Living to die

I torsdags red jag dressyr med Klasse. Han var lite spänd i början för dom höll på träna med vattenmattorna, men när han insåg att han inte behövde vara nära dom gick det helt okej ;) Sen red jag ut med Olle efter stigen. På bortvägen var han lugn och fin så passade på att galoppera lite, för sen när vi vände blev han turbo och då fick han bara trava tills han spände av litegrann :) Han är ju så himla mjuk och fluffig, haha.

 
I fredags fick Klasis vara sälle till Nobbe och Emma. Det blev en lugnare tur med skritt och trav. Nobbe for och sprätte runt lite, men Klasse var stencool än en gång och promenerade bara på som vanligt ;)
 
I lördags red jag ut Chico med Emma och Lucky. Vi pratade så mycket att vi glömde att öka hastigheten, så blev väldigt mycket skritt, haha. Travade också litegrann, men det var styltigt så skippade galoppen. Missnöjd C som var pigg och hade nog gärna velat brassa på lite. Han pep till och med i skritt ;)
Sen blev det ett dressyrpass med Klasse, det gick bra. Var lite bestämdare och testade mig fram lite mera. Fick ett nytt aha-moment också, hehe. Men han är som så ball den snubben och tålmodig när jag är dålig ;)
Hade också stallpass halva dagen, hade Speedy som assisterade lite och då gick allt supersmidigt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide