nothing on you

2010-04-28 @ 03:39:28 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
ååååh, hade ju skrivit apamycket om dagens hoppträning, men av någon anledning försvann det. suck och stön. orkar inte skriva om allt.
men nåja, var med på hoppträningen idag, men det gick bajs. framridningen var skit för hon lyssnade inget alls. framhoppningen legade hon bara på som fan och jag gjorde bara fel. hade sockerbitar på en volt helt simpelt. så där slutade våran hoppträning i princip. allt sög och jag speciellt. lite dumt kanske att ge upp innan jag testat hoppa desto mer, men jag kände verkligen inte för det. hon var het, stressad, jobbigt. hon är inte alls kul att rida då.

det är så synd att hon är så fin annars. gillar verkligen hennes psyke och allt sånt i hanteringen och det. hon är så himla trevlig att hålla på med och så vänlig. men i ridning är hon inget för mig, not at all. men det är väl bara att fortsätta kämpa vidare ett tag till. men inte kul när det känns som att jag bara sabbar och förstör, tråkig feeling. för det mesta känns det inte som att vi går framåt ens.

 


sen blev min kväll såå mycket bättre. fick rida valle litegrann i ridhuset. red fram honom lite till lotta. eller hon galopperade bara honom efter. åh, vad kul det var att rida honom igen. en sån häst vill jag ha. han är så fin, fin, fin. det kommer jag kunna leva på ett bra tag. lätt det roligaste jag gjort på länge alltså. gud vad jag älskar den hästen, he's the best!

tar förresten semester snart. på lördag börjar resan söderut. första stopp blir luleå till söndag, sen vidare till piteå och underbara hortlax. typ onsdag eller så far vi mot högbo, får se om det blir nått stopp däremellan eller om det blir raka vägen. högbo till söndag åtminstone, sen vet jag inte mer än att det är falun helgen efter. spännande. hade vart ett stort plus om jag hade haft internet som tidsfördriv och en redig kamera att fota massa med. ingen stor systemare, utan en kompaktis som man kan ha i fickan. för antar att jag ändå inte hade haft så mycket tid över för att fota tjusiga bilder. så gott folk, någon som har en kompaktkamera eller ett trådlöst internet att låna till mig i två veckor? ni som känner mig vet ju att jag är pedant och väldigt försiktig, så giveee. hehe.

 
från högbo förra året. då med bara olle och john som ryttare. har massa fett fina bilder därifrån. kul det hade vart om man någongång bara hade kunnat åka på en stor, fin tävling och bara fota :) damn vad fotosugen jag blev!

känns som att jag har en hel del att göra innan vi drar. borde också hinna vara på bibblan och låna en bra bok också. nåväl, det tar vi imorrn kanske. tänkte försöka hänga upp lite boxskyltar imorrn också, ska ta mig tid :) nä, bäst att sova, natti.

 


you are the rock

2010-04-28 @ 01:52:37 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
faktiskt tänkt skriva i söndags då jag hade en massa att skriva av mig. men nu har det mesta blåst över och jag har ändå glömt det mesta jag tänkt skriva ner ;)

var nattvakter under helgen då det var dressyrtävlingar. slutsats, aldrig mer nattvakt. det är inte kul att inte få någon sömn, det är inte kul att umgås med 15 högljudda hästtjejer med lika många olika viljor och åsikter, det är inte kul när man bara får skit och inget uppskattas.


en suupergammal bild på ålle och elvis i piteå.

skojar inte när jag säger att jag var sjukt less på söndagen. det var en riktigt dålig dag och jag var grymt irriterad på precis allt. skulle longera hästen på banan. hon var psyk som aldrig förr och drog som fan så linan brände mig i handen. sen slutade hon lyssna och körde bara sitt eget rejs. hon blev kallad allt från fula häst, pucko, hästjävel and so on. helvete förbannad jag var, stackarn.

red lektion med pållen på måndag. hade markarbete och gruvade mig för att hoppa i lilla ridhuset. sist jag skuttade över en liten sockerbit där kom väggen ivägen för snabbt så jag trillade av. tvärnit och jag studsade upp och av, landade dock på fötterna. nåja, red y:et och det gick helt ok. hon travhoppade första jättesnällt och jag fick fatta galopp själv efteråt. händer inte ofta. samma sak när vi la till ett av dom andra hindrena, fick fatta själv efter första och då gick hon på ett mer än vad det var tänkt. så jag var nöjd över att hon var lugn for once. sen när vi gick på fyra språng började hon öka farten mer och mer. äckligt när underlaget började släppa. men okey, godkänt.

hehe, avrundar här innan det blir waay too much. ciao
(jahapp, nu gick det inte att ladda upp mer bilder, cpdator)

as we go on

2010-04-08 @ 01:08:15 Allmänt Kommentarer (1)

hej, hej, hemskt mycket hej
har lekt lite ridlärare idag då ordinarie varit på utbildning. haft tre ponnygrupper. det var faktiskt jätteskoj. det blir nästan bara roligare och roligare. nämen, idag av någon anledning kändes det ovanligt roligt. tyckte då jag, ingen idé att fråga vad ungarna tyckte, hehe. dom två första grupperna hade markarbete. alla var så duktiga.

sista gruppen skulle rida ut. dom hade gjort klart bjässe till mig. skulle tränsa själv. stackarn hade haft lite problem igår och gått omkull i boxen and so on. så det var knappt att han lät mig tränsa. men när det väl satt på så var det inga problem. vi var ett gäng på åtta pers som skulle ut i skogen. ropade åt barnen att dom som trillar av bjuder på tårta! fast var snabb att tillägga att det inte gällde mig, hehe. det är sällan jag kommer tillbaka från en ridtur utan att ha ramlat av minst en gång. nu tog jag kanske i, men nästan ;)

allt gick smärtfritt tills trollskogen. då hade vi hunnit trava och galoppera, men casper bestämde sig ändå för att bocka av lilla louise. så hon ville inte rida honom mer och ingen ville byta med henne. så det slutade med att hon red jesse och jag fick klättra upp på lilla korven. fast varnade dom att han säkerligen skulle skicka mig också ;) vissa blev lite rädda efter det och ville inte galoppera, en del skulle bara galoppera och helst fräsa, haha. så fyra fick rida iväg och fyra stannade kvar. knascasper blev vild när dom andra gick och började knasbocka och hoppa i sidled, osvosv. men där satt jag. sen lugnade han ner sig och jag slappnade av. sen satt jag på backen. tror ingen hann med om vad som hände, hehe. nåväl, det var ju väntat så jag hoppade upp igen och så red vi vidare. inga mer missöden efter det, haha. gode lattjo hade jag i alla fall och jag tror dom flesta ungar också var lagomt nöjda över att jag trillat av. och louise verkade gilla jesseboy som är en pärla. och han verkade gladare och återställd sen i boxen. inte rädd om huvud och hals längre, nice.

ides inte rida min lektion, hade ändå vart inställd på att missa den. och tjao, det kom ingen och red på våran lektion. lustigt, annars är vi nästan alltid fullt hus ;)
gjorde klart maddis. borstade henne ordentligt och gick sen och longera i ridhuset. fett fullt med folk blev det eftersom. hästen var så duktig så. men det brukar hon ju vara när man tar henne på lina. så lydig. galoppen måste vi jobba lite mer på så hon orkar söka sig ner själv. men det tar sig.

  

igår var hon så fett fin när jag trimmade barbacka på banan. har inte problem alls när jag rider barris. med sadel går det åt helvete och har på senaste slutat med krokodiltårar, hehe. med graman går det bättre, men det funkar liksom inte. så tror jag kör barris lite ett tag nu, tills det också börjar skita sig, hahaha.

kul va, när jag väl skriver blir det några mils ordbajsande. men ni har ju säkert saknat mig och uppskattar all text. eller så kanske det var lika kul att bara scrolla ner till slutet ;) kul dag, kul att sova, godnatt.


maybe i need you

2010-04-07 @ 23:52:17 Allmänt Kommentarer (0)
hej, hej, hemskt mycket hej
slänger in två av mina favoritlåtar just nu. har lyssnat på dom ett tag,
men nu har dom fastnat ordentligt och spelas flitigt :)

anberlin - paperthin hymn
dead by april - what can i say



Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide