she has not a fucking clue

2008-09-29 @ 23:20:00 Allmänt Kommentarer (0)

hejhoppfaderullan. började med samhälls. det är egentligen inte så tråkigt som man kan tro. eller iaf inte alltid. tio gånger bättre än nk iaf, bläh. hade sen långt hål, satt och pluggade litegrann. yay me. en medialektion som gick som smort. har bara lagomt fattiga ideer till tidningen, känns så grymt trist att göra allt själv. sen en fett lång engelska, höll på somna. fick veta att hittills har jag 50% frånvaro därifrån, wops.

stallet. tog hand om kungen. for ut och red runt stigen. det hade börjat skymma när vi gav oss iväg och väl hemma igen var det i princip kolsvart. nåja, ruskigt pigg poa. kanske han blev det av mörkret. han traskade på i en himlans fart, men gjorde inge annat överpiggelinigt. hade pessoasadeln, uh. inte så farligt till en början, men efter ett tag är den inte alls lika bekväm som buten ;) man blir fan bortskämd av att rida i den, haha. fick lite kramp i knäna också. så sistaste biten promenerade jag hem med träsmak och slajmiga knän. säger en sak som jag aldrig tror att jag har nämnt i denna blogg, valle är världens bästa! det kan inte sägas för mkt, huhu.

imorrn är det ganska lång skoldag. ska sen ta hand om guran och kungen.
känner att jag liksom skriver i princip samma sak varenda dag hära, hahaha. men äh, ingen som blir tvingad att läsa. inte än iaf, mahahaha. nä, nu ska jag checka läget och sen dejta sängen. sleep well


we talked yesterday

2008-09-29 @ 00:54:02 Allmänt Kommentarer (0)


"I mitt brottsregister finns inge våld, bara mord."


citerar en snubbe som satt i fängelse, från
tvprogrammet inside alaskas toughest prison.

haha, fan vilken trög snubbe ;)

how to call a bluff

2008-09-29 @ 00:31:14 Allmänt Kommentarer (0)
cyklade i världens turbo till stallet idag. var aningens sen till vårat möte. såg bilden framför mig hur alla andra satt där och väntade smått irriterade. men inte. fick ett samtal strax innan jag svängde in på stallvägen. inte en själ var där typ. det slutade med att vi inte hade nått möte eftersom ingen jävel ids engagera sig. nä, usch, dålig stil. längtat till början av 2009. kom fort så jag får kliva av ungdomssektionen. jag har gjort mitt där. för ju mer tiden går, desto mer omotiverad blir jag.
     mockade mina boxar. red ut med loppan. det var länge sen. kommer inte ens ihåg när det var sist. har ju bara kört henne dom senaste gångerna. nåja, skruttan dög idag. hon var inte allmänt ouppfostrad som hon brukar, vilket ger mig dampattacker. och i skogen var hon visserligen stark, men lyssnade. på glpsträckan chillade vi första biten, men sen drev jag på henne. wosch. bröt av, bytte glp och sen var vi iväg igen. vilken fart, gah. love it! ser man gamla mitcha lunka på i skritt tror man att hon är på gränsen till att dö. men jävlarbananer när hon får springa. då är det inte alla som hänger med ;)
     borstade kungen och skrittade sen i ridhuset. lugn och skönt nästan hela timmen. sen i slutet kom det in två galningar. just när jag var färdig blev det helgalet. valle vart på g och hade helst av allt sprungit runt där med dom. han är det bästa jag har, puss påre.

har på kvällskvisten hunnit kika film med maria. det blev ps. i love you. den var bra. mkt bättre än jag hade trott. och ps. i love irländare. haha, eller dialekten iaf. klart att jag ska bosätta mig på irland i mitt andra liv. inte för att jag kommer förstå ett smack när det inte rullar fram översatta textrader längst ner. haha. nä, nu ska jag nog sova. orkar inte plugga, även om jag nog borde göra det.
godnatt.


live your life

2008-09-27 @ 22:51:25 Allmänt Kommentarer (0)

jag älskar att sova! hihi. vaknade dock redan vid nio på morgonen. gick upp och drack vatten, sen sängen igen. då sovde jag ända till halv ett. hade inte hört att jag fått två sms, och då har jag verkligen sovit djupt. brukar annars alltid vakna av det.
duschat, käkat frulle, slängt ny färg på naglarna, läst och sånt ända till typ tre. for sen till stallet. åkte på att vara fotograf när sofie red mizty. hade hennes kamera. bilderna blev inte bra, för ridhus är jobbiga. skrittade kungen i ridhuset, han är bara för go :) funderar vad man ska lita på egentligen, spegeln, ögonen eller kameran ..? tjao, vissa saker kan man inte ändra, typ längden. men det andra. gah, ge mig såndär vad det nu heter ..

funderar starkt om jag ska ta och börja organisera mina cd-skivor med bilder. eller installera ett gammalt photoshop. har iaf fått ett par bilder på olle, nån på micke och en på valle från när dom stod hos john. hon emelie som brukar vara där hade gillat valle, a lot. men det är ju inte så konstigt ;) bjussar på en bild därifrån. bara för att visa att han är mycket snyggare nu. och hur brun han var då.

dagens låt är verkligen the beatles - let it be.
dra en snabbis förbi youtube och lyssna.

nu ska jag ta itu med nått. tjohejs


talk to the hand

2008-09-27 @ 00:58:05 Allmänt Kommentarer (0)
hum, igår red jag jesssper på lektion. det gick väl inte allt för bra. hade glömt bort att han var så himla stooor, det är mkt häst det där. nåja, red från början iaf ;) tog hand om mina pärlor, sen skyndade jag hem till heroes.

idag orkade jag verkligen inte kliva upp. försökte, men kom mig inte ur sängen. bläh, dåligt av mig .. sovde typ till 11. anneli ringde och väckte mig. fast det var bara bra. for sen till stallet. borstade kungen. hade hk, blev en prommis ute. red ut med kungen. först var han lugn, sen började han vända och göra sina studsspecialare. efter ett tag satt jag av och promenerade med honom åt det håller vi skulle. när han var lugn igen satt jag upp. cp igen. backade ut i skogen och fortsatte med sina specialare. typ stegra, hopp, bock. så jag flög upp i luften och sen tjong i sadeln igen och däremellan for tyglarna ur händerna. knäppa häst. sen fick han stå still ett tag. så bad jag han att åtminstone bara gå några steg bortåt. och då gjorde han det. då gick han sansat åt rätt håll .. undra vad benet sa om hans bravader, tokstålle. träffade russkar vid korsningen så vi sällskapade med dom. igenomsnitt var han ganska chillad, men lite spänd. så promenerade sista biten så han skulle slappna av. gosch vad jag gillar det där puckot :) borstade olle. red sen honom i ridhuset. kändes bra i början. sen spårade det ur. jag red sjukt dåligt och klart att olle utnyttjade det. när jag travade av gick det ganska bra åtminstone. nä, usch, verkligen handhavande fel. skitans less på att rida som ett as, bläh. gjorde klart allt och for sen hem.

ska väl hoppa i säng på stuberten. ska sova lääänge. eller iaf till tolv. det behövs. har klivit upp tidigt flera helger på rad och det är inge kul. haha, sova är fan min största hobby. i love it ;) jomen, godnatt iaf

where did you come from cotton-eye joe

2008-09-24 @ 23:24:49 Allmänt Kommentarer (0)
skolan hela dagen. slutade tidigt. hem en sväng, sen stallet. mockade, gjorde maten. borstade ovis. sen for vi ut på en runda. han började knäppa sig lite. vända, stegra. men sa åt han och då gick det finers en stund. sen var han tvungen att testa en gång till ifall att. glömde motivationspinnen men det gick ändå ;) red hela glpsträckan, sen in i skogen. mysigt värre. tog det ganska chill. längesen sistans jag red ut med ovibus. blöh, hoppas han växer ett par år nu, skrutt. tog sen hand om valis, borstade och pussade på han.
klockan sex var det bilkurs i malmberget. ganska seg, men hade förväntat mig värre. gjorde syntestet på plats. jag hade syn som en hök, skönt ;) nåja, nice att ha gjort bort den där kursen. vänta bara, när jag får mitt tillstånd ger jag mig ut på vägarna. håll utkik efter vita blixten. och ser ni den, fly fältet fortast möjligt! :)

sitter nu och googlar och lyssnar rednex, haha. bara jh som kan lista ut varför skulle jag tro. känner mig lite peppad nu när ett frågetecken är ur världen. då tar vi nästa här nån dag och sen frågar vi om vi kan träna lite på hkn. hahaha, det kommer bli finers det här. bara vi inte bryter svanskotorna ;) pheh, kanske man ska ha nått att ta på sig själv sen också .. turans att det är ett bra tag kvar iaf.

nu väntar slutet på 101 dalmatiner 2, tuffs äventyr i london.
hihi, oh ja, jag älskar tecknat. speciellt disney. wey :)
och sen godnatt för min del. tjingtjongtjines

the last one

2008-09-23 @ 22:27:40 Allmänt Kommentarer (0)

började min morgon med att springa 2 kilometer. firrade det på 16.15 minuter. bättre än senast trorja. en vacker dag ska jag springa hela vägen och mycket fortare. sen en mattelektion som flöt på helt ok. och efter det prov i geografi. längd och breddgrader. är ganska säker på det, så det kändes som att det gick fint. återstår att se på torsdag. drog till stallet, jh hade fyllt påsarna och börjat mocka, puss på henne. riktigt lyxigt. borstade och for sen ut och red. fick äntligen med oss sällis. endast jh och prisma som står ut med oss som sällskap runt hela ridstigen i skritt ;) nåja, det var mysigt. valle var lugn. lite väl lugn tycker jag. dessutom hade han vart trött i hagen idag oså. lo skulle väl kolla honom senare. borstat på super olle idag också. ett tag sen sist. han tyckte det var mysigt :) jag har världens bästa sköthästar dåva. hoppas ollebus skärper sig nu och blir lite mognare. knäppa kuse.

nånå, imorrn är det kort dag i skolan. sen på em blir det bilkurs. ska försöka snabba med papper och sånt så jag snart kan börja köra väldigt lagligt. måste slå en pling till pappa och höra hur det går med kamerafan. skulle ha skickat iväg den för flera veckor sen men kärringarna på försäkringsbolaget är cpskadade, bläh. måste också höra hur det går med min mobil. känner att jag vill ha tbx den eller en ny.
nä, snart väntar sängen, pusshejs och godnatt


fear no darkness, promised child

2008-09-20 @ 21:31:43 Allmänt Kommentarer (0)
drog till stallet efter sju. kom överens om att ålle nog inte ens skulle märka att elvis vart utan täcke, men tji fick jag. för han hade värsta bajsfläcken. hahahaha, fan vad jag skratta ;) slängt ut djur, mockat. hela 9 boxar. det är rekord för mig, + sopat hela klubbstallet. pluggat i pausen. gjorde bort hela geografin. men kunde inte lösa nått tal i matten. borde ha tatt med nkn. tog in hästar, matade dom. borstade sen valle. han var helt knäpp, vandrade som fan. försökte tillomed vandra när han satt fast. nåja, han lugnade sig tillslut. skrittade runt hela stigen. han var mestadels lugn och fin. puss på honom, bara för att han är bäst :) red senare Q i ridhuset. det gick inte alls bra. jag vet inte vad jag gör, men det jag gör blir inte bra. skojar inte. shitman, det är illa. hittade värsta cancerknölen på han, men inge bibbi. kändes helfräsch. i slutet började det funka, men då var det ju för sent, pheh. imorrn är våran sista dag ..

ska skriva en startlista lite snabbt. tror det blir för hand. eller äh, får se. jobbigt i hoppningen, känns som att dom får gå så ofta då när man måste sätta dom efter kategori, nåväl. som sagt, minitävling imorrn, så bara att kliva upp i ottan och fara till stallet kring halv åtta. efter det ska jag rida kungen och q-ling.
känner mig fedt trött. och jävligt glömsk. har gått och blivit sjukt senil på senaste. haha. ska väl kanske kolla csi miami nu, eller en rulle. sen väntar nog sängen.
pusshejs och godnatt

more action, more fun

2008-09-19 @ 23:02:59 Allmänt Kommentarer (0)
shitman, somnade direkt efter heroes igår. i soffan. hade bestämt mig för att spendera natten där. men efter en halvtimme ångrade jag mig och gick till sängen.
dagen innan spenderades i skolan. sen stallet. red Q på lektion. red skitdåligt. men nu fick man iaf lite hjälp med formen som vart det största problemet, typ. tog hand om kungen. skulle ta en prommis runt stallet. han var lugn hela vägen ända tills vi nästan var framme. då gjorde han hopp med skruv och så flög en fot på mig. fast det märkte jag inte på dirren. nåväl, ett blåmärke hit och dit ;) kungen är världens bästa, och goaste, och sötaste. wosch, i love him.

idag gjorde jag klart mitt kollage. blev en hel del bilder. jag njuter av dom, så det är bara för alla andra att också göra det, haha. jag blev lite besviken .... eller besviken är en underdrift, gasch .. sen stallet. hade hk, inte så jobbigt som vanligtvis. red sen Q på banan. det gick inte alls. kändes inte som att vi hade nån framåtbjudning, det tog som emot för han. sen inbillade jag mig att han sprang orent. men det syntes inget sades det. tog tag i mig själv och red lite ordentligt. kände lite på glp i båda varven. men ingen av oss var ju pepp, så vi slutade ganska snart. kan ju ha vart träningsvärk eller nå, måste känna efter imorrn .. red sen valle i ridhuset. skrittade nästan en timme. han blev lite spänd och busig i slutet. så då hoppade jag av The fast and the furiousinnan han börja röra på sina ben för mkt. fixade klart allt till mina pärlor. fick stressa lite och glömde förstås att täcka elvis. tjao, inte första gången precis. nåja, ska ju dit på morgonen så då slänger jag på det.

nu ska jag kika the fast and the furious. den är
väldigt bra, och paul walker är snygg i den ;)
stallpass imorrn, så stallet hela dagen. fred ut!

paul walkerpaul walker

varsågod, ögongodis, haha.

 

a change in the weather

2008-09-18 @ 00:06:25 Allmänt Kommentarer (0)
åkte till skolan alldeles i onödan. hittade inte en själ. åkte till stallet. red Q i ridhuset. var lite okoncentrerad. men det gick. fick till skänkeln vissa stunder, ska bara orka hålla kvar. duktig häst!
red sen ut med kungen. lo ledde till typ vattengraven. sen gick vi alldeles själva hela vägen till abborrkorsningen. han var riktigt duktig. hoppade av och ledde därifrån. blev korta vägen hem eftersom han ångade på som fan. fick göra halvhalter från marken, då gick han på tygeln och tog lugna steg. knasiga, älskade häst. att få sitta på hans rygg igen är oslagbart, där känner jag mig hemma ..
hade us-möte. sen donade jag på åt hästarna. jag har världens bästa sköthästar :) synd bara att jag inte har mer tid, bläh.

kollat heroes. den är kalas.
jag och jossi har på skoj gått igenom mina hästalbum på datan och skickat in några random bilder till libresse tävlingen. vi valde bara ut en massa kula. så är du där och kikar och känner igen en av bilderna, rösta! ;) www.libresse.se . orkade inte leta upp nåra fina från skivorna, där jag säkert har en och annan braig. kanske gör det senare en vacker dag :)

nu börjar ögonen trilla igen. tror det betyder att jag är trött.
så nu ska jag slänga mig i säng. måste nog vädra kudden.
vill att den ska vara riktigt kall idag, haha. god natt!

bring it on

2008-09-17 @ 10:23:27 Allmänt Kommentarer (0)
blä, blä, blä. just nu hatar jag dig.

mina tänder.nyss kommit från tandis. missade en buss, så får ta den som går 10.37. då

kommer jag nog lite sent till median, men så kan det gå. ska lämna tillbax kameran så han inte tror att jag snott den ;) bedövningen sitter fortfarande i, känner mig sned som en kärring. hatar tandläkarn. dom drar i munnen och trycker in massa pinnar. tur att bedövningen hjälper mot borrandet. annars gör det ajaj.

är värsta pissed. hade behövt snacka med m. men jag är så skev. hahaha, är sämst på att förklara och i slutändan är det oftast jag som gjort fel, även om inte jag tycker så. nåväl, har väl all tid i världen på mig att hinna avreagera mig.

äh, nu ska jag dra. så jag inte missar denna buss också ..


bricks to this old house are breaking

2008-09-17 @ 00:15:48 Allmänt Kommentarer (0)
vet egentligen inte vad jag skulle skriva. känner mig totalt nerklubbad.
hum ...

pratat med syon idag. har tre kurser att läsa upp, + läsa om historia kanske. ska iaf göra bort samhällsen nu. lektioner med ettan. tror sofie gick i den klassen. fick förövrigt också mitt betyg i engelska a, VG. inte helt fel. fast hasse skulle prata med mig någon dag eftersom han vet att jag kan bättre. wosch, jag som var nöjd med det betyget. väldigt över förväntan. hade sen en mattelektion. just nu känns det roligast med matten. ja, jag är jävligt korkad, men det kan vara kul ändå ;) eller när man fattar iaf och inte sitter fast. tänkte göra geografin hemma. blev stallet på dirren. gick på en promenad med lotta och valle. han var ganska sansad ett bra tag. men i skogen blev han knas. senare gick vi ut på promenix efter stigen. han var chillad. men på hemvägen när jag höll han som vanligt folk började han trippa. får han tro att det är han som är ute och går med mig så är han lugn. störd häst, eller kanske klok ;) red Q på banan. tränade massa övergångar. utan stigbyglar idag igen, och sporrar också för den delen. han var himla fin. och blev timmele svettig. och Q är sned, det tänkte jag på. känner igen den känslan, att han slänger över mig till vänster. men tänkte på det först nu när jag tänkte på det, hahaha. pysslade på med valle som kunde stå still och njuta.

jag känner mig ganska less .. punkt, punkt, punkt.
har tandis imorrn på morgonen. ska gå och kolla på schemat vad det är för lektioner senare på dagen. kan inte vara många, kort dag. nåja, beroende på vad det är för lektioner så kanske jag sjukanmäler mig. känner mig inte pepp till skolan för fem öre just nu. börjar bli skolless. typ. kanske iaf far och letar upp thomas och lämnar tbx kameran som skulle ha vart där i måndags. well ..

gah, varför klubbar du inte ner mig hårt uta bara fan när du ändå
är på gång. jag vet att du vill. passa på nu när du har chansen.
du får dom här orden med stor avsky -äckel! puss pårej :)

tack och hej, godnatt och sovgott

busen
ful blixtbild, men alltid söt totto :-*

you're just like an angel

2008-09-16 @ 01:07:33 Allmänt Kommentarer (0)
stallet kring 11. blev inge skola för min del. missade en engelska lektion. ångrar mig lite. fotade lite. mockade till valle, borstade en gosig Q. sen dollar med morsan. var ju tvungna att prova shoppa där också. jag fick en rolig vattenflaska. och dom behövs. har alltid med mig en vattenflaska här hemma. red sen Q på banan. red utan stigbyglar och då kunde jag sitta ner ordentligt i sadeln. benen däremot, dom flaxade åt tjottaheiti hela tiden. men det är nästa kapitel. hästen var hur fin som helst, eller han kändes fin :)
tog hand om kungen. borstade en timme åtminstone. lite jobbigt tyckte valle som blir jäkligt rastlös och som var butter när han tvingades stå fast, hah. donade på en massa. sen kom jag på att det var måndag. var tvungen att fråga soffan om hon hört nått om valle och vet. just då ringdes det och då fick jag höra att lo skulle få sitta på kungen. tjoho :) tänkte vara lite medhjälpare. sen när jag skulle fixa iordning poan vart det jag som skulle rida. blev så glad att jag nästan trilla baklänges. kändes nervöst när jag skulle sitta upp, men sen försvann det mesta. känner mig trygg på kungen. även om han skulle vara sär och kasta mig åt skogen så sku jag känna mig trygg, hihi ;) han var väääldigt pigg. tur att lo ledde honom. blev en sväng ute i mörkret runt stallet. fick sitta av lite tidigare, han blev lite väl pigg. älskade häst :-* promenerade sen en stund i ridhuset med honom.

dagen började kasst, men slutade helt amazing :)
puss på att valle är världens bästa!

poker face

2008-09-15 @ 00:32:58 Allmänt Kommentarer (0)
har fotat maria och gur idag. porträtt bara. skulle bli till hennes mamma. dock inga märkvärdiga, inte godkända för min del. får helt enkelt vänta på min kamera. fotade sen när dom red dressyr, lite random bilder bara. inga godkända där heller. fick fel steg hela tiden och massa skit. dålig foto dag. red sen q-ling på banan. kunde koncentrera mig bättre idag. det kändes ganska bra och totton var lydig. fick bildbevis med mig. dom visade att det inte gått så bra trots allt. fan vad jag hatar mig själv! acceptera eller göra nått åt saken, måste skaffa mig willpower ffs. donade med kungen. blev inte så lång borstning så det får vi ta igen någon dag. det börjar bli cpkallt ute, snart vill man inte cykla hem utan vantar mera.

internet har tjorvat som fan. har hunnit redigera alla bilder.
imorrn börjar jag 14.20! slutar 2 h senare.
men innan det ska jag till stallet, typ 11. ev fota em & wis.
sen göra intervjun med en ridlärare och efter det skolan.
ska försöka kliva upp lite tidigare och göra bort lite plugg.

nu ska jag gå och hämta in kudden som ligger på avkylning på balkongen
och sen väntar sängen för hela slanten. jag ska sova gott :) godnatt

they make shit

2008-09-13 @ 22:44:20 Allmänt Kommentarer (0)
vart ut på en körtur med loppan och marro. det var mysigt. varmt och skönt. hösten är härlig, speciellt färgerna. loppan trivs verkligen framför vagnen. red q-ling på banan. det gick inte alls bra. hatar att rida samtidigt som nån riktigt duktig som kan se hur kass man är. haha, it sucks. nåja, ponnyhesten skötte sig riktigt bra, inge bock som jag hade väntat mig. idag red vi lite böjda spår. filmade lite när olle sprang kurs. han är så jävla söt, men så jäkla knasig. tog hand om min kung. världens bästa alltså :) promenerade sen hem. skönt att knata, bara man får fingrarna ur arslet.

slänger nog på en rulle nu.
tjotjingtjines

q-lingute och kör med loppan

on and on

2008-09-12 @ 21:32:10 Allmänt Kommentarer (0)
vaknat tidigt. släppt ut busarna. mockat till valle. fixat klar han inför resa och rest hundra mil till boden. han var ohalt i skritt och trav. sen blev det röntgen, då var jag 18 bast. haha, kändes fel att ljuga, men ändå. jag tål lika mkt strålning nu som om 7 månader, hah. fick vara benhållare, inte min grej, tappade det nästan och hade för stor skalle, hahaha ;) benet såg iaf finare ut, skönt. sen hundra mil tillbax till gällivare. stannade i harads och käkade mat. haha, lustig gubbe det kom in. han svor först åt solhelvetet, sen åt gardinfan och sen åt dom där jävla snorhyvlarna som försökte skrämma han. ojoj, fan vad jag höll på skratta på mig. kan lova att mina ögon höll på trilla igen hela tiden under färden hem, men tvingade mig att vara vaken. det var en pärs kan jag lova. sen i slutet flög det in massa samtalsämnen och då piggnade man till. synd att jag är sånt lame sällskap. fösöker bättra mig, men det ser inte så bra ut för min del. jag är en drygfan. äh, jag spara på orden, man vet ju aldrig när man kan behöva dom ;)

cyklade hemåt, skönt. cykeln rullade på lättare än vanligt. kanske för att det var fett med punka sist jag cyklade med den. äh, vem vet, haha. nu ska jag mysa med en ny smak på ben&jerry, massa vatten, under mitt täcke i min mysiga säng, med min mysiga kudde och kolla en komedi. plöstligt funkade min dvd, den har slutat vara så gay och gått från det rosa till normal färg, tack gud! om jag ids slänger jag på en till rulle sen. har en del på hög.
imorrn blire stallet för hela slanten. loppan ska köras, q-ling ska ridas, knatten ska skötas och valis ska ha kärlek. ska försöka fota lite med eos 400d som är hemlånad över helgen. lika att prova alla möjliga och lära sig. har ju kommit en liten bit på canonerna, haha.

på återseende gott folk.
       ciao

until the morninglight

2008-09-12 @ 00:29:37 Allmänt Kommentarer (0)
hade ett tre timmars hål idag. drog till stallet och red q-ling. han var ganska fin. jag måste träna på min skänkel och glpavbrotten speciellt. hann fylla höpåsar innan morsan skjutsade mig tbx till skolan. två jobbiga lektioner och sen till stallet igen. fick timpan på lektion. hade markarbete. hoppade på serpentin, typ 20 cm, tjoho. ett hinder i glp till och med. det var hur som helst kul. måste verkligen träna på min skänkel över hindrerna, hahaha. dom flaxar! håller om med knäna men resten är rätt ut åt tjottaheiti. kungen fick kärlek och även busolle.
kollade lite idol och heroes i stallet innan jag drog hem. hämtade ut pengar till jossi och mamma. råkade ta ut tusen för mkt, haha, klantigt. nåja, så kan det gå. jossi ska iaf inte få låna femhundra spänn mera, eftersom jag inte får låna hennes mobil så jag kan föra över musik. punkt. jävla snorunge. egoist fan.

imorrn blire boden. håll tummarna för kungen!
känner en olustig känsla i magen, wosch.
får underhålla mig med engelsk läsning i bilen.
tjalalala, nu ska jag sova så jag orkar upp
   god natt

ungefär så här flaxade mina ben, fast mkt värre, hahahahaha.
fult som fan, jag vet. no affence, men det är fan inte snyggt ;)

little by little

2008-09-11 @ 00:11:09 Allmänt Kommentarer (0)
helvete, det är fan tredje gången på två dagar som jag blöder näsblod. jag tror min näsa är sjuk, illa, illa. bläh.

efter två veckor har jag fått veta att jag rider i ett alldeles för lusigt tempo. inte konstigt om allt vart så lätt, hahahaha. men är man sämre än sämst så kan det bli så ibland. nåja, då får vi la träna i det tempot också. anneli kollade Q, han såg fin ut, skönt. travade lite böjt spår också, när hon kollade. hästen var helduktig idag, och han blev till och med lite trött.
spenderade lite tid med kungen. vi tog en promenix i ridhuset och han var hellugn. han gick inte ens i ett sånt där hurtigt tempo. undra om han har slagit skallen i vattenkoppen eller nå, hah.

kollat heroes. det är sjukt hur beroende man kan bli.
men den är så jävla bra. och plus i kanten när milo ventimiglia är med.
missar nog den imorrn har jag en stark känsla av, buhu.

är öm i hela kroppen, trött och hungrig.
så nu ska ett av mina bekymmer lösas
godnatt och sov gott.         psst. bjussar på lite milo ..

milo ventimigliamilo ventimiglia

walk faster

2008-09-10 @ 12:44:20 Allmänt Kommentarer (0)


började min morgon med en liten promenad, bara på 5 kilometer. sprang lite, men gick mest snabbt eftersom jag hade skadat sällskap. min slutsats av det hela var att nya skor måste inköpas snarast. aj som fan i mina fötter. får skav ovanpå foten, shises.
tog hem geografin och då slutade vi 12.
hann rida i ridhuset med q-ling. han var jättefin och duktig. inge bus idag. tog hand om kungen. på fredag åker vi till boden. shit, hoppas på det bästa. annars vet jag inte vad jag gör .. hade lite bekymmer om vem jag skulle sätta och ha Q. för vill inte att nån ska behöva trilla av ifall han är bus. och med han vet man ju aldrig. jag är ju van, och mig göre inget att trilla av, haha. nåja, det löste sig. han får vila :)

vaknade idag med näsblod. blödde lite igår också. shit, jag har inte gjort det på hundra år. råkade missa väckarklockan så jag slängde iväg en sjukanmälan. det var faktiskt första skolken. och det ska inte göras om på länge. kände mig ändå lite sjuk så helt ljug var det ju inte, bara en vit lögn. konstigt att jag var så trött med tanke på att jag la mig tidigare än vanligt igår, kring tio.
har kollat lite tecknade filmer, men sen blev det nå cp med dvdn, den vart rosa. äckeltv som pajar. nåväl, ska dra till stallet och göra bort det mesta så jag hinner hem till heroes ikväll. sugigt att den är imorrn också, då blir det stress i stallet. kanske.

på återskrivande, puss

you just don't know it

2008-09-09 @ 02:29:38 Allmänt Kommentarer (0)
lagom skoldag, dock tungt att sluta med en två timmar lång engelska lektion. eftersom jag har haft hans innan så slapp jag iaf att göra en skrivuppgift, kalas.
ridhuset skulle först bli ledigt efter nio. kände att det var bäst att hålla oss inne eftersom det var första dagen som vi skulle galoppera. efter att ha mockat till valle ides jag inte vänta längre. utmanade ödet och gick på hoppbanan. allt gick fint, tills första glpfattningen. han gjorde sina jävla cpbockar, en hel långsida bralla han. men jag satt kvar, var ändå lite beredd. höll upp huvudet en lång sida och då klarade vi den. sen kom det en till brallande långsida, höll mig kvar. och efter det var han ganska snäll. galopperade bara två långsidor i varje varv, en mjukstart. när vi skrittade av så kände han för att göra en sista bock. det blev typ snurr på liten volt och bock. tjao, den där q-ling. han är lite udda. får hoppas att nån kan kolla han imorrn eller snart ifall att. man vet ju aldrig om han bockar för att han är busig eller har ont.
borstade på min kung, sen fick han en kort promm och sen åkte jag hem.

hoppas valle får en tid snart, och hoppas han är bra då.
eller bättre iaf.

har slängt in bilder på pirre, eftesom jag länge lovat en uppdat. där. det tar sin tid.
är trött som fan och längtar tills jag får gå och sova.
har förresten fått värsta konstiga "samtalet" idag, haha, lol.
nånå, ska skynda så jag får sova snart, godnatt!

when that happen

2008-09-08 @ 01:29:20 Allmänt Kommentarer (2)
tagit hand om kungen. gett han kärlek. red sen Q. han skötte sig, även om det hoppades i samma ridhus. for sen ut och körde loppan med marro. det var skönt. sen blev jag sur. vi var fan bara fem minuter sena, och det må ju vara. men att sen ljuga, jävla kärringar. och det är inte första gången heller, bitches.
äh, bara 286 dagar kvar, hahaha.

skickat in en hel bokrecension på engelska. skrev som fan på handlingen och resten blev bara svammel. skit också. och historian har jag inte gjort. så hejdå betyg i historia. känns ju verkligen värt att man gått på tråkiga lektioner ett år i onödan. vet inte ens om jag får betyg i eng a, och om jag får fortsätta eng b då. måste också försöka få göra sam a och nk a. har jag någonsin sagt att jag hatar skolan? bläh. jag som skulle peppa, men känns som att allt har hamnat på hög. nåja, om två veckor är jag klar med en häst. då hinner jag ägna tid åt dom viktigaste och sen mer skola, hoppas jag. tycker det är allt för mkt snack och allt för lite verkstad. gosch. ska inte tänka så mkt, börjar få ont i skallen.

sängen väntar. börjar 11.20 imorrn. får kliva upp
tidigare och ta en dusch, är way to tired now.
palla mere. gonatt

beneath the stars came falling on our heads

2008-09-06 @ 23:54:17 Allmänt Kommentarer (0)
fick låna en canon eos 10d. det gick inge bra att fota med den. bilderna blev inte alls som jag ville. men inte konstigt eftersom jag inte kan den. det har ju trots allt tagit mig ett år att komma en bra bit på vägen med min egna.

idag var jag i stallet typ 9. kollade när tysken red olle. sen kikade jag lite marsvin, provade fota. men det blev sucky pics. och jaa, ibland blir man riktigt förundrad över dom där ryttarna. att vissa verkligen skämmer ut sig till max. nåja, det har jag ju planer på att göra på en klubbtävling. haha, men iaf ..puss på nilla
borstat och knoppat pinglan. gosch, jag kommer sakna henne. hon är så snäll och söt och glad. det är orättvist. fotade lite, men bilderna blev inte alls bra. hoppas hon är kvar tills min kamera är fixad, så det blir nåra fina iaf. puss på pinglan.
red sen q-ling i ridhuset. försökte träna på det som jag fått tips om. jag tycker det går framåt, steg för steg för mig och Q. det känns massa bättre för var dag som går. sånadär småsaker :) är pepp till att rida lektion med han och se vad vi gör för fel egentligen, haha. hästen var fin. mitt i allt så drog han iväg med såndär cpbock. börjar känna mig hemma i dom nu, haha. tappade dock stigbyglarna och åkte framåt. sa högt till mig själv nej, nej, nej. inte fan tänkte jag trilla av. och vips så stannade han och jag satt framför sadeln. hahaha, fyfan vad vi skrattade. lätt dagens. skitakul, hihi.
sen tog jag hand om kungen och gav han tjärlek. han är bäst och förtjänar mer love than i can give him. nåja, ska ägna lite mer tid åt honom imorrn. då blire även q-ling, kanske körning och sen träning med ponnyn.

skulle ju göra bort bokrec ikväll. men mina ögon orkar knappt hålla sig uppe. gick och la mig efter 2 igår och klev upp efter 8. bläh. men då kliver jag upp på morgonen imorrn och försöker göra bort det. annars får jag inge betyg i varken engelska a eller historia. bajs på mig. usch, hädan efter ska jag ta tag i saker i tid.

nä, nu äre verkligen dax för sängen.
sleep well

you'll see

2008-09-05 @ 08:29:34 Allmänt Kommentarer (0)
skulle blogga igår, men räknade matte istället. det var kulare ;)
lång jävla skola. sen skynda till stallet, rida sess på lektion. det gick fan åt helvete. åkte med halva lektionen och var allmänt seg. sucky. fast i slutet började jag rida och då gick det lite iaf. red sen Q på banan, hihi, han trivs jag med. det gick kalas, inte allt för bra, men inte dåligt heller. han är en fin häst :) borstade kungen, kvällsmockade och sen hem. red 2 hästar, borstade 3, kvällsmockade och spolade benen på mindre än 4 timmar. det är rekord fan. men man kan vara snabb när det gäller. ville ju inte missa heroes, hahaha.

sitter nu på media. ska ha datakunskap. sen media hela dagen, innan hk. ska få låna en kamera, nice. ska väl försöka fota lite marsvin ihelg. eller prova, hah. måste fota pinglan också. kommer sakna henne. man inser inte hur mycket någon betyder innan man är på väg att mista den. äh, pallar inte föklara, men hon betyder iaf en hel del. hoho, värsta losern igår, men that's life, tuverr ..

well, well. på återskrivande.

time has run out

2008-09-03 @ 21:52:47 Allmänt Kommentarer (0)

aloha!
q-ling blev snabborstad idag med. tyckte gode synd om honom. han var iaf cpfin när vi red. när man bara travar runt efter långsidorna kan man träna på mkt. insåg att min sits gör en hel del. tränade på att verkligen hålla om med underskänkeln. känns som att jag drar upp hälen, men det får vi kolla till.
 tog hand om min kung. drog en prommis ute. träffade på en kissekatt, den gillade valle och valle gillade den. och sen när den la sig ner på rygg hamnade en tass rätt ut och på valles näsa. hihi, då satte han ut sin tass, rätt ut bedvid kissen. haha, fan vad jag skratta. piggelin hest.

var glad för marro och sockan, tänkte inte att det fortfarande kunde komma
dåliga besked. but so it did. skit också. hon kommer alltid ha en speciell plats.
men har jag valle så har jag allt!

heroes nu, sen mer plugg, efter det gonatt.


to the sounds of a recordplayer

2008-09-03 @ 11:28:36 Allmänt Kommentarer (0)
hej alla gamla bananer.
igår var en pissig dag. visserligen kort skola, men sen var jag sur som en ättika. bläh. gick runt och morrade i stallet, och det kom säkert rök ur öronen. jag var kort sagt, skitarg.  huhu, över kanske en skitsak. men det blev en big deal faktiskt. och goa, gamla Q får inte ha täcke i hagen, så jag kommer i fortsättningen måsta borsta en häst som är lerig ända in i öronen. varenda jävla dag. nåja, anneli sa att jag inte sku borsta så noga. sagt och gjort, q-ling blev borstad 10 minuter. sket blanka fan i om han fortfarande var grisig och sku kunna få skav av sadeln eller nå skit. onoga hon sa, onoga det var. man ska verkligen inte rida om man är på dåligt humör. stackars hästen kom ju som ivägen för skithumöret. och marro slängde iväg ett himla bra citat. typ nått om att har man lätt och se sina nackdelar, har man svårt att se sina fördelar. det stämmer fan. jag ska börja jobba på mitt självförtroende och bli riktigt självgod, haha :) för jag vill inte bli som du-vet-vem. även om jag är jäkla nära nu. men jag känner ju fan vissa saker, sen om det är inbillning eller inte kan jag ju inte avgöra själv. fixade med kungen litegrann innan jag drog hem.
var hos frissan också. hon fick i princip fria händer. det blev ljusa slingor och avkapad snedlugg typ. jag brukar alltid vara nöjd, men inte denna gång. haha, jossi var den enda som var ärlig nog att säga att det var orange och fult.

denna dag har knappt börjat, haha, skämt åsido. har hunnit vara i skolan. endast 2 lektioner. engelska och svenska. skönt som fan, var hemma 10.20. var tvungen att äta frukost och så hamna jag såklart här. haha. ska väl till stallet nu alldeles strax. har kungen och q-ling förstås. kan slå vad om en miljon att ponnyn är grå idag med. måste hem sen i god tid, massa plugg och så börjar heroes 21.00! ett måste. fick förresten en till engelsk bokrec. att skriva. kuul, jag som inte ens är klar med den från a-kursen. gubbjäkel. nåväl, ska ladda ner lite anberlin låtar och försöka få josefins mobil så jag kan slänga in nåra låtar på minneskortet. goodbye for now, puss

with every heartbeat

2008-09-01 @ 21:59:08 Allmänt Kommentarer (0)

hade min första nk lektion idag. bläh, verkar trist. suckar högt över att det är en del om kemi och fysik. jag som nyss kommit ifrån det trodde jag. lite mediaproduktion. vet inte vad jag ska skriva om och vill inte skriva första själv. fan att man inte känner någon, det suger hårt. kanske man skulle få göra ett kollage från usa typ, eller nått ..

pysslat på hos valis. fotade sen med marros systemare. canon eos 400d. skitasvårt när man inte kan ett piss om dom. det blev skitbilder. ska leta upp numret till försäkringsbolaget och be pappa ringa så jag kan skicka iväg min älskade så fort som möjligt. måste fota lite snyggingbilder på valis och lillebror.
kände mig inte pepp att rida eftersom jag hade cpont i ryggen, men var illa tvungen. bara att härda. red på hoppbanan, sen kom dom och sku ha lektion där. q-ling blev så glad över kompisar att han drog en jättebock. helt sjukt, noll till hundra bara sådär. jag lovar att man inte sitter kvar när han gör en såndär specialare. haha, han lunkar på som en kossa och utan förvarning slänger han en över huvudet. fick bokstavligt talat käka grus. sen försökte han bocka av mig igen, men då var jag beredd och kunde dra upp skallen efter lite rodeo. hahaha, sen försökte nino vara lika cool och skickade av carro. jäkla wannabe ;) min rygg blev inte precis bättre, haha, snacka kärringvarning. nåja, ålle kollade han och det verkade helt och fint. skönt. måste nästan räkna alla gånger som jag kommer ihåg att jag trillat av. huhu, hade till och med förträngt en avfallning med valle. då sprang han hem. eller jag tror det var valle iaf. hah. nämen man satsar ju på att bli proffs snarast, snart 100 avfallningar, kungligt. borstade min älskade innan det var dax att dra hem.

borde plugga, i know. men det tar emot. äh, ska fan firra det.
någon dag innan helgen. två lektioner imorrn, sen frissan.


fake plastic trees

2008-09-01 @ 21:11:16 Allmänt Kommentarer (0)

jag är fan bäst på att snooza. helt kung. och det är nog inte så positivt egentligen. haha. klev upp kring tio idagens. gjorde lite på bokrecensionen. har i princip mer än halva boken kvar att läsa om igen och sen skriva en recension på sisådär tio sidor. haha, glöm det, max 5 och inte mer. och ja, så var det den där jäkla rapporten om svarta veckan. wosch, och den 7/9 sätts betygen, då måste jag vara klar.

sen stallet. mockade hos odjuren, prommade med pärlan i solen. vi var ute i 40 minuter. stannade även och betade lite efter vägen. borstade Q, red på banan eftersom det var så varmt. huhu, tränar på att bli smidig och sitta upp utan pall. det funkar finers. bara det att jag ändå inte kommer kunna göra det på dom andra kusarna, för dom är en kilometer högre, hihi. idag kändes hesten riktigt fin, riktigt, riktigt, riktigt fin faktiskt. fan vad man hittar knappar nu. helnice :) badade honom. det tog länge, och jag var som vanligt lika blöt som hästen efteråt. haha. men man lär ju sig, nu äre alltid regnkläder och stövlar som gäller. pälsen är fortfarande massa grå, det vita ville inte riktigt komma fram. nåja, imorrn kommer han väl ändå ha rullat i hagen, bläh. pysslade på valis. sen blev jag kvar, då blidde det att rida olle för lotta. shises vad nervös jag var. men peppade mig och det gick ju som tillslut. han var lite bråkig, men det är mitt fel. och fult som fan red jag, pheh. men nu är det överstökat. var svinarädd att han skulle härja igen så att jag aldrig mer skulle kunna rida honom. lilla super ove, han är som så söt :) firrade klarre allt och kom hem kring nio.

börjar 11.20 imorrn, skönt som fan. ska väl försöka sova snart.bara det att jag måste firra lite på datan först, men cpäckelfittjosefin håller på att dra ut modemet hela jävla tiden. internet är cp som vanligt. jävla äckel telia. och jag hatar den där äckel r.w, hon har dåligt inflytande på vissa. gah, fan vad jag blir sick and tired på henne. äh, kanske jag måste kolla pippi nu så jag blir på bra humör, huhu. gonatt iaf


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide