all that i need

kändes hårt att kliva upp imorse. snoozade så länge jag bara kunde. fick skynda mig lite sen, men det var gode skönt att sova faktiskt :) cyklade till stallet strax innan sju. det var plusgrader ute, shises.
mockade till Q, rullade upp knoppar och släppte ut mina små pärlor. gick sen och byggde fram staket och efter det blev det borstning. red fram timpan till lcn. det gick sisårdär. hahaha, jag kunde inte fatta höger galopp. inget hjälpte tills jag fick ett skitbra tips av sussi. hatar att rida i lilla. underlaget är bajs. så jävla djupt. såg när jh red och det såg helnice ut. eftersom hon aldrig kan acceptera att hon är duktig och hundra ggr duktigare än mig så sa jag efter hennes ritt att vi gör en deal. den som får mest poäng är bäst av oss. jag var sten på att hon skulle vinna klassen eller så. red igenom programmet. slarviga vägar vart det, och höll på glömma vägen en gång i slutet. hahahaha. kändes som att vi jobbade emot varann hela tiden, bläsch. sen fick jag höra att jag legade på en delad första plats med proffssara och prismurt. (ångrar i eftehand dealen, den stämmer ju inte alls, hahaha.) undra i vilken värld ålle suttit i, haha. nåja, vi höll den positionen ända till sista personen. då red sussi så bra att hon utklassade oss med tio poäng. så det slutade med en delad andra plats :) fick rida mitt första ärevarv. har blivit 2:a två ggr tidigare, men aldrig fått rida prisutdelningen av olika anledningar. är inte speciellt nöjd över ritten, men klart kul att bli tvåa. vi fick 181 p och 67,031%. var inte alls nervös förräns väntan på prisutdelningen, haha. nice.
räknade i märke 1. det gick fort. sen vare dax för q-ling. red fram ett tag och det kändes ganska fine, men inte för mkt. denna klass kändes bättre. nu jobbade jag lite mer med hästen och inte bara emot. Q var duktig och skötte sig finers. det slutade med en vinst på 110 poäng, duktig totto! :) fick rida mitt andra ärevarv, hihi. kom på just innan att q-ling är en buse på prisutdelningar ibland. tog av mig sporrarna så jag inte skulle råka sporra honom. som sagt, han var en buse. när vi skulle ge oss iväg drog han ett par bockar, men jag var beredd och trillade inte av. fast sen blev det trav genom banan, hehu. red slarviga vägar i båda programmen, men red iaf rätt. fick två 9:or med Q, coolt. fast tror anneli dömde ganska snällt. längtar efter att få se filmen imorrn, som morsan filmade. hahaha, lär se skämmigt ut. ;)
tog hand om hästarna efteråt. sen mockade jag till pärlorna, fyllde säckar. lotta red valis idag. så då passade jag på att borsta och mysa med lillprinsen. det är inte varje dag. tror han tyckte det var ganska skönt. pussade bara lite extra på kungen. fastnade med emelie en stund innan jag skulle hem. eller det blev så lång stund att jag fick ont i knäna av att stå upp så länge, hahaha.

ska snart slänga mig i sängen och småglo lite tv innan jag släcker för natten. är inte så jättetrött just nu, men det gömmer väl sig bara. upp tidigt imorrn för att filma marro som jag lovat. blir nog lite fotning. om batteriet håller så ska jag fota kråkan och kanske lite hoppning. elin fick nåra fina bilder på mig och timps, trorja. men eftersom det är med skolkameran har jag ingen usb-sladd, så bilderna får vänta till måndag.
nä, godnatt för nu. puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide