say it ain't so

2011-05-25 @ 21:29:06 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
tjoho, hittade motivation och lust till dressyrlektionen idag. skönt det. det gick rätt så bra och hästen var duktig! innan lektionen friserade jag man, svans, lugg, öronhår och hovskägg på tiamisen. han blev riktigt stilig.


tiamo och jag idag ;)

haha, och idag har jag varit med om det sjukaste och pinsammaste någonsin. men det var nog bra att det blev som det blev. så man tänker till och skärper till sig lite. fett onödigt dock, hehe. men blir lack på otrevliga människor. vad än det kan tänkas gälla så behöver man ju inte vara otrevlig och det. cp, den kan dö! nu ska jag försöka förtränga det och hädan efter undvika situationer som den. hahaha, det första kommer nog inte gå bra. kommer plågas av minnena resten av livet, shit ;)

nu surar jag mest över alla dumma människor man träffar här i livet. mest arrrrg över hur dåligt den där tjejen skött det hela med en sak. hur dum i huvudet kan man vara? hatar människor överlag. jag förstår mig verkligen inte på folk och kommer aldrig idas anstränga mig för att göra det heller. hof, nu ska jag tagga ner .. heejdåre.

nice to see you again

2011-05-25 @ 00:19:53 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
uppdaterar lite för felicias skull ;) hon tycker jag skriver för sällan, haha. true.

igår käkade jag med sofia och sen drog vi till stallet bara för att, det var ju ändå på hemvägen. blev kvar där ganska länge. soft att inte ha nått speciellt att göra, då kan man bara hänga med skönt folk. sen följde vi med linnea och kollade på lilla fölet som kommit under natten. dösöt. man dog lite halvt.

 

fick erbjudande att rida lektion och det var markarbete så kände verkligen suget. och så firrade vi en plats till sofia också. men så fick jag sockan, för ingen ville ha honom, haha. fast när jag suttit upp kände jag mig faktiskt lite taggad att rida honom. och tur var väl det. för han var jätteduktig hela passet. kändes så kul att kunna säga att det kändes bra efter framridningen. han dummade sig ingenting alls. fast så var det säkert ett år sen jag red honom sist .. nåja, höll en tumme att vi skulle klara hindrena också. nog för att det bara var små kryss, men med den hästen vet man ju aldrig. kände hur han vinglade mot första, men klämde åt med skänkeln lite så han skulle fatta att vi skulle framåt oavsett och då hoppade han duktigt alla hindrena. han är ju bra på att hoppa, och mjuk, och byter ju galopp av sig själv i princip så det var lite skillnad mot racertiamo :) haha, så fult när vi hade fel galopp efter sista och skulle byta .. väntade länge på att han skulle byta och när jag kolla ner så hade han redan bytt, haha. jamis rumpa åker ju i taket vid varje byte, så ja ;) men det var faktiskt jättekul att strumpan var så duktig. han taggade ju till och hade bra egen bjudning så jag kunde ta i honom utan att han tvärstanna eller tjura ihop. man kunde ju lätt tro att han var en helt normal häst :)


me and jamis på första klubbisen, a while ago. 0,90m felfri. kunghästen!

idag var det hoppträning. när jag kom till stallet regna det och när jag skulle gå till banan och kolla vad som stod på schemat så vräkte det ner och började hagla. andra gruppen red inne så byggde fram till dom. men som tur var kom solen alldeles lagom till våran grupp så vi kunde vara ute :) hoppade liten bana. hade framme stjärnplank, draken, vattenmatta, mur, trippel och såklart har jag bästa hästen som alltid hoppar allt. han är inte alls tittig när han ska hoppa det. sen ibland om man ska gå förbi vissa hinder kan dom bitas. hästen skötte sig superb, jag visar vilket hinder, han fixar resten. även han som håller tempot tror jag. fast jag hänger ju med i det så. men några som ser från marken tycker det ser snabbt ut säger dom, haha. och jag tror nog det hade funkat även om vi växlat ner en växel eller så. men så länge hestisen tycker det är kul så, hehe. och nu för tiden prickar vi ju hindrena ändå :) men är lite missnöjd över mig själv. min ridning och sits och det. vill ju att det ska se bra ut också. ålle tyckte det såg bra ut, men man vet ju aldrig, haha. oftast känner man ju saker som ibland inte alls stämmer. det är jag bra på ;) men som alltid är tisdagar kalas. så roligt att hoppträna. hjärtar min hoppehäst ♥


min begåvade ritning av dagens bana ;) + en omhoppn. som jag inte orkade rita.


annars händer det inget, har oftast ganska lite för mig när pärlorna är borta. men tänkte att jag kanske skulle spendera lite mer tid i stallet imorrn utöver lektionen och frisera jamis och kanske något till troll. hoppas jag taggar mig för dressyrlektionen också, har haft noll motivation till den på senaste .. men så blir det nog ibland.
lyckas alltid ordbajsa nå jävulskt när jag väl börjar skriva, hehe.
signar ut, slut. yours truly, jessica.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide