The kids in the dark

2015-04-28 @ 13:44:52 Allmänt Kommentarer (0)
Åh, känslan när man har massa bilder att redigera innan man kan blogga. Har skjutit upp det i en vecka nu, måste ta tag i det. Har haft en massa skoj jag tänkt skriva om, men allt det lär jag ju ha glömt bort nu efter så lång tid. Med tanke på att jag glömmer saker efter någon minut så vore det amazing om jag skulle minnas allt tillbaka en vecka, haha. Men till mitt försvar så har jag brist på B-vitamin och då kan man få minnesstörningar, hehe ;)
 
Ska försöka ta itu med bilderna och komma igen med bloggandet ikväll. Förhoppningsvis blir jag inte i stallet hela kvällen så då är det lugnt ;) Fast har ju en del att ta itu med där också så kan hända att min plan spricker, hehe.

Who said what

2015-04-18 @ 01:06:00 Allmänt Kommentarer (0)
Blev en mycket längre fredag än planerat. Gjort det mesta i stallet förstås.
Och ridit ut en pigg och glad Lonk som helst ville galoppera, men fick hålla sig till trav på grund av underlaget. 
Rakat Ollegossen så han är fräsch och stilig. 
Blev sen också ett kortare pass på Sune. Red i stora där alla tävlingshinder var framme och han rörde inte en min för allt tittigt dära, skönt :)
 
Prints från dagens film. Sorry, bildbrist på mobilen. 

Imorgon är det full rulle igen. Ska väl säkerligen fota lite klubbtävling, men kommer nog troligast bara köra på dom som bett mig fota och kanske lite random beroende på lite allt möjligt. Ska sen knoppa Ebbe och Olle och försöka få till nå fina bilder på dom också. Vet att Chico ska hoppas lite i alla fall och så får jag väl se om det blir att rida fler ;)

Under the sun

2015-04-18 @ 00:51:00 Allmänt Kommentarer (0)
Tisdag vart en ridfri dag. Longerade ett djur, fixade massa och hann fota lite hoppning. 
 
Onsdag var det fullt upp. Hade alla Lottas hästar och Chico. Skrittade fram Klas ute och gick sen in i ridhuset. Olle red jag ut med Emma och Chippy. Sen red jag på Vanjas lektion med Lonken. Var lite att jobba med, hehe, men blev bra tillslut :) Kul att rida för Anneli också.
 
 
Torsdag hade jag också alla hästarna, med lite assistans. Klasi fick rida ut med Emma och Linno, och han var superduper pigg och laddad. 
Red sen lektion med Sune. Hoppning på schemat igen. Nu körde vi fem och en halvan och shit pommes vilken skillnad sen måndagens hoppning. Han var jättefin och lydig. Hoppade några språng på 80-90 och det fortsatte vara mjukt och fint. Han kommer ju definitivt bli en favvis hos många, lär bli slagga om honom om han fortsätter i den här stilen ;)
Avverkat 4 ridlektioner den här veckan. Hade lätt kunnat köra en varje dag för det är så skoj. 
 
 

I think imma call you bluff

2015-04-14 @ 00:32:38 Allmänt Kommentarer (0)
Blev en riktigt lång stallmåndag. Skjutsade mamma till jobbet så drog direkt till stallet när jag ändå var i farten och då var väl klockan typ halv 2. Grejade på med marktjänsten åt alla fyra hästarna. Borstat diverse djur, skrubbat vitben, pussat och myst. 
Red Sune på min vanliga lektion. Han var fin och skötsam när vi red fram. Hade markarbete, så kryss, 3 galoppsprång till oxer byggde vi fram. Det blev ännu lite mer fart i fuxen när det vankades hinder ;) Vissa delar var bara så fail, men en del riktigt bra. Tur i alla fall att jag tränat knäslut massa, haha.


Fick sen snabba mig och så var det bara att sitta upp på Chico och rida honom i gruppen efter. Shit, vad han var jobbig idag. Han låg på som attan och var stark som bara den, det brukar han typ aldrig vara. Fick kämpa som en tok i början, men sen mot slutet blev det bättre. Hoppade 3 studs och det gick okej, han var i alla fall hyfsat lydig före och efter hindrena. Märktes att han vilat länge, lite lätt oriden tror jag allt ;) Men glad som vanligt, dock inte lika överladdad som han kan vara när man ska hoppa. Tror kanske lilla ridhuset dämpade lite också.
Aja, överlevde två lektioner på raken och kom inte från stallet förrän efter 22.
 
Tror jag bara har en häst imorgon och den ska bara longeras. Så kanske tar med kameran och dammar av den lite på hoppträningen. Borde faktiskt fota lite fina porträtt på Knasen, Olle, Patsy och Chico med knoppar och sånt pimp någon dag. Ska ta itu med det snarast :)

Keep me honest

2015-04-13 @ 23:52:12 Allmänt Kommentarer (0)
Helgen sprang iväg snabbt som vanligt. Fredag blev det en tur i skogen med Klas och dressyr med Chico och Sune.


Lördag vart en uteridardag. Olle, Chico och Sune fick lufta sig i solskenet. Körde kremma med Olle, minns inte ens sist jag red dit, men det var så härligt att höra hovklappret mot asfalten, vårkänslor! Sune gjorde debuten i skogen och den biten gick prima.
Var sen hos Flisan med dom bästa väninnorna och käkade grillat och hängde.
 
 
Söndag hade jag utsläpp och så fixade jag allt till kusarna, red ut med Klasse och Patsy. Inte suttit på PS rygg på jag vet inte hur länge, år och dar typ, så var skoj att vara tillbaka där :) Sune fick gå ett pass dressyr. Gick okej, bättre mot slutet, men är inte riktigt nöjd med min ridning. 
På kvällen drog jag och testade yoga. Har velat prova det ganska länge så passade på nu. Är ju annars så feg och folkskygg, men med alla stallisar känner man ju sig rätt trygg ;) I början kände man sig ganska flummig, men efter ett tag kunde man slappna av och bara köra på. Ska lätt gå nästa gång också, kul att göra lite annat :)


At least we stole the show

2015-04-10 @ 12:44:57 Allmänt Kommentarer (0)
Jossi tvingade mig att gå till frissan, så sagt och gjort. Klippte av halva håret och det var verkligen välbehövligt. Det var typ år sen sist jag gjorde något med barret så det var ju hyfsat slitet osv. Blev någon slags ljus ombré. Tog ett par dagar att vänja sig med längden och allt, men nu är det bara skönt. Det går dubbelt så snabbt att tvätta håret, dubbelt så snabbt att borsta det och fastnar inte överallt med det längre, haha ;) Och mitt barr växer ändå rätt snabbt ändå så.

 

Prove them I'm right

2015-04-10 @ 12:36:00 Allmänt Kommentarer (0)
Här är lite bilder på Sune. Och ridbilderna är printade lite snabbt från film som Emma var schyrre och fixade från lektionen :)
Det ser lite finare ut på filmen än vad bilderna visar, haha, men bjussar ändå ;) Jobbar på att ta plats och ha självförtroende, hehe.

 

Don't look down

2015-04-10 @ 12:28:13 Allmänt Kommentarer (0)
Oj vad dålig jag varit på att uppdatera. Har hänt en massa, men har haft så mycket annat att göra att jag inte hunnit öppna min dator eller ens hunnit ägna en tanke åt bloggen. Har som vanligt massa bilder, så tänkte försöka använda dom och göra en snabb update ;)


Var i Umeå på hopptävling med Lotta och Knasen. Blev lite spontant att dra iväg ;) Men det var superskoj att vara i farten igen och få se vad vi hade för tävlingskuse med oss. Han var så lätt att ha och göra med, så extremt chill kille :) Och tävlingsbiten kan man ju inte heller klaga på, gick fyra klasser med fyra bra resultat och placering i tre av klasserna. Alla tävlingsgrejs var ju med Patsy i Spanien så vi fick låna ihop det mesta och sen dra och köpa schabbe och huva, haha, men det funkade ju också ;) Var lite väl enkelt med en häst bara, allt var ju klart så snabbt och man hade så mycket tid till övers, hehe. Väldigt nöjd med Knas i alla fall, han var kung!


Påsken spenderades i stugan i Tärendö med släkt och massa folk. Josefin och Dogge kom också hem. Det var som vanligt mysigt och trevligt i byn och vi hade middagar, pimpeltävling, mys framför brasan och på isen. Jag fick faktiskt en fisk när vi pimplade, haha.
 
 
Hunnit rida massvis. Provat Pärra på lektion nu också. Inte hunnit med att testa honom tidigare, men han var fin och det var skoj. Ridit honom nu under lovet också, me like. Sen har ju ridskolan köpt en ny häst och den har jag hållt på rida lite nu. Första gången gick finers, sen har vi haft lite knas, men i förrgår hjälpte Lotta mig och då gick det asbra och igår testade vi vara med på en lektion och det gick också super. Så nu ligger Sune på plus. Han är trevlig att rida, väldigt känslig och lyhörd, pigg osv. Kommer säkert bli mångas favvis :) 
Och bästa Patsy har ju också kommit hem nu, yay.
 
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide