Don't take advantage of this

Hej, hej, hemskt mycket hej
Drog till stallet innan lunch och mockade, bytte hage, gjorde maten.
Promenerade med vilden ett tag. Han är för knasig.
 
 
Hoppade sen in och red med i en grupp. Dom skulle dock bara skritta ut och sen rida fritt på banan, men ridsugen som man alltid är .. Fick i alla fall tida Timpan, yay. Nu var det ett tag sen. Kändes lite halvkonstigt i skogen att Ålle gick bredvid ;) Tyckte hon också, haha. Fegisen Tiamo hoppade till lite här och där. Tror han hade velat galoppera ett par varv runt stigen. Red sen runt på banan. Han var lite oriden, men i slutet vart han rätt lydig ändå. Himla skönt att äntligen få rida på banan i solen. Men när jag galoppera runt där började jag tänka på hoppträningarna. Gud, vad jag saknar det. Fina Tiamo, han är ju som en guldklimp. Med honom får man finglida, det är som inte så komplicerat :)

Saknar dom tiderna ♥ (Synd att man är fotografen, har typ inga bilder på oss).
 
Efter det for jag ut och skritta med Olle. Amanda och Exilia, Fanny och Fonne var vårt sällskap. Haha, Sillen gick ner i vattengraven och krafsade vatten så det sprätta i hela skogen. Så jäkla söt, men det tyckte inte Olle, han tyckte hon var skitäcklig ;)
 
På kvällskvisten for jag ut och red Patsy efter stigen. Emma
och Glitt hängde på. Gick bra hela vägen tills vi vände ;) Vi vände om samtidigt och båda hästarna bara explodera typ. Glitt skenade iväg och PS vände åt fel håll och bara stod helt stilla och glodde. Höll på skratta på mig, både jag och Emma fattade noll. Helt normalt att man vänder åt andra hållet och står där medans sällskapet är påväg att skena hem, haha. Undra om hon trodde att Glitt blev rädd för något och så skulle hon typ glo på det farliga. Ja, man vet inte med den där pållen. Men nog är hon rolig i alla fall. Lyckades hålla oss rätt sansade resten av vägen. Blev bara några flippningar här och där ;)
 
Dom har sån humor alla "mina" hästar. Så jäkla sköna alltså. Med världens personligheter, helt olika. Och finast i stan är dom ju också förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide