as we go on

hej, hej, hemskt mycket hej
har lekt lite ridlärare idag då ordinarie varit på utbildning. haft tre ponnygrupper. det var faktiskt jätteskoj. det blir nästan bara roligare och roligare. nämen, idag av någon anledning kändes det ovanligt roligt. tyckte då jag, ingen idé att fråga vad ungarna tyckte, hehe. dom två första grupperna hade markarbete. alla var så duktiga.

sista gruppen skulle rida ut. dom hade gjort klart bjässe till mig. skulle tränsa själv. stackarn hade haft lite problem igår och gått omkull i boxen and so on. så det var knappt att han lät mig tränsa. men när det väl satt på så var det inga problem. vi var ett gäng på åtta pers som skulle ut i skogen. ropade åt barnen att dom som trillar av bjuder på tårta! fast var snabb att tillägga att det inte gällde mig, hehe. det är sällan jag kommer tillbaka från en ridtur utan att ha ramlat av minst en gång. nu tog jag kanske i, men nästan ;)

allt gick smärtfritt tills trollskogen. då hade vi hunnit trava och galoppera, men casper bestämde sig ändå för att bocka av lilla louise. så hon ville inte rida honom mer och ingen ville byta med henne. så det slutade med att hon red jesse och jag fick klättra upp på lilla korven. fast varnade dom att han säkerligen skulle skicka mig också ;) vissa blev lite rädda efter det och ville inte galoppera, en del skulle bara galoppera och helst fräsa, haha. så fyra fick rida iväg och fyra stannade kvar. knascasper blev vild när dom andra gick och började knasbocka och hoppa i sidled, osvosv. men där satt jag. sen lugnade han ner sig och jag slappnade av. sen satt jag på backen. tror ingen hann med om vad som hände, hehe. nåväl, det var ju väntat så jag hoppade upp igen och så red vi vidare. inga mer missöden efter det, haha. gode lattjo hade jag i alla fall och jag tror dom flesta ungar också var lagomt nöjda över att jag trillat av. och louise verkade gilla jesseboy som är en pärla. och han verkade gladare och återställd sen i boxen. inte rädd om huvud och hals längre, nice.

ides inte rida min lektion, hade ändå vart inställd på att missa den. och tjao, det kom ingen och red på våran lektion. lustigt, annars är vi nästan alltid fullt hus ;)
gjorde klart maddis. borstade henne ordentligt och gick sen och longera i ridhuset. fett fullt med folk blev det eftersom. hästen var så duktig så. men det brukar hon ju vara när man tar henne på lina. så lydig. galoppen måste vi jobba lite mer på så hon orkar söka sig ner själv. men det tar sig.

  

igår var hon så fett fin när jag trimmade barbacka på banan. har inte problem alls när jag rider barris. med sadel går det åt helvete och har på senaste slutat med krokodiltårar, hehe. med graman går det bättre, men det funkar liksom inte. så tror jag kör barris lite ett tag nu, tills det också börjar skita sig, hahaha.

kul va, när jag väl skriver blir det några mils ordbajsande. men ni har ju säkert saknat mig och uppskattar all text. eller så kanske det var lika kul att bara scrolla ner till slutet ;) kul dag, kul att sova, godnatt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

im sure it's a curse over trollskogen.......

2010-04-22 @ 17:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide