changes in order

2010-09-28 @ 23:28:03 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
gud vilken skön grej att få sova hela dagen. vaknade kring lunch, men tvingade sen mig att sova lite till. min säng är så mysig ;)

varit och prommat med busolle innan hoppningen och fixat lite åt dom.
shit vad bra det gick idag också på hoppträningen. jesse är så duktig :) ända från framridningen har det kännts bra nu. han är inte lika seg som första gångerna. vi hoppade liten bana med linjer och nån sväng. svårt att förklara, låter ändå så konstigt hur man än skriver.


jag och jesse idag ;)

nåja, det var kul och det gick bra. hade lätt kunnat hoppa mycket högre, kände inte alls någon osäkerhet eller så. fullt ös. så jävla kul att det börjar gå lite bra. törs mer och vågar påverka mer också, åker inte bara. kul, kul, kul :) bara den ordentliga eftergiften jag vill få till. mina korta armar förstör ju mycket också. nåja, det kommer, det ska jag träna på.



sen red jag med mina nya vantar, roeckl grip. har alltid velat ha sånna då jag vet att dom är tunna och bra. men dyra. fyrahundra är lite väl mycket för ett par vantar som lätt förbrukas. men fick dom i julklapp. tidig julklapp, haha. så jag är superglad. tror det var dom som gjorde det idag. så sköna och så bra. måste ju ha tunna som sitter ordentligt, annars håller jag bara fast vanten också och får kramp i händerna ;) men roeckl är som ett extra skinn, love it :)

aja, nu ska jag nog invänta idol och det. fast har ju redan sett vilka som gick vidare ;) imorrn jobbar jag hela dagen nästan. 12-20, massa lektioner, ojoj. men det blir nog bra. pusshej

a one in a million horse

2010-09-27 @ 23:28:19 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
hemkommen till gälka town. har haft en trevlig och bra helg.
for ju till piteå vid 19-tiden på onsdag. när vi kom dit gjorde vi iordning till hästarna innan vi slog oss ner framför tvn och inväntade reprisen av idol. sen sussade vi.

var på stan i piteå på torsdag och filosoferade medans lotta var hos frissan. hade ju glömt plånkan hemma i bilen så kunde bara fönstershoppa ;) var och kollade böcker hur länge som helst och önskade att jag hade haft råd med en bok åtminstone, haha. sen käkade vi lunch på nått ställe i stan.
for till umeå sen på dagen. packade in hästarna i sitt boende och sånt. tog det lugnt, käkade en sallad och småglodde lite på en lektion.

har ju som hunnit orientera mig runt där på hippo så nu hittar jag allt. och jag gillar verkligen anläggningen. känns så genomtänkt. förutom hagarna. underlaget är hemskt och dom har riktigt farliga avdelningar i vissa. nåväl.

fredag gick kusarna 130 cm. valle två ner i omhoppning, just utanför placering. bara två 00or, dom andra hade också 0+8 fel. olle två ner i grunden.

på lördag gick olle 130 cm och var felfri, blev 2a. han var grymt bra :) valle gick 140 cm med 4 fel, just utanför placering igen. bara två 0or i den klassen .. men fan vad fint han hoppade alltså. lätt värdig en vinst!

           
                            bild från sgt, enda som fanns i arkitvet nu ;)

på söndag gick olle 130 cm igen. dom rev sista i grunden. fan vilken osis. fanns vissa hästar som klonka i i princip varje hinder, men bommen legade kvar. lotta satsar på att svänga i omhoppningen, men gör det i luften över sista istället och olle knuffar ner den. aja, han var på g, så han var lite ledsen över att inte få hoppa mer ;) valle gjorde debut på 145 cm, han startade sist och ingen av dom andra 6 var felfria. endast en med 4 fel resten mer. så kommer valle, och vad gör han .. jo, han nollar klassen. enda felfria! hur sjukt är inte det. sen var det tyvärr winning round, så i omhoppningen gick första runt felfritt och slutade på sina fyra fel. valle hoppade asbra alla hinder tills kombinationen. då hamnade dom i värsta mellanläget och han hoppade i princip in i hindret när han var tvungen att stanna. men dom tog om det, rev dock in, och sen ett räcke efter kombon. så slutade med 13 fel i omh. men en 2a plats! shit, vilken häst. han var grym, grym, grym! går inte ens att beskriva med ord.

lite lustigt .. jenny och jag stod på framhoppningen och berömde en annan häst som hoppade så bra. det såg så lätt ut för den. hela tiden. sen på banan hade den ner två hinder och var inte så bra. sen kommer vår egna stjärna valle och sätter nollan helt själv. shit, det var awesome. vi kunde bara säga fan vad grymt, sjukt grymt flera minuter efter det :) och apropå det, jenny kom ju också dit och var med oss, väldigt gemytligt :)

tänk vad valle är bäst! nu är han en riktig svårklass häst. kungen!
som belöning fick dom vila i hortlax en dag. så därför kom vi hem först idag. fick till och med sova i bilen från umeå, så skönt och inatt har jag sovit så gott. har inte ens vaknat av alla fyra sms som kom kring nio. men vid tio vaknade jag utvilad ;)

kände ingen lust till lektion med barnen när vi väl kommit hem, men det gick bra i alla fall. men nu ska jag då gå och gräva ner mig i min egna säng och mysa, kanske kolla en film om jag orkar. för jag får ju soooooova hur länge jag vill imorrn :) min dator har gått i ide, så använder mammas. därför inga småhalvers bilder som jag trots allt firrat. puss o hej.


wierd shit

2010-09-22 @ 01:12:20 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
sitter just och kollar idol. har vart vaken och väntat på reprisen. har också passat på att byta musik på mobilen så jag har lite nyare att lyssna på tills umeå. det tar så långt tid att ladda ner så skiter i det och tar bara dom som jag redan har. önskar mig turbointernet till jul ;)

i måndags skrittade jag ut olle med lotta och valle. gick först i skogen länge och stod upp en massa. sen red vi gångstigen och efter stigen också. phu. hade sen lektion för mina barn. anneli har också lovat att hon ska hjälpa oss som brukar leka ridlärare så vi blir bättre. men än så länge har det inte kommit några klagomål, så det är väl en bra sak? eller så törs ingen klaga, haha.

idag har jag jobbat i stallet hela fm. hade med dogglan som varit bråkig till och från. men han har fått härja i ridhusen en massa så lite glad måste han ju ha varit. efter att jag slutat så började jag packa inför resan. men känner mig verkligen helt off på den fronten. känns inte som att jag har koll alls. aja, får hoppas på det bästa. men det kanske inte hade varit det mest ultimata om dom måstat tävla utan sadel .. ;)
ska i alla fall bli spännande med tävling igen, har aldrig vart i umeå på tävling, bara annars.

hopptränade på kvällen. blev jesseboi. hade en studsserie, 9 studs .. och sen nå oxrar och räcken. trodde först aldrig det skulle gå vägen, nått av det. kände mig feg och riktigt dålig i början. men det tog sig. klantade mig rejält på trestudsen en gång i början. men det var det enda riktigt, riktigt kassa. i alla fall vad jag kan minnas. jesse fick värsta sprutten och vart turbonisse. så det var kul att han tände till lite. det gick bara fortare och fortare i hela studsserien och han var verkligen på g. kändes som att han tog tag i hindrena och hoppade lite smidigare än annars. vi kunde till och med vända supersnävt och byta galopp över en bom. shit, impad av oss.
så helt ärligt .. i don't give a shit hur det såg ut idag, det kändes bra, så resten kvittar denna gång. är supernöjd anyhow :)

måste nog sova nu. ska ju upp och jobba 7-16 imorrn. och däremellan hinna packa klart och helst hinna äta och lämna hunden till jossi som kommer hit. dom har landat i sverige i alla fall efter tre veckor i brasilien. lite avis, men inte så mycket. tror inte jag hade trivts lika mycket som jossi verkar ha gjort det. nåväl, blir nog ingen mer uppdatering ihelg tror jag. åker ju till piteå imorrn och på torsdag till umeå. på återskrivande, hejs

armed and dangerous

2010-09-20 @ 03:36:29 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
igår hade jag massa gäster hemma. vi lagade tacos och sen efterrätt. sen var vi några som satt i köket och snackade skit hela natten ;)

idag for vi på en spännande ridtur kan man lugnt säga. vi skulle bara skritta ut och passade på att ta en ny väg som jag nyss lärt dom andra. den är jättemysig ända tills man kommer till företagstjofs. där efter börjar utmaningarna. en brant backe med skogsunderlag och stenar, sen ska man passera två myrar innan man ska över storvägen och sen lugnet hem efter elljusspåret.


bara det att vi nästan inte visste vart vi skulle efter hundklubben och sen när vi väl var på rätt väg och lyckats passera andra myren tog det stopp. vägen som kändes rätt var helt täckt av grenar och träd. soffi och mitcha gick först och soffi skulle vara smidig och ta sig under allt. men dom var för höga och hon fastnade nästan i trädet, men tillslut drog den av henne så hon landade pladask på rygg i mossan. fyfan jag höll seriöst på att pissa ner mig för det såg så jävla roligt ut. pärlan mitcha stannade och kollade på den knasiga människan i mossan och käkade sen lite förstrött på kvistarna runt om.


sen var det min tur då. min knasiga häst började gå framåt istället för att backa som hon borde gjort. så hon fick kvistar i öronen och fick panik och gick bara längre in mot träden. kan lova att det inte var småkvistar utan feta träd som inte går av om man pressar sig mot det. så jag försökte klänga mig runt henne i en låg profil. men sen satte hon sig på rumpan och jag i princip satt av, för på fötterna stod jag. dessvärre inte hästen som nästan la sig ner innan hon skuttade upp igen. ja, så kan man ju också göra. och det slutade med att vi kom oss under träden och det. fast inte på bästa sätt kanske. nåja, hon började också smaska på buskarna och verkade inte desto mer berörd av den lilla missen. men gud, jag hade såna skuldkänslor för stackars prisma. och har fortfarande. men hon verkade inte så berörd av det hela som tur var.


sen fick vi gå och knäcka allt vi kunde så dom andra skulle kunna komma igenom. sen gick vi bredvid vägen och när det kom lastbilar skuttade fuxen runt och tyckte det var läskigt. gick med henne en bit och det var inte det lättaste. hon prejade ut mig från stigen och hade turbofart. över storvägen och sen ut i skogen igen och sen elljusspåret. hoppade upp där nånstans efter vägen och hästen var lugn och fin. så för prisma blev det lite annat än bara ridstigen, allt från lastbilar till bostadsområden till tunnlar, haha you name it. men vi är stolta över henne :) blablabla .. hade skrivit massa mer, men internet valde att error-a hela jävla skiten och stängde ner allt :( så låter det här konstigt var det tack var nått cp i himmelen typ.

 

på kvällen drog vi och grillade i sandviken. så jävla mysigt att bara sitta runt elden och småprata eller whatever. det går alltid hem hos mig. korven är inte alls lika viktig, haha. lustigt nog hade vi allt utom eld när vi kom dit. bad jh och emmas mamma firra. men så for vi i alla fall och hämtade tändstickor och just när vi kommer tillbaka kommer både jh och emmas mamma med varsin ask. hahaha, fail. aja, that's about it. hejrå

not okey

2010-09-17 @ 23:05:38 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
kom för en stund sen på nått roligt jag tänkte skriva om. sen glömde jag bort det lika fort. sen kom jag på en annan grej jag ville skriva om, men den hade varit för personlig. hade jag skrivit om det hade det kännts som att springa naken runt stan eller nått liknande ;)

gör väl som vanligt då, ordbajsar så att intresseflaggan vajar utan dess like.
ehm, jao, i onsdags hade vi lite markarbete. fick cam och det brukar ju inte gå så bra för oss när det involverar hinder, stora som små, haha. men det var skillnad nu. han härjade inte alls och accepterade det jag gjorde där uppe. kändes som att han var hårdare nu, inte så kinkig som tidigare. så jag får vara nöjd :)

i torsdags hade jag en hästlektion, några som inte ridit så jättelänge tror jag. dom var fräsiga. så det var ganska roligt. men någon ridlärare är jag verkligen inte, och kommer nog aldrig bli, hihi.


idag var vi ut och körde med mitcha. hon var inte lika på hugget som sist i början. men speciellt på hemvägen gick det undan. körde mot abborr och vände sen och tog galoppsträckan tillbaka. hon är så himla söt den gamla skrutten, och det är så kul när hon hela tiden går med spetsade öron och frustar nöjt.

har kollat tv och gjort ingenting. är ensam hemma hela helgen. både skönt och inte. ska sova jättelänge imorgon och göra så lite som möjligt hade jag tänkt. haha, nämen nästan kanske. vill att det ska bli måndag snart, men bara om något riktigt bra hade hänt tills dess. men chansen är nog inte så stor, damn. man ska inte börja hoppas, men man gör det i alla fall och sen är det alltid lika tråkigt när det inte går ens väg. pheh. well, ska väl fortsätta slötitta på hockeyn i guess sen sussa.
krångla inte till det, ciao

snap out of it

2010-09-15 @ 00:28:00 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
nananananana tisdag ..
nåja, tagit hand om pärlorna idag. for ut med valle i skogen. han var lite väl uppmärksam. han brukar annars klampa på över allt och inte titta vars han sätter fötterna. bara det går fort. men nu var han nogrann. fast han visade sina rätta takter när jag stannade en stund. då blev han sur och visade vad han tyckte om att stå still ;) fy bubbelen vilken awesome kuse han är.

hoppade jesse idag igen. slängde på mig sporrarna. har dom korta och trycker ner dom under chapskanten så dom ska kännas så lite som möjligt. bara när jag vill att dom ska kännas. nackdelen är ju att om jag trycker med sporren så sporrar jag hästen i revbenen. kan ju inte vara så gemytligt. intresseflaggan vajar!
hade ålle som vikarie. hoppade lite småhinder, volter, bommar .. kändes bra, allra bäst på räckena efter långsidan och volterna. vilken annorlunda, bra känsla. sen började jag rida dåligare på oxrarna, men sista vart brao nog. hade inte tackat nej till lite längre armar bara. så svårt att hänga med. nog svårt när jag är så långsam och dålig och då gör inte korta armar det bättre heller, haha. och bigbjens är ju också lite .. stor.

nu sitter jag och väntar på att idol ska börja. missar ju den när jag hoppar, så får vänta på reprisen. men nu är det inte länge kvar. sen får jag sova. ögonen börjar trilla igen, hehe. the end, tjingtjong

beatdown

2010-09-13 @ 17:28:48 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
lugn måndag, det är skönt. har varit och röstat idag i alla fall. då var det bortgjort.
funderar på om jag ska börja dra mig mot stallet nu. har ju inte lektion förrän sju, men hittar väl alltid nått att göra tills dess. men vet inte riktigt vad mina barn ska göra idag. måste nog kolla planeringen och hitta på något bra. sen efter lektionen får jag åka hem om jag vill. och fortsätta chilla ;) haha.
på återskrivande.

break me down

2010-09-12 @ 19:39:18 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej


idag hade jag valle för mig själv. lotta och olle for ju till kiruna och tränade igår. mockade till båda hästarna i alla fall och gjorde klart allt. sen när olle kommit hem satte jag ut han i hagen när jag tog in vallse.
tänkte borsta noga och länge, men fanns ju nästan inget att borsta nu när han är nyklippt ;) slutade med att vi bara red ut efter stigen. dock småregnade det och ökade på eftersom. men stigen hade blivit mjukare på vissa ställen så det gick att galoppera här och där. det var så mysigt att rida kungen igen. det är det oftast, men vissa gånger mer än andra, hehe. han var fin och duktig och underbar och bäst.
i slutet när vi galoppera gick det som på moln. nej, men shit vad härligt det kändes. som att vi hittade en pusselbit som passade rätt. åh, det var så kul :) han är så jävla fin!


hade jag någon köpt en egen häst hade det vart så svårt, hade jämfört alla med valle på alla vis och att hitta en till valle give or take några småsaker är väl minst sagt omöjligt. han är så jävla unik, så bäst som man bara kan bli. i love him more than words can ever tell :)

fick skynda mig hem sen för vi lämnade dogge ensam när morsan for på jobbet. han var ensam i typ tre timmar och hörde hur han gnällde och det redan ute och i hela trapphuset. haha, tänk om han gjort det ända sen carre for. hoj, han är knasig.
haha, glömde ju berätta hur olydig han var igår. satt ju och kollade islandshästtävling. lina hade dogge och mitt i allt sliter han sig ur halsbandet och springer lös. och när han kommer lös blir han helt knäpp och bara springer och springer. fan vilken pinsam hund alltså. så vi fick försöka fånga honom, och tillslut vart han fast. kul att han förstör på deras tävling liksom, men sen med tanke på hur korkade dom flesta människorna var där och hur otrevliga och elaka och fula i käften .. ja, så egentligen var det rätt åt dom. så får man kanske inte säga, men helvete vilka jävla ärkepuckon det finns. idioter. dröjer nog inte länge innan det kommer klagomål om dogge sen. när jag har jobbat och haft med honom så har han rymt två gånger. ena gången sprang han in i ett småstall och började äta kattmat. hm, men kunde ju lätt ta fast honom då. och sen nästa gång sprang han in och runt mitchas stall och där kunde vi också fånga in honom. sen fick jag höra att han tydligen vart in i ett annat stall också. gah, vilket cp. så därför vägrar jag ha med honom dit fler gånger .. snart slipper alla honom i alla fall så .. aja, hejdå.

spitfire

2010-09-12 @ 19:08:56 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
som sagt har mitt internet inte riktigt fungerat. och sen har jag inte heller idats vara på datorn nu på senaste.
i fredags har jag i alla fall klippt båda hästarna. gick väl inte så bra, haha. dom är inte så fina, men desto hårlösare åtminstone ;) hade en liten och tyst maskin och en stor och livligare.
började med valle. han är ju inte rädd för att klippas, men kinkig. och han har inge tålamod så helst ska man klippa han i racerfart. klippte ena sidan med den stora och då går det ju fort. sen blev han pucko när jag slagit av den, så kunde inte slå på den mer. fick klippa andra sidan med den lilla maskinen. anyhow, han blev inte snygg :(
olle kan man ju inte klippa med en maskin som lever om, han är dörädd. om någon annan klipper sin häst bredvid honom så står han i hörnet och tycker synd om sig själv. nåja, med den tysta gick det ju bra. olle har sånt bra tålamod, han bara står och står. sötnäsan. så kunde vara lite nogrannare med honom och hittade en bra klippteknik också. bara det att på andra sidan började klippmaskinen bli slö och tog nästan ingenting. så gissa om det tog sin tid. olle blev då lite snyggare i alla fall. men när pälsen hunnit växa ut lite blir det nog bättre på båda.


lördags kollade vi lite islandshästar. lånade också hästen moije som står i mitchas stall. en stor nordsvensk. brukstypen. inte hög stor alltså utan snarare bred stor och stor på alla andra sätt än höjden ;) dom andra berättade att han brukade vara vild eftersom han inte rids så ofta då och när tjejen som brukar rida den ibland är mest på banan där han är knasig och hon har trillat av hit och dit. så jag med min balans satsade på sadel efter deras berättelser. han hade en vanlig sadel faktiskt så det var inte så illa i alla fall.


nåja, red sen ut runt stigen med soffi-mitcha, linno-elvis, jossan-fia och johanna-tex. vilda gänget, bara jag och johanna som var sansade :) moije gjorde inga bus alls på hela vägen, men han var pigg. riktigt pigg. det var bara kul. han var riktigt fräsig, inte alls som jag hade föreställt mig. blev bara starkt ibland när den satte full fart, men annars duktig och lyssnade. körde bara skritt och trav, men han började själv galoppera ett par gånger, haha. kan inte släppa hur häftig han var. så det var lattjo ;)

.. to be continued.

we do what we do

2010-09-12 @ 18:43:09 Allmänt Kommentarer (0)

hej, hej, hemskt mycket hej
mitt internet har varit lite off så har inte kunnat publicera skiten jag skrev här en dag. men langar ett långt inlägg nu ;)

i tisdags hoppade jag jesse igen. vi hade en liten bana med några hinder och en kombination med trippel som andra hinder. gick igenom halvhalt ordentligt. så nu efter tio år på ridskola har jag lärt mig halvhalt. haha, nejmen, har väl kunnat tidigare förstås. men nu sitter det, glasklart, vet exakt hur jag ska göra och visste vilken känsla jag skulle vara ute efter redan då. vilken skillnad det blev på ridningen sen. framridningen var lite jobbig, hästen var inte lika fin då som gången innan. men ganska ok. hoppade fram på kombon, eller vände som just innanför det ena och hoppade ett, sen vände och hoppade trippeln. märkte direkt en stor skillnad när jag blev lite för passiv och glömde ordentliga halvhalter. sen på varje annat hinder jag tänkte på det gick det som lättare, såg mer avstånd nästan. svårt att förklara. men lärde mig verkligen nått nytt. hoppade sen banan två gånger. första gången glömde jag sista hindret, haha. lustigt nog red jag som bäst till kombon, räcket till trippeln. båda gångerna. grymt :) jesse var bra. men när jag var som bäst slarvade han. svårt då att tro att det man gör är bra. fått värsta aha upplevelsen. och hittade mer kroppskontroll, kunde förbättra skänklarna när jag kände att det inte var bra. helt okey bra :)

i onsdags tog jag revansch på sessan. sist red jag ju inte alls. vet inte vad jag gjorde. eller jo det vet jag, jag gav upp! innan jag knappt ens börjat. nåja, satte på mig ponnysporrarna och det kändes bättre. hatar när hästen riktigt trycker åt ett håll och inte lyssnar på mina skänklar. så det fina med sporrarna är att man får reaktion och kan trycka till om den inte lyssnar, hihi. satan vad jag red den lektionen. hade kunnat kämpa mer där i mitten när det inte riktigt gick .. men jag har börjat ge upp så lätt, suck. skitsamma, i slutet var hon jättefin i alla gångarter. speciellt traven, hon orkar ju inte riktigt i galopp. så nu har jag lärt mig rida och också lärt mig rida sess och hittat lite knappar. skönt!

som sagt jobbat hela veckan, jao, från förra onsdagen faktiskt. bara vart ledig helgen då. typ bara jobbat 7-13 nu, så det är skönt. inte så farligt att kliva upp så tidigt, även om man är lite trött först. men ganska skönt att göra nått under dagarna, men inte hela dagen.

for hem direkt efter att jag var klar, är doggevakt nu och hela kvällen. tänkte inte fara tillbaka till stallet mer. och nu går det ju oavsett inte heller. haha, enda dagen jag är som stallfri på em vill jag dit. vart så sugen att börja klippa olleboi. men får göra det intensivt imorrn med båda kusarna.
har ju trots allt mockat, spånat och rengjort båda vattenkopparna på fm så det var ju chillans. the end


rains down in africa

2010-09-07 @ 14:54:24 Allmänt Kommentarer (0)

hej, hej, hemskt mycket hej
visst inte har jag lagt in nån bild på hur vårat us-hinder blev?
här kommer bilder på work in progress och när det är står på tävling.





tänk då att soffi och jag själva spikade ihop planket som vi sen målade vitt. sen har marro gjort människorna och hästen som vi målat dit och färglagt. målat bommarna och planket med färg och sen har jag skrivit. hehe, gjorde en tabbe, men kanske man inte märker ;) kan lugnt säga att vårat hinder är grymt fränt och unikt! vi är då mäkta imponerade av oss själva, hihi.


heavy rock

2010-09-07 @ 14:35:38 Allmänt Kommentarer (0)

hej, hej, hemskt mycket hej
idag blev det att jobba. började sju och skulle bara gå till elva. men ändrade lite och slutade ett istället. det är faktiskt ganska skönt att vakna tidigt och fara till ett jobb några gånger i veckan. fast det är ju ett bra jobb, som man kan. sen for jag och dogglan hem. han slocknade på en gång. han kan inte riktigt slappna av i stallet, men nu är han i djup koma ;)

ska kanske lägga in lite gamla bilder på bdb som jag inte gjort innan. bara på skoj tänkte jag. sen kanske fixa ett usb och sen en dusch.

ikväll drar jag tillbaka till stallet och hoppar. förra veckan började vi rida inne. hoppade sexstuds och två räcken efter långsidan. jesse var supersjuktfin på framridningen. wosch, länge sen han var så fin. och världens grymmaste känsla i galoppen ett tag. bara plus! sen i själva hoppningen är han ju bra, men lite klumpig. studsen gick asbra, det var kul. lite trist bara att rida jesse varenda gång. men det finns ju ingen annan. camme kan jag inte rida, så honom tänker jag inte ens prova igen. inte förrän om länge. det har jag som mål i livet. kunna hoppa åtminstone några hinder med honom ;) saknar timpan, han är bäst. han passade mig bättre förut i alla fall. haha, men har ju gått bakåt i min ridning, så nu kanske det inte hade funkat alls, haha. nåväl, kämpar på med hoppningen så kanske det blir nått i framtiden. haha. ni får en bild på bjunsen och sof ;) pussciao


play my rythm

2010-09-07 @ 14:18:39 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
oj, nu var det länge sen jag skrev igen. men har faktiskt inte haft tid eller lust desto mer. bilen kom ju hem med oss på onsdagen. körde hela natten. pappa var snäll och körde hela vägen. det var i och för sig regnoväder från gävle till piteå i princip så. har nu haft tid att lära mig köra den gamla kärran. jag har fortfarande inte hittat alla knappar, så kör ganska ryckigt för det mesta. nåja, den är bra, den duger då till mig i alla fall :)


inte min bild, men såhär ser den ut för dom som missat det.
fast nu har den en gul skylt där framme för någon snodde eller
så lossnade den hos pappa. väntar på den nya dock ;)


tror inte det hänt desto mer. nu på senaste har jag jobbat en del. fått ha med dogge då också. vilken pina, men nu börjar han nog lugna sig. tror inte han gnäller och grinar lika mycket nu när han får vara i perso. och han kan gå lös i hela ekonomidelen. säkerligen i stallet också, men om någon öppnar en dörr är det adjöss. trust me, han har hunnit rymma två gånger och sprungit iväg. sjukt jobbigt.



red faktiskt mitcha i lördags. det var supermysigt. saknat henne. for runt stigen med soffi och tex, sen drog vi med carro och clasen också, nice. har planerat in en körning här i veckan. hon älskar det, och ingen av hennes människor kan köra, but me. hihi. och jag gillar det också, så bättre kan det ju inte bli :) aja, posshej


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide