kick his ass

2008-10-31 @ 22:46:28 Allmänt Kommentarer (2)
men hallå, ut med lars från idol. han är bara jobbig!

hur fan kan han sitta säkert varenda jävla gång? han är ju skitdålig.
är det verkligen bara jag som tycker det alltså?

it's a long road

2008-10-31 @ 22:31:55 Allmänt Kommentarer (0)
första dagen på lovet utan väckarklocka. vaknade dock av mig själv redan kring tio, men somnade om. sen rang det vid elva, men pressade mig att somna om igen och vaknade då först kring två. nice säger jag bara.
for till stallet och borstade olle och valle. tog en prom med kungen och kvällsmockade innan det bar hem igen.

har kommit på vad jag vill ha för någon text till min tattoo. eller tjao, ett förslag till mig själv. typ there's more to living than being alive , eller there is more to life than just being alive. lutar väl mer mot den första isf, men båda betyder ju i princip samma. vill ha typ gammal skrivmaskinsbokstäver, enkel times new roman, eller nått nice skrivstilsaktigt. haha, har tänk på utsidan av underarmen, men vet inte om det blir bajs, så kanske insidan istället .. äh, har ju ett bra tag på mig att fundera. ids inte göra nån innan jag är helt säker ju.

imorrn blire att filma lite kurs, skritta på långfärd
med loppan, em och bomp, rida valurt en stund.
men nu, städa undan allt hofs, glo lite tv och sen dejta sängen. nattinatti

the silence speak

2008-10-30 @ 19:58:23 Allmänt Kommentarer (0)


talade med min far igår. min telefon är lagad och han hämtar den till helgen och skickar hem den till mig då.

men min kamera, DEN ÄR I UNGERN! hos sony där, dom ska försöka laga den. först skickade jag den till sthlm, dom till linköping och dom till ungern, ohmy. whattafuck, kunde dom inte bara gett mig en ny? ska ringa till papps igen och höra när den väntas bli redo att komma hem igen. saknar den, behöver den, och vill köpa ett nytt objektiv till den, hehu ..


everything changes

2008-10-30 @ 19:37:06 Allmänt Kommentarer (0)

gårdagen var seg, fick kliva upp klockan sju och knata i -10 grader, usch. mockade, tog in och ut hästar i stallet. sen tog jag och murro på oss att klippa guran. när vi började märkte vi att skären var åt helvete. men det gick litegrann iaf. så vi kämpade i säkert en timme innan vi insåg att det inte skulle funka. så vanja kom och var hjälte, bytte ut till nya skär och vips så gick allt mkt bättre. tröga barn som inte ringde tidigare. tjao, i slutet blev vi stressade så vi bara körde igenom all päls och hann inte finslipa, haha. dum klippmaskin också, ingen olja, lagomt kul att kunna klippa 2 minuter sen vänta ett år innan den svalnat. fotade emelie när hon hoppade. det blev skitbilder, funkade verkligen inte med kameran. saknar min ju. sen blev det matlagning, tacomiddag och spökrunda. vissa barn var så löjliga och förstörde en massa i skogen, nåväl, en del skrämde vi ju. det mysigaste var när vi släckte allt i stora ridhuset, gjorde en ring av täcken och tände ljus i mitten. sen berättade vi spökisar, läskigt! fast nu är det lite torrt om sånna, alla har berättats eller så kan ingen inget. jag slocknade säkerligen först som vanligt, kring ett kanske, eller senare.

trodde jag hade lite stallfritt idag, men inte. fick rida pärlis. han var först lugn, sen började barnen hoppa och vilda omkring och då blev valle lite vild. fick han lite lugn emellanåt. sen fick vi trava några långsidor, häärligt. har längtat efter den traven :) ska aldrig mer rida i mjukisar. inte med sadel iaf, fybubblan vad äckligt alltså .. mockade till kungen, fyllde påsarna och drog sen hem kring 4. blev smått förvånad när klockan bara var sex för ett tag sen, ovanligt att vara hemma så tidigt.

är trött som en björn. men ska kolla criminal minds klockan nio innan jag går i ide.
gääääääääääääääääääääääääsp, tjingeling


the things they never said

2008-10-28 @ 23:07:26 Allmänt Kommentarer (0)
hej, tjo och klackarna i taket.
stallet först kring ett. red valleman i ridhuset. han var sådär lugn och fin. sprang några långsidor, det gick riktigt lugnt, inte ett enda omspringningsförsök. mockade till honom och gick sen och borstade timpan. klockan sex satt jag på hästryggen. red fram en stund och sen började clinicen. tyckte jag lyckades skämma ut mig ganska fint, haha. timpan var lite trött, men det har han all rätt att vara efter två boelpass som han varit såå duktig på :) kikade sen när dom andra red. plockade undan alla tunga dressyrstaket, fixade klart i stallet och åkte hem med lotta.

slängde mig i duschen så fort jag kom hem, sen åt jag middag, halv 11 på kvällen, lyckat. ska bara snoka lite snabbt hära sen väntar sängen. ska upp till stallet imorrn nollåttanollnoll och arbeta med min kompis alf bland annat. haha, tur att jag är så snäll, och korkad ;) ska väl jobba till lunch. sen får jag se om det blir att rida valle. på em, kring fyra-fem ska jag fota när emelie hoppar kråkan. fem ska vi egentligen börja laga tacos. klockan sju är det tacomiddag med stallbarnen, sen spökrunda i skogen, ännu senare spökisar i ridhuset och efter det får jag nog sova! ska försöka få sova jättelänge på torsdagen, haha.

näsch, nu ska jag verkligen kila. ånej, det är inge lakan i min säng. har sovit på madrassen med naket täcke och det inatt eftersom jag inte orkat bädda. bläh, får se om jag gör det nu. måste nästan, annars är det ju lite äckligt. äh, pusshejs

hands on

2008-10-27 @ 22:23:43 Allmänt Kommentarer (0)
chillat idag på förmiddan, skönt. cyklade till stallet. borstade timpis ganska tidigt, kollade sen lite när lillekungen sprang boel. han såg så fin ut idag också. mockade till black beauty. red sen själv för boel, med fanny och anneli. jag var lite trögstartad, men red ändå mer från början idag. shitman, timpan var riktigt fin idag. vi kunde till och med galoppera sakta! himmelens kul var det. dunno' vilka som snokar hära. men tack som fan lotta! vet inte hur jag ska kunna breaka det. känns inte som om jag egentligen förtjänade det. meeen ska vara extra flitig nu, eller tjao, försöka.
sen busade jag, emelie och johanna lite. haha, kul var det. fasen vilken söting den dära. pussade på min pärla och drog sen hem.

väl hemma fick jag middag, efterlängtat.
nu är det prison break. måste liksom kolla den.
även om den är ganska dryg, men anyways.

imorrn är det valle och clinic som gäller. pusshejs

the differents

2008-10-27 @ 00:58:35 Allmänt Kommentarer (0)
slänger in lite bilder från middagen carre bjöd på. orkar inte fixa och dona, så det får baske mig se ut som det gör. och ursäkta att blogg och sånt dödar kvallan åre ..


maten som smakade bättre än vad den såg ut, hehu

moster mitt i leken, hahahahahaha

efterrätt, cheesckake, mums

halloweenstämning

forgive me

2008-10-27 @ 00:34:08 Allmänt Kommentarer (0)
vaknade riktigt tidigt idag. med tanke på att klockan skulle ställas tillbaka. blev iaf stallet innan tio. mockade till valis och loppan, fyllde maten, tog in en tokig valle. han var överallt. olle stod länst in i hagen när jag kom. ropade på honom och då kom han farandes i räjsertrav och stannade just framför mig. men han var iaf snäll när jag skulle leda in honom.

borstade valle jättesnabbt, men ändå ganska noggrant. red i ridhuset. han försökte trava hela tiden, men han får allt vänta tills imorrn. gosch, snabbt sex veckor gått.
filmade lite när olle sprang boel, han är finhest. han skulle bara ta och mogna lite nu.
borstade, lindade ben på timpan. red fram i lilla, det kändes fint. red sen en timme för boel med sara å x2, hihi. fybubblan vad kul det var, kändes som att jag skärpte mig verkligen. jag åker ju för fan bara annars! nä, hoj, det var fett roligt. måste lära mig att slappna av i axlarna, sitta rakt och stilla, och hålla om med benen så dom slipper flaxa fram och tbx, in och ut. jag är verkligen nöjd, men vet att jag kunnat göra det bättre. timpan var jätteduktig :) imorrn blir det inte tjocktröja iaf, that's for sure. gah, önskar jag hade en videokamera, ville verkligen ha kursen på film.
hade lite beslutsångest sen. var trött i skallen och ville hem så fort som möjligt. men ville inte dissa loppan. tillslut så borstade jag henne, slängde på träns och gick ut i ridhuset. busade omkring där lite i alla gångarter. tungt underlag som fan så vi ides inte vara där så länge, kanske en halvtimme max. mysig iaf att skumpa runt på min favviskossa. fast nu känns det i svanskotan att jag ridit barris 3 ggr den här veckan, mer än vanligt. haha, dumma Q som gett mig men för livet ;)

min mamma var långsam, så jag kollade sista boelgruppen och for sen hem kring halv nio. tur att min kusin tvingade mig att ta med åtminstone en macka och banan till stallet.
började baka på dirren. en kladdkaka, sen kladdmuffins och negerbollar. äter ju inte sånt mums egentligen, men tänkte att jag åtminstone var tvungen att smaka en av varje, haha. sagt och gjort. kladdkakan var amazing, snacka lyckad! mamma och jossi kan skatta sig lyckliga som får trycka i sig hela den.

kom just på att jag inte ätit middag idag ens. fan vad dåligt! känner att jag har ont i skallen nu. ska kila och ta nått salt och sen lutar det mot sängen, skööönt. lite sovis. godnatt, pusshejs

bleh. fan vad jag suger, som en groda utan ben.
jag lyckas alltid.  äh, att jag aldrig lär mig, pucko. die

high waves

2008-10-25 @ 23:00:15 Allmänt Kommentarer (0)

hej, tjo och klackarna i taket.
sovde inte bort dagen, fett nice. for till stallet kring halv 11. mockade till elvis eftersom det redan var mockat till dom andra små mupparna, hade us-möte som gick ganska snabbt. borstade pärlan och skrittade sen i ridhuset. han var riktigt duktig. efter ett tag kom en galen ponny in i ridhuset. den brallade runt i linan och valle var inte sen att försöka hänga på. men lyckades hålla han i skinnet hela tiden.
borstade elvisp, fick såklart vänta på ålle som glömt att lämna nyckeln. förvånad? nää. skrittade sen ut med jh och prisma. det var världens skridskobana överallt. skitläskigt. tur att hästarna iaf hade två broddar på varje fot. elvis visste att han skulle vara försiktig och tog ordentligt chillade steg.

lisa kom och drajvade mig hem. där väntate lite spökmiddag. med svart pasta, och grönfärgad vad det nu var. dom hade spökat ut maten riktigt fint. lägger kanske in bild senare. gjorde lite frågelekar, åt efterätt. sen tog jag och lisa en till drive med bilen, raggade på stan och en sväng på coop.



kollat lite tv och kom just på att jag inte skrivit min argumenterade grej till svenskan. shitman. den ska liksom in imorrn senast, maha. i'm gonna die. ska försöka göra massa idag och om det inte blir klart får jag sätta mig ner imorrn och göra det.

och imorrn blire upp tidigt. rida, mocka till valle innan två, filma, sen borsta timpan och rida för boel. ska bli spännande :)
nä, dax att börja med argumenationen, bläh! adios

a little more you

2008-10-24 @ 23:34:41 Allmänt Kommentarer (0)
idag på median fick vi besök av muskot media. dom pratade på om världscupen. låter ganska spännande, men shises om man skulle göra fel där. nåja, kommer säkert vara en riktigt nice erfarenhet om man överlever.

på hästkunskapen hade vi ju markarbete. samma övning som igår. jag fick tiamo, jh fick jesse. det betydde bara en sak .. BARBACKAHOPPNING! hahaha, kändes helt galet när man just börjat skritta, men framridningen flöt på riktigt bra. det är så lätt att komma åt hästen barris. det gick lite fort i galoppen ibland, eller tjao, kunde ju inte rida sakta anyways. haha, men timpan var riktigt fin. sen började vi med övningen. bommarna var assvåra att rida ordentligt på, haha. men hindrena gick kalas. det värsta var väl när man skulle stanna efter hindret. det blev lite smått rejsaktigt och jag råkade liksom rida på mera, haha. nåja, vi klarade ju oss iaf. jag var vinglig och överallt, men det var kul som fan iaf :) förstår bara inte hur jag ska klara av en hel bana senare. sicken utmaning. tyckte lite synd om hästen, som fick flänga med en betongklump på ryggen. men han var inte öm, eller så efteråt.

borstade ovis, sen valle. red valle i ridhuset. det började ju finfint. den där flugponnyn gick snabbare och snabbare, tillslut fräste den runt där på spåret med sin ryttare galande. sen körde ponnyn kast med liten unge och tjopps så landade en hugo mitt framför näsan på valle. som blev jätterädd och kastade sig snabbt om åt ett annat håll. hela tiden efter det höll han ett extra öga på flugan. han var lugn och fin därefter, men sen kom det mera folk. då blev han laddad och blev en bomb. och då travade bara dom andra. nåmen, skrittade iaf typ 40 minuter och åtminstone 5 minuter till fots.
blev fett irriterad när folk inte knackar när dom ska komma in i ridhuset. en vettig människa knackar på båda dörrarna. och sen när gubbjävlar kastar sig ner från läktarkanten när valle står med rumpan mot. gah! haha, hade inte ätit sen morgonen, så jaa, jag var lättirriterad.

fick promenera hem, värsta mardrömmen för det
var halt som in i helvete. men ingen vurpa, woho.

har kikat lite idol, sen tog jag ett bad. det händer väääldigt sällan, för det är tråkigt att bara ligga där. och läsa går inte heller, jag doppar boken. blev kvar där i en halvtimme iaf. sen mer idol och nu ska jag faktiskt hoppa i säng. måste sova med carre då jag lånat ut mitt rum ihelg. godnatt då ppl


vi hoppade inte riktigt så högt som snubben på bilden, haha. och den är inte fejkad,
spana in ryttarna bakom, dom är också barris. haha, sån tävling skulle man ha ju ..

you're so special

2008-10-23 @ 22:42:44 Allmänt Kommentarer (0)
jag var riktigt duktig på matten och gjorde klart vecka 41. haha. fast lite skev är man ju. fick hjälp på en uppgift, sen gjorde jag en lite olik, och sen kom en som var precis som den första. men då behövde jag hjälp igen och svarvare tyckte jag var wierd, hahahaha.
fick sluta tidigare, så tog 15.32 bussen till stallet.

emelie hade fått en hel del på kroken, så jag hjälpte henne lite. skrittade ut på balleb med henne och rus. fan så läskigt. liten och smal ponny, huhu. kunde typ hålla runt magen med benen, haha, kändes creepy. ponnyn var iaf snäll och det var ganska så mys.
vi fick rida för lotta idag. hade markarbete. sessan fick nitlotten och var tvungen att härda med mig en timme. haha, kan bara skratta åt mig själv. fyfan vad jag var dålig. det kan inte ha sett snyggt ut, men nog var det kul iaf. har en dålig vana att kolla ner mot hindret när jag ska försöka kolla avstånd. nåja. fick ett par fina språng, man kände verkligen vilka som var nice och inte. efter sista hindret och sista språnget kom det några glädjeskutt. ganska småa, men tur att q-ling har övat lite med mig ;)
tog hand om super olle efter lektionen. ojoj, han är så go den lille busen. pussade bara lite på tjorven, annars fick han en paus från mig. lite avis blev han dock när olle fick all uppmärksamhet. äh, ibland får faktiskt han också dela med sig lite, haha.

imorrn är det sista dagen i skolan innan lovet, skööönt. imorrn har jag också pärlan, markarbete med skolan, moster kommer, tv. yes, you name it. längtar som fan till att få sova. eller från lördag till tisdag blir det inge sovmorron, buhu. men kanske värt det.

näj, nu ska jag ta en dejt med sängen tänkte jag, pusshejs

something wasn't right here

2008-10-23 @ 12:55:15 Allmänt Kommentarer (0)
sitter just nu hemma. har långt hål. tog snabbussen hem och fick gå från muddus. närmare än jag trodde och fett skönt att få en liten promp. har ont i min mun sen yesterday. ska snart ta bussen tbx till skolan och efter det blire stallet. pepp till lektionen, markarbete. hoppas på nått kul.

apropå ingenting så hamnade jag på youtube igen och började lyssna på britney spears - lucky. kommer ihåg typ i mellanstadiet. då gick jag och annab alltid runt och sjöng på den. när vi satt i däckgungorna i lekparken sjöng vi och mobbade alla andra, för dom sjöng ju helt fel. hahaha, det var tider. saknar grundskolan!

it must have been love

2008-10-22 @ 23:23:48 Allmänt Kommentarer (0)
http://www.youtube.com/watch?v=XcRYLx_gk5c
http://www.youtube.com/watch?v=V37TaHlcIis

måste bara slänga in en sak. hur fan kunde folk säga att cissi ramsby var/är dålig? i helvete heller. hon var ju inte den bästa i idol 2006, men inte fan var hon ju dålig heller .. förjävla skön stil har hon iaf, riktigt cool chick alltså. men nä, jag kan inte på nått sätt säga att hon var kass. tjao, det finns väl några som håller med mig då hon kom 5:a trots allt.

det var allt för nu, haha, puss
haha, jag är störrrrd, yay

you make me stumble

2008-10-22 @ 23:07:14 Allmänt Kommentarer (0)
idag har jag vart duktig. skolan hela dagen 8.00 - 11.20. + ett prov emellen ju. for sen hem och borstade tänderna och sen vidare till tandläkaren. fyfan vad jag är less på att fara dit. är lika skraj varenda gång jag får sprutan och sen när dom borrar. idag gjorde det ont. frös ända från tanden och ut i tårna, usch. en sista gång, sen är jag klar! ska börja sköta mina tänder jättenoga och skölja med flour varenda dag eller ta tabletter.

ridit black beauty i ridhuset. han var lugn. först kändes det som konstigt lugn, men efter halva tiden typ kändes det bra lugn. han var fin och lydig, tränade lite halter. pallade bara femtio minuter, sen fick jag fan träsmak, haha.
skrittade sen ut med gurre till kremma, det går ju inte att göra annat ute nu. var barris med ländtäcke över benen, varmt och mysigt. gur hade en jävla hurtig fart. speciellt hem. hade det var sm i speedskritt hade vi lätt vunnit.
ålle hann haffa mig också. hon frågade om jag ville rida på clinicen för boel. jag bah: njä, fan vad skämmigt. sen började hon rabbla upp vissa saker som vi skulle kunna komma göra, vilka jag skulle rida samtidigt med och en massa. sen att jag skulle ha fina kläder och allt möjligt. då hade hon redan bestämt att jag skulle vara med. hahaha, så jävla typiskt ålle ;) sa att jag säkert kommer rida fel och så, men det gjorde inte nått, det var bara ganska bra det. jag kan ju visa folk hur man inte ska göra, maha. hinner iaf trimma med timp två dagar innan. shises, nu känns det läskigt. hoppas inga många kommer på clinicen, hehu.
känner mig fan inte förtjänt av boelkursen. jag suger, blä

fick ridbilder av currolajne idag. bläsch, vilken ångest alltså. värsta fula, feta, äckliga, stora, dåliga, hårdhänta, cpstörda människan. jag önskar att jag hade motivation och sånt där grejs så jag hade kunnat ändra. jag vill förändra hela mig. bara liksom plocka delar, insida som utsida, från olika folk. gah, shoot me.

nä, tack och hej. imorrn är det skolfoto. måste väl fota enskilda bilder iaf, så en dusch väntar nu.

copy that

2008-10-22 @ 10:37:02 Allmänt Kommentarer (0)
gosch, jag har fett med huvudvärk och så är jag fett hungrig.
har media kvar, sen tandläkaren, bläh

värsta fail nk prov, i suck

clean the dirt

2008-10-21 @ 23:20:53 Allmänt Kommentarer (0)
HAHA,
värsta bra förslaget till skolfotot.

vi bör klä ut oss till städerskor och skriva "vi har framtiden säkrad".
var det inte smart så säg? tyckte den passade så nice, hahaha

never a honest word

2008-10-21 @ 23:13:15 Allmänt Kommentarer (0)
jag suger. snart kommer jag ha sjukt mkt rest i skolan och så kommer det sluta med att jag dör eftersom jag säkert kommer bli av med studiebidraget snart.

red pärlan i ridhuset. han var lugn. undra om han använt så mkt energi åt att vara bomb dom senaste dagarna att han är helt död nu? haha, hk rampen var nere i lilla ridhuset och den var såklart läskig. men inte så länge. han är så otroligt grym den där valle, helt amazing :)

var snabb idag, pluggat lite nk. och ja, då menat jag verkligen lite. kändes så tungt att skriva ner typ tio a4:or. måste läsa igenom dom iaf. eftersom vi har prov imorrn, hahahaha. go me! kort dag imorrn, sen tandis.

gah, det är krig. vi kommer förlora, men nog i helvete ska vi kämpa, tills sista blodsdroppen. jag blir galen, snart springer jag in i väggen, eller nått .. fan, det är sjukt.

psssssssst .. sitter och lyssnar hööögt på
coldplay - viva la vida. den är fett bra! yay

do something fun

2008-10-21 @ 00:03:14 Allmänt Kommentarer (0)
jag och karlsson, typ skitlänge sen


har nu suttit i hundra timmar framför datorn. har redigerat bilder och organiserat om dom i olika mappar. fybubblan vilket jobb! har nu gått igenom två av tio skivor. shises. men fan vad skönt sen när det är klart. ska lägga in alla typ valle bilder på en och samma skiva så det blir enklare att hitta om man letar en viss bild. fast har lite ångets över fördelningen och hur jag ska dela in dom så det inte blir tjorvigt. för sen när dom väl är på skivan är det ju som försent. jävla klurigt det här. och shit vilka fula bilder jag fotat back in the days, och snacka om att ha förstört dom, hahahaha ..

som sagt, var ju stalledig idag. började dagen med skola. skippade den lååånga engelskan och drog hem. kokade ett ägg för första gången by myself. blev lite misslyckat, men nog gick det att äta. haha. väntade på morsan och sen for vi ut och körde bil. eftersom jag tjuvbörjade utan att ha gått kursen så missade vi ju lite standardgrejer. så vi började helt om från början. var på topparkeringen, där var det lutningar och gupp. nåja, det gick ganska bra. fast sen fick jag kärringstopp efter kärringstopp. snacka cputbryt jag fick, vart helgalen. fast tjao, sen visade det sig att jag hade haft den där jävla trean i och då är det inte så konstigt om man inte kommer någon vart. tröganus. hade råka slänga i fel växelfan. sen gick det hur bra som helst, backade också. det var värsta smalt där, hus på ena sidan, dike på andra. men jag var kung! sen körde jag ut efter storvägen, ner till alex och dom, sen upp igen. stannade i en backe just innan storvägen. fick prova köra därifrån och jag klarade det, tjohooo. jag som var cprädd för att stå stilla och köra från uppförsbackar. körde sen efter storvägen upp till dundret och sen bytte vi.
drog en runda på bb, coop, dollar och lite sånt. gjorde stan osäker alltså. hittade massa nice på bb, blev pepp till att flytta hemifrån, hoho. ska ha svart, lila, grönt nånstans. svart och vitt, brunt och turkost. hahaha, jag har värsta planerna. tjao, sen kommit hem och mest fastnat framför dumburken. men väl värt det. hade jag inte börjat med det här nu så hade jag aldrig gjort det. älskar min externa hårddisk också. den har vart lite bortglömd, men nu används den för fullt, puss på den.

så imorrn väntar en jobbig skoldag och sen stallet. fast nog hade jag kunnat stanna hemma en dag till vettja.
nu blire iaf en dusch och sen ska jag borsta mina gula innan sängen kallar. ska slänga ut min kudde på vädring alldeles just innan, alltså precis nu. tjolahopptjolahej


sick cycle carousel

2008-10-19 @ 21:47:46 Allmänt Kommentarer (0)
haft sovis. for till stallet först kring halv tolv för att ta in hästarna. passade på att fota lite när solen var framme. det blev bara skitbilder as usual. och när jag skulle fota på valle blev han less och drog ett bussprång bara för att få komma in. han vet verkligen vad han ska göra, han är smart.

hade ett sjukt ogivande möte. alla bara snackade om hur mycket dom supit och haft sig. shises, och sen vart dom förvånade över att mötet aldrig blev klart. vart irriterad när man först sitter och håller med, säger en sak, men sen ändå inte vågar säga vad man tycker när det krävs. äh, antingen var det lögner eller nå. är inte sur, men tycker det är lågt. man ska stå för vad man säger ..

var på dåligt humör ända från det. kände inte för att mocka, borsta eller rida. nåja, var ju som tvungen att göra det så kände att jag skulle vara snabb. så på typ en timme hann jag mocka, spåna till två och borsta en. i vanliga fall tar det en timme till varje sak. fick vänta på ridhuset ett tag. sen skrittade jag kungen där. han vart cp efter ett tag. han tar varenda tillfälle han får till att busa. knastrar det lite i lamporna så hoppar han till. knäppis. han försökte också börja trava ett par gånger. tjao, han får då vänta en vecka på det iaf.

sen fick jag vänta på morsan en timme typ. somnade då i soffan i pentryt. haha, hörde hur monica mobbade mig i smyg. och sen när min mor väl kommit så for vi till pizzabagarn och där träffar jag henne. haha, blev lite skämmigt ;)

hela dagen gick åt mitt dåliga humör och sablar vad jag gnällde. men får man gnälla så känns det bättre! stackars dom som kom ivägen för mitt dåliga humör och gnäll. äh, dom får väl härda.

IMORGON ÄR JAG STALLEDIG! FYFAN VAD SKÖNT. tänkte sjukskriva mig från skolan också, men kom på att jag har samhälls och media, alltså verkligen viktiga lektioner just imorrn. pheh, men iaf, efter dom drar jag hem. säger att jag har ont i skallen eller nå. för det lär vara sant. mitt skallebank försvinner fan inte, bläh.


viva la vida

2008-10-18 @ 20:47:10 Allmänt Kommentarer (0)
stallet kring tio. mockade, fyllde mat. red ut loppan med maria och guriann. skrittade upp mot heden, hedsallet, hedeberga. ganska lame. solen lyste men värmde inte så mkt.
skrittade ut fialotta efter glpsträckan, sen gick vi in i ridhuset. red som en kratta, hade inte en aning om hur man gjorde. sen mitt i allt gick det helbra. för att vara första gången alltså. kul var det iaf, ponny är alltid kul. kände mig aningens stor, stackars totto som alltid annars bär omkring på pinnar. nåja, kollade igenom rygg och ben efteråt och dom var fit for fight. ålle sa att hon inte var så lättriden, sicken tur. då kan man ju skylla på det om det såg galet ut, hahahehu. fia är en fin ponny, saras lilla guldklimp och jag förstår varför ;)
sen blev det siste man på tur, snyggaste valle. skrittade i ridhuset och han var lugn och fin. lite spänd då och då när det lät från fiket. i slutet gick det helnice. han fick massa uppmärksamhet också. först när barnen var och byggde bort hindrerna. då vart han omringad, pussad och klappad på. det gillade han. sen i slutet pratade dom och klappa på han. nöjd kille alltså, huihi.
hoppas att jag inte glömt nått idag. säkert gjorde jag det. fick cykla hem i kylan, utan vantar. kallt .. som fan ..

ajo. skrev ju tidigare att jag blivit förändrad. haha, no shit. jag har blivit sjukt egoistisk! men det är nice, fybubblan vad det är skönt att bara behöva tänka på sig själv hela tiden, gah. varför blev jag inte så ego tidigare?

men iaf, har kvar min donkadonka i skallen. det vill inte försvinna liksom. fett jobbigt. så nu ska jag krypa in under täcket och slå på en trevlig rulle, om jag hittar nån. pusshejs

try to face it

2008-10-18 @ 00:24:25 Allmänt Kommentarer (0)

såååå, skoldagen gick snabbt.

hade lite egen arbete på hkn då åhlen for och hämtade en ponnyhest. vi satt ihopträngda i lillsoffan och jag gjorde inte ett smack kan jag lova. jag skrev mest av jh och bea. näej, inte är jag lat, inte alls. nu leker vi med hoven.

fixade herr svarting. skrittade i ridhuset. han gick lugnt och fint ett varv. sen vart han en bomb. redo att explodera när som helst. shises vilken speed det vart i skritten. fick stanna och stå stilla ett antal gånger. sen efter ungefär 25 minuter så exploderade han. haha, eller han gjorde en karatekick och var up n' down n' all around! han vart crazybanan. skrittade framåt halvlugnt en bit, sen kändes det bäst att avsluta. började fundera om han hade fått ont nu mitt i allt, men eftersom han var minst lika cp på marken kändes det inte riktigt som så. nåja, skrittade iaf typ 40 minuter idag.

just nu känner jag att mitt huvud sprängs vid varje andetag. det liksom donkar hela tiden. säkert emelie som lyckades smitta mig med såndär dödssjuka när man plötsligt inte orkar nått, wosch. ska ta och dricka lite mer vatten och sen dejtar jag sängen. ska försöka ta mig upp ganska tidigt imorrn, har loppis, fia och valle trorja.

justeja, kikat filmen från tävlingen. det såg lite bättre ut än vad det kändes. men shises hur fult jag rider, skämmigt. så jävla ostadig hand, blähä. bilderna säger annat, drar upp hälarna, har hoppläder, sitter galet och är lika ful som en gammal kärring på crack. meeeeeeen det ska tränas bort vettja. hoho, jag har blivit värsta förändrad, på ett bra sätt. det är fan inte illa.

nåååmen, nu tjappar jag, tjohej




everybody knows

2008-10-17 @ 00:20:40 Allmänt Kommentarer (0)
http://www.snabbstart.com/film/1070ae9430
spana in denna, och försök att inte garva.
kika hela och håll koll på snubben i gult, haha.

smidiga jag missade ju såklart morgonbussen. gick ut genom dörren och såg från balkongen när bussen rullade förbi. gah, fick traska upp igen och sätta mig och läsa nsd. fann ovanligt många från min klass på senare bussen, då visade det sig att vi inte ens hade haft svenska, haha. sjukt tur jag hade där!
gjorde ju klart båda mina artiklar till lf. kändes skönt att göra bort dom. känner mig pepp till samhällsen som jag visserligen missade tack vare att jag jobbade så flitigt på media. vi ska tydligen göra en argumentation eller nå. haha, började halvt omedvetet argumentera med sofie när jag fick höra vad hon skulle skriva om. så det lär bli nice.

mockade till kungen, fick sen snabborsta gurr. red ludvig på lektion. det gick över förväntan, han var riktigt duktig ibland. jag var jävligt ostadig, men det hade jag ju väntat mig, hahaha. gjorde lite förvänd glp och det firrade vi plättlätt. måste lära min skulderdel att vara rak och istället röra nerifrån. nu känns det himlans kul ..

imorrn är det kort dag i skolan. först data, sen media. kanske får göra nått vettigt, hjälpa till nu när jag är klar. slutar kring 11 eller nått sånt. sen har jag hästk från ett och två timmar framåt. måste ta ett snack med ppl och fundera på hur lördagen ska läggas upp. på söndag ska det börja fotas lite till min kommande artikel tänkte jag mig. och kanske vi får nått fixat till lusseshowen, hade vart lite kul ändå :)

nä, en dejt med tandborsten och sen ska jag våldta sängen, adios
psst, bjussar inte på mer bilder, eftersom blogg är cp. hahaha

           


heyho let's go

2008-10-16 @ 11:42:41 Allmänt Kommentarer (0)


hej och hå. sitter på media. har gjort klart kollaget. det blev inte farligt som jag trodde att det skulle bli. färdigställt min krönika med bilder också, kalas. fast det blev nå skevt när jag skulle förflytta bilderna från mappen. nåmen, thomas skulle hjälpa med det later.
missade dock samhällsen igen. bajs. kände inte för att komma intrippandes mitt i lektionen, skämmigt när det inte är ens egen klass.

ska försöka få tag på marplo nu. sen vet jag inte.
har hål ganska länge. får väl ta och plugga eller nå nice.

high above the ground

2008-10-15 @ 23:07:19 Allmänt Kommentarer (0)
har råkat slå av min väckarklocka imorse eller nått. så jag har sovit på till tolv. fett skönt, men fan vad ångest över att ha missat ännu mer av skolan.

for till stallet och skrittade kungen. han var lugn och fin. fast ville busa lite med mongo när hon blev knas. han har inte fått galna råttsjukan än iaf, men återkommer om cirkus tio dagar, hehu. 
var med på lektion. markarbete, studs. fick rida timpan. jag var ganska dålig och så, men timpan var riktigt duktig förstås. hoppade trestuds, sen blev det sax, glpsprång, oxer. fedt kul! sista hoppet legade bommen på en meter. jag var inte ens nästan rädd eller osäker, tänkte inte ens på höjden, tjoho. litade fullt på hästen, hade han stannat eller gjort nått hade jag fortsatt åt tjottaheiki, phehu. måste bara lära mig att sitta fint också, haha. sätta fram fötterna och samtidigt ge fin eftergift. men gudars vad kul det var :) sånt vill man ju göra oftare, fan att det inte går. wosch, hade mungiporna upp till öronen läänge efter den lektionen.
hade us-möte. verkade som om att vi kommit igång lite iaf, skönt. gick sen och pussade på pärlorna och gav dom krubb.


ska nu mejla min krönika och mina vinterbilder till min egen mejl. så ska jag fixa dom imorrn, för på fredag är det manusstopp. känner ingen pepp till denna utgivning, eller alltså mina grejs. men jäklars till nästa, har redan en på g. ska bara komma på en till, men har noll idé till den. vill ju inte göra själv, det blir lame.
nånå, sen en snabbdusch. tror vi har skolfoto imorrn, ska inte vara med. undra om man måste fota småbilder iaf?

har beslutsångest, jag vill .. men det känns så snirrko ..
tjingtjongluftballong

the glory you found

2008-10-15 @ 22:36:53 Allmänt Kommentarer (0)






NiLON HiE
1995 - 2008

rest in paradise

choking me to death

2008-10-15 @ 00:23:40 Allmänt Kommentarer (1)
bläh, nu är jag verkligen redigt skolless. usch.  hade iaf två lektioner idag, eller jag gick på två. fördrev håltimmen på morsans jobb, bjöd henne på lunch. det var inte så gott faktiskt.

ridit min pärla. insett att jag säkerligen rört en död råtta igår. äckligt, tur att jag spritat händerna omedvetet efter det. hoppas bara att kungen inte får botulism nu då. fast får han så får nog alla som ätit hö av balen det. nåväl, inkubationstiden skulle vara några timmar till 10 dagar ungefär, shises.


borstat och pussat på pinglan en sista gång! hon är så härlig och det kommer kännas tomt utan henne faktiskt. fällde en och annan tår, men det var bara för att anna-stina kom och var nere. hah, fast ingen hann se det. lilla pling, hon är alltid så snäll och glad. hon älskade all uppmärksamhet hon fick idag av framförallt barnen. ibland är det orättvist. 

känner att jag hade behövt en paus. från skolan och från hästarna. bara ligga hemma och göra saker som behövs göras här. eller fast bara sova och chilla, kolla en rulle eller två. meeeeeeeeen, det kommer väl aldrig hända, suck.

kanske sjukskriver mig imorrn. ska vara med och hoppa på lo's lektion imorrn, synd bara att hon typiskt nog ska bort. äh, det är ju kul att ha markarbete iaf. ska rida kungen och ha us-möte. känner ingen pepp alls till mötet. vi är verkligen inte på g, blir bara irriterad på en .. del .. rumpgubbe.

nu känner jag att sängen väntar.
hejdå.

too much

2008-10-14 @ 00:18:05 Allmänt Kommentarer (0)
just nu känner jag att jag bara vill gråta och dö!
det kommer en ny rand, den är fan inte välkommen
jag skäms ..

damn, jag som var på topp

what a shame

2008-10-13 @ 13:31:39 Allmänt Kommentarer (0)
sitter i skolan. just slängt in bilderna från 10d. dom ser alltid så jävla mkt bättre ut i kameran. nånå, dom får funka iaf. bättre än inget kanske. lagt in dom på mitt usb-minne. fick radera några bilder, så hoppas att jag har kvar dom på datorn. redigerar dom senare när jag hinner.
har media nu, min krönika är ju redan klar. dock så står det om snön som kommit och allt som är vitt. men idag är det inte vitt någonstans, och solen lyser finfint. lyckat. och så tänkte jag göra typ snökollage, men det sket sig också. vet inte vad jag ska göra istället för det. har visserligen kanske 6 bilder hemma på lite snö, frost men dom är inte så fina och framför allt inte många. jag har ångest! ;)

 

har senare 2 h engelska, det suger.
sen blir det stallet och ta hand om pärlan som vanligt.

psst. gå in på www.libresse.se och klicka på årets häst, sök efter lehigh valley eller super olle. rösta tre stjärnor på dom. för lätt att de förtjänar att bli årets häst! huhu, do it. puss

i don't follow

2008-10-12 @ 23:43:44 Allmänt Kommentarer (0)
murro försovde sig, vilket betydde sovmorgon för mig. tjoho.
for iaf till hästarna kring tolv. mockade båda boxarna, fyllde maten och kikade lite smått hoppning. fotade kråkan lite snabbt. borstade snyggpelle ganska länge. var värsta sölig idag. skrittade i ridhuset och jag kom att tänka på hur tur jag har. det är sjukt hur världsbäst han är, gamle knasen.

fick låna en usb-sladd, men då säger datorn att man måste installera sånt där hofs för 10d. skitkamera, den är för gammal. så blir att lägga in bilderna imorrn i skolan och föra över till mitt usb-minne. om det finns plats .. fick också skivan där tävlingsfilmen skulle vara, men klart att den inte funka. måste få låna videokameran och se lite. hoppas murro kan öppna skivan och föra över till en vanlig dvd-skiva.

har kollat se upp för dårarna, bra film.
nu håller jag på pissa ner mig, dax att dra. sen ska jag dejta sängen, gonatt

all that i need

2008-10-11 @ 22:02:52 Allmänt Kommentarer (0)
kändes hårt att kliva upp imorse. snoozade så länge jag bara kunde. fick skynda mig lite sen, men det var gode skönt att sova faktiskt :) cyklade till stallet strax innan sju. det var plusgrader ute, shises.
mockade till Q, rullade upp knoppar och släppte ut mina små pärlor. gick sen och byggde fram staket och efter det blev det borstning. red fram timpan till lcn. det gick sisårdär. hahaha, jag kunde inte fatta höger galopp. inget hjälpte tills jag fick ett skitbra tips av sussi. hatar att rida i lilla. underlaget är bajs. så jävla djupt. såg när jh red och det såg helnice ut. eftersom hon aldrig kan acceptera att hon är duktig och hundra ggr duktigare än mig så sa jag efter hennes ritt att vi gör en deal. den som får mest poäng är bäst av oss. jag var sten på att hon skulle vinna klassen eller så. red igenom programmet. slarviga vägar vart det, och höll på glömma vägen en gång i slutet. hahahaha. kändes som att vi jobbade emot varann hela tiden, bläsch. sen fick jag höra att jag legade på en delad första plats med proffssara och prismurt. (ångrar i eftehand dealen, den stämmer ju inte alls, hahaha.) undra i vilken värld ålle suttit i, haha. nåja, vi höll den positionen ända till sista personen. då red sussi så bra att hon utklassade oss med tio poäng. så det slutade med en delad andra plats :) fick rida mitt första ärevarv. har blivit 2:a två ggr tidigare, men aldrig fått rida prisutdelningen av olika anledningar. är inte speciellt nöjd över ritten, men klart kul att bli tvåa. vi fick 181 p och 67,031%. var inte alls nervös förräns väntan på prisutdelningen, haha. nice.
räknade i märke 1. det gick fort. sen vare dax för q-ling. red fram ett tag och det kändes ganska fine, men inte för mkt. denna klass kändes bättre. nu jobbade jag lite mer med hästen och inte bara emot. Q var duktig och skötte sig finers. det slutade med en vinst på 110 poäng, duktig totto! :) fick rida mitt andra ärevarv, hihi. kom på just innan att q-ling är en buse på prisutdelningar ibland. tog av mig sporrarna så jag inte skulle råka sporra honom. som sagt, han var en buse. när vi skulle ge oss iväg drog han ett par bockar, men jag var beredd och trillade inte av. fast sen blev det trav genom banan, hehu. red slarviga vägar i båda programmen, men red iaf rätt. fick två 9:or med Q, coolt. fast tror anneli dömde ganska snällt. längtar efter att få se filmen imorrn, som morsan filmade. hahaha, lär se skämmigt ut. ;)
tog hand om hästarna efteråt. sen mockade jag till pärlorna, fyllde säckar. lotta red valis idag. så då passade jag på att borsta och mysa med lillprinsen. det är inte varje dag. tror han tyckte det var ganska skönt. pussade bara lite extra på kungen. fastnade med emelie en stund innan jag skulle hem. eller det blev så lång stund att jag fick ont i knäna av att stå upp så länge, hahaha.

ska snart slänga mig i sängen och småglo lite tv innan jag släcker för natten. är inte så jättetrött just nu, men det gömmer väl sig bara. upp tidigt imorrn för att filma marro som jag lovat. blir nog lite fotning. om batteriet håller så ska jag fota kråkan och kanske lite hoppning. elin fick nåra fina bilder på mig och timps, trorja. men eftersom det är med skolkameran har jag ingen usb-sladd, så bilderna får vänta till måndag.
nä, godnatt för nu. puss

down in an ocean

2008-10-10 @ 23:14:50 Allmänt Kommentarer (0)
kort dag som fan. lite snabb data. sen slutade jag. då var klockan 09.00. haha, soft. drog hem en sväng. bröt mitt bullöfte och tog en nybakad bulle. inte ätit det sen mars. nåväl, det var gott, men inte sååå gott. kommer nog inte äta fler än på ett tag ;)
for till stallet. mockade, borstade kungen. red timpan på hkn. det gick kalas. alltså, min hand, wosch, den var finers. eller alltså om man jämför med igår, haha. gjorde lite fel, men det rättade vi till. måste fixa mina skänklar och min sits till imorrn. och riiiiiiida från början! flätade flätor på timpen. tjocka och fula, men orkade verkligen inte göra om. kanske måste göra det imorrn iaf. ryktade kungen, skrittade i ridhuset. pallade inte riktigt en hel timme idag. pussat på min sköna. flätat jessper och Q. ganska okey flätor, phu. smorde mina chaps och skor. for sen hemåt på min vita springare. det var halt så cyklade stigen, så ingen skulle se ifall jag tippa, mahaha.

ska kliva upp tidigt imorrn och bege mig mot stallet 06.50. får la se om jag ska ta med mig caroline på packisen. osäkert, hon är modig hon isf, haha. har liksom ett par mål imorrn, rida godkänt, inte trilla av och helst inte komma sist. känns hårt. nånå. nervositeten har inte hunnit komma. hoppas den inte kommer alls. jag döööööör, haha.

idag är det ett år sen kinnick for till trapalanda.
tror inte jag behöver säga mer än; i miss him!

dusch, sen hopp i sängen. godnatt, sovgott, dröm sött, vakna tryggt. tjing


kinnikinnick

high five

2008-10-09 @ 22:48:22 Allmänt Kommentarer (0)
fan vad torra alla är ..

nåja, missade ju bussen till skolan. skit och pannkaka. så jag knatade iväg till stallet. det var blött och slaskigt, så jag sprang lite emellanåt också. det borde man göra oftare.
mockade och pussade på pärlan, pussade lite på lilla pärlan. ryckte manen på jessssper. red timpan på lektion. herremingud hur dåligt det gick. shit alltså. det var hemsk och jag blev chockad över mig själv. ångrar verkligen att jag skrev upp mig på tävling. men det är lika att jag tävlar, annars kommer jag ångra mig över att inte gjort det. får kämpa som fan på framridningen dårå. det enda som gick bra idag var när vi gjorde lite framdelsvändningar. huhu, synd att lcn inte innehåller massa frmadelsvändningar ;) det är ju en dag imorgon också, hoppas jag får rida Q eller timpo. jag hatar iaf mina skänklar. dom flaxar och drar upp sig och håller sig absolut inte stilla och fina. kärrrrrringapa. näe, ledsen jag blir på mig själv..

känner mig inte nervös än, turans.
kort dag imorrn. behöver nog inte gå på median. ska låna en kamera och försöka fota lite. min krönika blev ju klar, den i förra inlägget än så länge. är allt utom nöjd, men den får duga, ids inte göra en ny. har två, tre bilder till den också. nice, då är en sak klar iaf.

well, well. ska väl hoppa i säng nu. funderar om man ska borsta tänderna när man har bananlack? nåväl, goder nattens.

by the way

2008-10-09 @ 13:21:19 Allmänt Kommentarer (1)

... psst, jag är inte nöjd, men vad tycker du?

Det är svårt att vara positiv på vintern

Efter våren kommer sommaren, efter sommaren kommer hösten, efter hösten kommer vintern, eller..?

Då var det dags igen. Vars du än kollar ser du snö, snö och mera snö. När vi går utanför dörren gäller tjocka vantar, mössa, halsduk och en vinterjacka för att inte frysa ihjäl.
Den lilla sol och värme vi fick i år kan knappt klassas som sommar. Det har verkligen varit snålt detta år.

Men vad ska man egentligen vänta sig när man är bosatt högt uppe i ett i övrigt kyligt land? Medans vissa nu hurrar glatt över de vita flingorna som ramlar ner, muttrar några besviket. Jag är en av de som muttrar. Helst av allt hade jag stannat i USA, och aldrig mer kommit hem. Men ibland tvingas man vara realistisk och inte leva i en dröm. Tillbaka till Gällivare kom jag och här sitter jag, tittar ut genom fönstret och ser himlen bjuda oss på vita flingor samtidigt som det täcker marken och förvandlar allting vitt.

Ibland funderar man vad som egentligen håller en kvar här i lilla hålan. Gör man en lista med plus och minus så överväger minusen en hel del. Men kvar blir man år efter år. Nej, snart ska jag flytta. Det har jag visserligen sagt i ett par år nu, men snart..

Vintern har knappt börjat på ett sätt, med tanke på att vi inte har haft så många minusgrader ute på dagarna. Men jag har redan hunnit frysa tår och fingrar av mig, för länge sen. Tänk då hur det kommer bli när vi får närmare -20 grader. Uh, börjar frysa av bara tanken.

Nej, det är svårt att vara positiv på vintern. Jag vill gå i ide som björnarna och vakna när det är vår igen.

Men precis som varje år är det bara att bita ihop. Något positivt måste det ju finnas med vintern. Mysiga galopper i nysnö och tolkning kanske. Sen har vi ju julafton, för de som ser något positivt med det. Fast det gör inte jag, inte så mycket i alla fall. Julen är överskattad. Gud vad negativ jag är. Men jag tror att det är svårt att uppskatta snö och vinter när man är så van vid det. Det borde vara måttligt åtminstone. Ge oss mer sommar, så blir vintern lättare att uthärda för oss snöskygga.

SLÄNG IN EN KOMMENTAR OM VAD DU TYCKTE. var ärlig, i can handle it!
behöver veta om den är skit, raderar den ikväll ..
pusshejs


hello world

2008-10-09 @ 08:37:19 Allmänt Kommentarer (0)
hejhopp. sitter i mediasalen. vi hade ingen svenska. sug rumpa. då hade man ju kunnat sova längre, dumma lärare. nåväl, ska skriva ut en bild på valle, olle och a700 till mitt klipp och klistra självporträtt. hinner dock inte redovisa den eftersom tandläkarn kallar kring 10. ska knata hem därifrån sen, i snön. bläh. turans att man har hål en stund later.

stallet hela kvällen i guess. måste väl rycka man, buhu.
fast måste satsa på att hinna hem till nio, viktigt, viktigt.
 tjingbajs

i'm still learning

2008-10-08 @ 21:24:17 Allmänt Kommentarer (0)


oooj. jag råkade missa bussen och då orkade jag inte gå till skolan. dåligt av mig. men jag fick sova, ända till ett. skönt som fan.
cyklade till stallet. tog först in olle. märkte att han hade ett sår på foten. stort och djupt var det. uäk. veterinären skulle komma senare. red min kung i ridhuset. i slutet blev det lite långsamt, men jag roade oss med att sjunga. haha, högt och absolut inte vackert. skämmigt om någon hade klivit in på läktarn och man inte märkt. nåja, klarade mig utan sånt idag iaf. kom inte riktigt på några låtar så måste träna in några till nästa gång ;) doktor peter kom vid 6. olle fick lite knark, han höll på somna. sen rakade han bort hår, rengjorde, bedöva och sydde. studerade allt. det är ganska intressant, men lite äckligt. speciellt när sprutorna kommer fram, gah, nålar. det är det värsta som finns. sen när busen piggnat till fick han gå hem igen, lagad och fin.

ska kanske kolla lite på oskyldigt dömd, den verkade helt ok. sen blir det nog sängen för hela slanten. är lite trött och så måste man ju palla upp till skolan imorrn. och shitman, vilken träningsvärk jag har. baksida låren, magen, deltamuskeln (överarmen) och typ i halsen, haha. fett skönt ett tag, men man lessnar efter en stund. måste väl stretcha bort det eller nått. tjingeling for now

tired to fight it

2008-10-08 @ 00:54:05 Allmänt Kommentarer (0)
jag som är morgontröttast av alla klev upp en timme tidigare bara för att duscha. höll fan på somna ståendes. gick och la mig igen lite smått och så fick mamma skjutsa mig till skolan. på gympan hade vi styrketräning, uthållig styrka. jag och isabelle slog oss ihop eftersom vi skulle vara två och två. kul var det. några var sjukt kämpiga, men vadgrejen var kulast :) trevligt att det finns några vettiga människor i min klass och inte bara dryga kaniner. äh, man ska inte döma .. hade sen mattelektion. gjorde typ 2 tal. dock så tänkte jag efter så jag skulle komma ihåg till provet. nåja, nu ligger jag efter så det är bara att plugga.

red kungen i ridhuset. han var lugn och fin, och arbetade bra. red ut loppan barris. först kremma sen glpsträckan tbx. fett läskigt att gena över kyrkogården i mörkret. tillomed gamla loppan reagerade lite .. mystur, men det är surt att det är kolsvart överallt. hade säkertligen ridit över ett par om dom inte haft pannlampa.

nä, nu ska jag sova. en ny dag imorgon. kort skoldag tack och lov. godnatt

one chance

2008-10-07 @ 01:32:59 Allmänt Kommentarer (0)
jag är fortfarande fett nöjd med mina 21 poäng, haha ;)

borstade en vanlig go och glad valle idag. red ut så fort jag kom till stallet. kungen knatade på lugnt och fint ända tills en bit efter korsningen. då hörde han hur dom grävde och byggde bortanför kremma. han spände sig och höll på, men lugnade sig lite sen. i början av glpsträckan blev han crazybanan. gjorde sin kanongrejs en gång. började backa, sidsteppa upp mot vallen på höger sida. tjofs så trillade han typ och la sig mot kanten. tror jag hoppade av mitt i trillningen. nåja, han började ju såklart gå iväg när han ställt sig på fötter och då gled jag ner för backen eftersom jag höll i tygeln och så klev hästapållen mig på innerbenet ovanför foten. tossevirr alltså. fick promenera nästan hela glpsträckan eftersom han var så jävla spänd. satt upp i slutet bara för att man inte kan avsluta med en halvt ofrivillig avsittning. då gjorde han kanonen, stod stilla, kanonen, stod stilla, och så höll han på ett tag. insåg att vi inte skulle komma någon vart och då var det bara att hoppa av igen. promenerade genom småstallen och sen in på banan. där gav jag mig fan på att han skulle skritta, och det gjorde han. om än något spänd, men det gick framåt i skritt. han är hemsk att hålla på med när han är sådär spänd och galen. han bits som en apa då också, knasiga häst. avslutade med att promenera ett varv runt gödselplattan och då var han lugn. ett varv runt stigen brukar ta ca. 45 minuter, idag tog allt som allt 90 minuter eller mer. så väl hemma var vi inte riktigt bästisar. men nu är han förlåten. imorrn blir det ridhus, där med bastu. han får skylla sig själv helt enkelt. gjorde klart allt och fick sen lifta hem med lotta.

har gjort mitt självporträtt till median. man skulle klippa och klistra in saker i en ring, med olika tårtbitar. typ ena vad man kan tänka sig att arbeta med, vad man vill lära sig, det som betyder mest för en. en uppgift i min smak alltså, huhu. ska färdigställa den imorrn i skolan. ska skriva ut bilder på a700n och kusarna. har gjort bort alla saker som jag var lite efter med. en vacker dag ska jag ta itu med nk, fast jag har ju trots allt tre veckor på mig.

idag är det 2 år sen massemannen dog. har inte allt för mycket minnen från våran tid då den var så kort. men jag kommer iaf ihåg att jag tyckte om honom och att det gjorde ont när han sprang till trapalanda.

nu är klockan alldeles för mkt. ska ta en dusch också innan sängen.
känner mig riktigt äcklig just nu.

beautiful disaster

2008-10-06 @ 12:48:00 Allmänt Kommentarer (0)
tjalala. fick liksom 21 av 22 rätt på samhälls läxförhöret. ett fel och det var på en fråga jag inte alls läst om. gosch, pluggade bara igenom det igår en snabbis. fan vad nice alltså!   har umgåtts med mina naturvänner under hålet. gick till lunchen, andra gången sen skolan började. sen köpte vi glass och roade oss i labbrummet. fan vad dom är härliga alltså. saknar dom som fan.

nu har jag media och ska nog börja skriva lite på min krönika. får la se om det blir nått av det. cplång dag idag, slutar inte förrän fyra, suck och blä.

kill the motherfucker

2008-10-05 @ 21:00:59 Allmänt Kommentarer (0)
ÄCKELFITTUNGE. låt henne dö en plågsam död.
kan ingen bara ta henne, hon är fan gratis!

det märktes att jag inte ätit ordentligt, tappade humöret utav helvete.
det flög saker och smälldes i allt som kom för nära. men det kändes skönt.

it gets better in time

2008-10-05 @ 20:46:42 Allmänt Kommentarer (0)
drog mig upp vid halv nio idag. strongt gjort. promenerade till stallet i snusksnö, bläh. fick dock lift från hedmans, lite creepy. släppte ut valle i närmaste hagen. kunde vakta han där. lugn och fin kille hela tiden, han pussade lite på tex och strosade. phu. så han fick vara ute till ett. kollade dock till han hundra gånger ifall att. mockade till valle, olle och guriann, fyllde även påsar. var riktigt hurtig. sen borstade jag kungen som var jävla krävande. han var inte på humör. han såg bitter ut hela tiden. skrittade runt stigen med maria och gurre. pissväder alltså. blåste och  typ regna, kallt som fan. kungen var spänd. snorkade för det mesta. fast många bitar gick lugnt och fint. i slutet så vart han tokig, så det var lika att promenera sista biten.
haft ett ganska ordentligt möte. boken var borta? nåja. planerade för luciashowen. samma, gamla tråkiga alltså. usch på det. men svårt att hitta på massa nytt. speciellt när man varit med hundra år, gjort ett par lusseshower och bara allmänt tappat fantasin när man uppnått en viss ålder, haha.
cyklade sen hem och det var fan ganska skönt.

är hungrig som en varg, har ätit frulle och nån pepparkaka. kanske borde mata min mage med nått. sen blir det nog lite plugg och kanske tv. måste nog också slänga in bilderna från skolkameran.. och btw så har josefin repat och skitat ner hela ps skivan så jag kan inte installera den. kul. tur att pappa skulle bränna en ny och skicka i veckan :) well, well. tjingtjongballong


bjussar på den heta bilden ;>

love in this club

2008-10-05 @ 01:13:15 Allmänt Kommentarer (0)
ridit ut med vallepärlan. han var bäst. fick lite cpdamp och galopperade på stället när han blev rädd för en stor sten. aningens pigg förövrigt, ganska tittig och sprättig. luv him. hade buten, för jag fick låna läder av lena, puss på henne.

red dressyr med gurre i ridhuset. barbacka. som sagt, då sitter man där och kommer åt bättre. hon var ganska så duktig. i slutet speciellt. tog bara lite galopp i varje varv, den är inte våran starka sida, haha. snacka om att högerglp är bättre än vänster, sjuk skillnad. nåja.

gjort bort all geografi. jag var sjukt efter. känns skönt, alla 4 arbetsblad är gjorda. ett tal kvar i matten på denna veckas planering, det fixar jag i skolan. imorrn skriver jag nog klart frågorna i svenskan, kanske även median. gånger två. fast tror ena uppgiften är ganska kul. resten av skolskiten får jag beta av eftersom senare. eller fan, samhälls måste jag plugga. så jag kan firra läxförhöret på måndag.

btw, jag vill ha en sony a700. är kär i min sony, så varför byta märke när man trivs? den är billigare än d300, snäppet sämre kanske, men fortfarande på ungefär samma nivå som den :) kommer ha tiotusen lakan på kontot till jul, så då kanske man investerar i en sån. nåväl, det återstår att se vad man tycker då. om inte annat kanske ni vill ge den till mig, för att vara snäll liksom. haha.  

tidig morgon imorrn, pusshejs

my heart is pumping

2008-10-04 @ 01:25:41 Allmänt Kommentarer (0)




   


                                                                                               all that I want, all that I need

i'm all over you

2008-10-04 @ 01:04:23 Allmänt Kommentarer (0)
hade lååång datakunskap. men den är bra. man lär sig en himla massa vettigt tycker jag. lånade en kamera, blev 400d igen. tog med sigma 100-300mm också, tänkte testa om det funkar bättre med det hela.

tog hand om kusarnas boxar. sen hästkunskap. läste igenom om olika sårskador. det fanns en hel del bilder i boken, sjukt jävla äckliga. men det var bra, då fick man ju se hur det kan se ut. wosch, hoppas jag slipper se sånt irl. gick sen till stallet. skulle linda ben. jag och jessica tog q-ling till vattenspiltan. hade ena sidans ben och lindade ett stallbandage och ett arbetsbandage. lindade på som vanligt, utan att göra om nått. och guess what, fett mvg på det. haha, jag får aldrig mvg, tjohey ;) hahaha, sen blev vi lagomt roade. fybubblan alltså. ruskigt lättroade. borstade kungen och for ut på en tur runt stigen. sjukt kallt alltså, nu är det vinter. än går väl stigen an att rida som vanligt på, men inte länge till. nåja, valle var lugn, men ändå pigg. nu vill han trava, det känns. i korsningen kom det två fiddysar, dom kör som as och låter utav helvete. tog hand om hesten efteråt och donade lite. sen äntligen hem, höll på frysa arslet av mig.

blir kanske smått tidig morgon imorrn. valle ska dock inte ut. men vill inte lämna han ensam hela livet, haha. sen måste jag ju rida gurre också. tänkte rida barris. och kanske dressyra. det är lättast att göra det barris. tycker jag, då sitter man där man sitter och kommer åt hästapållen bättre.

nu är det verkligen dax för sängen. godnatt

mrs mistake

2008-10-02 @ 21:59:52 Allmänt Kommentarer (0)
jaa, har kommit på vad jag ska göra till lf.
en krönika, en kort med bilder! i guess.
blir den dålig skiter jag i det, hahaha ..

kanske gör ett mingelkollage också, annars måste jag komma på nått mer. göra kollage av nått helt annat kanske. ska fråga om jag får låna en kamera ihelg så kan jag klura lite vettja :)

.

neverending story

2008-10-02 @ 21:50:15 Allmänt Kommentarer (0)

long time no see. slitit mig från bloggen i nåra dagar. strongt gjort av mig, haha. nåja, samma gamla vanliga som hänt under dessa dagar. haft valle min pärla. också guriann. hon är lite vrickad, men utan de hade det inte vart gurkan, haha. förstår verkligen inte hur ni gmänniskor orkar traggla dressyr med henne, jag blir helt mördad och galen. nåmen övning ger färdighet, kanske därför det går bra för er när ni göret. huhu.

har också kommit på att jag ska tävla på klubbtävlingen. bara dressyr. modigt av fega mig. tävlade sist nångång typ 2005. haha. nåja, bara för att prova lite igen. hade vart kul att testa hoppa också, men det får väl bli nästa år då jag blitt arton. well, ser mest fram emot knoppningen, hahaha ..

idag har jag vart i skolan. sen tandis. lagade hål, två i en smäll. uh. även om jag hade bedövning började jag frysa i hela kroppen ända från tanden. fybubblan vad det gjorde ont. ska börja sköta om mina tänder jätteordentligt så jag slipper mer lagningar. efteråt råkade jag ta en tugga från läppen, huhu. men bedövningen satt ju i så inte kände jag nått. hörde bara det äckliga lätet som kom när köttet delades. gaaaaaaaalet ;) nåja, det är cpmkt fett i inläppen så det syns knappt anyways. gjorde stan osäker med min kusin en snabbis. sen hem och ta en dusch, sista minutrarna i kolsvart mörker, hahaha, tur att allt schampoo och sånt var klart, annars hade det kunnat gå illa. skolan igen, hade inte missat så mkt på matten även om jag missade sistaste lektionen, kalas. uhm, har två böcker kvar i skåpet, resten är hemma för plugg. så i resten av ämnerna ligger jag nog inte så bra till.
borstat jesse, den var ju snellhest. fick dock springa 4 rundor och hämta vatten till han då vattenkoppen var äcklig. haha, naw, sötjesse. red nipsen på lektion, markarbete. hoppade på volt. orkade inte rida ihop henne i traven, men i skritten gick det bra. hon hoppar schysst, även om jag är lite seg, och förböjer så det blir fel galopp. nåja, vi fick till en hel bra stunder iaf, kul :) allt var redan fixat hos pärlorna. så jag kvällsmockade bara till stora pärlan och pussade en massa på han. eftersom jag inte bloggat på ett par dagar så har ni inte hört detta på länge; valle är världens bästa! ;) mahahaha

milo ventimigliakom hem riktigt tidigt, ovanligt. kollat idol, tycker maltakevin är ganska frän, hahahaha. och lillejohan. nåväl, nu är det heroes, som måste tittas. ska installera ps så fort jossi letat skivan. efter det ska jag fixa allt med kameran för imorrn ska den skickas iväg. jävla kärring på försäkringsbolaget, lurade mig att det skulle komma nån påse eller skit, så den har jag väntat på i hundra år. men nä, nu är det bara att skicka iväg den i en kartong. fan vad sick. nåja, nu är det dax iaf.

congratz till er som orkade läsa igenom hela. inte illa pinkat. tjingtjongballong

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide