Don't know if you're happy or complaining

Det är full rulle just nu. Är i stallet från 7 på morgonen och kommer hem tidigast vid 20-tiden och väldigt ofta senare, och då kan ni ju gissa att man är lite trött och seg hehe. Så det här ligger lågt på prio listan. Allt med dator osv ligger lågt just nu. På helgerna har jag lite mer tid eftersom jag kan vara vaken längre, men aa, brukar ändå inte hinna med det jag planerat ;) Blir arg över att jag aldrig hinner ta tag i alla bilder. Och har en del mer jag behöver fota, så antingen fyller jag på mer eller har ångest över att inte hinna fota, haha, bra där.

 
Känns lite tjatigt när det i princip händer samma lika varje dag, haha. Igår lämnade jag bort Lonk, för fanns inte en chans att jag skulle hinna rida tre hästar från det jag sluta 16 till borstning innan lektionen 19.30. Var på håret att jag hann med två och däremellan sköta av dom noga också. Båda var i alla fall fina och superhärliga att rida. Klas var riktigt mums, men måste börja spänna bågen lite mer och korta ihop hela paketet. Man kan ju inte köra runt avspänd och långt resten av livet ;) Red Sune på lektion, hoppade lite smått på utebanan. Han var som en orm och lite skev, men det blev bättre tillslut och fick till ridning och språng helt okej. Fast inte helt nöjd med mig själv .. Och han hade tappat båda sina framskor och var lite tassig, så det var ju lite tråkigt. But he's a cutiepie :)
 
 
Idag hoppade jag Klasse i hoppgruppen igen. Alltså älskar tisdagar! Men så sjukt att jag varenda gång innan får en känsla av att vi inte kommer klara allt som är planerat. Och sen slutar det med att vi visst grejar det ju. Sen att det kanske är låga stilpoäng och så må ju vara. Det får vi träna på eftersom ;) Vi tog ett galoppsprång där det skulle vara två i en serie, gjorde ett antal kråkhopp osv, men hoppade också vattenmattorna flera gånger jättefint och vågen och jag höll mig till planen och bestämde mig. Har som alltid kul i alla fall och det är vi nöjda med :) (Bilds från last week)   PS fick skutta lite smått med Gurra, så nu överlämnar jag lite trim åt henne ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide