde jag lite mer i småstallen med Emma och Fanny, höll lite häst medans det klipptes osv.
 

Vart ganska sent innan jag kom hem, men pysslade lite innan jag kollade klart dom sista avsnitten av OC. Nu måste jag leta någon ny serie, eller rättare sagt gammal serie som man kan kolla när man kollat allt annat. Funderar på om jag ska orka börja om helt från början med typ One Tree Hill, men det känns ju som att man minns så mycket av den ännu .. Får se om jag hittar någon mer lockande.
 
 
Aja, imorgon börjar en ny vecka och nu kommer det hända saker mer och mer :) Och helgen kommer nog bli väldigt fullspäckad, lär vara ganska busy med allt från knoppning till fotning. Men blir nog kul ändå. Fast hoppas tiden går snabbt för ser nog ännu mer fram emot veckan efter, hehe. Tjing.

Do your dance quick

2014-04-27 @ 13:13:00 Allmänt Kommentarer (0)
Lovat att jag skulle slänga in lite uppdaterade bilder från en av hoppträningarna. Har lagt upp alla på fejjan också, men där dödas kvallan på dom liggande bilderna och då känns det bättre att lägga upp några här också och få en rättvisare kvalité, hehe. Nåja, fina hästar på bilderna i alla fall :)


You managed to just wash away

2014-04-27 @ 13:00:00 Allmänt Kommentarer (0)
 Glömt publicera detta såg jag. Nåja, här kommer två låtar jag haft på hjärnan tidigare :)
 

Give me back green greens and goldens

2014-04-27 @ 01:46:22 Allmänt Kommentarer (0)


Det här är mitt lilla projekt. Inte alls stort, men väldigt pilligt och tålamodskrävande. Är inte så påhittig och kreativ som jag önskar att jag var, men tycker om att pyssla och göra grejer. Enda nackdelen med det här är ju att jag inte kan göra till mig själv. Eller det kan jag ju, men har ju ingen användning av det, haha. Äger en nummerlapp sen tidigare, så den var min försökskanin. Och tänkte att jag alltid kan försöka smyga den på PS träns till sommarn när det blir tävling ;)
 
Har bara hemma 5 färger - guld, silver, turkos, rosa och lila. Från början var det tänkt att jag skulle pimpa Sara och Amandas nummerlappar, men nu har det ökat på till typ tio pers. Men det är ju bara kul :) Hoppas bara det håller. Har ju ingen som helst garanti på det eftersom ingen har hunnit provats, men gjort mitt bästa för att få det att sitta. Sen får man ju vara lite extra försiktig när man byter nummer och förvarar dom typ. Men har ju kvar bling så man får väl laga i värsta fall. Och om ingen färg passar ens tävlingsfärger så kan man ju köra all in till ledtränset, för där sprollar det ju ;)
 
Testade göra lite olika kombinationer och täthet. Det kändes lite ihoptryckt med massa, så provade större mellanrum också. Men då tyckte jag båda såg bra ut, så det är väl en smaksak :) Och först vart jag nöjd, sen efter att ha studerat dom ett tag var jag ganska missnöjd och dagen efter var jag nöjd igen, haha. Så typiskt mig. Dom är i alla fall enligt mig finare i verkligheten än på bild.
Så ja, är du sugen så fixar jag. Man måste offra sin egna nummerlapp och det kostar en slant, fast det sägs att jag inte är allt för dyr. Men ös på bara, för det är verkligen superskoj och det blir ju definitivt lite roligare än innan, eller hur?! 
 

We invite the whole world to play

2014-04-27 @ 00:58:38 Allmänt Kommentarer (0)
Var så inne i mobilbilderna att jag glömde dom andra från i påsk, hehe. Har fotat rätt mycket och random, men mest som minne. Och Josefin är med på massa och då är det strängt förbjudet att lägga ut dom ;)
 

I'm gonna swing from the chandelier

2014-04-27 @ 00:12:00 Allmänt Kommentarer (0)


Påsken i stugan var skön som attan. Men det var mycket mindre snö än väntat, haha. Ville ju skotta gångar till bastun och förrådet, skotta en mysig grop vid grillplatsen osv. Men det var inge snö alls kvar där. Så gjorde en grop på isen istället, men det var nästan inge snö att skotta där heller, men hitta sen ett ställe där isen hade släppt vid kanten så jag kunde göra en grop, haha. Haft massa mys i stugis och bästa av allt att Dogge också var där :) Fast snäppet bättre var nog att man slapp myror, mygg och småkryp som inte vaknat till liv än, hehe.
Tror söndagen var bäst, för då var det jättevarmt, soligt och ingen blåst. Och så var vi på isen och pimplade osv med ett helt gäng :) 
 
1. Stugavägen var inte så bra. Lera och stora vattenpölar = smutsig bil. Se filmen, lättroade ;) 2. Lite snö som jag fick skotta i, hehe. 3. Hög mysfaktor med elden. 4. Bastu, som jag inte diggar, men man måste ju ibland. 5. Jessica och Josefin 20+ bast målar ägg, haha. 6. Folk i solen.
 
Har sen dess inte gjort något speciellt, mest bara chillat och stallat. Var och fotade lite hoppträning igen, känns som att Ålle snart kommer lessna på mig, haha. Men folket ber ju mig komma varenda tisdag, så måste ju lyda ;) Längtar dock till utesäsongen börjar, det borde fan vara snart. Även om omgivningen runt banan är grå och trist dom kommande månaderna så är det ändå på tiden att få fota utebilder :)
 
Har dragit igång en litet projekt, som är superkul. Älskar att pyssla. Ska visa sen vad jag gjort. Adjö.

Not exactly as planned

2014-04-18 @ 13:00:00 Allmänt Kommentarer (0)
Såg att jag hade lite failbilder också från senaste. En blandning mellan vilda hästar och lite knas. Tycker det är lite skoj att liva upp albumen med dessa ;) Hoppas ingen på bilderna blir arg och att dom kan bjussa lite på sig själv. Önskar jag hade haft några fler failbilder på mig själv, hehe. Dom seriösa kommer typ efter påsk :)


I know what I'm after

2014-04-18 @ 01:33:34 Allmänt Kommentarer (0)
En jobbig sak med bloggen är att man får lite ångest när man glömmer eller inte hinner att blogga på länge. Har faktiskt haft den i huvudet typ varje dag på senaste, men har verkligen inte haft tid till att skriva något inlägg. Sen tycker ju ändå folk inte om "idag har jag gjort det och det och det"-inläggen och när man heller inte gör något speciellt på dagarna blir det kanske ännu mindre kul att läsa ;)
 
Och som sagt har jag inte gjort något desto mer annorlunda, har bara haft fullt upp med the usual. Faktiskt varit mycket i stallet, men där också bara gjort det vanliga. Fotat hoppträningen flera veckor på rad känns det som, haha, så ska försöka välja ut några bilder att slänga in här och på fejjan tänkte jag. Men det är inte det lättaste, för vill ju inte alltid göra världens bildbomb och har så svårt att välja bara några få. Och om jag fotar alla grupper är det väl kring 20 olika människor och vill ju variera folk som jag lägger upp på. Men oftast blir ju dom ljusa hästarna bäst i ridhuset och så slutar det med att det i princip ändå alltid är samma, hehe ;)
 
Skulle egentligen dragit till stugan idag, men blev lite knas med Skåningarnas resa och slutade med att Jossi hoppade på tåget tidigare idag och är framme först imorgon. Så blev lite ändring i planeringen, men förhoppningsvis kommer vi väl iväg imorgon på fm. Så hoppas det blir bra väder under påsk nu när jag för engångsskull drar till stugan. 
 
Tror dessa bilder är ovisade, så här får ni något nytt att se i alla fall ;) Som ni redan vet gillar jag inte att fota i sol, men det var sista dagen så hade inget val. Söta är dom ju alla tre hur som helst. Lite tomt utan den lille hårbollen ..

 
 

Clouded by your lies

2014-04-08 @ 15:38:45 Allmänt Kommentarer (0)
Haft den här låten på hjärnan dom senaste dagarna .. Från en serie jag följer. 
 

Who said I can't be Superman

2014-04-05 @ 22:29:43 Allmänt Kommentarer (1)

Två långa dagar på raken ..
Igår började jag dagen med att hämta en hyrbil. Det hade blivit miss i kommunikationen, så fick vänta typ 30 minuter på att få nycklarna = att våran avresetid blev ganska mycket senare än planerat. For i alla fall till stallet sen, hämtade Sara och kopplade på släpet. Tyckte vi var riktigt duktiga som kunde koppla på det och få allt funka. Hästtjejer är ju the shit ;)

 


Första anhalt blev Hakkas, där hämtade vi upp Jh som var sugen på roadtrip. Ju fler, desto roligare. Sen brände vi på hela vägen till Luleå och Storheden. Parkerade på Hööks, där jag också backade med släpet, inte illa va?! ;) Shoppade lite där och på Biltema. Eller jag plocka grejer till Amanda, men fick ju i alla fall låssas att jag shoppade, hehe. Och såklart käkade vi lunch på Max. Tyckte Jh skulle köra från Biltemas parkering in dit vid Max så jag slapp trängas, hehe, men sen körde jag vidare till Piteå.
Där hos Grens hittade vi en liten brun häst som frös. Inte lätt att vara skåning. Så vi täckade på den och hoppades att det var våran, hehe. För vi lastade på och tog den i alla fall ;) Hon var inte så sugen att åka ännu mera transport, men var väldigt snäll ändå och nöjd när hon fick massvis med mat.


Jh fick köra en bit sen. Det blev en snabbis förbi Max igen och sen ett stopp för tankning just utanför Luleå. Men sen körde jag resten av vägen hem och allt gick finemang, fast rätt långsamt, phu.
Väl hemma så installerade vi hästen i hennes nya bostad och sen tankade vi upp bilen och lämnade den. Men sen drog jag och Sara tillbaka till stallet och grejade på. Hängde lite med Anneli och så hjälpte vi henne att smörja all Nobbes utrustning. Innan vi for hem så släppte vi nyhästen i ridhuset så hon fick röra på sig lite. Hon var lugn och väldigt nyfiken. Riktigt söt tjej är det, ska bli kul att se hur hon trivs här. For väl hem sen vid 22.30 eller vad det nu hann bli.
Så jepp, nu har jag premiärkört släp. Hästsläp till råga på allt, och med en hel häst inuti också. Skönt att jag klarade av det :) Fast nog är b-bil aningens bekvämare. Men vi hade rätt skön bil denna gång i alla fall.
 

Idag har jag haft stallpass hela dagen med Amanda. Tyckte vi var rätt bra, det var knappt jobbigt. Fast vi hade rätt bra assistans hela tiden :)

 


Fast and kind of furious

2014-04-04 @ 00:03:40 Allmänt Kommentarer (0)
Och juste .. Dagens händelse .. Höll på att kvadda bilen idag när vi hämtade Hugo. Var typ millimeter från att krocka. Körde på huvudled och så bara kör det ut en bil mitt i allt. Tur som attan att det var en fyrvägskorsning som gav oss alternativ. För det var halt just där och hade jag bara bromsat och fortsatt rakt fram hade vi vart pottimos. Men jag bara styrde åt sidan snabbt som fan, slira lite och så fortsatte vi, haha. Kändes ungefär som att jag var med i Fast and the Furious eller nå ;) Helt high on life blev vi, snacka om adrenalinkick. Hoppas den andra tjommen fick en rejäl chock, för jävlar vilken klant. 


Under you

2014-04-03 @ 23:46:36 Allmänt Kommentarer (0)
Det blev ingen bra fotodag idag. Inte nog med att det var strålande sol, det blåste rätt ordentligt också. Suck .. Och dessutom som var dom två hästarna vi ändå tog ut inga fotomodeller. Antingen kunde dom inte stå stilla eller så vägrade dom ta fram öronen och se stiliga ut ;) Nåja, förhoppningsvis får vi någon mer chans att få till en bra bild.
 
Så mestadels bara hängt i stallet idag. Pussade på Olle och mockade lite åt honom. Sen när jag kom hem gick jag innanför dörren, vände och åkte tillbaks till stallet, haha. Hade inget att göra hemma och var sugen på lite stallhäng ;) 
 
Imorgon drar vi iväg på en liten roadtrip. Ska bli både kul och spännande.
Så bäst att sova snart så man orkar upp i tid och köra alla milen dit och tillbaka. Have a nice night, puss.

I'm aiming for full control

2014-04-02 @ 20:07:34 Allmänt Kommentarer (0)
Har inget att göra så tänkte passa på att uppdatera här litegrann. Helgen sprang förbi fort. Lördagen innehöll en uteritt på Mattur med Sara och Elvis. Passade på att tölta massa och han var kung. Tyvärr är underlaget efter stigen riktigt uselt nu, bara vissa ställen som är okej. 
Söndagen innehöll lite longering av Olle. Han hade ju haft vilovecka, så borde ju gissat att han skulle vara craycray. När jag släppte ut han på linan i skritt pep han och drog iväg i någon slags bockserie. Sen var han lugn ett tag tills han exlopderade och rejsade som en galning. Han låg i kurvorna typ och det slutade med att han ramla. Typiskt Olle.
 
 
Imorgon väntas lite fotografering. Vi får se om vädret tillåter det. Bara det inte snöar så blir det bra. Är det sol så får vi försöka anpassa oss bäst det går. Ska knoppa djuren också så ska försöka få till fina knoppar. Har väl aldrig varit nöjd med min knoppning, men eftersom folk alltid tyckt dom är så fina och bra så har jag börjat tro lite mer på det. Men nej, nu vet jag att jag inte är nöjd, så måste försöka bättra mig. Så bara att knoppa massa mer.
 
Är också sugen på att få till några bilder i kvällssol, så måste väl ragga någon medhjälpare och ta en häst. Det är inge kul med samma hästar hela tiden ju, hehe. Men känner att det snart är Olles tur att vara med ;)

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide