Play the cards with spades to start

Jobbade lite på förmiddagen, det gick snabbt och enkelt och det braiga vädret bidrar nog en hel del. Gjorde bort all marktjänst på morgonen också. 
Sen drog jag till Abborr och fotade lite när Emma och Chippy badade. Vi har typ planerat in hästbad sen förra sommaren, men det har liksom aldrig passat. Så nu bara körde vi när det ändå är ryssvärme här i Gälli. Det är så mys, oavsett om man bara är åskådare eller häståkare. Eller ja, helst sitter man ju på förstås, men ändå :) Lonk ska också få följa med och bada tassarna i alla fall någon dag innan vintern kommer.
Ska kolla sen om jag får slänga ut någon bild, eller hittar någon värdig bloggen ;) Mina standard snap + fb bilder är ju så skrotiga i kvallan att man blir illamående, haha, men är man lat så är man tyvärr ..
 
Hade sen riktigt lugnt eftersom PS fick sig en vilodag. Så cyklade en bit efter stigen som sälle åt Figge, haha. Och hjälpte att göra iordning i småstallen.
Fick sen vara med i hoppgruppen med Klasi. Haha, idag lurade hon mig inte på tiden i alla fall ;) Förra veckan skulle jag också vara med, men hon sa fel tid så fick skutta några små språng själv för henne efteråt. Det spöregna och hade noll grepp och Klas tyckte det var askul att driva med mig och lekte runt på lång tygel, haha. Hade inga förhoppningar för dagen, tänkte bara jag skulle värma upp med gänget och lyckas kravla över något litet. Han körde på lite själv på det vi hoppade fram på, heh, men när jag tordes börja rida lite så blev det sista faktiskt super :) Sen jävlar fick vi hoppa hela banan, say what liksom. 8 hinder, varav en kombination, trodde aldrig jag skulle fixa det. Men tänkte att jag börjar i alla fall. Haha, det var nog garanterat det fulaste folk skådat på länge, av och på, upp och ner, fram och tillbaka .. Men vi klarade alla hinder i rätt ordning och jag hade i alla fall kul! Tror Klasse gillade att få bestämma lite mer, men han var nog lite fundersam över vad dom slängt upp för hoppenybbis ;) Från Annika till Lotta och sen till mig, ja, ni förstår ju själva, haha. Det var inga höga hinder och tror det var tacksamt att vi var på dressyrbanan, då gick det inte att få upp för hög hastighet av misstag, hehe. Synd att han och jag är såna fegisar, annars hade vi lätt kunnat starta lite hemma ihelg ;) Nåja, jag är nöjd över Klasse i alla fall, han var så duktig och chefen verkade ändå rätt nöjd. Och han är ju inte enklast i stan, så borde lägga till det i slutbetyget också ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide