In the crowd alone

Shit vad denna vecka har gått snabbt alltså. Har egentligen inte tid med att blogga just nu, men gör jag det inte nu så lär det bara skjutas upp längre och längre och längre tills det aldrig blir av, hehe. Det känns lite typiskt mig ;)
 
Kör för tillfället värsta megahäng i stallet. Minst 12 timmar om dagen, men oftast mer med tanke på att jag verkar ha någon slags spärr till snabbhet ;) Så därför är jag hyfsat trött när jag kommer hem och då är det inte ens alltid jag orkar starta datorn. Kommer alltid på massa grejer jag borde göra när jag verkligen inte har tid att göra dom. Alla årets bilder borde tas tag i bland annat. Lovat att dela med mig av diverse, men det går ju inte direkt framåt, fy på mig.

Standardbilden hehe, aja. Ut på tur aldrig sur ..

Gårdagens rideri var chill. Patsy och Klasse fick gå ut och softa. Chico fick gå ut och busa, han var så himla fin! Dagens rideri bestod av en tur i buschen med PS, snart ska hon också börja jobba, då är det slut på semstern ;) Knas red jag på hoppbanan. Han var lite spänd till en början, fanns ju en av hans största fobier inlagda på backen, men efter lite tragglande blev det bättre och han var riktigt duktig. Tog sen itu med fobien mer ordentligt och han var duktig då också :)            That's all for now, mer spännande än så blir det inte.

Kommentarer
Postat av: Maria Larsson

Så kul med bilderna :)

2015-08-28 @ 01:00:23
URL: http://allamarsvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide