Partition

2014-09-29 @ 23:29:32 Allmänt Kommentarer (0)
Ett tag sen jag skrev ett vanligt inlägg också. Men seriöst, jag gör så himla lite just nu så det kan inte ens bli tråkigare, haha. Har i alla fall lyckats vända på dygnet sen vi nattvaktade. Fast vände alldeles för mycket så vaknar 6 på morgonen varje dag. Dom första dagarna kunde jag inte ens somna om då, men nu har jag börjat lyckats med det åtminstone ;) Så har också varit i stallet flera dagar eftersom dagarna annars blir så långsamma och tråkiga.  Verkar som att jag har planer för helgen i alla fall och det känns riktigt skoj.
 
Haha och biljäveln, den funkade inte ens en hel dag så kraschade den igen. Det var bara för att jag jinxade när jag skrev om det sist. Nu vet jag inte om det är ett gammalt fel eller ett nytt. Tror dock att det är ett nytt. Nåja, det där får pappa sköta. Är så less, så bara att vänja sig med cykeln och sen när snön kommer är det bara att dra på långkallingarna och vantarna och promenera.
 
 

In the lonely hour

2014-09-29 @ 22:49:43 Allmänt Kommentarer (0)
                     Klart lillgossen måste få lite plats. Han ser dock lite ledsen ut, men tror han var rätt less på oss ;)

Queen of the clouds

2014-09-29 @ 22:29:31 Allmänt Kommentarer (2)
Fick tillåtelse att lägga upp några väl utvalda bilder från när Jossi och Sara var här. Vi var på toppen och jag passade på att rasta kameran samtidigt i stormen. Fotar aldrig bara människor, så det var fan svårt att få det bra och som man ville, hehe. Tyckte dom var gulliga, fast dom höll inte med. Sista bilden är från Tippsta där vi lurade upp Sara på renen, haha. Aja, här kommer i alla fall något annat än hästbilder ;)


Smells like victory

2014-09-29 @ 21:53:11 Allmänt Kommentarer (0)
Längesen jag delade med mig av lite bilder. Här är några av det senaste. Lite Pay & Jump, lite hoppträning, lite trimning. 
 

Deckchairs on the moon

2014-09-16 @ 22:54:16 Allmänt Kommentarer (0)
Hoj, har vändit på dygnet helt och hållet just nu. Sover hela dagarna, vaknar sent på em eller kvällen, är vaken hela natten och somnar kring 8-9 på morgonen. Jag är en nattmänniska, så det funkar ju rätt bra ändå. Men nu är jag så himla rastlös igen att jag kanske borde vända tillbaka och börja göra något på dagarna ;)
Funderat om man kanske skulle ta till vara på höstens underbara färger och passa på att fota en massa nu.   
Men är så sjukt osugen på att fota så det inte är sant. Mest för att jag är så less på att jag inte får till bilderna som jag vill. Känns inte som det finns någon slags utveckling. Lite mitt eget fel eftersom jag kanske borde engagera mig mer kanske, haha. Och nu börjar ju inneperioden snart när det kommer till ridbilder och det är ju såå tråkigt, hehe.
 
 
Å jo, lämnade ju bilen till verkstan imorse. Måsta hatea lite nu bara. Den kom i alla fall halvvägs dit, sen fick vi bogsera. Känns ju som att den varit säkert tusen gånger på verkstan det här året. Nåja, nu har vi tack och lov bytt ställe eftersom det förra var åt helvete utan att överdriva. Vi tog ju det stället först eftersom det sas att dom var bra på BMW och dom brukade vara bra förr. Men nu var det nya människor och dom var inte bra någonstans. Kändes sjukt oseriösa och obrydda såhär i efterhand. Nya stället är top notch i jämförelse.
Och anledningen till att den fått vara på verkstan mer eller mindre hela tiden är ju för att dom förra hittade inte felet som vi lämnade in den för, så dom lagade något random och sa att det var fixat. Vilket det inte var förstås, så fick ju lämna in den igen och igen och igen eftersom dom gjorde samma sak hela tiden. Och dessutom tog det ju flera veckor innan man fick tillbaka bilen varje gång. Tillslut var jag ju med och bara det här är felet och då fattade dom efter lite tjat och lagade rätt. 
Trodde vi. Anledningen till att vi fått lämna in den på nya stället är ju för att det förra failat och dom måstat laga det som dom förra lyckats förstöra. Så nu efter att den funkat ganska länge och plötsligt pajja igen så tänkte jag att det var något nytt fel. Visade sig att det inte var det utan det tidigare felet var så dåligt lagat och i stort sett helt failat så dom fick göra om allt eftersom det blivit värre än innan. Haha, alltså what the fuck. Gissa om man blir lite lack. Verkar i alla fall som att det blir ordentligt gjort nu och snabba är dom ;) 
 

Dancing in the mirror

2014-09-14 @ 00:10:23 Allmänt Kommentarer (0)
Haha, var bara tvungen att sätta ihop ett kollage av Timpans ticks för dagen. Han är för skön den lirarn ;)

Wild hearts can't be broken

2014-09-12 @ 22:46:32 Allmänt Kommentarer (0)



Hittade den här bilden på min dator igen och fick värsta feelgood-känslan. Det här är en av mina favoritbilder. Mest bara för att jag så tydligt minns just det där ögonblicket, just den känslan. Var så himla glad och tror det syns rätt bra också ;)

Har säkert lagt upp den tidigare flera gånger. Att rida Valle är det bästa, att bara vara med honom är det bästa, men sen att lyckas hoppa felfritt på våran första tävling är rätt awesome. Min bästa vän och största kärlek <3

Har inte många bilder på mig själv och hästarna tråkigt nog. Kanske inte så konstigt eftersom jag var den enda "fotografen" då för tiden. Och det fanns inte många själar som orkade ta sig tid att hjälpa och fota åt mig då heller. Men hur som helst så ligger denna bild högt på topplistan, trots att det är en mobilbild ;)
 
 

Coming back for you

2014-09-12 @ 21:15:45 Allmänt Kommentarer (0)
Hittade några okej ändå. Så här kommer gänget ..

      
 

I only want what I can't have

2014-09-12 @ 19:26:50 Allmänt Kommentarer (0)
Long time no see. Blev inte att åka bort. Blir kanske senare om jag lyckas pricka in det snyggt. Har varit extremt rastlös på senaste. Men som tur var tog jag tag i mig själv och åkte till stallet i tisdags och spenderade flera timmar där. Med bästa Olle som är hemma igen. Han är så underbar att man aldrig vill gå därifrån. Som vanligt hade folk saknat mig så tänkte börja dyka upp lite oftare ;) Fick i alla fall ett uppdrag när jag var där.
Så i onsdags tog jag hand om Cotten. Har saknat det där att ha en häst som sin egen en hel dag och bara få pyssla på. Allt sånt där pyssel kan man ju visserligen göra när som helst egentligen, men det är som extra roligt när man har hästen för sig själv liksom ;) Så spenderade flera timmar i stallet och myste på med honom, och Olle förstås.
 
 
Idag tänkte jag att jag skulle ta itu med Olles man så han slipper se ut som ett odjur. Men kom kanske 500 meter innan bilen nästan dog helt och hållet mitt på vägen. Som tur var så överlevde den tillräckligt så jag kunde vända och styra hemåt. Den gick max 30 km/h och det var inte stabilt. Så snart hamnar den på soptippen. Hatar bilar.
Så får fixa stallet imorgon istället och hålla en tumme att min cykel funkar i alla fall så jag kan ta mig hyfsat snabbt överallt.
 
I princip alla mina serier har uppehåll just nu, så försöker hitta nya att följa medans. Lyckas dock alltid hitta serier som bara körts en säsong, och det ser jag ju klart på två dagar typ så då måste jag hitta nya igen. Haha, och det är inte så lätt med tanke på hur många jag redan följer och redan sett ;)
Insåg nu att jag inte fixat Dundretbilderna och inte uppdaterat från sista hoppträningen. Tror dock inte hoppbilderna var så mycket att hurra över för det var sol i alla grupper och mörkt i sista. Men får nog kolla igenom dom och se om det finns några värda att lägga ut. Och Dundretbilderna gissar jag är fett hemliga, så dom får jag nog inte göra något av, haha.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide