say it ain't so

hej, hej, hemskt mycket hej
tjoho, hittade motivation och lust till dressyrlektionen idag. skönt det. det gick rätt så bra och hästen var duktig! innan lektionen friserade jag man, svans, lugg, öronhår och hovskägg på tiamisen. han blev riktigt stilig.


tiamo och jag idag ;)

haha, och idag har jag varit med om det sjukaste och pinsammaste någonsin. men det var nog bra att det blev som det blev. så man tänker till och skärper till sig lite. fett onödigt dock, hehe. men blir lack på otrevliga människor. vad än det kan tänkas gälla så behöver man ju inte vara otrevlig och det. cp, den kan dö! nu ska jag försöka förtränga det och hädan efter undvika situationer som den. hahaha, det första kommer nog inte gå bra. kommer plågas av minnena resten av livet, shit ;)

nu surar jag mest över alla dumma människor man träffar här i livet. mest arrrrg över hur dåligt den där tjejen skött det hela med en sak. hur dum i huvudet kan man vara? hatar människor överlag. jag förstår mig verkligen inte på folk och kommer aldrig idas anstränga mig för att göra det heller. hof, nu ska jag tagga ner .. heejdåre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide