beneath the stars came falling on our heads

fick låna en canon eos 10d. det gick inge bra att fota med den. bilderna blev inte alls som jag ville. men inte konstigt eftersom jag inte kan den. det har ju trots allt tagit mig ett år att komma en bra bit på vägen med min egna.

idag var jag i stallet typ 9. kollade när tysken red olle. sen kikade jag lite marsvin, provade fota. men det blev sucky pics. och jaa, ibland blir man riktigt förundrad över dom där ryttarna. att vissa verkligen skämmer ut sig till max. nåja, det har jag ju planer på att göra på en klubbtävling. haha, men iaf ..puss på nilla
borstat och knoppat pinglan. gosch, jag kommer sakna henne. hon är så snäll och söt och glad. det är orättvist. fotade lite, men bilderna blev inte alls bra. hoppas hon är kvar tills min kamera är fixad, så det blir nåra fina iaf. puss på pinglan.
red sen q-ling i ridhuset. försökte träna på det som jag fått tips om. jag tycker det går framåt, steg för steg för mig och Q. det känns massa bättre för var dag som går. sånadär småsaker :) är pepp till att rida lektion med han och se vad vi gör för fel egentligen, haha. hästen var fin. mitt i allt så drog han iväg med såndär cpbock. börjar känna mig hemma i dom nu, haha. tappade dock stigbyglarna och åkte framåt. sa högt till mig själv nej, nej, nej. inte fan tänkte jag trilla av. och vips så stannade han och jag satt framför sadeln. hahaha, fyfan vad vi skrattade. lätt dagens. skitakul, hihi.
sen tog jag hand om kungen och gav han tjärlek. han är bäst och förtjänar mer love than i can give him. nåja, ska ägna lite mer tid åt honom imorrn. då blire även q-ling, kanske körning och sen träning med ponnyn.

skulle ju göra bort bokrec ikväll. men mina ögon orkar knappt hålla sig uppe. gick och la mig efter 2 igår och klev upp efter 8. bläh. men då kliver jag upp på morgonen imorrn och försöker göra bort det. annars får jag inge betyg i varken engelska a eller historia. bajs på mig. usch, hädan efter ska jag ta tag i saker i tid.

nä, nu äre verkligen dax för sängen.
sleep well

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide