Don't look down

Oj vad dålig jag varit på att uppdatera. Har hänt en massa, men har haft så mycket annat att göra att jag inte hunnit öppna min dator eller ens hunnit ägna en tanke åt bloggen. Har som vanligt massa bilder, så tänkte försöka använda dom och göra en snabb update ;)


Var i Umeå på hopptävling med Lotta och Knasen. Blev lite spontant att dra iväg ;) Men det var superskoj att vara i farten igen och få se vad vi hade för tävlingskuse med oss. Han var så lätt att ha och göra med, så extremt chill kille :) Och tävlingsbiten kan man ju inte heller klaga på, gick fyra klasser med fyra bra resultat och placering i tre av klasserna. Alla tävlingsgrejs var ju med Patsy i Spanien så vi fick låna ihop det mesta och sen dra och köpa schabbe och huva, haha, men det funkade ju också ;) Var lite väl enkelt med en häst bara, allt var ju klart så snabbt och man hade så mycket tid till övers, hehe. Väldigt nöjd med Knas i alla fall, han var kung!


Påsken spenderades i stugan i Tärendö med släkt och massa folk. Josefin och Dogge kom också hem. Det var som vanligt mysigt och trevligt i byn och vi hade middagar, pimpeltävling, mys framför brasan och på isen. Jag fick faktiskt en fisk när vi pimplade, haha.
 
 
Hunnit rida massvis. Provat Pärra på lektion nu också. Inte hunnit med att testa honom tidigare, men han var fin och det var skoj. Ridit honom nu under lovet också, me like. Sen har ju ridskolan köpt en ny häst och den har jag hållt på rida lite nu. Första gången gick finers, sen har vi haft lite knas, men i förrgår hjälpte Lotta mig och då gick det asbra och igår testade vi vara med på en lektion och det gick också super. Så nu ligger Sune på plus. Han är trevlig att rida, väldigt känslig och lyhörd, pigg osv. Kommer säkert bli mångas favvis :) 
Och bästa Patsy har ju också kommit hem nu, yay.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide