Give me a star to reach for

2015-02-27 @ 23:58:32 Allmänt Kommentarer (0)
Fyller på med ännu några bilder från veckan. Haha, inte alls någon likhet på dom jag rider mest just nu ;)

Her love is like a loaded gun

2015-02-27 @ 23:54:02 Allmänt Kommentarer (0)
I vanlig ordning har jag haft så mycket att göra att jag knappt öppnat datorn. Och när jag väl gjort det har jag bara orkat kolla typ ett avsnitt av en serie, sen varit för trött för att hålla ögonen öppna ens. Så dåligt med bloggning och ännu dåligare med att fixa alla nedrans bilder ..

 
Minns inte ens vilka dagar jag gjort vad. Men har lite bilder från veckan så minns att jag ridit en massa i alla fall, haha. Måndagslektionen med Lonk minns jag gick bra. Fick till galoppjobbet riktigt bra också. Sen såklart ridit Klasse varje dag med varierande resultat, haha. Premiärade på banan igår och det gick super, han är ju för skön. Hunnit med att rida Kotten och Olle också, och ännu mera Chico. Så ja, fullt upp. Igår hade jag fem hästar, så ni kan ju förstå att det tar sin lilla tid, hehe. Tar ju också hand om Sillen och Chica nu medans deras mattar är i Göteborg och roar sig :)
 
 

Bring out the fire

2015-02-22 @ 23:43:17 Allmänt Kommentarer (0)
Långt ifrån en Sucky Sunday idag.
Började med att rida ut Klas med Emma och Lucky. Vi red hela stigen med galoppsträckan sist. Det gick lugnt och fint nästan hela vägen ;) Båda hästarna taggade till på sträckan och vi hade känslan av att dom nog kunde bli bockiga, så vi började lite fint i trav som gick bra och så skulle vi fatta galopp .. Lyfte upp huvudet på Klasse när jag kände att han som busa till lite, men det blev aldrig någon bock utan istället vart det världens katapulthopp med skruv. Haha, hängde fan löst i ett par sekunder, men kom tillbaka och hästen galopperade på så duktigt då så vi bara fortsatte. Det var så jävla fult att jag höll på skratta på mig. Sen var vi först resten av vägen och då galopperade vi utan bus ;) Emma som alltid rider så fort fick träna att rida sakta nu när hon var med mig, haha, men det kan behövas för det är alltid någon som ramlar av när hon är i farten efter stigen ;)

 
Sen red jag runt stigen med Olle. Tog galoppsträckan först och tänkte att han inte skulle bli lika taggad då, men tji fick jag. Han var superdupertaggad och ville galoppera hela tiden helst. Men han fick bara göra det om han chillade och inte for fram som en galning ;) Det gick tillslut att både trava och galoppera rätt chill ändå, men det var en jäkla massa krut i djuret. Fina Olle, han är sig verkligen lik :)
 
Avslutade med att klipppa Timpan, han såg ju ut som en mammut utan att överdriva. Han var så duktig och stod snällt hela tiden. Tror han tyckte det var skönt att bli av med lite av pälsen. Bästa Timpis, önskar jag kunde göra han tio år yngre.


Living to die

2015-02-22 @ 23:00:16 Allmänt Kommentarer (0)
I torsdags red jag dressyr med Klasse. Han var lite spänd i början för dom höll på träna med vattenmattorna, men när han insåg att han inte behövde vara nära dom gick det helt okej ;) Sen red jag ut med Olle efter stigen. På bortvägen var han lugn och fin så passade på att galoppera lite, för sen när vi vände blev han turbo och då fick han bara trava tills han spände av litegrann :) Han är ju så himla mjuk och fluffig, haha.

 
I fredags fick Klasis vara sälle till Nobbe och Emma. Det blev en lugnare tur med skritt och trav. Nobbe for och sprätte runt lite, men Klasse var stencool än en gång och promenerade bara på som vanligt ;)
 
I lördags red jag ut Chico med Emma och Lucky. Vi pratade så mycket att vi glömde att öka hastigheten, så blev väldigt mycket skritt, haha. Travade också litegrann, men det var styltigt så skippade galoppen. Missnöjd C som var pigg och hade nog gärna velat brassa på lite. Han pep till och med i skritt ;)
Sen blev det ett dressyrpass med Klasse, det gick bra. Var lite bestämdare och testade mig fram lite mera. Fick ett nytt aha-moment också, hehe. Men han är som så ball den snubben och tålmodig när jag är dålig ;)
Hade också stallpass halva dagen, hade Speedy som assisterade lite och då gick allt supersmidigt.
 
 

The takeover

2015-02-19 @ 12:19:07 Allmänt Kommentarer (0)
I tisdags var det tre kusar på schemat, Klasse, Chico och Balance. Red ut med Lonkis medans det var ljust. Tyvärr nyplogat så underlaget var inte det bästa på alla ställen. Typiskt, för det var perfekt innan .. Hann ikapp Lena och Jabonero så vi sällskapade med dom resten av vägen. Hade inte tänkt galoppera, men C var så pigg att han valde att göra det ;) Men det gick bra när man körde samlat och var uppmärksam på marken. På galoppsträckan blev han bara spänd när vi travade så där galopperade vi också samlat och fint bakom spanjoren. Han var så duktig och lydig, gjorde bara något skutt lite här och där.
Klasis fick rida dressyr. När vi skrittade fram höll dom på bygga till hoppträningen, så det åkte ner bommar från sargkanterna, det klättrade barn på väggarna, måttband som for runt .. Och han rörde inte en min, stencool på sådana grejer :)
I början av passet var han inte kul dock, han typ hängde i handen och var på semester. Men det lyckades vi ordna till och fick till och med ett aha-moment också. Blev riktigt bra till slut :)  
Nisse tog jag med ut på en promenad, som blev en powerwalk, haha. Snacka om att den löparn går fort ;) 
 
Igår hade jag bara Klassemannen så hade det riktigt lugnt. Vi tog en runda runt stigen och passade på att träna på lite långsammare hastigheter i alla gångarter. Och att kunna lätta på tygeln utan att han ökar farten. Det gick finemang och han var superlydig :)
Fick sen mer riduppdrag. Så for ut med Kotten i mörkret efter stigen. Kunde galoppera lite mer än sist och han skötte sig så himla bra hela tiden, inge galenskaper. Var så nöjd över hur bra han skött sig och slappnade av lite för mycket när vi skrittade hemåt på halvlång tygel .. Så kom det ett par hästar i en kurva bakom oss och stackarn blev så rädd att han nästan dog, han är lite sensitive ;) Och jag helt oberedd hängde löst och såg bara den stenhårda backen, haha, men knep mig kvar tills jag på något sätt lyckades tajma och kunde landa rätt i djupsnön. Man är väl proffs på att ramla av liksom ;) Så ja, där kom min första avfallning. Men tyckte jag klarade mig rätt länge ändå. Med tanke på att jag rider nästan 2 hästar om dagen, minst 1 varje dag i alla fall. Men i alla fall så var det inte Kottens fel för fem öre, jag borde vart lite snabbare så hade jag nog suttit kvar, haha. Kände liksom att jag inte ville ha ridit klart, så letade upp en snöhög som såg hård ut och klättrade upp i den. Tog en stund att parkera hästen rätt, men tillslut kunde jag kräla upp i sadeln igen. Tur att det var den vita pärlan, för han står ju still och väntar tills man är på plats. Dom andra galningarna hade aldrig vart så schyssta, Valle var alltid den värsta på det, haha ;)
Så ja, sen fortsatte vi hem lika lugnt och fint som innan han blev skrämd. Kan lova att han fick ett stort äpple när vi kom hem för han var så bra!

En gammal bild på Tinisen bara för att jag typ inte har någon annan på han ;)

Keep yourself together

2015-02-16 @ 22:56:32 Allmänt Kommentarer (0)
Hoppsan, nu var det ett tag sen sist igen. Men helt ärligt så har jag varit så himla trött att jag inte orkat sitta vid datorn knappt. Har somnat i soffan flera dagar för ögonen bara trillar igen.
 
Veckan gick rätt snabbt. Kan inte ens ge en återblick för blandar ihop allt när alla dagar påminner om varandra. Har ju som sagt Klasse varje dag och oftast minst en häst till. I onsdags red jag faktiskt Olle, det är så underbart att ha hans sötöron som utsikt igen :) 
Igår hade jag stallpass, kan lova att jag var lagomt död där på kvällskvisten. Men avslutade med en skön stund i Klasens sadel och det var lite energigivande. Hade tur med medhjälpare halva dagen, annars hade jag nog inte varit klar förrän nångång nästa vecka, hehe ;)


Idag hade jag Klas, Chico och Bocci. Började med att rida ut Klasse i ljuset. Vi stötte bland annat på det läskigaste han sett hittills, en hårig, avbruten och spretig tallkvist som låg mitt på stigen. Den var inte ens stor, men den kunde ju vara farlig. Han var dock inte alls speciellt svårövertalad. Red runt hela stigen och passade på att galoppera lite mer än vanligt. Och hade också en hel galoppsträcka nu att galoppa på. Det var mysigt!

 
Red sen lektion med Chico. Det gick inte alls bra. Han började med att var extremt gloig och satte upp skallen och skulle kolla runt på allt. Sen tog han inge stöd alls på bettet och inte speciellt uppmärksam på skänkeln heller. Blev ett riktigt grispass, inte många fina stunder idag inte. Men tillslut blev det lite mer som det skulle vara. Han tyckte jag var fett jobbig, men i slutet var han i alla fall rätt så avspänd och fin. Det var inte bara Chico som var lite off, jag var också rätt dålig, sämsta på länge. Kan ju förhoppningsvis bara gå bättre nästa gång då ;)
 
Nu är jag så himla trött igen att jag måste gå och sova. Natti.
 
 

I'm feeling that I'm coming alive

2015-02-10 @ 01:28:21 Allmänt Kommentarer (0)
Så var det måndag igen. Började med att sova ut, så skönt! Tror inte det blivit många timmar dom senaste nätterna. Men råkade somna om efter att jag som redan vaknat till liv och då sprack min tidsplanering litegrann, inte helt ovanligt ;)
 
For direkt till stallet. Fyllde maten och mockade till Chico. Red dressyr med Klasse. Det tog ett tag innan vi som kom igång, men sen gick det bra. Och första dagen jag kunde sitta ner ordentligt och rida i galoppen, hehe. Hade fått mockat så kunde ta god tid på mig efteråt och rykta och greja på :) 
 
Red som vanligt lektion med Chico Lonken. Idag hade vi markarbete, men tyvärr inga hinder. Men det lovades att det skulle komma lite hinder senare på terminen, så hoppas hon håller det ;) Det blev i alla fall travbommar på volt och sen två galoppbommar på långsidan med typ 21 meter emellan, som sen blev bockar. Han kändes krutig redan i traven, men var ändå fin. Fick kämpa lite för att få han dit jag ville ha han på travbommarna, men det blev bra tillslut. Haha, när det vankades galoppbommar blev han supertaggad och sen när det blev bockar kunde han inte hålla sig i skinnet längre. Han höll inne pipet till typ 3:e fattningen, men sen släppte han lös och studsade fram. Studsade oss över bommarna, igenom hela långsidan och galopperade på stället ibland osv ;) Vi fick såklart också till bra långsidor och kunde rida både 6 och 7 språng utan problem. Det var så himla roligt och speciellt när man märkte hur roligt han tyckte det var, haha. Tror jag red runt med ett smile från öra till öra mestadels ;) Fin och avspänd sen när vi avslutade också. Supernöjd över dagens lektion med sötdampet!
 
Imorrn får båda gå ut, så hoppas på superväder. Alltså lucky me som får vara med så fina kusar :)

Even the devil’s been an angel

2015-02-10 @ 00:57:14 Allmänt Kommentarer (0)
Som sagt tävling ihelg. Det är som alltid kul med tävling. Inte fotat så mycket. Första dagen vart alla bilder kaos, så var inte alls sugen till andra dagen först. Men sen vart det lite roligare anyways.
Som vanligt önskar jag att det ibland bara var tävling där man fotade allt och alla och inte behövde tänka på annat. Och ibland önskar jag att man fick typ lämna kameran hemma och bara grooma och kolla tävling, haha.
 
 
Kanske slänger in någon bild någongång. Kom ju på att jag inte ens hunnit redigera klart dressyrbilderna från förra helgen ens. Måste försöka ta mig tid till det och kolla mina serier som jag i princip inte sett på en vecka. Har så himla fullt upp med annat så det har liksom blivit lite prio noll. 

Chippy. Haha, en häst hade kommit lös och gjort kaos i halva stallet. Lucky på hemmaplan.

Once upon a time I was a fool

2015-02-10 @ 00:49:18 Allmänt Kommentarer (0)

Min fredag började tidigt. Var och hämtade upp Emma och Fanny klockan sju på morgonen och sen drog vi till stallet direkt. Började med att släppa ut både Chico och Klasse, sen mocka och fylla mat. Efter det tog jag in Klas och red ett pass i ridhuset. Det gick superduper, han var så duktig. Gjorde klart han och släppte ut han igen. Bytte och tog in Lonken. Det var värsta soligt och fint ute så passade på att rida hela stigen. Underlaget var fortfarande lite halvers, och det tunna lagret snö gömde alla hala ställen så blev bara skritt och trav. På galoppsträckan blev han lite arg på mig när jag inte släppte iväg han i galopp, haha. Gjorde sina smågrejer och sen plötsligt mitt i allt kom värsta skuttet rakt upp i luften ;) Äh, bara han lär sig att man kan inte alltid få som man vill. Släppte han sen tillbaka i hagen.
 
Höll mig till min tidsplan, Emma däremot var faktiskt söligare än mig ;) Vi hade tid att chilla litegrann i alla fall och sen gick vi till småstallen och packade hästbilen och gjorde hästarna redo för resa tills Carro kom. Sen bar det av till Luleå och lite tävling.

Det regnade i Luleå, helt sjukt. Installerade djuren och sen reds dom. Och efter det for vi på Max och käkade. Jag åt ute och åt burgare för första gången sen i somras. Ganska gött ändå. Blev rätt sen kväll, trots att vi var dödströtta ;)


Cause you're a sky full of stars

2015-02-06 @ 01:20:09 Allmänt Kommentarer (0)
Nu har jag så himla mycket att göra så hinner i princip inte ens öppna datorn på kvällarna. Passar bara på att uppdatera lite medans mitt nagellack ändå torkar. Fast egentligen hade jag behövt ha somnat för typ 2 timmar sen, hehe.
I tisdags jobbade jag lite i stallet på morgonen. Hade sen rätt mycket tid till övers så jag rensade och städade båda hästskåpen. Jäklar vad ordning och reda det blev alltså ;) Och hittade några saker jag letat efter som jag trott varit med Patsy i Spanien. Fixade allt åt Olle också när jag ändå var i farten.
Red ut med Klasse efter stigen. Det var så sjukt mycket snö och spåriga stigar, inte alls speciellt kul underlag. Klasis tyckte det var tungt. Och han valde att trava, så det fick han göra också. For inte alls långt dock.
Tror tisdag var min lugnaste dag. Tittade bara hoppgrupp sen på kvällen.

Fyller upp med lite bilder från veckan. Olle ville ha en egen lite ponny sa han. Klas plågas. Olle redo för ridtur.
 
Igår var det fullt ös medvetslös igen. Hade 4 hästar inplanerade, Chico, Klasse, Bocci och Ebbe. Gjorde klart Chico som Anneli skulle trimma. Red sen Klasse i ridhuset, det gick helt okej. Fick ett samtal och ännu en till häst som jag verkligen inte kunde tacka nej till. Så red ut med Ollegossen som jag inte ridit på över ett år, dagens höjdpunkt :) Efter det longerade jag Bocci som var skötsam. Ebbelus fick vila för det fanns inte en chans att hinna motionera honom. Och inte nog med att jag hade 5 hästar att greja åt så skulle jag och Emma packa, haha. Så det gjorde vi, kutade tillbaks till klubben, kvällsmocka och täckade mina djur. Sen tillbaks till Emmas stall igen och gjorde iordning fodret. Var hemma kring 23-tiden nångång, haha. Snacka om busy ;)
 
Idag hade jag det lugnt med bara två kusar. Haha, lät så roligt när jag sa det. För typ en månad sen hade det låtit helt annat. Hade jag haft två hästar då så hade det verkligen inte varit så bara ;) Fick faktiskt lite sovis och hann också träffa min kusin och hans entourage.
Började med och mocka, försökte turba på, men var inte så bra på det. Tog sen och red ut med Klasse. Hade tyvärr en tid att passa så kunde inte rida hela, med risk för upprörd häst vid skidspåret. Men red till Trollskogen och tillbaka i alla gångarter. Var lite halvtaskigt underlag nu när dom plogat. Man fick liksom hålla koll på dom mjuka partierna. Men det var ju ljust ute så var lätt att se. Han börjar bli modigare nu och törs försöka ta lite initiativ själv. Och framsteg vid uppsittning ute också! I början hade han bråttom iväg så fort jag satte foten i stigbygeln, men nu väntar han så mycket bättre, det är nice :)
Aja, sen red jag Chico i ridhuset en kortis. Hade egentligen tänkt rida ut, men Anneli ändrade planen åt mig. Så försökte bara få han avspänd och bara rida igenom lite lättare. Helt okej ändå. Var riktigt snabb med allt detta för att hinna medans ridhuset var ledigt.
Hade ju liksom nästan gjort klart allt vid 17-tiden, men var ändå inte klar i stallet förrän vid 21. Snacka om att tappa hastighet ;) Nåmen, jag fick ju en till att rida så det drog ju ut lite på tiden, hehe. 
 
Lille Skutt redo för skogen. Remu och Loke hälsar på. Vitnäsan fick ännu vitare ben.
 
Red ut Kotten efter stigen. Fick köra alla gångarter, men isåfall hålla i mig om jag skulle galoppera vilden ;) Nu var det ju mörkt så man såg inte alla bra ställen i underlaget så vi tog det lite lugnare. Men var ju bara tvungen att testa två små galopper på ett par ställen jag visste det var ok. Första var lugn och fin, den andra kände jag att hans huvud liksom börja försvinna i en kringla ner, så var assnabb att lyfta upp det och skänkla på lite och då hann inget hända och vi fortsatte normalt, haha. Men han är så frän i alla fall :)
 
Phu, har nu handlat, förberett allt käk jag ska ha med, packat alla kläder hemifrån, duschat och målat naglarna. Måste verkligen hoppa i säng nu. Ska vara i stallet 07.00 imorgon så jag hinner fixa och rida två hästar innan vi packar klart och sen beger oss mot Luleå :) Natti.

With your everlasting line

2015-02-02 @ 23:38:29 Allmänt Kommentarer (0)
Jag fick sovmorgon idag istället, yes. Eller jag hade ju redan vaknat av väckarklockan, men fick somna om. Men då råkade jag snarka på rätt bra så min nya plan höll sig inte riktigt som jag tänkt mig.
 
Red Klasse en stund i ridhuset och kände bara på han och försökte hitta lite knappar. Har ju bara ridit Chico i ridhuset sen jag började igen, så när jag fattade galopp kändes det helskumt när det var en vanlig, långsam galopp och inte den stora, snabba och höga jag har blivit van med ;) Aja, han var fin lille Klas.
 
Sen red jag lektion med Chico. Han var så fin och avspänd redan från början. Det var en islandshäst med i vår grupp denna gång och den var han dock lite skeptiskt till när den kom för nära, haha. Till och med i det jobbigare varvet i galoppen var han superfin, och i det lättare varvet var han nästan för fin ;) Han var så himla avspänd och bra i traven att jag tillslut fick sätta ännu mer tryck osv för det vart nästan för lagom och bekvämt. Nu vart det här bästa lektionen hittills. Eller bästa passet hittills ju. Sen sa boxgrannen att hon tyckte jag red han fint, även om jag ännu inte är riktigt i ridform. Det var ju kul, älskar ärliga komplinmanger ;)
 
Haft Bocci idag också. Fullt ös, blev en lång dag. Men det är ju bara mysigt att vara i stallet en massa när man har saker att göra :) Imorgon ska jag försöka börja städa igenom Lottas skåp som är kaos. Nu när jag ska vara där och gräva varje dag så måste det bli lite mera ordning, haha.
Men nu är det bara att hoppa i säng, ska upp tidigt och jobba imorgon så vore nice om man gärna är lite utvilad i alla fall ;)

We'd go anywhere our minds would take us

2015-02-02 @ 00:22:11 Allmänt Kommentarer (0)
Utsläpp igen och sen klubbtävling nästan hela dagen. Fotade litegrann i alla klasser. Alltid lika kul när man är ett gäng nere på banan osv :) Standard att vissa få bilder blev top notch och alla andra blev pannkaka.
 
Händer konstiga grejer där nere på banan ibland, hahaha ;)
 
Klasis hoppade så fint igår så idag blev det en skrittur i skogen. Hade Sara och Nisse med som sällis igen. 
Det var storm ute och snön bara yrde, men det stoppade inte oss hårdingar ;) Blev en ganska spännande tur som jag garra kommer ha på hjärnan ett bra tag.
Allt gick lugnt och fint till vattengraven. Där kom det en ponny och hans ryttare i full kareta just i en sväng så våra hästar blev asrädda och började med att göra en 180. Sen mitt i allt hamnade jag och Klasse mitt ute i djupsnön. Tror varken han eller jag fattade grejen. Eftersom det är fett mycket snö i buschen så hoppade han sig framåt som en kanin, snubblade lite och gjorde ett par dyk och efter flera meter lyckades han hoppa tillbaka på stigen igen. Alltså shit, hängde löst där ett tag och fattar inte ens hur jag inte flög av. Tappade stigbygeln twice och var helt ur fas när han dök runt där i snön. Hade det varit någon annan häst hade jag garanterat legat kvar där i snön ensam. Tur att det var så fluffig snö också. Så extra plus till Klas nu :) Sen var han lugn och sansad igen när han insett att det inte var någon dinosaurie som ville äta upp han. 
Gissa om han blev inspekterad sen, varenda millimeter kollade och kände jag på. Men han var gladare än gladast hur som helst :) Hoff, ni vet ju kanske känslan när det är någon annans häst. Man vill ju verkligen inte göra fel och man vill ju inte vara anledningen till att den skulle bli skadad ..
 
Phu, lyckades vara en halvtimme snabbare än igår, så bara 11,5 timmars stallande ;) Och åter imorron igen tidigt och lär bli ett par vändor där innan kvällen, hehe.  Har nu reddat och skickat dom flesta bilderna från helgen. Ville få det bortgjort. Så nu återstår det bara sängen tack och lov, så trött att jag hade kunnat sova en vecka i sträck ;)

Not exactly as planned

2015-02-01 @ 00:21:00 Allmänt Kommentarer (0)
 
 
Haha, måste ju bara dela med mig av Marias snygga stil från idag. Höll på garva på mig varenda gång hon red förbi ;) Riktigt modern och nytänkande nosgrimma, haha.
 
Nä, på rikt så var det så att pannbandet var för stort för tränset och gled ner över ögonen så tillslut fick det åka såhär för där satt det och störde minst ;)
Alla sätt är bra förutom dom dåliga!

What I like about you

2015-02-01 @ 00:10:27 Allmänt Kommentarer (0)
Började min fredag tidigt, som är tidigt i min värld i alla fall, haha. Tog tag i boxen i gäststallet som vi glömt bort litegrann, heh. Gjorde den ren och fin till nästa inneboende. Sen mockade och fixade jag allt åt grabbarna. Eftersom jag var så tidig passade jag också på att ge Klasse en långrykt.
 
 
Idag hade jag utsläpp till att börja med, så langade ut hela laget i sina hagar. Sen mockade jag åt Chico och Klasse, knoppade en häst, mockade till Nobbe och fyllde massvis med höpåsar. Fotade litegrann också. Bytte ställe denna gång och körde från läktaren, vet inte om det var någon höjdare eller ej för har inte kollat igenom bilderna. 

Hatar att vara med på bilder, men samtidigt vill man ju alltid ha massa bilder ;)

Efter tävlingarna red jag Lonkis. Skrittade först fram efter stigen så Emma och Nobbe kunde få fara ut. Det var stabilt. Gick sen in i ridhuset. Det var ju frambyggt tusen hinder och infångare till tävlingen imorrn och det var ungefär det läbbigaste C sett på länge ;) Promenerade runt ett par varv och hoppade sen upp och red lite mellan hindrena och över bommarna och efter att han fått glo ordentligt ett bra tag kunde han koppla av litegrann i alla fall.


Haha, man måste ju bjussa på en själv och langa lite fail också ;) Det var ju en söt fail i alla fall.
 
Travade över några bommar, hoppade ett litet kryss och sen även ett räcke. Började rätt lågt och sen tordes vi jobba oss upp lite åtminstone, så 80 cm lyckades vi kravla oss över denna gång. Vi var inte så begåvade tillsammans, haha, men vi hade himla kul i alla fall ;) Verkligen inte speciellt snyggt någonstans och inte mycket att hänga i granen, men hästen han bara kör på och har det lattjo. Riktigt taggad vart han och pep på såklart när vi skulle galoppera. Äh, hade inga krav, så är nöjd över att jag liksom kommit igång med lite hinder. Har ju inte hoppat riktigt hinder på 1 år typ. Sen vill man väl kanske inte att det ska se ut riktigt som det gjorde nu, haha, men det får vi jobba på. Tycker jag mest far runt och garvar, men det är väl ett rätt tydligt tecken på att man har roligt och det är ju huvudsaken :)

Sen vidare till småstallen, filmade lite när Emma red, gjorde klart hästarna för kvällen och gjorde upp lite planer med chifen. Var 12 timmar i stallet, får se om jag kan speeda upp mig lite imorgon kanske, haha.


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide