These broken hands of mine

2013-05-28 @ 21:28:24 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Hade värsta lyxiga dagen igår. Var bara en snabbis till stallet och lindade Bibbson och klippte hennes man. Sen var jag tvungen att spurta för jag hade en dejt med pappa.
 
Hämtade honom och så for vi på lite affärer. Fick en ny jacka, enkel och svart, standard ;) Går alltid och kollar på priset i första hand, känns ovärt för mig att köpa en asdyr jacka. Inte högsta prio där. Fick välja vilken jag ville dock, min papi är så snäll. Sen fick jag också ett nytt framskydd till mobilen, Invisible Shield. Älskar hur bra det blev när jag satte på det, tusen gånger bättre än det förra som följde med. Ett par nya hörlurar, Skullcandy. Har man en gång testat det märket så vet man vilken mumsig kvalla det är på musiken i dom. Och en liten laddare slank med, ska få en vanlig sen också :) Så härligt att bli lite bortskämd då och då. Han gick ju runt i affärena och frågade om jag ville ha det, eller det osv. Var ju jag som satte stopp, haha. Det var saker jag verkligen behövde som fick komma i första hand :) Önskar dock att jag inte hade något samvete just på den punkten, tänk vad fint att bara få en massa utan att behöva slösa sina egna cash, hehe.
 
Och så fixade vi min bil också. Kunde låna verkstan och hissade upp bilen. Bytte däck plättlätt. Sen fyllde vi spolarvätska, kolla oljan och luften, och lagade min ena vindrutetork. Bara det där motorfelet kvar att firra nu och det ska göras så fort vi får en tid :) Bästa pappsen ♥
 
 
Idag har jag varit tur och retur till Boden med Olofssons. Tog med oss lilla Saphir för mätning. Vi spekulerade om höjden medans vi väntade och gissade att det nog skulle vara tight med b-ponnymåttet. Och vi hade rätt, hon slutade på 130 cm efter avrundande nedåt. Lilla långben har lite höjd ändå. Hon var i alla fall jätteduktig och supercool där på travet. Brydde sig inte alls om traktorer eller travare. Gnäggade lite åt polarna och hade lite myror i brallan, men annars svinnice.
Varmt som attan hela tiden, så fick nog solsting, haha. Fick kasta mig över första bästa iskalla vätska och sen när jag kom hem blev det en skön dusch. Fan vad klen man är ;) Skönt med sommarvärme, men ändå inte. Tjing.

Dancing on a horse

2013-05-28 @ 19:59:20 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Kör väl in några från dressyrtävlingen på hemmaplan när jag ändå är igång ;)
 

Två av våra grymma ridlärare :)


Fierce

2013-05-28 @ 19:45:32 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
När jag ändå vart i farten och slängt in massa bilder på fejjan så kan jag ju lika he in några här bara för att liksom ;) Några från en random dag när snön sjöng på sista versen och några från en onsdagshoppträning :)

 
 
 

Time after time

2013-05-27 @ 02:58:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Slänger snabbt in några stycken av hoppebilderna från idag på skoj :)
Dom liggande bilderna ser ju alltid extra hisklans tråkiga ut i kvallan, men det får vi väl stå ut med eftersom jag inte har en aning om hur man ändrar hela layouten osv på bloggen ;) Önskar mig ett helt nytt utseende till den. Men som sagt, i mobilen brukar dom ändå se rätt mumsiga ut, haha.
 
 

You say you've seen it all

2013-05-27 @ 02:53:24 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Hahaha, glömde nästan skriva om sjukaste saken som hände idag. Hade höpåsen utanför PS box, hon hade fått en tuss tidigare, men hungrig som hon är försökte hon ju diskret sno åt sig lite mera. När jag hade sadlat henne och just satt på martingalen typ så bara försvann hon. Vettefan vad hon pyssla med, men plötsligt bara trilla hon.
 
      
 
Inte helt, men frambenen var som vikta. Och sen så bara halvlåg hon kvar sådär för hon nådde ju höspillet utanför perfekt. Jag bara stod och gapa och väntade på att få se vad hon skulle göra. Sen när höstråna var slut funderade hon lite och så hoppade hon upp igen. What liksom? Det var nog bland det tossigast jag vart med om. Men så typiskt Patsy Stone. Om någon ska göra nått så skumt så är det hon. Vilken humor alltså. Kommer ju aldrig få veta vad hon egentligen tänkte och gjorde just då, men nog hade jag bra gärna velat veta, hahaha.
 
    
 
Visste ni förresten att PS är döpt efter tjommen på bilden? Det är en karaktär från tv-serien Helt hysteriskt. Haha, fast gissar att många varken sett eller minns den serien ;) Eller döpt efter och efter, men dom delar namnet Patsy Stone i alla fall.

What matters is who made you smile again

2013-05-27 @ 02:13:00 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Fick dra mig upp rätt tidigt för att hinna fixa med det mesta i stallet innan fotningen. Mockat, spånat och fyllt maten till Valle, Olle, Patsy och Romanga. Släppte också ut Mongo. Det smeknamnet passar hon bra i, för hon är inte helt normal vid utsläpp, haha.
 
 
 
Fotat när girlsen hoppade litegrann på banan. Bra med fototräning. Verkar som att jag glömt hur man får bra bilder utomhus nu. Eller så har jag bara fått för mig att jag brukat få fina bilder utomhus tidigare ;)
Och sen fotade jag lite när Sofia red kurs. Måste träna på att fånga tölten snyggt.
 
 
 
Red ut med Patsan i skogen. Vi körde solo och hon var faktiskt superduktig. Knappt spänd alls, bara just första biten. Det var jättehärligt väder, supermys. Det var en jägare efter stigen som letade älgen fick vi höra, så Fellan och Emmot fick skicka vidare ett meddelande åt han om att det gick en stor, brun häst som liknar en älg på ridstigen och den får han inte skjuta ;) Haha, som tur var såg vi aldrig honom. 
 
Rätt lika ändå va? ;) Hahaha.
 
Sen fick hästarna bara chilla i hagen. Toppenväder ute, så ville inte ta in dom alls. Nu har ju inte alla kryp hunnit komma heller så det är ju perfekt. Borstade gossarna ute, fixade vatten och mockade hage. Känns som att jag fått gjort rätt mycket idag, mest småsaker, men ändå :)
 
For hem kring 18-tiden. Och sen en timme senare give or take for jag tillbaka, haha. Var så rastlös ändå.
Kvällsmockade och fyllde kvällen efter att dom fått den. Prommade också en stund med Vallsor i ridhuset. Det tyckte han var lite boring. Han ville hellre gå ut i stallet och vara social med människorna där. Det är verkligen världens finaste häst. Finns ingen som han ♥
I vanlig ordning när man inte har någon tid att passa så lyckas man fastna överallt med allt skönt folk som pratar minst lika mycket som en själv ;)
 
That's that, ciao.
 

Not broken just bend

2013-05-27 @ 00:25:52 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Lördagen bestod mestadels av stall i vanlig ordning. Tog hand om mina pärlor, mocka, fixa, red, greja. Dom fick allihopen vara ute jättelänge i det fina vädret, tror dom gillade det :)
 
 
På kvällskvisten drog jag hastigt och lustigt till Fellan. Sen drog vi ner till Sjöpen och lira lite boll och kubb. Både basket och fotboll. Känner mig väldigt nöjd över att jag lyckades pricka mål galet många gånger för att vara jag.
Sköt som mamma lärt mig, men som jag är för klen för egentligen, hehe. Men aa, tydligen ett bra knep ändå.
 

Don't take advantage of this

2013-05-24 @ 21:25:46 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Drog till stallet innan lunch och mockade, bytte hage, gjorde maten.
Promenerade med vilden ett tag. Han är för knasig.
 
 
Hoppade sen in och red med i en grupp. Dom skulle dock bara skritta ut och sen rida fritt på banan, men ridsugen som man alltid är .. Fick i alla fall tida Timpan, yay. Nu var det ett tag sen. Kändes lite halvkonstigt i skogen att Ålle gick bredvid ;) Tyckte hon också, haha. Fegisen Tiamo hoppade till lite här och där. Tror han hade velat galoppera ett par varv runt stigen. Red sen runt på banan. Han var lite oriden, men i slutet vart han rätt lydig ändå. Himla skönt att äntligen få rida på banan i solen. Men när jag galoppera runt där började jag tänka på hoppträningarna. Gud, vad jag saknar det. Fina Tiamo, han är ju som en guldklimp. Med honom får man finglida, det är som inte så komplicerat :)

Saknar dom tiderna ♥ (Synd att man är fotografen, har typ inga bilder på oss).
 
Efter det for jag ut och skritta med Olle. Amanda och Exilia, Fanny och Fonne var vårt sällskap. Haha, Sillen gick ner i vattengraven och krafsade vatten så det sprätta i hela skogen. Så jäkla söt, men det tyckte inte Olle, han tyckte hon var skitäcklig ;)
 
På kvällskvisten for jag ut och red Patsy efter stigen. Emma
och Glitt hängde på. Gick bra hela vägen tills vi vände ;) Vi vände om samtidigt och båda hästarna bara explodera typ. Glitt skenade iväg och PS vände åt fel håll och bara stod helt stilla och glodde. Höll på skratta på mig, både jag och Emma fattade noll. Helt normalt att man vänder åt andra hållet och står där medans sällskapet är påväg att skena hem, haha. Undra om hon trodde att Glitt blev rädd för något och så skulle hon typ glo på det farliga. Ja, man vet inte med den där pållen. Men nog är hon rolig i alla fall. Lyckades hålla oss rätt sansade resten av vägen. Blev bara några flippningar här och där ;)
 
Dom har sån humor alla "mina" hästar. Så jäkla sköna alltså. Med världens personligheter, helt olika. Och finast i stan är dom ju också förstås.

You just have to wait

2013-05-24 @ 20:34:44 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Snacka om skumma dagar på senaste. Först döhårda dagar förra helgen, till att göra ingenting i två dagar, och idag var det en dödag igen. Haha, inge struktur på dagarna alltså ..
 
Idag skulle jag ta hand om mina fyra hästar. Slutade dock lite annorlunda när korkskalle jag lovar att ha en lektion som sen blir till två lektioner. Det var ju inte riktigt det jag hade tid med.
 
 
Mockade och spånade till alla fyra djuren. Red sen runt stigen med Calle, Vanja och Chico haka på som sällis. Hade tänkte galoppa en massa, men eftersom jag babblar så mycket tappade vi någon sträcka ;) Gammelgubben var väldigt pigg och glad. Det var faktiskt riktigt skojsigt att vara ute och busa med han igen.
 
Promenerade med Valle runt småstallen osv. Kunde ju gissat att han skulle var mongoloid, psykopatrik, rabiat och allt sånt. Han är den jobbigaste jag känner att promma med, haha. Tur man lärt sig ett och annat knep under åren. Nåja, sen har han ju vilat flera dagar så inte konstigt om mongot i honom var framme. Men han får nog gå inomhus imorgon ;)
 
Sen hade jag en ponnylektion med två småtjejer. Var väl tänkt att jag skulle rida med en av mina med den gruppen, men blev inte så. Promenerade lite i skogen och sen stigen med barnen på led, sen fick dom rida lite fritt på banan. Helt underbart väder!
 
 
 
Direkt efter så hade jag en till ponnylektion. Vi red ut runt stigen. Eftersom vi inte visste hur mycket hästarna skulle behöva gå idag så firrade Anneli så att jag fick låna Bollen. Körde alla gångarter med kidsen. Dom är rätt sköna ;) Gick väl rätt bra tills en ramlade av. Men hon var hård så vi körde vidare. Hade såklart velat galoppa mera, men när inte alla vill samma får man hålla sig ;) I vanlig ordning skötte sig Berra som en peng.
Hyfsat bra dag att vara ridlärare, haha.
 
Fick sen lämna in hästen, spurta till läktarn och kolla om det fanns någon färdig krake till mig. Blev Cameron och vi hade Eliza som vikarie. Hade inte en så jättebra dag med honom. Fick som inte till det på något ställe nästan. Nåja, får väl nöja mig med att skänkelvikningarna blev mycket bättre om man jämför början och slut, men långt ifrån nice. Sen var väl galoppen inte helt dålig och avtravningen var super. Kunde trava på helt lång tygel och då vet man att man lyckats. Bättre lycka nästa gång då med resten ;)
Spolade av Nussis som var grå, smutsig och svettig och grejade färdigt honom.
 
 
Ut med Super Olle efter stigen. Kom förresten igenom översvämningen själva. 1-0 till mig. Han skulle först inte gå, även om det torkat undan jättemycket. Så tillslut backade jag i honom. Haha när han upptäckte vart han stod. Då vände han på sig illa kvickt och skutta upp på rätt sida så vi kunde fortsätta turen ;) Sen på hemvägen skuttade han igenom den direkt. Lilla busen, så himlans söt.
 
Efter det ryktade jag Pärran, borstade av alla grabbarna, fyllde höjävlapåsar till alla fyra hästarna, gav extramat, fyllde vatten i hagen och kvällsmockade. Så att ja, hade väldigt mycket att göra.
Rätt så död när jag kom hem. Ramlade in i duschen och sen raklång på soffan. Aosch, min rygg dog. Men man ska inte klaga, gör ju det jag älskar. Önskar bara jag hade haft mer tid eller kunnat planera annorlunda ;)
Ska krypa under täcket strax, orkar verkligen inte göra mer idag. Natti.

Committed to sparkle motion

2013-05-20 @ 01:32:38 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Såg några bilder i telgon och mindes lite av veckan ytterligare ;)
Tänkte man måste ju dela med sig då, hehe.
 
 


Drog igång ett cupcakesbak. Rainbowcuppisar till morfar som nyss fyllt år och för att han besiktade bilen åt mig. Tycker dom blir så himla smarriga inuti med färgerna :)



Tog tag i Olles man. Rycker ju alla andras ständigt, så nu var det ju som dags att ta itu med gossen. Den har sett ut som ett kråkbo hur länge som helst nu. Men nu är han återigen stilig som få. Tunnare och kortare, men fortfarande knoppvänlig :)
Och ja, får ju blåsor ibland .. Denna gång blodblåsa. Rätt äckligt, men ändå lite fascinerande, haha.
 
Klart slut.
 

We almost had him

2013-05-20 @ 01:18:06 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Long time, no see. Men har seriöst inte haft lust att blogga.
Tror det varit en lugnt vecka. I torsdags hade jag Olle och PS, Valle var på vift. Faktiskt så lyckades jag få Olle igenom översvämningen vid vattengraven. Han ville såklart inte först, men visste att jag hade 3 polare en bit bakom, så när dom kom ikapp hakade vi bara på i ledet och gossen fick plaska i rätt missnöjt ;) Hängde på deras gäng fram och tillbaka. Så två omgångar i vattnet blev det, undra om han går själv nästa gång, haha.
 
Red Jesseboi på lektion. Det var ett tag sen. Känns som att han sällan är med i våran grupp då han behövs i andra på torsdagar. Aja, passade i alla fall på med honom. Han var verkligen jättefin. Från början till slut. Det enda som var lite halvers var slutorna, då tyckte han det blev jobbigt. Fick kämpa arslet av mig just då, haha. Öppnorna gjorde vi rätt hyfsat. Men som sagt, han var superduperfin. Inte alls lik sig = mycket bättre, haha. Lätt, spänstig, asbra. Hade kunnat få upp formen bättre, men det är jag lite dålig på, så bara träna vidare.
Carola var också asnöjd med Jesse, så det vart som extra skojsigt. Så det måste ju verkligen ha varit bra. Gjorde det hela ännu bättre :)
 
 
Busen Pontus var for once lydig och stannade inne i hagen även om L glömt stänga grinden. Den var säkert öppen i 20 min innan jag kom med höet och märkte nå ;)

Fredag busade jag runt stigen med Bollisen, Maria och Amanda som sälle. Busboll gillar översvämningen i alla fall. Och jag med ;) Ännu ett bevis på dåligt minne, kommer inte ihåg vad jag gjorde mer den dagen. Seriöst, det var två dagar sen ..
 
 
Lördag hade jag stallpass hela dagen. Kändes som en rätt stressig dag, i alla fall på em. Sprang då mellan fodringar, hockey och fotning, haha. Och sen blev det en kvällsritt på Bollen med Lina och Fia efter stigen i solen och sommarvärmen. Hur skönt som helst.
Sen var det käka och Eurovisionkollande hos mig med gänget. Haha, roligt att man varje år tror att man ska orka kolla hela programmet. Och ja, redan efter ett par låtar är man mätt ;)
 
 
Idag var det stallpass igen hela dagen. Skulle ringa mina medhjälpare på morgonen och se till så att dom verkligen klev upp. Tror jag ringde Amanda 5 gånger innan hon svarade. Och Lina ringde jag 28 gånger och hon svarade ändå inte. Så efter att vi gett morgon i stallet ringde vi tillslut hem till henne halv 8 på morgonen. Stackars hennes föräldrar, men upp kom hon i alla fall, haha. Och sur var hon när hon kom till stallet ;)
Gick riktigt snabbt på morgonen. Eller ja, hela dagen gick rätt snabbt. Fan vad skönt. Är inte ens trött nu. Kanske på grund av mina grymma slavar ♥
Blev en barbackatur i solen med Bollberra och Lina+Fia, Amanda+Wilma. Mojsigt värre. Sen for jag och Linur lite längre för att kolla om skogsstigarna var upptinade. Det var dom inte riktigt. Så vi vände ner på stigen igen och hemåt. Hehe, då rör det sig något i busken bredvid stigga och Bollis hoppar till. Satt lite löst en stund, men det känns alltid som att han som parerar tillbaka en på plats när man är på sniskan. Guldgubben. Nå, men i alla fall så blev ju såklart Fisen också rädd och när jag kollar bak så hänger Lina på sidan och glider sakta ner i den leriga vattenpölen. Hahahaha, fy vad jag skratta. Tror hela småstallsområdet hörde ;) Fick lägga mig fram över halsen för att inte ramla av i asgarv. Roligaste av allt var ju att vi diskuterat avramlingar tidigare på dagen och L berättade då rätt nöjt att hon minsann aldrig ramlat av utomhus och det var två år sen sist hon ens ramla av. Snacka om ödet alltså ;) Haha, alltid lika roligt när andra gör skojsiga avsittningar och man själv sitter säkert. Brukar ju som alltid vara jag som käkar grus känns det som.
 
 
En bra dag avslutades perfekt med en grym hockeymatch på tvn som slutade i VM-guld. Roligt att PG är med och spelar massa. Man glömmer ju ibland liksom hur bra han verkligen är.
Aja, nu ska jag dra någon serier trorja, för är inte så värst trött än :) Godnatt.

Never take friendship personal

2013-05-13 @ 01:18:00 Allmänt Kommentarer (0)
 Hej, hej, hemskt mycket hej
Hade utsläpp imorse, så var i stallet kring åtta. Släppte ut hela mitt lag och mockade + fyllde mat åt Valle och Chico. Gick sen och åt frulle, invänta Nike och efter det borstning av C.
Fick ha pallträning idag igen. Fast denna gång började jag med att stå på pallen och tjommade därifrån. Klar förbättring från igår. Men tillslut fick i alla fall Sara komma och hålla i han. Då kunde jag flytta på pallen och ställa den vid honom och kliva upp.
 
 
Ridningen gick bättre idag, kunde jobba lite mera också. Tänk vilken skillnad det kan vara på en själv från första gången man rider en häst till den andra. Igår kändes det som att jag bara skumpade runt i otakt fram och tillbaka, haha. Och idag var det inget sånt alls ;)
Red inte så länge, men jobbade lite lätt med basics i alla fall. När han får bättre ork och kondis kommer han nog bli supertrevlig. Väldigt skojsigt i alla fall, även om jag inte riktigt hade alla knappar osv, men ingen större skada skedd tror jag :) Fick en liten travsnutt filmad, asbra att få se själv, men hof vad man får skratta åt sig själv ibland .. Ångest.
 
Print från film. Haha, ju mer jag kollar på bilden desto mer stör jag mig på den ;)
 
Efter det har jag bara tagit det lugnt fram till lunch, då matade jag Vallsor och for på affären med Sara. Lunchade oss och tog det chill ett par timmar.
 
Blev så att jag red Uffe också. Uteritt med Sara och Fia runt stigen. Safea och tog galoppsträckan först, vilket med facit i hand var tråkigt ;) Puffen skötte sig som en peng, han är verkligen en trygg kille i skogen. Pigg, men sansad och rätt lydig. Tänkte ju att han skulle vara lite tossig eftersom han gått så lite i veckan, men inte det. Uffe 6 år, cool som en rapper, Fia 22 år, glömt att ta sina damptabletter ;) Dock är stigen åt helvete trist nu. Stenig och jävlig, börjar bli hål här och där osv. Hoppas dom fixar till den snart.
 
Inte så bra på att posera ;) Men väldigt söt Puff ändå.
 
Sen var det bara Kungens tur. Han fick skritta ut med Eliza och Nobbe, Jh och Chippen. Lyckades tajma perfekt när solen kom strålande och värmande. Jäklar vad skönt det var. Ville nästan inte vända hem ens. Tror gossen också njöt. Han var i alla fall pigg, men skötsam :)
 
Grejat på med allt möjligt som vanligt. Förstår inte hur man alltid hittar något att göra och att allt tar sån tid ;) Vi som tyckte vi hade haft tempo idag. Yeah right. Kom väl hem vid 19-tiden. Bara 11 timmar sisådär, hahaha. Äh, har man saker att göra så sprollar det för min del om det är 2 h eller 18 h.
 
      
 
Nu har Nikey åkit hem också, känns faktiskt lite tomt ;) Aja, en skön och full helg är slut. Hoppas jag inte missat något nu bara. Har ju grova problem med minnet .. Natti.

Outlaw gentlemen and shady ladies

2013-05-11 @ 23:20:18 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Varit i stallet i hundra år idag. Valle fick longera. Lyckades rida Chico.
Med lyckades menar jag att jag lyckades komma upp, haha. Låter ju sjukt, men den är inte van att man hoppar upp med pall. Så den bara kör runt och vägrar parkera sig. Men jag har rätt bra tålamod, så vi tränade och tränade och tränade. Först vägrade han gå nära pallen, sen vägrade han stå stilla vid den och efter det så stod han stilla vid den tills jag satte en fot på den. Så ja, gissade ju att han skulle ge sig så småningom ;) Sen stod jag på pallen så fick han cirkla bäst han ville tills han inte orkade mera. Men som sagt, upp kom jag. 1-0 till mig. Lika att han vänjer sig med sån uppsittning, för han är ju inte direkt liten och då sliter det ju inte lika mycket på han och sadeln.
 
Red runt lite i alla gångarter, mest på volten, kände oss fram lite. Det var verkligen något nytt, haha. Men skojigt att prova en helny. Det var länge sen, känns som att jag är rätt hemma på alla jag ridit på sistone. Måste nog vart Wilma jag testade sist, och det är ju ändå ett bra tag sen :) Hade en tid att passa och eftersom uppsittning tog sin lilla tid blev det mest bara en testkörning. Ska bli spännande och se hur morgondagen blir. Dom är som luriga dom där bredbläsarna, och humor har dom ;)
 

Visst är han rätt lik Olle? :)
 
Har utsläpp imorrn, så tänkte rida tidigt när det förhoppingsvis är tomt på folk i ridhuset. Bäst att sova straxeli då. Har inte kunnat koncentrera mig nu när jag har skrivit. Så är det helmongo är det inte så konstigt ;) Natti.

There's a hole in my soul

2013-05-10 @ 22:54:04 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Slänger återigen in lite öronkarra på skoj.
Älskar att man hör den brittiska engelskan i låtarna :)
 
Tyckte ärligt inte om denna låt först, men nu har den fastnat.
 

Luminous intensity

2013-05-10 @ 22:36:47 Allmänt Kommentarer (1)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Är ju barnvakt åt Nike ihelg också. Lite jobbigt av den simpla anledningen att jag är i stallet så många timmar. Inte tycker hon ju det är nå kul att hänga med mig där och mocka ;) Så får jag ont i hjärtat istället när jag måste lämna henne solo. Annars är det som mysigt med ett husdjur ju.
 

Nice stil när man inte orkar byta om från hästkläderna helt ;)

Cure the thunder

2013-05-10 @ 22:28:10 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
Inte bloggat på länge. Har inte haft lust. Hänt massa sen sist.
 
Igår i alla fall så hade jag Bollen och Valle. Den svarta fick longera och den var rätt vild. Den röda skulle rida ut, men den nya snön blev till styltor så fick vända och brassa lite ridhus.
 
Idag har Valle fått gå ut i skogen. Det var trevligt. Han var snäll och rar. Höll bara på käka lera redan nedanför hagarna när han kastade sig för en fågel, haha.
 
 
Bollen var på knasigt humör redan när jag borsta. Vi red sen stigen och han var tittig och hoppade till för en massa och skyggade en gång för typ en stubbe, haha. Bortvägen gick så långsamt, snigelfart deluxe. Tänkte att det var nå fel på han. Men så fort jag vände gick det av bara farten, full fräs. När jag brassa på lite började han bocka som bara den, haha ;) Vet inte om jag kände på mig det eller om jag just i samma stund kom på att han säkert kunde göra det för var i alla fall beredd och kunde bara skratta åt honom. Sen hade han svårt att skritta hemåt, han typ taktade. Så ja, idag var det en väääldigt piggelin gammal farbror :)
 
 
Himla skönt med bara en pärla hemma. Man kan som verkligen ge all tid åt honom. Eller ja, har ju ändå minst en häst till nu också, men det är som ändå inte samma. Skönt att ha det chill på så sätt :) Ciao.

I didn't find you

2013-05-04 @ 14:14:42 Kommentarer (0)

Hej, hej, hemskt mycket hej
Sitter just nu på läktarn och fryser. Väntar på att fota dom jag lovat. Orkar inte vara seriös fotograf ihelg. Ska bara fota dom som bett mig. Har inte riktigt tid att prioritera kameran heller eftersom jag är funkis i nästan alla klasser ;)

En natt till på det här stället. Gissar att dom flesta kommer slockna rätt fort ikväll, haha. Aja, försöker bara fördriva tiden lite. Dressyr är ju så himla långsamt! Ciao.


Make the most of the night

2013-05-02 @ 23:08:00 Allmänt Kommentarer (0)

Hej, hej, hemskt mycket hej
Som alla säkert vet vid det här laget så älskar jag ju serier. Och eftersom jag inte har något liv och massa fritid så hinner jag ju avveckla rätt många avsnitt i veckan. Ibland hinner jag se klart en hel säsong på någon dag ;) Så hinner där med se väldigt många olika serier. Följer just nu galet många, men eftersom jag sett allt får jag ju alltid vänta en vecka på nyaste avsnitten osv.



Började i alla fall kolla Sons of Anarchy igår. Hann bara se ett avsnitt så hade jag värsta crushen på Jax, haha. Och den serien var i alla fall i min smak så hann kolla nästan hela första säsongen :)
Det bästa av allt med att man börjar titta en serie som inte just premiärat är ju att det finns ute flera säsonger, så man kan nöta den hur mycket man vill, haha. Älskar hur nördig jag är ;) Tjing.


You might think I'm a mess

2013-05-02 @ 22:48:26 Allmänt Kommentarer (0)
Hej, hej, hemskt mycket hej
I tisdags var jag och friserade Emmas fina ponny. Älskar när det kommer nytt, det är så rolig :) Sen var jag och fixade lite åt mina pärlor innan jag fotade Emmas hoppgrupp. Gudars vad man uppskattar vita hästar i ridhus, haha.
 
Emma och Chica.
 
Sen var det ju valborgsfirande på stallet med stor majbrasa osv. Så teamade ihop med Felicia och Hugo och gick tipsrundan på skoj och svarade sen på massa andra frågor. Vi var så flummiga att vi missade två frågor och insåg det efter halva vägen typ, haha, så fick gå två varv. Sjukaste var nästan med sista frågan, då var vi helt okoncentrerade och skrattade åt att Hugo läst falafel på falabella. Frågan var alltså vilken som är det minsta hästrasen. Och ja, vi råkade kryssa fel eftersom vi bara svamla, haha. Fan vad arga vi vart sen då det var vårt enda fel. Vi som till och med justerat ett av svaren som dom räknat fel på ;) Men vi vann ändå massa priser. Typ två mössor, ett par vantar, 4 presentkort på knatteridning och en Converseklocka. Wow, väldigt oväntat. Trodde vi skulle räknas bort eftersom vi var så svamliga osv ;)


Fanny och Billy.
 
Felicia och Boppan.
 
Idag har jag grejat åt mina favvisar. Sen ridit lektion. Fick Donder. Vi gjorde 10 meters volter igen. Var inget jättebra pass idag. Han var väldigt som oriden. Han har ju massa hyss för sig som han gör för att komma undan och han var ganska mycket på tjuren. Han gör ju inga större dumheter, men lägger huvudet på sned, sätter ut tungan, korsar bakbena när han inte ska. Allt för att komma undan litegrann. Fick som heller inte tid till att reda igenom allt och få han dit jag ville. Trist, men så är det ju ibland på lektion med klubbis. Tycker inte heller min ridning var den bästa, kunde nog ha gjort det bättre egentligen. Det var något som jag inte fick till i alla fall. Nåja, det kan ju inte gå bra varenda gång. Har ju haft sjukt bra flow på ridningen länge ändå :) Och det har var ju bara tredje gången jag red Donka. Han är i alla fall ingen slökorv som alla säger. Jag har isåfall mer problem att han nästan blir för pigg och speedig emellanåt. Sen var det rätt trist att vi blev 8 pers i gruppen, man får asdåligt med hjälp då.
 
              
Har inga bilder på Donka, så fick bli en på han och Mossi :)
 
Anyway, ihelg blir det nattvaktande. Lika med att jag är i stallet från imorrn när jag far dit tills på söndag kväll. Kommer inte ta med datorn. Man har ändå knappt tid över för den. Ska bli skojigt, det är ju gänget som ska nattvakta så det kan ju inte bli bättre :) Pusshej.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide