wierd shit

hej, hej, hemskt mycket hej
sitter just och kollar idol. har vart vaken och väntat på reprisen. har också passat på att byta musik på mobilen så jag har lite nyare att lyssna på tills umeå. det tar så långt tid att ladda ner så skiter i det och tar bara dom som jag redan har. önskar mig turbointernet till jul ;)

i måndags skrittade jag ut olle med lotta och valle. gick först i skogen länge och stod upp en massa. sen red vi gångstigen och efter stigen också. phu. hade sen lektion för mina barn. anneli har också lovat att hon ska hjälpa oss som brukar leka ridlärare så vi blir bättre. men än så länge har det inte kommit några klagomål, så det är väl en bra sak? eller så törs ingen klaga, haha.

idag har jag jobbat i stallet hela fm. hade med dogglan som varit bråkig till och från. men han har fått härja i ridhusen en massa så lite glad måste han ju ha varit. efter att jag slutat så började jag packa inför resan. men känner mig verkligen helt off på den fronten. känns inte som att jag har koll alls. aja, får hoppas på det bästa. men det kanske inte hade varit det mest ultimata om dom måstat tävla utan sadel .. ;)
ska i alla fall bli spännande med tävling igen, har aldrig vart i umeå på tävling, bara annars.

hopptränade på kvällen. blev jesseboi. hade en studsserie, 9 studs .. och sen nå oxrar och räcken. trodde först aldrig det skulle gå vägen, nått av det. kände mig feg och riktigt dålig i början. men det tog sig. klantade mig rejält på trestudsen en gång i början. men det var det enda riktigt, riktigt kassa. i alla fall vad jag kan minnas. jesse fick värsta sprutten och vart turbonisse. så det var kul att han tände till lite. det gick bara fortare och fortare i hela studsserien och han var verkligen på g. kändes som att han tog tag i hindrena och hoppade lite smidigare än annars. vi kunde till och med vända supersnävt och byta galopp över en bom. shit, impad av oss.
så helt ärligt .. i don't give a shit hur det såg ut idag, det kändes bra, så resten kvittar denna gång. är supernöjd anyhow :)

måste nog sova nu. ska ju upp och jobba 7-16 imorrn. och däremellan hinna packa klart och helst hinna äta och lämna hunden till jossi som kommer hit. dom har landat i sverige i alla fall efter tre veckor i brasilien. lite avis, men inte så mycket. tror inte jag hade trivts lika mycket som jossi verkar ha gjort det. nåväl, blir nog ingen mer uppdatering ihelg tror jag. åker ju till piteå imorrn och på torsdag till umeå. på återskrivande, hejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide