Insane in the brain

2013-06-24 @ 20:43:06 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Här kommer en massa bilder från dagen vi fotade Glitt. Blev lite blandat mot slutet också :) Tycker dom flesta blev rätt mysiga.

 
 



 
 
 
 

If you can't go right, go left

2013-06-24 @ 20:36:30 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Slog mig att jag inte lagt in bilderna från islandhästtävlingen. Fast dom flesta har väl ändå sett dom på fejjan redan. Nåja, slänger upp ett par här ocskå ändå :)
 
Den här vita tar jag gärna med mig hem!
 
 
Det var några av alla. Tjing.
 

In a senseless crowd

2013-06-24 @ 19:05:06 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Slänger in lite mobilbilder från senaste dagarna.
 
Påväg ner från lägenheten till Gröndals centrum.
 
På uteservering, öl och strips. Dogge ser missnöjd ut.


Var på stan en sväng. I Liljeholmen hittade jag denna mumsiga, var tvungen att tjuvfota. Har ni sett Transformers fattar ni regskylten. Om inte annat så är en Camaro drömbilen ;)
 
 
Gick ut med hundarna och till hundparken. En bit nedanför läggan, i Vinterviken. Den var verkligen superfin. Älskar omgivningen och allt. Inte som granskogarna at home.
 

Hyfsat trångt i sängen på morgonen. Goliath sovde i min säng precis hela natten.



Back in Ockle. Körde på kina/thaimat. Inte så gott som Nittaya dock ;)

You're warned

2013-06-24 @ 18:06:03 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Hunnit vara i Stockholm. Och nu tillbaka här i Ockle igen.
Vet inte vad jag ska skriva egentligen .. Är mest bara förbannad och irriterad här. Måste skriva av mig innan jag slår någon. Så läs inte det som kommer här under. Det är bara avreagering .. Skyll er själv om ni gör det, och don't judge things you have no clue about.
 
Är typ med dom tråkigaste och konstigaste människorna. Fattar inte alls hur dom tänker. Helt jävla efterblivna, för att säga det snällt. Båda två tänker bara på sig själv och vad man än gör eller säger eller tänker så har dom ALLTID rätt. Spelar ingen roll vad det handlar om. Ser jag en bil som åker förbi på vägen och säger att den är blå så skulle dom prompt sagt att den var gul även om dom inte ens såg den. Dåligt exempel, men så är det. Exakt likadana är dom, exakt lika jävla tjorviga.
 
Och en dag så planerar man in att göra något, fast bara ta en promenad eller gå på stan. Ställer väckarklockan och taggar det. Nä, då får man vänta minst 3 timmar innan sällskapet ens behagar att kliva upp. Och när hon väl gör det så skyller hon på att ingen väckte henne. Hm, bara det att hon missade alla 20 försöken eller .. Och sen ytterligare ett par timmars väntan till innan hon är färdigfixad. Liksom så noga var inget av det för mig, men fan vad respektlöst. Sen 7 timmar efter den tänkta planen att gå på stan så passar det plötsligt divan och då ska man ställa upp och följa med på affärer och vänta medans det provas. Gah. Alla som känner mig vet hur ointresserad jag är av att gå runt på affärer och prova kläder osv. Men brukar följa för att vara snäll och social. Vet inte varför jag blir förvånad ens. Men man tänker väl att folk kanske förändras och i alla fall försöker vara en bra person. Haha, eller hur. Less på att jag alltid försöker se det snälla i människor och alltid tro gott om dom och sen gång på jävla gång så gör dom en besviken. Låter som ett jävla offer, men helvete heller. Pallar bara inte att folk kör över en och tror att dom kan bete sig hur man vill bara för att det passar dom.
 
Ni fattar inte hur sjukt jävla frustrerande det är att vara här. Det enda som är skönt är när man stängt in sig på ett rum ensam eller går ut med hundarna själv. Fattar inte hur jag kan vara släkt med dom här kioskmongona. Dom har verkligen fått alla personlighetsgener från Köhlersidan, helt jävla tappade. Dom kan inte bete sig mot folk för fem öre.
 
Dom tycker ju jag är skitgnällig och ego. Men seriöst, jag kan fan bete mig mot andra. Försöker se från bådas sidor, men det går inte att resonera ens med två stolpskott. Och tror folk att man alltid ska anpassa sig för dom så får dom fan tycka vad dom vill. Dra en jävla gräns. Är inte bra på att ta kritik, men om folk säger åt mig på ett moget sätt att jag är elak till exempel så tar jag ju åt mig och försöker förändra mig. Dom förstör så jag tillslut förstör för mig själv.
Det spårade lite nu, blev väl lite overall och inte bara just nu. Men skitsamma, åker ändå hem snart. Längtar.
 

Party like it's not your birthday

2013-06-21 @ 22:39:38 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
För 22 år sen var det också midsommarafton den 21 juni. Så ja, har fyllt år hela dagen idag. För mig är dock inte högtider som jul, påsk, midsommar osv speciellt viktiga. Inte heller födelsedagar. I alla fall inte längre. Och när man fyllt 18 är man liksom nöjd, sen bryr man sig inte längre. Fast klart man gillar att få presenter och tårta är ju gott. Men som sagt, det är inte så noga.
 
 
Har inte gjort något speciellt alls idag. Mest tagit det lugnt. Käkade lite jordgubbar och grädde till frukost. Är ju inte största fanet av jordgubbar, men är det midsommar så är det ;) Tårta sparar vi tills syrran kommit.
 
Haha, tänkte på hur skönt det är att jag inte bor här med pappa. Vi är så himla olika. Det enda som jag kan komma på är att vi båda läser mycket och så ser vi ju likadana ut. Annars har jag mer gemensamt med mamma. Här kör dom något slags kaos, kanske organiserat kaos, haha. Men jag hade fått krupp efter ett tag. Tror jag är mer pedant än vad jag vill erkänna ;) En kombo av mamma och pappa hade varit att föredra. Nåja, det är ju skönt att vara här emellanåt.
 

Såhär ser du ut från balkongen i Oxelösund :)
 
Imorgon åker vi till Stockholm. Hämtar Jossi från tåget och sen ska vi bo i gamla lägenheten några dagar. Vet inte hur den planen ser ut dock, verkar som att jag kommer få åka fram och tillbaka ett antal gånger. Oroar mig lite för hemfärden. Hur fan ska jag hitta då? Alla vägrar följa och guida, hehe. Aja, pusshej.

High voltage

2013-06-20 @ 12:32:52 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Framme i Oxelösund hos pappa nu. Resandet gick rätt snabbt och lyckades ta mig hela vägen själv. Från flyg till Arlanda Express och sen vanligt tåg till Nyköping. Trodde aldrig jag skulle hitta, men ibland imponerar jag på mig själv ;)
 
Mulet i Stockholm, men ändå jättevarmt. Kände mig som hemma när jag kom dit. Här i Ockle lyser solen och det är typ 24 grader. Man har som hunnit vänja sig med Gällivares sommar igen på 12 grader en vanlig dag ;) Jossi kommer inte från Skåne förrän på lördag, så får roa mig själv tills dess. Och papi jobbar ..
 
Min dumma datasida låste sig igen, men nu får pappsen fixa med det, hehe. Och sen plötsligt så laddades alla serierna som jag hade på utorrent ner, trodde inte det gick att göra med virusprogrammet. Verka som att det var internet hemma som bråkades. Tar typ en sekund att ladda ner, så nu kan jag ta igen alla missade avsnitt, yay.
 
Så nu vet jag vad jag ska göra, ifall jag inte tar en pnap, hehe. Ciao.

When you leave them behind

2013-06-19 @ 23:26:58 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Gjort försök till att rensa datorn. Fört över bilder till min externa hårddisk. Blev oordning, men bättre att ha dom där och inte på en proppfull dator med virus. Fast ja, har ju kommit in på min användare igen och polisviruset var borta. Det lurar nog dock i bakgrunden så måste fixa.
 
Varit och sagt hejdå till farbröderna. Nu for dom på bete.
 
Och jag skulle ha gått och lagt mig för ett par timmar sen då väckarklockan ringer innan 05.00. Måste dock organisera om i min väska än en gång. Typ tredje gången efter att jag bytt väska, haha. Men det värsta jag vet är att behöva konka runt på tusen tjorviga grejer när man ska resa. Speciellt när man ska åka både flyg och tåg. Och inte har en aning om vart man ska kliva på eller av i princip .. Har störstaste väskan som är proppfull och astung. Och ändå fick inte min kudde plats. Gör ont i hjärtat nästan, kommer sova dåligt nu närmaste dagarna. Gah, tacka vet jag när man har sin egen bil som man kan lasta hur man vill ;) Aja, godnatt.

Midnight cruise

2013-06-19 @ 23:17:51 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Standard med dålig uppdatering nu.
Men kan inte påstå att det händer så mycket i mitt liv just nu, haha.
Sen senast så har jag hunnit sitta på hästryggen en sista gång. Eller ja, sista på ett tag garanterat ;) Hade Nobbe i söndags och vi red ut i skogen med Lina och Fia. Vi anfölls dock av mygg direkt så fick hålla oss i trav som långsammast. Efter att ha susat ifrån dom gick det att skritta bitvis ;) Jag körde ju till och med galopp. Har inte gjort det med Norpan i skogen tidigare. Fast jag har typ ridit ut han en gång innan insåg jag just, haha, så har ju inte direkt haft massa tillfällen ;) Den är ju mer av den mongoliska sorten så trodde väl att det skulle bli mer spännande än vad det blev, hehe. Han var väldigt tam. En endaste gång gjorde han någon slags hoppskruv i en fattning, men det var som inge mer med det sen. Fast om han trodde att fega Fia i täten var påväg att stanna eller nå så var han också snabb på tvärstopp. Haha, gällde att vara uppmärksam ;) Sjukt kul i alla fall.
 
Fotade lite nya bilder med Lina och Emma på fm också. Lite uppepåbilder. Tänkte att jag i alla fall kunde ha mina som minne, men tror jag måste dela med mig av en senare. Det är som lite annat med vanlig mundering osv.
 
Fina Lina och fina Calle ♥ 
 
I måndags fotade jag lite bilder med Jossan och Emma på Glitt som ska säljas. Det vart ganska spännande, haha. Började köra uppepåbilder med bara grimskaft i tränset. Lika med ingen bra idé på en häst som också var hal av pälsglans, haha. Vi råkade också skrämma honom så han slet sig och sprang till skogs. Höll på skratta på mig när dom fick löpa efter honom. Fast tror vi fick till ett par fina bilder mellan allt drama ;)
 
 

Haha, dom fina bilderna kommer någon annan dag ;)
 
På kvällen drog vi och skulle köpa mille. Sen blev det en del bilåkande. Och även någon form av krig med ägg, mjöl, vattenballonger osv. Hoj, vad galna ;) Hann göra en massa olika och avslutade även med en offroadtur halv två på natten. Skulle leta backhoppan, men hamnade ute i buschen. Så styrde Jossan ut på ett helt galet ställe. Har liksom ridit där och den stigen är inte riktigt lämpad för BMW körning ;) Vi hann komma rätt långt innan alla andra också insåg det typ. Tillslut gick det verkligen inte längre, då hade hela underredet på bilen garanterat stannat kvar på en sten. Då började uppdrag försöka vända bilen. När vi backat ut i skogen så fastnade den i mossan så vi fick knuffa. Tur att vi var fyra personer som kunde göra det och att bilen är rätt lätt.
 
 

Haha, flashbacks till min och Soffis grej på Laestadianparkeringen ;)
Kom ju lös nu i alla fall, men var tvungen att backa mer för att komma runt, och såklart fastnade den igen. När vi puttade så gled den på en sten och var såhäär nära att glida in i en gran. Skrattade seriöst så att jag nästan pissade på mig. Sista gången gick det som det skulle och vi kunde åka ner igen. Haha, bland det knasigaste jag vart med om. Men kul var det ändå.
That's all for now, tjing.

It doesn't matter i you're black or white

2013-06-16 @ 01:30:46 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Fixat med några bilder i svart/vitt. Provade bara greja lite. Tyckte det blev rätt fint ändå, lite annat :) Kunde dock inte bestämma mig för vilka, så nu blev det dom det blev ;) Kunde inte välja ram heller. Rundade hörn eller svartaktig ram ..
 
 
 
 

You make the rain fall

2013-06-16 @ 00:42:18 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Haft stallpass hela dagen. Gått rätt fort och varit väldigt otungt. På morgonen var det jag, Bea och två ridskoleryttare som var väldigt effektiva.
 
Skulle göra ärenden på stan sen mellan varven, men givetvis var inte det viktigaste stället öppet. Köpte mig i alla fall ett par nya joppar, haha, ni skulle bara se skillnaden mellan dom gamla och nya ;)
 

Stabil stil ;)
 
Som sagt passat stallet resten av dagen. Har ju för ovanlighetens skull inte haft något att göra utöver dom sysslorna som är ett måste. Kändes som att man hade hur mycket dötid till övers, haha. Vart en väldigt gemytlig dag även om vädret fortsätter att jävlas ..
 
Öh, vet inte vad mer jag ska skriva. Är i bildvärlden och den är väldigt förvirrande. Sjukt jobbigt när jag inte kommer åt alla bilder från min inloggning. Minns inte heller till vilka jag skickat, eller vilka som bett mig skicka. Om folk bara visste hur tidskrävande det är att mejla bilder. Det blir som aldrig färdigt känns det som.
 

Haha, åka häst. Stilig sittning och plus för Jofahjälmen ;)
 
Aja, ska nog gå och sova snart. Fortfarande lite sur över att jag inte kan ladda ner senaste avsnitten av mina serier. Har fått streama massa gamla serier för att underhålla mig. Men man kan ju inte kolla snabbspolning då och det är så himla långsamt och drygt i vanlig fart. Haha, lol. Tjing.

Your mind is playing tricks on you

2013-06-15 @ 00:10:27 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Började nästan grina när jag vaknade idag och insåg att det regnade ute. Allt jag hade planera gick åt skogen. Lyckades dock lura med mig Emma som ville hänga med till Abborr, hehe. Bara det att jag mötte hovis i stallet och han hade plockat bort dojjorna på Calle. Och han ska vara rätt ömfotad, så en tur ute efter stigarna var inget alternativ. Så typiskt.
 
   
 
Red lite dressyr med Mattur på hoppbanan. Orkade inte vänta på att ridhuset skulle bli ledigt så härdade i regnet. Fast det ösregna ju inte, bara lite halvers, så det var rätt lugnt. När man väl rider så märker man ju knappt skillnad ändå. Han var helt okej. Jobbade mest på traven, som vart bra. I slutet kunde jag lägga ner han, rida lätt och fortfarande hålla kvar den jämna takten. Om man ska vara petig så tyckte jag min egen ridning var lite halvers, haha, svårt att förklara. Men hade kunnat vara hårdare med mig själv och tänka mer på alla småsakerna.
 
    
 
Sen gick jag ut i ridhuset med Calle och skrittade litegrann. Tänkte att man måste ju passa på, lär ju ha varit sista gången jag red på honom. Han är ju som vanligt lika mysig och go.
 
Ska börja förflytta mig mot sängen, har ju stallpass imorrn 7-20. Håller en tumme för hyfsat väder osv. Känns som att jag ska hinna med en massa innan jag åker söderut. Fast känner mig helt yrslig så har knappt koll på läget, hehe. Aja, natti.

I'll take the blame this time

2013-06-14 @ 02:20:16 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Idag tog jag och Calle oss ett dressyrpass ute på banan. Kände som att man kanske inte bara kan rida ut och brassa hela tiden, hehe. I början var jag lite omotiverad, men när vi började galoppjobba vart det roligare. Var riktigt bra att köra dressyr på hoppbanan bland alla hinder. Då kan man som använda dom och rida mellan hur som helst, i åttor osv. Känns som att jag annars bara far runt på stora volterna och fyrkanten typ, haha. Och tyckte gammelgubben ändå var rätt fin. Det är ju inte så komplicerat, så kunde tänka mycket på mig själv och sånt. Men lite sugna vart vi på att ta något språng, hehe ;)
 
Planerat in en tur till Abborr imorrn, hoppas bara någon vill följa med. Är så tråkigt att rida dit själv. Tänkte testa vattnet också om det går an. Bara vada litegrann, lite kallt för ett bad tror jag allt ;)
Sista dagen med C imorrn också, sen kommer hans matte hem och nästa vecka drar han och Bollis på bete.
 

Snabbade mig sen och fotade Soffi, Evve, Felicia och Joanna som var balfina. Åkte sen upp till Björnfällan med Jossan och alla hennes killar. Körde specialeffekter med rök hela vägen upp i form av typ brända däck, luktade inte mysigt kan jag lova. Kollade sen hela grundalbalen och alla fina som sprang där på röda mattan.
Åkte ner med gänget och sen blev jag kvar några rundor i bilen. Lite ragg, lite milkshake, lite Mampa, lite foampit. Hof, var nästan helt åksjuk när jag sen hoppade ur, galet värre ;)
 
Redigerat alla balbilder, påbörjat lite islandshästar. Internet vägrade starta så därför roade jag mig med sånt. Men sen vart jag så störd av att inte kunna logga in någonstans att jag fixade tills jag löste problemet, hehe. Ska dock sova like now. Har lite ärenden att utföra imorgon innan stallet och allt som ska göras där :) Godnatt.

Gonna pay for this

2013-06-14 @ 01:41:01 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Gårdagen minns jag i vanlig ordning inte helt ordentligt. Kanske kommer på medans jag skriver, hehe.
Men minns dock att jag och Calle red ut och busade en massa. Det var lite samma visa idag igen, han var inte lika superduperövertaggad, men vääldans pigg. Så när jag skulle bromsa körde han massa byten hellre, haha.
Hade Bollis också och han fick springa runt stigen med hårbollarna och deras mattar. Som vanligt sköter han ju sig som en gentleman :) Haha, på galoppsträckan härjades det lite. Dom lyckades inte bryta av vid kremmakorsningen så där sicksackade vi mellan stenar och stubbar i backen och samtidigt körde vi byten varje gång vi som bytte sida, haha. Kan ju tillägga att det väldigt sällan är jag som ber farbröderna byta, det hittar dom på själva ;)
 
Red med i min gammelgamla grupp. Skulle missa min torsdagsgrupp så fick hoppa in i dressyrgruppen då som tur var. Fick rida Jesseboi och det var lattjo. Det gick inte riktigt lika bra som sist, men det var ju rätt väntat. Kommer nog aldrig gå att toppa det ridpasset med honom ;) Körde lite annorlunda upplägg idag. Hade en liten volt med koner i ett hörn nere i ridhuset där vi skulle rida in. Först i skritt, sen trav och sen galopp. Gissa om jag var tveksam till att vi skulle fixa det i mer än skritt, haha. Men vi klarade allt. I galoppen så körde vi förvänd galopp hela resten av ridhuset och sen red vi som in i volten
och då blev det ju rätt och sen ut i förvänd igen. Det var verkligen superkul att göra något lite annorlunda och verkligen utmana sig själv. Det roligaste med Jesse var ju att när han hajat grejen så var han så söt. Jäklar vad han vände samtidigt som han gasade på, haha. Kändes tillslut som att jag inte ens fick ut han till konerna, utan att han vände ännu snävare. Haha, han hade nog lätt kunnat vända runt på stället ;) Han är så lydig på galopphjälperna också. Kunde fatta "fel" galopp vart som helst i ridhuset. Den skänkel jag gav, lyssnade han på. Ibland vart han så taggad att han till och med bytte ut ur volten, haha, cool han är! Saknar att rida i ren dressyrgrupp, det ger så himla mycket mer. Sjukt att det är sån skillnad, men lovar att det är det. Aja, sista ridlektionen för den här terminen. Shit, vad jag kommer vara utan ridning nu från och med nästa vecka, tråkigt värre.
Tjingeling.

I see this life like a swinging vine

2013-06-12 @ 03:05:27 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Gårdagen började 05.00 på stallplan. Hoppade in i bilen och åkte till Finland med Bea och Romanga. Hon blev friskförklarad. Hade flyt hela dagen ända tills efter det. Sen hade vi tydligen använt upp all tur, hehe. Lyckades knäcka mina solbrillor, hamnade i bilkö, stektes av solen när ac:n drev med oss osv. Ditresan gick ovanligt fort, men hem var definitift tyngre. Lyckades i alla fall hålla mig vaken hela vägen. Fick mig en lyxshake i Haparanda, så det vart top notch ;)
 
 
Idag har jag haft Calle och Mattur. Började med att rida ut C runt stigen. Han var superduperpigg. När jag skulle ta tyglarna för att trava så satte han av i full fart så fort han kände att jag kortade dom, haha. Han var så himla taggad när han sen fick galoppera. Så det blev rätt mycket galopp, för det verkade han ju onekligen vara väldigt sugen på. När han taktade iväg i skritten och jag försökte bryta av så började han galoppa sjukt samlat istället, haha, så söt. På galoppsträckan ville han starta redan i kurvan till den, men tänkte att vi skulle rida förbi vattnet i alla fall som normalt. Gissa om han exploderade iväg när jag väl fatta galopp. Han bara bocka och studsa och gjorde allt möjligt. Höll på skratta på mig, fy vad rolig han är alltså. När jag skulle bryta av fick jag ta i lite, hade hack, då började han först studsa och sen bytte han galopp istället. Så gjorde han ett par gånger, haha. Fast sen är han så himla lydig att vill man verkligen stanna så hade det kunnat bli tvärnit bara man bett om det. Det var nog roligaste ridturen på länge :) Inte kan man heller tro att han är en gammal farbror. Hehe, bra att lugna Lina fick ha han ett par dagar .. Hon gillar ju att vara ute och lunka och jag gillar ju att brassa, haha, så då hade han sparat krutet till idag, perfa ;)
 
   
 
Mattur fick sig ett dressyrpass på banan. Han var duktig och stundvis riktigt, riktigt fin. Han har ju redan fin trav, men då och då fick vi till det asbra med form och takt och allt :) Eftersom jag inte är så kunnig på töltande så brukar vi bara göra det litegrann för det är så kul, men tror att vi hade en asbra tölt ett par meter här och där. Det kändes då värsta bra i alla fall, haha. Så det tar sig ibland ;) Det är så roligt att rida han, det blir som lite extra utmaning när det finns mer växlar. Sen att han är så himla härlig är ju också ett plus.
 
 
      
                       

Kollade för ovanlighetens skull lite på min gamla hoppgrupp. Det gör lite ont att inte få vara med själv. Saknar verkligen dom tiderna så himla mycket. Känns som att man aldrig mer kommer hoppa ett ordentligt hinder eller större bana, buhu. Men sånt är livet.
 
Har så jävulens ont i mina tänder just nu. Det som kommer och går, ibland känns det bara pyttelite och ibland vill man nästan grina. Måste nog försöka sova bort det, natti.

Crashed your dads new car

2013-06-09 @ 22:28:57 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Idag har mina pärlor dragit på semester. Lite skönt, men också väldigt trist. Om jag varit rastlös tidigare så kommer jag väl gå bananas nu. Nämen kan ju försöka göra massa annat då istället :)
 
Typ idag har jag knoppat både Calle och Bollen och sen haft photoshoot med dom båda. Vilka tjommar dom är. Men tror vi fick någon mysig bild. Skulle sen köra en uppepåbild i skogen, men myggorna åt upp C så det gick inte allt för bra. Så vi får ta det en annan dag. Fast vi hade ju ändå planerat mer fotning så det sprollar ju. Kanske jag också slänger på mig jeans och kammar håret för ett par bilder. Som Lina sa, man behöver ju inte lägga ut dom, men kan ju vara kul att spara som minne. Vet dock inte om jag ska köra med båda hästarna eller ej ;) Haha, stora issues alltså.
 
 
Tömde sen alla tre boxarna så är det gjort. Men som sagt, om jag blir rastlös nu så finns det ju trots allt tusen saker man kan hitta på att göra i stallet. Det tar liksom aldrig slut med grejer att göra där :) Fast fundera på att dra söderut en vända. Så kan man ju stanna där på obestämd tid liksom. Nåja, har ju häst och stallpass inbokat ända till lördag, sen är det fritt fram.
 
     
Blev lite halvers när Picmonkey och Picasa körde på lagg ;)
 
Måste bara snabbt ta några bilder och fixa dom. Har inte hunnit kolla igenom dom desto mer, men tänkte försöka lägga in någon hyfsad på sötmularna.
Borde gå och lägga mig nu, ska befinna mig på stallplan 05.00. Har laddat upp så jag ska hålla mig och Bea vaken alla tusen miljarders mil, hehe. Ses och hörs, tjing.

Breath me in, breath me out

2013-06-08 @ 23:02:24 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Har försökt fördriva tiden med lite allt möjligt här hemma. Har inte ro att gå och sova heller, så hoppar mellan datorn och andra grejer hela tiden ;) Hade ju kunnat diska och städa lite, men det är så himla tråkigt att man inte ens vill fördriva sin tid med det, haha.
 
Kollade i alla fall just mitt externa minne och insåg att det inte alls var proppfullt. Så nu har jag lagt in nästan alla bilder från islandshästtävlingen där så jag kan radera dom från kameran. Har ju planerat tusen fotosaker känns det som, men har ju fått skjuta på det när kameraminnet varit proppat. Kan ju lika gärna redigera klart dom också och skicka iväg åt folken som ville ha på sig :) Hoppas det vart någon trevlig bild. Ena dagen var det ju strålande sol och den andra spöregna det. Så kan garantera att regnbilderna är dåliga, men kan hända att ljuset är helt fuckat på solbilderna också, haha.
 
Hittade denna på externa. Värsta söta!
 
Kan ju lika gärna skriva om gårdagen då det hände liite mer i alla fall. Hade Mattur och vi red dressyr. Han är så himla fin. Lätt min favoritisis. Så himla rolig att rida, så lättväxlad (haha, kan man skriva så?). Måste dock träna på mina isisläder, hehe. Man kan ju inte köra runt i dvärgläder, skämmigt. Haha, men då får man räkna med avfallningar om det är sånt vi ska träna på ;)
Red ut med Vallsor också. Lina och Calle hängde på som sällskap. Känns som att det var hundra år sen jag red han. Åh, lika underbart varenda gång. Han är så himla fin att man tappar andan. Haha, även om han är lite mongoloid. Sen var stackarn jättestörd utan sitt nosnät, då har han ju ticks och fäktas mot krypen typ. Han lät till och med Calle gå först. Hur ofta låter han någon annan gå i täten annars liksom. Han är i alla fall bäst, hur och vad han än gör. Mitt hjärta ♥
 
Aja, ska kliva upp i tid imorgon så det kanske blir lite fotning. Tjing.

But it sure would be prettier with you

2013-06-06 @ 19:35:39 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Har verkligen haft noll blogglust på senaste. Kanske på grund av att min dator är halvt låst eller så är det på grund av annat, vad vet man. Men ja, i alla fall så har jag ju haft nå virus ett tag och nu kom det stora viruset. Ett sånt där äckligt polisvirus. Det låser hela datorn typ, eller bara min användare märkte jag. Kan vara inne på gäst utan problem. Men ändå, jävligt störigt. Lyckas inte heller finta bort det, så vet inte vad jag ska ta mig till. (Har för mig att jag skrev ett inlägg om det? What, snacka om skadat minne.)
 
Har typ miljarders bilder att lägga in och redigera från islandshästtävlingen. Vill ju gärna se om jag lyckades fånga någon fin bild därifrån. Hade ju kunnat lägga in dom på gäst, men då är det ju så att datorn är proppfull så det ryms inte. Och kan ju inte heller radera massa saker eller så då allt är på min användare och kommer ju inte åt ett smack nu. Och kameraminnet är fullt, så kan ju inte heller fota nytt innan jag lyckats tömma det. Om jag har tur har jag ett litet extra ifall det blir akut, hoppas.
Och mina usb-minnen verkar ha fått fnatt för inget av dom vill funka. Yeah, man bah livet äger. Haha, nämen seriöst så är det superstörande.
 
Så just nu sitter jag här och skyller allting på allt annat typ. Är så sjukligt rastlöst samtidigt som jag inte har lust att göra någonting. Helt sjukt otaggad .. Imorrn har jag i alla fall en häst, kanske två. Beroende på om Lina skulle dela C med mig i veckan. Rida, det har man då alltid lust till ;)
Hade behövt ta tag i livet, men alla måsten och saker man borde göra är fuckin' boring och way to jobbiga och omotiverande. Har noll kontroll. Ska skärpa mig, nångång.
 
Det här inlägget blev ju värsta neggo, men det är dagens humör så det blir som det blir. Tjing.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide