Crashed your dads new car

Hej, hej, hemskt mycket hej
Idag har mina pärlor dragit på semester. Lite skönt, men också väldigt trist. Om jag varit rastlös tidigare så kommer jag väl gå bananas nu. Nämen kan ju försöka göra massa annat då istället :)
 
Typ idag har jag knoppat både Calle och Bollen och sen haft photoshoot med dom båda. Vilka tjommar dom är. Men tror vi fick någon mysig bild. Skulle sen köra en uppepåbild i skogen, men myggorna åt upp C så det gick inte allt för bra. Så vi får ta det en annan dag. Fast vi hade ju ändå planerat mer fotning så det sprollar ju. Kanske jag också slänger på mig jeans och kammar håret för ett par bilder. Som Lina sa, man behöver ju inte lägga ut dom, men kan ju vara kul att spara som minne. Vet dock inte om jag ska köra med båda hästarna eller ej ;) Haha, stora issues alltså.
 
 
Tömde sen alla tre boxarna så är det gjort. Men som sagt, om jag blir rastlös nu så finns det ju trots allt tusen saker man kan hitta på att göra i stallet. Det tar liksom aldrig slut med grejer att göra där :) Fast fundera på att dra söderut en vända. Så kan man ju stanna där på obestämd tid liksom. Nåja, har ju häst och stallpass inbokat ända till lördag, sen är det fritt fram.
 
     
Blev lite halvers när Picmonkey och Picasa körde på lagg ;)
 
Måste bara snabbt ta några bilder och fixa dom. Har inte hunnit kolla igenom dom desto mer, men tänkte försöka lägga in någon hyfsad på sötmularna.
Borde gå och lägga mig nu, ska befinna mig på stallplan 05.00. Har laddat upp så jag ska hålla mig och Bea vaken alla tusen miljarders mil, hehe. Ses och hörs, tjing.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide