miami calling

2008-06-18 @ 23:18:09 Allmänt Kommentarer (0)
tjobree. haha, hoppas ni kan lasa, utan dom sista bokstaverna i alfabetet :p
ni vet dom dar amerikanarna ar lite efter nar det galler dom bokstaverna, hahaha.

ar iaf just nu pa en apple butik  dar man far surfa lite. fettnice. onskar mig en iphone och en data. naval, det ska val bli bada snarast. man har ju sparat pengar, wei :) hum, vet inte vad man kan skriva nar det ska ga snabbt. hah. idag regnar det, trakigt. fast ska val bada sen iaf. det har jag gjort varje dag sen vi kom, tjoho. fett kult. fast badar bara i poolen, har bara doppat fotterna i havet. tankte bli modig och ta ett dopp, men forsta dagen sag vi en manet, hah, sa inge hav for mig :d

hoho, en sak ar iaf saker. jag vill hem!
paminn mig att jag aldrig mer ska fara nagonstans med detta gang. never ever again.
well, pa fredag ska vi val aka till orlando och ga pa massa parker. kanske blir kul.
men miami (beach) ar himlans nice det ocksa.

och pa fredag are camp rock pa disney channel. det ska kollas. jag har blitt beroende av disney channel. hahaha :)

namen, nu vill jag komma hem. dra en repa till tarka och sen till pitea om jag vagar typ. hah, men ska val iaf halsa pa forhoppningsvis ..

kommer nog inte ha tillgang till data mer, sa tillsvidare - have a nice sommar :)
ska val forsoka gora det basta av det som finns, menmen. hah, ah.

see ya, love 
jessica

fuck life

2008-06-10 @ 20:11:28 Allmänt Kommentarer (0)
försökte ju som sova länge idag. men vaknade redan vid 7. pressade för att somna om, men gjorde inte det helt och hållet. men till 10 legade jag kvar iaf. sen vare strömavbrott i hundra år. då spelade vi fia med knuff. klarre jag vann alla omgångar!
drog på stan en svänka. sprang på hm och gina. fick öppna plånkan ett antal gånger eftersom jossi skulle shoppa en massa. wosch, trorni jag kommer få tbx dom penkisarna? handlade iaf en billig bikini. det for runt sjukans mkt lastbilar med studenter, fullt ös, medvetslös.

hej jag orkar inte med skolan längre. jag tror fan ärligt talat att jag ska hoppa av. känns inte som att jag har nån lust att börja om från början med 92:orna. isf går jag nått enkelt. men blire ingen skola måste jag jobba, och jobb kommer jag Noneinte få. skit. jag börjar fan böla. skolan får en deprimerad, ärligt. ah, jag vill dö, palla med livet ..

saknar min stjärna
i need him right now

klockan 07.00 far vi från lägenheten. därefter vidare till zürich och miami. skönt. jag vill simma och dränka mina tankar. fast det ska tydligen regna där en massa. men jag ska bada anyways. och jag är rädd för hajar, orkaner och undervattensströmmar.

solong, nu ska jag nog sova lite

always look on the bright side of life

2008-06-09 @ 22:43:47 Allmänt Kommentarer (0)

vart i stallet och tagit hand om stjärnan. han var helt rabiat. säkert för att han inte fått gå ut på morgonen. wosch, han gick runt, buffla på mig så jag flög en kilometer, och var allmänt störig. meeen, lika fin är han för det :) borstade han lite innan jag mockade, sen lånade vi prismutts box, då rullade han, pheh. fick borsta om honom dårå. idag var han också snackig, varenda gång jag lämnade honom gnäggade han av ensamhet ;) satt hos honom en stund också. pussade och kramade han och olle hejdå. sen lättade jag.
hem och firra ihop allt grejs.
till flyget bare. vi fick plats, yay. resan gick ganska fort, skönt. men tycker det suger att man inte får ta med sig vatten. man får köpa pissljummet vatten 50 cl för 20 spänn, hejdundrans. sen körde vi rally med en vagn när vi hämtat våra väskor. skulle hitta pappa och parkeringen. jag var tvungen att åka hiss, shitman. nämen, alltså, det är ju lite läskigt, lite rädd är man ju. men inte mkt, men alltså, litegrann. hahahahah. körde lite fel, men tillslut hittade vi. wei, soool, vamt och +25. inte som i gällivare, snöö, kallt och +5.

laddar för morgondagen. ska shoppa lite. hör och häpna, haha. men blir nog att sova länge. så kommer onsdag mkt snabbare. hehu. fettnice.
ska nog skriva ner lite filmer så pappa kan ladda ner. man måste ju ha lite tidsfördriv i usa, för man kommer säkerligen ha så lite att göra. not. hah, men anyways.

kanske man skulle dela med sig av datan nu. och dejta sängen. låter fint.
hejhopp


he couldn't survive

2008-06-08 @ 20:05:57 Allmänt Kommentarer (0)

nu vare ett tag sen man uppdatera.
det har väl hänt en del emellan, men inte så mkt intressant.

fått sommarlov en vecka tidigare än alla andra, hah. öhm, ridit gurre, tagit hand som stjärnan. haha, och gurre har hunnit ställa sig med mig också. hon göre fan inte ofta, men när hon väl göre så brukar det bli med mig. envis + envis = katafuckingstrof. haha. nåja, hon måste träna på stegringar om hon ska fortsätta med det. hon hade ingen balans, stod rätt upp och svammlade. rena rama turen att jag inte gled av ju, med dressyrläder och allt, heh. tur att olle har tränat mig ;)
stjärnan har hunnit få ett bad. pysslat, pussat, promenerat med honom. han är bäst! hade kunnat upprepa det en miljon gånger och det kommer aldrig bli utnött, för han är helt enkelt bäst! och pratig har han blitt på gamla dar.

idag var jag lika tidig som gårdagen. i stallet vid 8 för att släppa ut stjärnan. målat hinder. förhoppningsvis kommer det hinna bli klart till golvia. hah, vi är alltid ute i sista minuten. firrat lite i pentryt också. tryckt händer bl a. åh, det som skrevs på väggen kommer jag plågas med föralltid, suck. tagit hand om min man innan jag cyklade hemåt ganska tidigt, typ innan 5, hahahaha.


har packat kläder åre igår. jag överpackade lite, men bättre för mkt än för lite ;)
ska väl börja fundera på vad annat hofs jag behöver ta med. imorrn drar jag till sthlm.
och onsdag väntar usa. känner blandade feelings, suck. så typiskt.

äh, ids inte skriva mer, eftersom jag egentligen inte har nått klokt att skriva om.
tjotjim


i wish i was a punkrocker

2008-06-02 @ 22:09:10 Allmänt Kommentarer (0)
sitter hemma i vanjas lägenhet. har matat katten åre. lånade datan lite snabbt för att renskriva historian. trodde hon hade microsoft word, men inte då. pheh.

haft en lektion idag + ett prov. kände mig ganska bra ändå till matten, men när jag fick provet framför mig insåg jag att det skulle skita sig. suck, varför blire alltid så? provade foppisar, valde storlek och färg så nu ska monky kirra sånna snarre hoppas jag :)
stallet. satte ut stjärnan i sjukhagen, med em. vågade lämna honom medans jag mockade. haha, men kollade till han ett par gånger iaf. helcool var han ju, skönt. stod sen och borsta honom ute i solen, ruskigt mysigt. sen när jag skulle leda in han hade han samlat krafter. han började dansa, wosch, galning. nååmen.

cyklade hem, åt sallad, cyklade till hit och nu äre dax att cykla hem tycker jag nästan. får la se om jag hinner hit imorrn också, annars så skulle dom ju komma hem senare. ojuste, måste plugga till kemin imorrn, men det borde jag kunna bara jag friskar upp minnet lite. och det är väl lika bra att lära sig realian så jag får den bortgjord också.

jojo, nu  lättar jag, tjoo

rape the world

2008-06-02 @ 02:21:05 Allmänt Kommentarer (0)
 2 från igår, 2 från idag.

idag har jag ägnat min förmiddag åt plugg. allt utom diskussion och sammanfattning blev klart på rapporten, tokbra.
sen drog jag till stallet och borstade på min stjärna. kände för att träna på knoppandet. fick låna vita snoddar av sara och så satte vi igång. valle var lite missnöjd först över att måsta stå fast, men sen stod han snällt och väntade. de var ganska klurigt det där med att rulla knoppar. måste träna mera på det, hihi. för kul vare ju allt. nåväl, lite fina vart dom ju för att vara första gången.

drog sen till frasse, matade, mockade och rastade han. pratig som tusan.

kikade 3:e irene huss filmen med morsan. det skulle jag egentligen inte ha gjort. för nu efteråt insåg jag hur mkt annat jag hade att göra. suck, typsikt mig. har iaf skrivit klarre diskussionen, men fattar inte hur sammafattningen ska se ut. får väl mejla den till mig själv så att jag kan fixa klart den i skolan. glömde bort att jag har matteprov imorrn, hehu, så nu äre bara att börja träna till det innan jag går och sover.

om 10 dagar drar jag, tjoho. och denna vecka blir sista skolveckan. är ledig torsdag, fredag. kalas! på onsdan går jag till senast 11.30. resten vet jag inte, kommer inte ihåg vilka lektioner som är klara och sånt. hum, måste fixa in realia till på tisdag och även kemiprovet. spanskan får jag ta och skriva till på onsdan och kanske mejla den. puh, men vafan, det här ska jag klara.

nu håller jag på att somna, så ska slänga mig in i mattens värld och hoppas på att nått ska fastna innan jag dejtar sängen. gah, tur att man har sovmorron imorrn. sleep well

just for fun

2008-06-01 @ 00:13:34 Allmänt Kommentarer (0)
började morgonen med att plugga. skrev om otto von bismarck.
for sedan till stallet, mockade till tre hästar och fyllde mat. sen gick jag ut med valle i hagen där han fick käka middag. där var vi i mer än 100 minuter. solen sken så det var apmysigt. sjukans varmt var det också. när jag ledde in han var han lugn som en ko, han hade säkert fått solsting.
tillslut kom marro. då borstade vi tanterna och for sen ut. red abborrstigen, till trädgårdsvägen, till bäckskolan, till linda, till marro, där bjöds det på äpplen, till tallbacka, till hanna, till coop, till folkets park, till hem. träsmak i rumpan kanske? haha, för marros del iaf, hahaha. det var sjukans härligt. varmt som bara den då också, äntligen sommarväder. det blev lite krångel när vi skulle hem, men det löste sig. mötte förresten ett par fjortisbarn när vi var ute och red, nåra år yngre än oss var dom. haha, och när dom typ passerat oss säger ena: hästar suger.  haha, trodde jag skulle skratta mig ur sadeln. typiskt småbarn, det känner man igen. hoho, hon trodde säkert att vi skulle ta åt oss och bli ledsna, hehu. sen kom det en moppe i full kareta och körde förbi oss, och nästa snubbe var så frän att han vände och körde vägen istället, lite gulligt. lite att berätta? ohja, haha.

har suttit aplänge och skrivit klart den där historiasaken. nu är jag redigt less på otto. 3,5 a4 sidor, handskrivna. suck, nu ska inte micke kunna klaga. renskriver den imorrn och mejlar iväg den. ska försöka firra en bättre data så det blir lättare att göra resterande arbeten. puh, bara en hel del kvar alltså.
men nu är jag så trött att det blir hopp i säng. ska kliva upp tidigt imorrn med och plugga innan stallet. ska ta hand om katten också, typ frasse hette den nu. amenjo så äre.

eftersom det vart massa över 20 grader och sooool så har jag gått i t-shirt hela dagen och vart ute ganska mkt. haha, och så har jag haft ett plåster på armen, ett disney med simba och nala tillråga på allt. men iaf. nu när jag tog bort det märkte jag att jag blitt lite brun, men inte där vart plåstret var. hahahahahahahaha, det är skitansnyggt vill jag lova. lätt dagens ;)

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide