just for fun

började morgonen med att plugga. skrev om otto von bismarck.
for sedan till stallet, mockade till tre hästar och fyllde mat. sen gick jag ut med valle i hagen där han fick käka middag. där var vi i mer än 100 minuter. solen sken så det var apmysigt. sjukans varmt var det också. när jag ledde in han var han lugn som en ko, han hade säkert fått solsting.
tillslut kom marro. då borstade vi tanterna och for sen ut. red abborrstigen, till trädgårdsvägen, till bäckskolan, till linda, till marro, där bjöds det på äpplen, till tallbacka, till hanna, till coop, till folkets park, till hem. träsmak i rumpan kanske? haha, för marros del iaf, hahaha. det var sjukans härligt. varmt som bara den då också, äntligen sommarväder. det blev lite krångel när vi skulle hem, men det löste sig. mötte förresten ett par fjortisbarn när vi var ute och red, nåra år yngre än oss var dom. haha, och när dom typ passerat oss säger ena: hästar suger.  haha, trodde jag skulle skratta mig ur sadeln. typiskt småbarn, det känner man igen. hoho, hon trodde säkert att vi skulle ta åt oss och bli ledsna, hehu. sen kom det en moppe i full kareta och körde förbi oss, och nästa snubbe var så frän att han vände och körde vägen istället, lite gulligt. lite att berätta? ohja, haha.

har suttit aplänge och skrivit klart den där historiasaken. nu är jag redigt less på otto. 3,5 a4 sidor, handskrivna. suck, nu ska inte micke kunna klaga. renskriver den imorrn och mejlar iväg den. ska försöka firra en bättre data så det blir lättare att göra resterande arbeten. puh, bara en hel del kvar alltså.
men nu är jag så trött att det blir hopp i säng. ska kliva upp tidigt imorrn med och plugga innan stallet. ska ta hand om katten också, typ frasse hette den nu. amenjo så äre.

eftersom det vart massa över 20 grader och sooool så har jag gått i t-shirt hela dagen och vart ute ganska mkt. haha, och så har jag haft ett plåster på armen, ett disney med simba och nala tillråga på allt. men iaf. nu när jag tog bort det märkte jag att jag blitt lite brun, men inte där vart plåstret var. hahahahahahahaha, det är skitansnyggt vill jag lova. lätt dagens ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide