Who said I can't be Superman

Två långa dagar på raken ..
Igår började jag dagen med att hämta en hyrbil. Det hade blivit miss i kommunikationen, så fick vänta typ 30 minuter på att få nycklarna = att våran avresetid blev ganska mycket senare än planerat. For i alla fall till stallet sen, hämtade Sara och kopplade på släpet. Tyckte vi var riktigt duktiga som kunde koppla på det och få allt funka. Hästtjejer är ju the shit ;)

 


Första anhalt blev Hakkas, där hämtade vi upp Jh som var sugen på roadtrip. Ju fler, desto roligare. Sen brände vi på hela vägen till Luleå och Storheden. Parkerade på Hööks, där jag också backade med släpet, inte illa va?! ;) Shoppade lite där och på Biltema. Eller jag plocka grejer till Amanda, men fick ju i alla fall låssas att jag shoppade, hehe. Och såklart käkade vi lunch på Max. Tyckte Jh skulle köra från Biltemas parkering in dit vid Max så jag slapp trängas, hehe, men sen körde jag vidare till Piteå.
Där hos Grens hittade vi en liten brun häst som frös. Inte lätt att vara skåning. Så vi täckade på den och hoppades att det var våran, hehe. För vi lastade på och tog den i alla fall ;) Hon var inte så sugen att åka ännu mera transport, men var väldigt snäll ändå och nöjd när hon fick massvis med mat.


Jh fick köra en bit sen. Det blev en snabbis förbi Max igen och sen ett stopp för tankning just utanför Luleå. Men sen körde jag resten av vägen hem och allt gick finemang, fast rätt långsamt, phu.
Väl hemma så installerade vi hästen i hennes nya bostad och sen tankade vi upp bilen och lämnade den. Men sen drog jag och Sara tillbaka till stallet och grejade på. Hängde lite med Anneli och så hjälpte vi henne att smörja all Nobbes utrustning. Innan vi for hem så släppte vi nyhästen i ridhuset så hon fick röra på sig lite. Hon var lugn och väldigt nyfiken. Riktigt söt tjej är det, ska bli kul att se hur hon trivs här. For väl hem sen vid 22.30 eller vad det nu hann bli.
Så jepp, nu har jag premiärkört släp. Hästsläp till råga på allt, och med en hel häst inuti också. Skönt att jag klarade av det :) Fast nog är b-bil aningens bekvämare. Men vi hade rätt skön bil denna gång i alla fall.
 

Idag har jag haft stallpass hela dagen med Amanda. Tyckte vi var rätt bra, det var knappt jobbigt. Fast vi hade rätt bra assistans hela tiden :)

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh den känner jag oxå igen! :) jo förresten hörde att Valle är såld.. Vet du vars han är nu?

Svar: Jo, han är såld. Jo, jag vet vars han är nu.
Jessica Köhler

2014-04-12 @ 12:05:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide