life after you

2010-03-31 @ 01:44:07 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
dags att damma av här igen kanske? snacka om att blogga är jobbigt. tidskrävande om inte annat. jag hatar att göra inlägg utan bilder, men det tar sån tid att lägga in dom att jag nu för tiden helst skiter i det, hehe.

inget speciellt att berätta om. kände bara för att få gnälla av mig någonstans där ingen kan störa sig på det. eller det lär folk ju göra i alla fall, men då får dom fan skylla sig själv.


förlåt lilla hästen


det går åt helvete för mig just nu. har så in i helvete mycket skit i huvudet att jag börjar tro att det är de som gör att jag ständigt går runt med huvudvärk. jag säger ofta att jag ska sluta bry mig, men varenda gång inser jag att det är lättare sagt än gjort.

hästen gick piss idag. jag har tappat allt tålamod som jag haft. tänkte ett antal gånger idag att fördelen med att rida sent på kvällen är att ingen är där. jag red, grinade, red och grinade lite till. fast efter mitt sista psykutbrott fick jag se att jag trots allt inte var så ensam som jag trodde. men jag orkade bara inte mer. den hästen kommer vara så förstörd den dagen jag lämnar tillbaka henne. det finns ingen annan att skylla på, så felet är mitt. vi går fan inte framåt tack vare mig. ångest! jag är bara så trött, så trött. jag orkar inte. pinsam man är.

slipped away

2010-03-10 @ 14:37:31 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
yo foaks. om jag skulle dö nu inom en snar framtid. eller innan jag ändrat mig .. så vill jag ha denna låt på min begravning. fan vad jag grina när jag hörde den första gången, hehe. men serri, den är jävligt bra, om än ett gäng sorglig.



nu gittar jag till stallet och min black beauty om skitbilen startar ;) puss

what can i say

2010-03-06 @ 00:47:05 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
ja, som ni kanske märkt blir det inte så daglig uppdatering här längre. det var på pricken 2 veckor och 4 dagar sen jag dammade av här i bloggen sist. och har faktiskt haft en hel massa att skriva om. om jag inte tänker helt fel. men inte kännt någon vidare lust eller större behov till att blogga. konstigt.

nåväl. det flyter på med madde. vi har våra ups n' downs. sist i tisdag hoppade vi bana, dock jävla lågt eftersom jag hade noll självförtroende för mer. men det gick kalas och vi fick väl en av dom bästa rundorna hittills. mycket bättre språng och hon lyssnade på mig ett gäng bättre.
har ännu fet ångest över att jag inte hinner spendera mer tid på dom bästa, men dom har fått en ny nu så .. haha, tur att dom får den uppmärksamhet dom förtjänar, men nog fan finns det bättre folk för den uppgiften ;)

vart och kollat lite hockey, lilla vm. känner mig som nå peddo där bland alla småisar, men kul är det i alla fall.
ska hjälpa att stallpassa imorrn verkar det som. måste vakta hästarna i hagen. vill hinna kolla hockey emellan.

längtar tills jag får en biljävel, är i behov av en nu. och så längtar jag tills nästnästa helg. då ska vi supa skalle. ska fan supa tills jag däckar. jävlar vad vi ska ladda med brännvin hedqvist ;) nej, skämt åsido. eller så inte, nog fan måste vi köra två ordentliga dagar, hahaha.

huhm, vart sur en bra stund på eftermiddan, men det blev sakteligen bättre. fast stör mig så jävligt på vissa folk och vissa saker .. amenjo, orkar inte lägga in nå bilder för roligare inlägg, sorry, pusshej

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide